Yaa konuştuk ama burdan da yazan Rabbim şifa versin sizlereÇok kötüyüm kızlar korona oldum ağrı öksürük halsizlikHaydom da öksürüyo büyük ihtimal oda pozitif sadece kucağımda uyuyabiliyo kızımla eşimde bişey yok şu an dua edin çabuk atlatalım
Ayrılık kaygısı olduğunu düşünüyorum ben bunun . Sena iyi yürüyor ancak gel gör ki hiç oturamıyorım. Sürekli elimden tutmak istiyor . Elinden tutuyorum dönüp kucak istiyor . Sabah 6 dan beri iki bardak attım bulaşık makinasına . Taksit taksit yıkıyorum elimde yıkanacak bulaşıkları da . Gelip paçama yapışıyor . İftar vakti hele iyice darlandırıyor.Bende yine bir şey soram analar bacılar benim kız yürümek istemiyor artık elini tutuyorum direk önüme geçiyor almayınca yıkıyor ortalığı kendi kendine yürümeyi de bıraktı napcam benkorkuyor gibi istemiyor halbuki çok çok fazla düşecek kadar yürümedi de
Ahh canımm kıyamamÇok kötüyüm kızlar korona oldum ağrı öksürük halsizlikHaydom da öksürüyo büyük ihtimal oda pozitif sadece kucağımda uyuyabiliyo kızımla eşimde bişey yok şu an dua edin çabuk atlatalım
Benim ki daha hiç kendi kendine yürümedi. Bırakıyoruz hemen oturuyor. Elinden tut gezdir güç oturmaz gezer ama düşeceğim diye oturuyor hemen bırakınca. Yürümesini sabırsızlıkla bekliyorum belim sırtımda hal kalmadıBende yine bir şey soram analar bacılar benim kız yürümek istemiyor artık elini tutuyorum direk önüme geçiyor almayınca yıkıyor ortalığı kendi kendine yürümeyi de bıraktı napcam benkorkuyor gibi istemiyor halbuki çok çok fazla düşecek kadar yürümedi de
Çocuk çok güzel bişeymiş ama pekde zor valla bakımı. BiZde karı koca hiç oturamıyoruz iş güç zaten yorucu evde de oğlandan ne bi iş yapabiliyoruz ne de az soluklanalım diyebiliyoruzAyrılık kaygısı olduğunu düşünüyorum ben bunun . Sena iyi yürüyor ancak gel gör ki hiç oturamıyorım. Sürekli elimden tutmak istiyor . Elinden tutuyorum dönüp kucak istiyor . Sabah 6 dan beri iki bardak attım bulaşık makinasına . Taksit taksit yıkıyorum elimde yıkanacak bulaşıkları da . Gelip paçama yapışıyor . İftar vakti hele iyice darlandırıyor.
Belki yumurta alerji yapmıştır ya da ishali arttırır diye dedim. Bir iki gune toparlayınca yumurta verirsin bakalim ne olacak canım.yumurta da çocuklar için çok önemli.inşAllah çabucak toparlar biricik damadımSaol dünürüm bugün bir kez yaptı yumurta vermedim bugün inşallah anlarım. Kontrolsüz güç kaçıp kaçıp merdivene tırmanıyor çok zor zamanları
Canım ben de yuvayi bozamazdim herhaldeBak korktum şimdi , bir arkadaş daha demişti sanki . Nasıl kıyayım ben şimdi göndermeyeakşam baktım daha orda
Çok geçmiş olsun , beslenmenize dikkat etmeye çalışın . Bir de diş ağrın vardı üstüne kötü olmuş
Oyy goktuğum oyy ne yapıyorsun sen yavrumOyy oyy kolay gelsin canım merdiven çok zor şuan tam keşif dönemindeler. Benimki de bir yerde merdiven görsün atılıyor hemen çıkacam kimse tutmasın beni diyor ellerini tutturmuyor zor bela çıkıyoruz. Evde olsa naparız hiç düşünemedim. Dün eşim çıkmıştı arkasından kilitlemeyi unutmuşum çıt açıldı evin kapısı eşim bir şey unuttu sandım. Bir baktım bizim oğlan çıkmış merdivene doğru koşuyor. Yakaladım getirdim ağla ağla. Merdiven boşluğunu kapatan kapı var orayı kapattım. Allaha emanetler ne kadar dikkat etsek de 1 sn sürmüyor tehlikeye atılmaları
Allahım millet tırtıl besliyor ben de bugun kuslara buğday verdirdim cocuklara diye kendimle ovunuyorum..puuuu banaÖyle valla hayatımız yoğunlaştıköa buralar sakinledi canım. Göktuğ un işi gücü ağzıma sokam, dağıtam, saçam, ağlayamtabi en güzel oyuncağı tencere tava gezdirmek evin içinde sabah yumurta tavasını geziriyordu yanımda düştü üstüne oturdu ağlıyor bir de.
