2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Maşallah küçük adama ya büyümüşte ayrı odası varmış. Bizde öyle genelde çift uyku yapıyor ama arada tek de oluyor. Genelde de tek uyku yengesi gelince oluyor sevicem uyutmayın diyor onunla oynama aşkına uyumuyor

Biz bugün anneme geldik çok şükür boşuna günlerdir hapis kalmışız apartmana hava mis gibi heryer yemyeşil olmuş Zeynep bütün gün eve girmedi Ayşe de öyle ama çimenlerde yürümekte zorlandı biraz arabasıyla gezdi bol bol hayvan sevdi çıldırdı resimlerini gördüğü şeylerin canlıların görünce herşeye Dell delll diye çağırdıbana da ne iyi geldi bolca hüzün vardı ama yanında huzur

Jadesi kız ne mesaj atması , şimdi ikisi de hasta olunca yazık yemek filan götürsem diye düşünüyorum onu dertlendim . Süreci bir atlatsınlar sonrasında yerini bilsin . Şimdi düşmanım olsa yine bırakamam böyle . Hayırlısı bakalım
Umudum- Umudum- yok dimi sizde bir şey şimdi kaç gün oldu Senayla teması kadının?
Yok çok şükür bizde bir şey . 4. Günü temastan bu yana .
Canım şikayet etsene nereden bilecek sen olduğunu
Bilir canım bizden başka kimse bilmiyor binada hasta olduklarını , çıkmıyorlar . Önemli değil bilip bilmemesi ama yaptığı yanlış işte .
Olacağı buydu zaten düşüncesiz kadın ya kayınvalidesine falan gitti de diyordun inş bulaştırmamıştır kimseye tabiki de sena kuşa
Kapıdan gördük kv yi diyor doğruysa.
Oh maşallah 3 saat uyusa gündüz daha ne isterim . Bir buçuk saati geçiremedik bir türlü mis yaa . Baldan anne ye mesaj attım , ben şşş sesini kestim ama temas devam dı . Kadın önce teması kes sonra sesi dedi . Belki ondan uyumuyordur fazla bilemedim . Bugun sadece pış pış sesi ile uyuttum öğlen , bir heves ettim ama yine bir buçuk saati geçmedi . Bakalım tamamen desteksiz olunca belki devam eder . Bu şekilde uykuya devam da etmiyor , sesini duyar duymaz bakıyorum pış yapıyorum yine devam ediyorum ama yok , beşikte dikiliyor hemen ayağa.

Zeyay1420 zeyay demek yengen de covid atlatti..buyuk gecmis olsun.ya ben de dogal elma sirkesi alıp salatalara falan katmak istiyorum..sirke hic sevmem ama saglik icin. Kendim mayalamistim aslında ama meger agzi kapalı olmamaliymis.ben agzini örtmüştüm.her gun acip gazini aldım.kiz kardesim tadıp abla bu nasil sirke bal gibi leziz demisti.sonra bi baktık kapali olursa şaraba dönebilirmiş tam kapali degildi hergun açmıştım ama şarap olmasi için gerekli sartlari taşımıyordu yine de her ihtimale karsi attım bir daha da deneyemedim
Iki soru
1. Bilen varsa guzel tadi olan dogal elma sirkesi markasi istiyorum.
2. Veya dogal elma sirkesini kendi yapan varsa tarif alabilirim

Jadesi jadem bu ara cok yoruluyorum.. o kadar bitiyorum.ki dert yanmaya dermanim yok desek yeri.. bugun elif beni bitirdi..cok agliyor dis geliyordur insAllah..e o aglayinca ali de ağlıyor...ikisi de soldu sanki disari cikmaya cikmaya..alinin agzinda koca aft çıktı.gunde 3 kere balkona da ciksak disarisi gibi olmuyor.herkes sokakta ali de istiyor

Ali tutturdu sokaktaki kuşlara yem verelim kedileri besleyelim diye.acaba kapi önüne çıkıp hayvan beslesek izin gerekir mi?

Bizim bunalımlar da mı denk gelir ya benim de hiç tadım tuzum yok
Benim deee
Allah rahmet eylesin canım

Aaa bak güzel bi vesile ama yine de kapını kitle ama alarmı unutursun falan bu goktug pasa pek hareketli..yicem ya ben onu

Şekerimparem ablam yapar sıklıkla şimdi ona sordum o söylüyor ben yazıyorum. 2 kiloluk cam kavanoza kapağına 4 parmak kalacak kadar kabuklu çekirdeği alınmış doğal elmayı koyuyorsun.üzerine klorsuz musluk suyunu elmaların seviyesinde koyuyorsun. 1yemek kaşığı kaya tuzu 1 yemek kaşığı şeker 1 çay bardağı elma sirkesi (yada 2 yemek kaşığı bal yada sirke anası-ben ilk kez duydum sirke anasını öyle bişey de varmış) koyup üzerine delikli bir tülbentle örtüp karanlık ışık görmeyen bir yerde 15 gün arada karıştırarak bekletiyorsun . Elmalar dibe çökünce ve yumuşayınca süzüyorsun daha keskin olmasını istiyorsan daha uzun bekleyebilirmiş Tadına bakarak istediğin kıvama gelince süzebilirsin. Üzerinde küf falan olursa bozuldu diye atmayacakmışsın asıl sirke öyle oluyormuş.

