- 11 Şubat 2008
- 7.254
- 17.434
- 773
- 41
Ahahaha evet oyle oldu losyonla hafifledi kaşıntılar şükür ne kdar sürer bilemiyorum doktor 20 25 gun surer diyor insallh o kdar olmazminikbebegim9640 sana da çok geçmiş olsun.ana yüreğin dayanamadı demek oğluşun hastalığını da beraber geçiriyorsunuz inş.bir an önce geçer kaşıntılar da
Umudum- ne hızlı çıktı maşşallah Senanın dişleri de ağrısız sızısız çıkarır inş. Saç baş karışsa da pek güzel cimcime
İlk azı dişini nasıl çıktı anlamadım bile , uykuya direndiği zamanlar çıkmış olmalı muhtemelen. Aşı ile üst üste geldi bilemedim . Ağzını gülerken , kahkaha atarken gördüm ancak . Azıların yerleri şiş , muhtemel geliyor diğer azı dişi de .
Canim yikamak iyi gelebilir her seferinde silmek acitir daha da..istersen bir de pudra dene..pudra sagliga zararlı deniliyor ama zorda kalınca iyi oluyor acısını alır bir nebze yazik kıyamamKendi kendime nazar ettim resmen bugün tek uyku yaptı Ayşe çünkü dayısı yengesi geldi saat 2 de uyuyup 3 te uyanmıştı ve hala ayakta ve mızır mızır ishal ve onun etkisiyle çok fena pişik oldu desitin kullanıyorum ama banamısın demedi oturamıyor çok canı acıyor niye böyle oldu anlamadım dün yediği çayır çimende mi ki demiştim ama bugün de devam ediyor erik yemişti farklı olarak o mu yaptı acaba hiç böyle pişik olmamıştı ya kıpkırmızı ve kabarık oldu bez değiştirme fobisi oldu bana gelmek istemiyor altını değiştiricem diye
Oo anali oğullu gecmis olsun ikinize deIyi şukur aynen aşıdan snra olmasi iyi oldu vucudnda cikiyor az az geri sönüyor ama kaşıntı fazla ve bende çikarttim anne oğul öldük kaşıntıdan
Bizim de yemedi iste kasigi yaladi durduKalppare işte bunlar hep dişten , öyle diyelim öyle olsun ama bence bizim Sena’nın ki dişten gibi geldi . Bugun yine kaşığı ağzına götürmek bile istemedi reddetti hep yemeyi . Eli hep ağzında , salyalar çoğaldı . Yalayacak yer arıyor sürekli . Azı dişlerden sol alt geldi sanırım sağ alt zorluyor gibi geldi . Hayırlısı ile o da patlasaydı .
Yıkamayıda denedim ama kıyamet kopardı neyse ki sızdı şimdi ağlaya ağlaya helak oldu pudra aklıma geldi ama burada da yok ki desitin ve bepanthen var yanımda desitin hiç fayda etmedi bepanthen sürdüm bakalım ondan sonra uyuduCanim yikamak iyi gelebilir her seferinde silmek acitir daha da..istersen bir de pudra dene..pudra sagliga zararlı deniliyor ama zorda kalınca iyi oluyor acısını alır bir nebze yazik kıyamamkrem olarak hametan ve sudocrem öneririm.gercekten cok etkili ikisi de..
Elif de cikolata yediignde kabariyor.ve bu akşam çikolatasız sade fındıklı gofret yedi ve yine kabardi.ya yedirmek istemiyorum ama bazen denk geliyor böyle iste
Canım pudra yoksa nişasta da çok iyi geliyor.Yıkamayıda denedim ama kıyamet kopardı neyse ki sızdı şimdi ağlaya ağlaya helak oldu pudra aklıma geldi ama burada da yok ki desitin ve bepanthen var yanımda desitin hiç fayda etmedi bepanthen sürdüm bakalım ondan sonra uyudu
Gecmis olsun kuzum, pişik olduktan sonra koruyucular pek ise yaramıyor, tedavi edici bir merhem gerek Aysecige. ilk doğduğunda hamazinc yazmıştı doktor, ben onu aldim, evde hep bulunur, tek seferde geçiriyor. mühendisoglunun listesinde yok ama cok etkili, Hic islak mendil kullanmama rağmen Asimcigin teni de cok havalı, ara ara oluyor pişik, kızarıklık çoğalınca sürüyorum ben.Yıkamayıda denedim ama kıyamet kopardı neyse ki sızdı şimdi ağlaya ağlaya helak oldu pudra aklıma geldi ama burada da yok ki desitin ve bepanthen var yanımda desitin hiç fayda etmedi bepanthen sürdüm bakalım ondan sonra uyudu
Geçmiş olsun canım büyük tehlike atlatmış inşallah kalmaz..Günaydın canlar,
Dün esimin abisi çocuklar gelmsti. Mutfaktayken bardak kırılma sesine kostum karya cay bardağına gitmis devirmis caylarida yeni koymustum eli baya yandı kuzumun
Bende bir yerlerine cam saplandi sandım once Allah koruduevde bir krem var onu sürdüm yatmadanda calpol icirdim hala kizariklik var hafiften insallah iz kalmaz ve acısı geçmiştir.
