- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Akışına bırak kuzum dönemsel bir korku gerileme olabilir karşısına otur sarıl ya da yerde otur oynat hep kaldırmaBende yine bir şey soram analar bacılar benim kız yürümek istemiyor artık elini tutuyorum direk önüme geçiyor almayınca yıkıyor ortalığı kendi kendine yürümeyi de bıraktı napcam benkorkuyor gibi istemiyor halbuki çok çok fazla düşecek kadar yürümedi de
Hoşgeldin canımSelam kizlar benim tel problemiydi simdi girebildim. Nasilsiniz ?
Karya baya büyüdü cadi öpmeyi ogrendi iyice sariliyor öpüyor oyun oynuyor konuşmaya çalışıyor bende tüm gün onunla ilgileniyorum.
Hâlâ 2 uyku yapıyoruz biz ama sabah 9 gibi kalkip aksamda geç yatiyor gecede 1 defa mama iciyor.
@minikbebegim9640 gecmis olsun cnm asi olmuş muydu ?
Bizede su çiçeği gelmemisti arayacaklardı hala aramadılar ya
Biz daha menenjit yapmadık bu arada yaptirmayan var mi henüz?
Aslihaydo canim sizede cok gecmis olsun insallah hafif sekilde atlatırsınız
Aaa kızlar valla sağolun içim rahatlattınuz yineJadesi canim selam dönemsel sanirim benimki 2 aydır yürüyor ama 2 3 haftadir surekli kucagima gelmek istiyor
Grubun atak bebeleri bile böyleyse benim totosu ağır hanım için normal desenizeBu ara kucak dönemi sanırım deniz de sürekli kucak istiyorahat ol bak çoğumuzda aynı şey var canım Jadesi
Benimki hep öyleydi babası oynamıyor ya da dışarı çıkmıyorsa hep bende zatenÖdenir canım borç dert etme . Valla eşim evde olmasa daha sağlıklı olacağım şu an . Çocuğa çoğu zaman ben bakıyorum , zaten bana düştü bu sıra. Eşim bakmayınca ona bileniyorum. En son iftar vakti de iyice geriliyoruz . Gece beslenmesinin bir yerden sonra çocuğa zararı var diye biliyorum . Orta kulak iltihabı ve diş çürümelerine sebep oluyor .
Sena babası varken bile gelip yapışıyor
Bak fırsat bu fırsat mesaj at kadına sen kendini düşünmüyor olabilirsin ama ben çocuğumu düşünüyorum falan diye mesafe koy arayaGüncelleme yapıyorum , komşu kadın da pozitif çıktısağlıkçılar az önce geldi ,kapıya şerit gibi bir şey koydu , bunu çıkarmayın dediler ama onlar gider gitmez çıkardılar hep bu cahiller yüzünden bu haldeyiz . Bu halde olup dışarı çıkan bile vardır Allah bilir .
Maalesef herkes yaşayamıyor bir akrabamız babamın kuzeni 57 yaşında vefat etti covidden hem de 4 gün içinde. Babamın da bir arkadaşının oğlu 33 yaşında vefat etti hepsi de geçen hafta oldu. Babamın annemin morali çok bozuk. Ben onlardan korkuyorum onlar bizden. kimseyle görüşmüyoruz sözde ama mesela babam o kuzeni ile arabayı tamire götürecekmiş aramış ki ben dün pozitif çıktım demiş. 1-2 gün önce görüşseler belki babama bulaşacaktı. Sürekli bu senaryoları düşünmeden edemiyorum. Kendimi geçtim onlardan çok korkuyorumNeler var söylesem sinir krizi geçirirsin Allah’a emanet yaşıyoruz
Amaan ne bakıyorsun canım boşver herkes kendi işini kendi bilir hiç kimseye bakma. Ben böyle konularda laf edene kulak tıkarım herkes çok sever insanların işine karışmayıCanım bu ara enerjim biraz düşük kadında ekstra düşürdü. Hazır ispanak iyi fikir mis. İspanakta ziyade dursam bu seferde çocukları temizleme işi çıkacaktı, bunu anlatamadım bir türlü kadına. Anlatmaya çalıştıkcada gerildim. Birde üzerine kv aradı ordayken, içeri girecegim dedim. Oda işi gücü bırak senin önceliğin çocuklar, onları eylendir gerisini boşver dedi. İnsanlara çok kolay geliyor, kaşığa su dokmeyen insanlar sana gelince çok şey bekliyor. 3 kere cikiyorum sanki sokakta yaticam.
