Ay deme bahar bunla geçmiş olsunGünaydın canlar,
Dün esimin abisi çocuklar gelmsti. Mutfaktayken bardak kırılma sesine kostum karya cay bardağına gitmis devirmis caylarida yeni koymustum eli baya yandı kuzumun
Bende bir yerlerine cam saplandi sandım once Allah koruduevde bir krem var onu sürdüm yatmadanda calpol icirdim hala kizariklik var hafiften insallah iz kalmaz ve acısı geçmiştir.
çok gecmis olsun, kuzucugum benim.
Ay deme bahar bunla geçmiş olsunkıyamam ya
S Susam_tanesiçok gecmis olsun, kuzucugum benim.
InsAllah çabucak toparlar canımYıkamayıda denedim ama kıyamet kopardı neyse ki sızdı şimdi ağlaya ağlaya helak oldu pudra aklıma geldi ama burada da yok ki desitin ve bepanthen var yanımda desitin hiç fayda etmedi bepanthen sürdüm bakalım ondan sonra uyudu
Oyy oyy geçmiş olsun canım Allah korumuşGünaydın canlar,
Dün esimin abisi çocuklar gelmsti. Mutfaktayken bardak kırılma sesine kostum karya cay bardağına gitmis devirmis caylarida yeni koymustum eli baya yandı kuzumun
Bende bir yerlerine cam saplandi sandım once Allah koruduevde bir krem var onu sürdüm yatmadanda calpol icirdim hala kizariklik var hafiften insallah iz kalmaz ve acısı geçmiştir.
Çok geçmiş olsun Karya mızaGünaydın canlar,
Geçmiş olsun eltimize , büyük tehlike atlatmışsınız Allah korumuş . Dikkat etmek lazım hep anlık her şeyBKGK
InsAllah çabucak toparlar canım
Oyy oyy geçmiş olsun canım Allah korumuş
Tesekkurler canlarim vallahi cok üzüldüm. Ben içerideydim olacağı varmis Rabbim beterinden korusunÇok geçmiş olsun Karya mızaAllah beterinden sakınsın en tehlikeli zamanlarındayız
Desene imtihan gibi bi gün olmuş tam anneler günü işteErva un kovasını devirdi elinde elekle heryere eledi
Yetmedi gitti masadan su dolu bardagı yere düşürüp kırdı
Yetmedi ağlayıp zırlayip kafasını yere vurdu ve burnu kanadı
Yetmedi Ali tuvalete yetişemedi altına etti onu yika tuvaleti yıka
Yeter miii yoook yetmedi... kuşlar balkonumda saksılara ali ile cimledigimiz birkac buğday ugruna saksilari devirip balkonu talan etmişler.camasirligimin ustunde kaktüs var
Kızlar kulaklarım çınlıyortansiyonum mu oynuyor nedir fenalardayim
Vardır bir hayr diyorum vardır illa ki vardır
Keçi dişten çok çekiyor , patlatsa da kurtulsa yazık.Ya ama ya sen yesene yerimize bu keçiyimaşallah kuzum benin
oyy geçmiş olsun, vukuat günü diyorsun. bu durumlarda Allah sabir versin bize.Erva un kovasını devirdi elinde elekle heryere eledi
Yetmedi gitti masadan su dolu bardagı yere düşürüp kırdı
Yetmedi ağlayıp zırlayip kafasını yere vurdu ve burnu kanadı
Yetmedi Ali tuvalete yetişemedi altına etti onu yika tuvaleti yıka
Yeter miii yoook yetmedi... kuşlar balkonumda saksılara ali ile cimledigimiz birkac buğday ugruna saksilari devirip balkonu talan etmişler.camasirligimin ustunde kaktüs var
Kızlar kulaklarım çınlıyortansiyonum mu oynuyor nedir fenalardayim
Vardır bir hayr diyorum vardır illa ki vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?