Bezelyeler güzeldi canım tanıdık manavdan istedik sağolsun pazarlar kapalı olunca mevsimi geçer diye korktumseveriz bezelye iyi oluyor. 1 çuval getirdi abimlerle paylaştık. İçinden çıkan tırtıllları da koyduk peynir kabına bezelye attık içine de besliyoruz kelebek yapacaz inş. Geçen yılki kelebeğimizi uçurmuştuk
Çok geçmiş olsun canım inşallah en ağır dönemini atlatmışsınızdır. Moralini yüksek tutmaya çalış haydom da kolay atlatır inşallah
Benim kiz da öyle canim hep kucak istiyor bu ara..bu sabah 5ten beri aglama krizinde desem yeridir.simdi biraz uyudu da sakinledi kafam.ven de onla ağladımBende yine bir şey soram analar bacılar benim kız yürümek istemiyor artık elini tutuyorum direk önüme geçiyor almayınca yıkıyor ortalığı kendi kendine yürümeyi de bıraktı napcam benkorkuyor gibi istemiyor halbuki çok çok fazla düşecek kadar yürümedi de
Valla şu süreç iyice gerdi hele . Karı koca öğretmen olunca uzun zamandır 24 saat birlikteyiz . Sürekli geriliyoruz . Sena da iyice bana düştü , bir nefes alamıyorum . Çıldırmamak elde değil. Psikolojik olarak çok yıprandık .Çocuk çok güzel bişeymiş ama pekde zor valla bakımı. BiZde karı koca hiç oturamıyoruz iş güç zaten yorucu evde de oğlandan ne bi iş yapabiliyoruz ne de az soluklanalım diyebiliyoruz
Kapalı olan camdan girebilir mi ki bit pire ? Pencere içine koymak mantıklıymış . Ay ürkmesin kaçmasın diye perdeyi bile açmıyorum yazık . Arada başka bir kumru tek tek sap saman getiriyor . Bir yuva kolay kurulmuyorCanım ben de yuvayi bozamazdim herhaldeama şöyle bir fikir verebilirim.birincisi pencere camına sık sık bak minik bit vs varsa cama da çıkar. Ikincisi pencere içine pervaza adaçayı yagi lavanta yaği sürersen gelmeyebilir.bu kokular pek çok böceği kaçırır çünkü ya da pencerenin açilan kısımlarını boydan boya bantlayacaksin hic boşluksuz acaba ne kadar sürede yumurtadan çıkıyor yavrular?
Ben yaptırmadım özel aşı olarak menenjit . Bakalım ilk fırsatta bir doktora gidebilirsek soracağım . Dün aklımdaydın profiline baktım en son cumartesi girmişsin , yazamadan sen yazdın . Ben gece beslenmesini kestim . Uyumadan yarım saat önce mama vermişsem hiç vermiyorum sabaha kadar . Uyandığında da kendi uyuyor . Hoş beslenmeyle zaten pek arası olmadığı için . Ama uyumadan önce mama vermemişsem bir kere 22:00 ya da 00:00 gibi rüya beslenmesi yapıyorumBiz daha menenjit yapmadık bu arada yaptirmayan var mi henüz?
Ya bu sıra su borçlar flan canim cok sıkılıyor ama bakalim 2 3 aya duze çıkarız insallah. Esimde ise gidip geliyor aksamda yorgunum yorgunum diyor uyukluyor surekli adam, aksama kadar yalniziz karya ile bende bunalıyorum bazen birde ablamlarla görüşmüyorum kimseyle konusmuyorum su sira oda moralimi bozuyor.Bizdede gecenlerde sabaha kadar uyudu mesela. Ama cok dönüp duruyor mama verince uykusuna devam ediyor bende kiyamiyorum valla. Bakalm en yakın zamanda götürecem canim doktora sorucam ama en son 13. Ay demisti.Ben yaptırmadım özel aşı olarak menenjit . Bakalım ilk fırsatta bir doktora gidebilirsek soracağım . Dün aklımdaydın profiline baktım en son cumartesi girmişsin , yazamadan sen yazdın . Ben gece beslenmesini kestim . Uyumadan yarım saat önce mama vermişsem hiç vermiyorum sabaha kadar . Uyandığında da kendi uyuyor . Hoş beslenmeyle zaten pek arası olmadığı için . Ama uyumadan önce mama vermemişsem bir kere 22:00 ya da 00:00 gibi rüya beslenmesi yapıyorum
Ondan mı acaba annemde bize gelince iyice düştü bana ara sıra oynuyor onla evde yabancı var diye mi ki dışarıda da çok yapıyor Sena evet Asya ya göre baya iyi yürüyor maşallah demek oda yapıyor haAyrılık kaygısı olduğunu düşünüyorum ben bunun . Sena iyi yürüyor ancak gel gör ki hiç oturamıyorım. Sürekli elimden tutmak istiyor . Elinden tutuyorum dönüp kucak istiyor . Sabah 6 dan beri iki bardak attım bulaşık makinasına . Taksit taksit yıkıyorum elimde yıkanacak bulaşıkları da . Gelip paçama yapışıyor . İftar vakti hele iyice darlandırıyor.