Geçmiş olsun canım dikkat edin izole olun en azından kızına bulaşmasın. Allah kolaylık versin zor hastalık bi de çocuğa bakması var..Çok kötüyüm kızlar korona oldum ağrı öksürük halsizlikHaydom da öksürüyo büyük ihtimal oda pozitif sadece kucağımda uyuyabiliyo kızımla eşimde bişey yok şu an dua edin çabuk atlatalım
Ya yazık baya da büyümüştü kıyamadımBezelyeden çıkan tırtılı bile değerlendiren atom karınca misshayranım sana ya vallahi
Allah rahmet eylesin canım başınız sağolsun. Aşılama fiyaskoya dönüştü maalesef. Allaha emanetiz.Maalesef herkes yaşayamıyor bir akrabamız babamın kuzeni 57 yaşında vefat etti covidden hem de 4 gün içinde. Babamın da bir arkadaşının oğlu 33 yaşında vefat etti hepsi de geçen hafta oldu. Babamın annemin morali çok bozuk. Ben onlardan korkuyorum onlar bizden. kimseyle görüşmüyoruz sözde ama mesela babam o kuzeni ile arabayı tamire götürecekmiş aramış ki ben dün pozitif çıktım demiş. 1-2 gün önce görüşseler belki babama bulaşacaktı. Sürekli bu senaryoları düşünmeden edemiyorum. Kendimi geçtim onlardan çok korkuyorumBu aşı işi çok yavaş ilerledi. İlk dozunu daha yeni oldular daha ikinci dozu var. Bu arada ilk aşılananların Ağustos ayında yeniden aşılanması gerekiyormuş. Nerdee mümkün değil Beceremediler bu işi yönetmeyi. Kapanmakla da olmuyor artık. İnsanlar ne olursa olsun der oldular. Geçen yıl yasağı bırak evde kal demek yetiyordu şimdi yasak koyuyorlar ama yine çıkıyor insanlar..
Canım şikayet etsene nereden bilecek sen olduğunuGüncelleme yapıyorum , komşu kadın da pozitif çıktısağlıkçılar az önce geldi ,kapıya şerit gibi bir şey koydu , bunu çıkarmayın dediler ama onlar gider gitmez çıkardılar hep bu cahiller yüzünden bu haldeyiz . Bu halde olup dışarı çıkan bile vardır Allah bilir .
Aslım ya çok üzüldüm canım benim Rabbim tez zamanda şifanızı versin elma sirkesi varsa doğal öksürüğe birebir diyorlar yengem pozitif ti geçenlerde hep elma sirkesi turşu şuyu falan içtim diyor ki kronik hastalığı var atlattı çok şükürÇok kötüyüm kızlar korona oldum ağrı öksürük halsizlikHaydom da öksürüyo büyük ihtimal oda pozitif sadece kucağımda uyuyabiliyo kızımla eşimde bişey yok şu an dua edin çabuk atlatalım
Allah güç kuvvet versin canım çok zor bir dönemde ler kazasız belasız atlatalım inş.Direne direne on buçukta uyudu şimdi demama verdim uyuyor yatak odasına geçeceğiz az sonra saol kuzum
Saol dünürüm bugün bir kez yaptı yumurta vermedim bugün inşallah anlarım. Kontrolsüz güç kaçıp kaçıp merdivene tırmanıyor çok zor zamanları
Durmuyorlar Baharım heryere tırmanmak istiyor evin her yeri tehlike orta katta oturuyoruz aşağıya geçişi kapattık bu sefer yukarıya tırmanıyor sokakta kumda çimde biran durmuyor
Al benden de o kadar
Güncelleme yapıyorum , komşu kadın da pozitif çıktısağlıkçılar az önce geldi ,kapıya şerit gibi bir şey koydu , bunu çıkarmayın dediler ama onlar gider gitmez çıkardılar hep bu cahiller yüzünden bu haldeyiz . Bu halde olup dışarı çıkan bile vardır Allah bilir .
Hayırdır kuzum ne oldu..?Bizim bunalımlar da mı denk gelir ya benim de hiç tadım tuzum yok
Allah rahmet etsin canım ya insanlar alıştı artık marketler sokaklar dolu nasıl bir kapanmaya artık geçen yıl burnumuzu çıkartmaya korkuyorduk şimdi herkes sokaklarda. Aşı işide tam bir fiyaskoMaalesef herkes yaşayamıyor bir akrabamız babamın kuzeni 57 yaşında vefat etti covidden hem de 4 gün içinde. Babamın da bir arkadaşının oğlu 33 yaşında vefat etti hepsi de geçen hafta oldu. Babamın annemin morali çok bozuk. Ben onlardan korkuyorum onlar bizden. kimseyle görüşmüyoruz sözde ama mesela babam o kuzeni ile arabayı tamire götürecekmiş aramış ki ben dün pozitif çıktım demiş. 1-2 gün önce görüşseler belki babama bulaşacaktı. Sürekli bu senaryoları düşünmeden edemiyorum. Kendimi geçtim onlardan çok korkuyorumBu aşı işi çok yavaş ilerledi. İlk dozunu daha yeni oldular daha ikinci dozu var. Bu arada ilk aşılananların Ağustos ayında yeniden aşılanması gerekiyormuş. Nerdee mümkün değil Beceremediler bu işi yönetmeyi. Kapanmakla da olmuyor artık. İnsanlar ne olursa olsun der oldular. Geçen yıl yasağı bırak evde kal demek yetiyordu şimdi yasak koyuyorlar ama yine çıkıyor insanlar..
Odasını ayırabilirsin canım. Biz hafta başı yaptık o işi güzel de oldu. Çok daha az uyanıyor artık. Odan nerde diyince odasına götürüyor biziSizce Gece uykusunda almilayı yanımdan nasıl ayırabilirim? Beşiği küçüldü onda yatamaz bizim yataktan da düştü bir kez, yerde yatırayım dedim oda yok anam ne zor uyku sorunu ya 1556 kez kalkıyor zaten iyice şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?