2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay deme bahar bunla geçmiş olsun kıyamam ya

Anneler gününüz kutlu olsun güzel anneler. Bu gruptaki tüm annelerin dünyanın en iyi annesi olmak için çabaladığına en yakından şahit olduğum için en çok kutlamayı hakeden anneler olduğunuzu düşünüyorum. Kuzucuklarınızla beraber mutlu uzun seneleriniz olsun

InsAllah çabucak toparlar canım
Oyy oyy geçmiş olsun canım Allah korumuş

Çok geçmiş olsun Karya mıza Allah beterinden sakınsın en tehlikeli zamanlarındayız

Erva un kovasını devirdi elinde elekle heryere eledi
Yetmedi gitti masadan su dolu bardagı yere düşürüp kırdı
Yetmedi ağlayıp zırlayip kafasını yere vurdu ve burnu kanadı
Yetmedi Ali tuvalete yetişemedi altına etti onu yika tuvaleti yıka
Yeter miii yoook yetmedi... kuşlar balkonumda saksılara ali ile cimledigimiz birkac buğday ugruna saksilari devirip balkonu talan etmişler.camasirligimin ustunde kaktüs var
Kızlar kulaklarım çınlıyor tansiyonum mu oynuyor nedir fenalardayim
Vardır bir hayr diyorum vardır illa ki vardır

Geçmiş olsun eltimize , büyük tehlike atlatmışsınız Allah korumuş . Dikkat etmek lazım hep anlık her şey BKGK

InsAllah çabucak toparlar canım

Oyy oyy geçmiş olsun canım Allah korumuş

Çok geçmiş olsun Karya mıza Allah beterinden sakınsın en tehlikeli zamanlarındayız
Tesekkurler canlarim vallahi cok üzüldüm. Ben içerideydim olacağı varmis Rabbim beterinden korusun

Desene imtihan gibi bi gün olmuş tam anneler günü işte gerçek annelik nasıl olur böyle bende temizlik yaptım bütün gün prenses annelere selam olsun

oyy geçmiş olsun, vukuat günü diyorsun. bu durumlarda Allah sabir versin bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…