Ahh kuzum ya elif ne çekti yavrular şu dillerden hayırlısı ile çıksalarda rahatlasa lar Ayşe de 4 diş var ama el hep ağızda salyalar var ama baktırmıyor kesinlikle ağrısı var belli.
Canım bence o kadar çıkmayla bişey olmaz çocuklar covid den değilsen bunalıma girmekten hasta olacaklar bence kısa süreli çıkabilirsiniz hem Bi hava hava alırlar hem hayvanlarla ilgilenirler

Ahh misimmm hiç söyleme çok tehlikeli heryer çıldırıyor merdiven için yürüyemiyor daha dikiliyor dengesini kuramıyor Allah korusun yüz üstü düşse yüzü gözü ahh düşünmek istemiyorum. İçerde de durmak istemiyor. Dışarda tutun elimden yürüyeyim modunda. Herşey ağzında iftara yakın babasıyla bahçedelerdi bir geldiler ağzı çamur “ mamaaaa” diye saldırmış atmış ağzına hemen yıkadık, sabah da solucan yakalamış tam ağzına atacakken babası almış elinden. Allahım kazasız belasız büyütsün biran oturmuyoruz valla kaşla göz arası herşey
Nasıl dayanıyor o kadar yeşimim ya
Dayanıyor kuzum zorla yatıyor gerçi bugün 9 buçukta uyudu çok yorulmuştu sürekli yürüme talimi sokak market üstüne banyo sersem etti
Normalde hep paçadalar bizimki yeni öğreniyor yürümeyi diye elimizden tutup yürümek istiyor diğer zamanlarda yaka iğnesi gibi
İş yapmak ne mümkün. Bizde baba alıp çıkarıyor da öyle yapıyorum. Az önce banyoyu temizledim balkon yıkadım çamaşır serdim. Gece uykudan fedakarlıkla anca
Al benden de o kadar belimiz pert valla
Çocuk çok güzel bişeymiş ama pekde zor valla bakımı. BiZde karı koca hiç oturamıyoruz iş güç zaten yorucu evde de oğlandan ne bi iş yapabiliyoruz ne de az soluklanalım diyebiliyoruz
Canları saolsun biran oturmuyor durmuyorlar
Bugün bir kez yaptı ama yine cıvık. Çok ağlak şu sıralarinsan çaresiz kalıyor
Merhaba baharcım. Biz 7/24 ayakta koşturup duruyoruz. Düşmesin diye. Yine de kafasını oraya buraya vuruyor bir anlık . Maaşallah Karyama büyüyorlar hızla hemde varlıklarına hamdolsun
Amin canım
Zeyay1420 anlatmış annem de o şekilde yapardı. Sonra tülbentten süzerdik
Şekerparem çıkabilirsiniz . Markete kadar ev civarı 700 m. Serbest. Biz günde kaç fasıl çıkıyoruz. Gerçi benim iznim var ama sabah Atayla 2 km kadar yür

Benim oğlana bir haftada iki farklı ayakkabı denedim yok giymiyor korkuyor ayakkabıdan. Giydirmeden ayağına dokunsa ona bile nasıl ağlıyor. Titreyerek ağlıyor bayağı korktu. Çok korkuyor zaten herkesten herşeyden nasıl alışacak bilmiyorum. Geçen spaya götürdüğümde orda ki kadından korktu havuzdan korktu boyunluktan korktu herşeyden korktu ağladı on dakka sürmedi maceramız dedemiz geliyor ayrı odada oturuyor onu gördükçe korkuyor ağlıyor 5 kişi sıkında gördüğü herkesten korkuyor bu ayakkabı olayı nasıl olacak bilmiyorum dışarıda giydirdim evde denedim yok bayağı korku ağlamasına giriyor kabul etmiyor.

Allah tan ayakkabı ile korku ilişkimiz olmadı Sena da pek ürkek . Korku kelimesini kullanmayacağız diye evin içinde korktuğu zamanlarda babasıyla birbirimize anlatırken şöyle oldu da şey yaptı şey oldu filan diye diye bir oluyoruz elektrik süpürgesi olayını hala aşamadık biz de

Bizimki de korkuyor hala. Robot süpürge aldım en son artık rahat rahat süpüremiyordum evi. Garip tarafı robottan korkmadı ilk başlarda tabi korktu ama alıştı ona. Peşinde geziyor şimdi.

Farketti mi uykularına peki. Bende düşünüyorum ama hep öteliyorum.
Uyanmaları azaldı sadece . Hani çok daha fazla aklı ermeden ayırmak istedim . Zaten birlikte pek yatmıyorduk ağladığı zamanlarda susmazsa yerine koyunca ağlarsa alıyordum yanıma . Onun dışında zaten kendi beşiğinde yatıyordu

Bugün güne çok erken başladık ağlıyor sürekli oyuncak oynuyoruz En fazla 2 dakika sonra sıkılıyor Biz de bezelye ayıkladık ne yapalım yapacak bir şey yok bir çok bezelye yediyse de sonuçta bezelye faydalı şeyi pişmişi fark etmiyordur diyerek kendimi teselli ettim çamurdan da zararlı değil ya şimdi çıktık bakalım geziyoruz sokaklarda sahile inmek yasak ama karşı caddeden devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…