Bizimki 8 10 adım gidiyordu ama cesareti yoktu daha tam bi kaç kez düşünce de arkasını bırakamadım ben deBenim ki daha hiç kendi kendine yürümedi. Bırakıyoruz hemen oturuyor. Elinden tut gezdir güç oturmaz gezer ama düşeceğim diye oturuyor hemen bırakınca. Yürümesini sabırsızlıkla bekliyorum belim sırtımda hal kalmadı
Kız arradda sorsanıza en bişey sorunca söylüyorsunuz sanıyorum hep benimkinde var sanıyorumBelki yumurta alerji yapmıştır ya da ishali arttırır diye dedim. Bir iki gune toparlayınca yumurta verirsin bakalim ne olacak canım.yumurta da çocuklar için çok önemli.inşAllah çabucak toparlar biricik damadım
Canım ben de yuvayi bozamazdim herhaldeama şöyle bir fikir verebilirim.birincisi pencere camına sık sık bak minik bit vs varsa cama da çıkar. Ikincisi pencere içine pervaza adaçayı yagi lavanta yaği sürersen gelmeyebilir.bu kokular pek çok böceği kaçırır çünkü ya da pencerenin açilan kısımlarını boydan boya bantlayacaksin hic boşluksuz acaba ne kadar sürede yumurtadan çıkıyor yavrular?
Oyy goktuğum oyy ne yapıyorsun sen yavrumali de böyleydi hep kilitlerim kapıyı ama ben bile 4 senede alişamadım hala unutabiliyorum.gecen gun erva hanim da balkona çıktı balkondaydim bi döndüm minnak gelmis bi de sırıtıyor erva simdilik dis kapiya uzanamıyor Allahtan aslinda su minik kutu gibi olan kapiya yapıştırılan hirsiz alarmlarindan alip koymali.minnaklar kapiyi acinca cikcik ötsün diye ama iste onu kurmayi da unutabiliriz
Allahım millet tırtıl besliyor ben de bugun kuslara buğday verdirdim cocuklara diye kendimle ovunuyorum..puuuu bana
Benim kiz da öyle canim hep kucak istiyor bu ara..bu sabah 5ten beri aglama krizinde desem yeridir.simdi biraz uyudu da sakinledi kafam.ven de onla ağladımbi balkona çıkınca sustu ama şu an balkona gunes vurmuyor ve esiyor.30 dk dan fazla duramadik
Ödenir canım borç dert etme . Valla eşim evde olmasa daha sağlıklı olacağım şu an . Çocuğa çoğu zaman ben bakıyorum , zaten bana düştü bu sıra. Eşim bakmayınca ona bileniyorum. En son iftar vakti de iyice geriliyoruz . Gece beslenmesinin bir yerden sonra çocuğa zararı var diye biliyorum . Orta kulak iltihabı ve diş çürümelerine sebep oluyor .Ya bu sıra su borçlar flan canim cok sıkılıyor ama bakalim 2 3 aya duze çıkarız insallah. Esimde ise gidip geliyor aksamda yorgunum yorgunum diyor uyukluyor surekli adam, aksama kadar yalniziz karya ile bende bunalıyorum bazen birde ablamlarla görüşmüyorum kimseyle konusmuyorum su sira oda moralimi bozuyor.Bizdede gecenlerde sabaha kadar uyudu mesela. Ama cok dönüp duruyor mama verince uykusuna devam ediyor bende kiyamiyorum valla. Bakalm en yakın zamanda götürecem canim doktora sorucam ama en son 13. Ay demisti.
Sena nin azı dis cıkmış hadi gözünüz aydın benimki yine salyalanmaya basladi su sira ama görünürde birsey yok.
Sena babası varken bile gelip yapışıyorOndan mı acaba annemde bize gelince iyice düştü bana ara sıra oynuyor onla evde yabancı var diye mi ki dışarıda da çok yapıyor Sena evet Asya ya göre baya iyi yürüyor maşallah demek oda yapıyor habizim yürüme ilerlemeden durdu resmen
Neler var söylesem sinir krizi geçirirsin Allah’a emanet yaşıyoruzGüncelleme yapıyorum , komşu kadın da pozitif çıktısağlıkçılar az önce geldi ,kapıya şerit gibi bir şey koydu , bunu çıkarmayın dediler ama onlar gider gitmez çıkardılar hep bu cahiller yüzünden bu haldeyiz . Bu halde olup dışarı çıkan bile vardır Allah bilir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?