Tesekkr ederizzOo anali oğullu gecmis olsun ikinize de
Bizim de yemedi iste kasigi yaladi durdusu dis zamani iyice istahtan kesiliyorlar..aglamalari falan ..Allah sifa versin su mubarek gecede dua edelim insAllah
Bende başa koyuyorum Asya yı sonda buluyorum yataktaSürekli kudurıyoruz saat 11 buçuktu uyudu 6 da kalktı şimdi uyuttum daha pışpışlıyorum başka işimiz yok o mutlu olsun babamız güzel oynatıyor
9 sene kaldı öyleyse dedim kendi kendimeKalppare yi okurken rahatladım şimdi
Biz de gece de yer yatağına terfi ettirdik. Öyle deli yatıyor ki 360 derece döne döne
Anneni bırakma biraz daha o konforu yaşa taşınma ders çalışma Asya çok yıprandın nazlan anneciğine.
Kitle babaya babayla geçirdikleri kaliteli zamanlar çok önemli . Sen de kendine vakit ayır
Ya ama ya sen yesene yerimize bu keçiyiSabah ın nurunda uyandık bugun bir inat bir inat . Saçları bağlatmadı da en son çember taktım onu da çıkarıp attı .saçlar hep gözünün önünde . Kahvaltısını yapmadı , öğlen yemeğini zar zor yedi . Kudurdu etti de şükür ki kendi kendine uyudu . Yoksa bugun iyice kafayı yerdim . Sürekli elimden tut diye kaldırıp ev geziyoruz . Beni sür diyor ,dolan dolan bacaklarım titredi artık . Şuraya da bir küçük Emrah bırakalım . Çok cadı ama çok seviyorum beee
Hutsuzlar ama pek tatlılar maşallah sende bol bol öp yerime ya genç kız olmuş da kendi çorba içecek iş bizimki çatal kaşık istiyor sürekli ay AllahımOglumla babasi gezerdi 1 yasta iken..ama kızla pek çıkmadılar..durmuyor kimsede
Seni biz sen olduğun icin seviyoruz cancağzımolur da silmen gereken bir resim atarsın diye dedim canım yazdigin mesajın sol alt kosesinde ...... boyle noktalara basip duzenleye tiklaman gerekiyor.
Oyyy kuzusuu pek tatlısın sennbu ara hepsi huysuz ve tatlı bebekler oldular galiba..
Erva da yoruyor beni ağlıyor boyuna... bugun kendi kendine kaşıkla çorba icmek istiyor.baktim baş edemiyorum verdim eline kaşığı.eglendi etti ve tabi ki tabak yerde
Iste benim cimcimebüyüyorlar
Simdi bu guzel fotografların altına olmayacak ama biraz bunaldım yine bu ara.. evi bile toparlamak lüksneyse ben de sizin gibi tamamlayayim..
Ama seviyoum beee
Kuzum bizimki de pişik oldu ben pudra kullandım 2 güne indi kreme devam ettim dene istersen iyi geliyorKendi kendime nazar ettim resmen bugün tek uyku yaptı Ayşe çünkü dayısı yengesi geldi saat 2 de uyuyup 3 te uyanmıştı ve hala ayakta ve mızır mızır ishal ve onun etkisiyle çok fena pişik oldu desitin kullanıyorum ama banamısın demedi oturamıyor çok canı acıyor niye böyle oldu anlamadım dün yediği çayır çimende mi ki demiştim ama bugün de devam ediyor erik yemişti farklı olarak o mu yaptı acaba hiç böyle pişik olmamıştı ya kıpkırmızı ve kabarık oldu bez değiştirme fobisi oldu bana gelmek istemiyor altını değiştiricem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?