- 11 Şubat 2008
- 7.254
- 17.434
- 773
- 41
Ya ne bileyim al iste ali 4 yaşında tamam erva kadar yormuyor ama henüz düzen bilmiyor.tam ogrendi derken 1. Sinif derdi var. Ee ilk 3 sene derste sıkı rehberlik gerekir ders yaparken de dinlenemem diye düşünüyordumKalppare naptın güzelim sen 10 yaş ne taze anneleri korkutma o kadar da değil kız 2 yaştan sonra baya rahatlarız inşallah. Hele 4 yaş tamam artık boya, yapar, lego oynar dağıttığını toplar sonrası 1.sınıf zor bir de başka da yok Allah izin verirse ben Göktuğ dan önce çocuksuz hayatım kadar rahattım hem de 2 arkadaşım var gibiydi heryerr gidip geziyorduk rahatça kızlarla 7-11 yaştaydı kızlar. İstediğim kadar yatıp kalkıyordum
Ya yerim ya anlatacak anılar işte onlaraSaol misssimm bizimki ikinci posta gezmesini yaptı babasıyla ben yazılarıma baktım evi süpürüp sildim geldiler
Oy allah kabul etsin oruçlarını temiz hava gibisi var mı tadını çıkarın
Allah kabul etsin. Yorulur mu hiç duracell pil gibi enerji tavan maaşallah
Asyammmm kuzummmmaaaşallah
Kıyamam tez günde iyileşin inşallah dualarımızdasınız
Ne bulduysa ağzında hiç affetmiyor
Benimki de gündüzleri hep yerde yattı diğer evde Yatak odası soğuktu öyle alıştı gündüz beşikte hemen uyanıyordu şimdi gece gündüz hep yerde deli yatıyor bunlar bi koyuyorum asla koyduğum yerde bulamıyorumçok tatlı uyuyor bol uykulu günleri olsun
Zara da yer yatağını çok seviyor 6 ay kundaklı uyudu kundağı açınca sığamadı bir yatağaoysa büyük beşiğide 8. Ayda yer yatağına başladık memlekete geldik şimdi hep yer yatağı Uyumayı seven bir bebek benimkisi
Haketti missYok hiçbişey kullanmıyorum zaten çok yakın odalarımız uyanıyorum sıkıntı olmuyor 1-2 kere kalkıyor zaten.
Bebeyi tutsak etmişsin kızkuzucuk rahat rahat yatsın serin olur hem yer
Evet kuzum ya resmen çooooooooook eskide kalmış gibi temiz havaya doğaya hasret kaldık sen foto atıyorsun Allahtan,Jadem Allah razı olsun annenden tek başına hem Asya hem ev hem ders çok yorucuydu senin için. Ne iyi etti de geldi hem sana bir ses nefes hem yardımcı olur Asya ile de hasret giderir. Anne yemeği gibisi mi var nasılda özlemişsindir güzel güzel yemekler yapar tadını çıkar sefan olsun.
Evet ya halbuki ne basit bişey istiyoruz değilmi kendimize azıcık vakit temiz hava yürüyüş bunlar bile lüks oldu arkadaşlarla bir yerde buluşup kahve içtiğimizi hayal bile edemiyorum sanki yoktu yaşanmamıştı öyle güzel günler
Hay Allah aslım ya nerden bulaştı ki bu illet kuzuma da geçmiş olsun
Şekerpare ile bilgiler köşesi kız hiç bilmiyordum sağolAblana teşekkürlerimi ilet canım sana da çok teşekkür ederimbi deneyeyim bakayim fırsat bulunca.ekran aldım
Çocuklar çok olumsuz etkilendi
Bi bitse şu illet..bu çin yine bi bela getirmese bari..simdi de roketi mi ne dusebilirmis tepemize
CanımZeyay1420 zeyayın dedigi gibi acaba bahcede yuttuğu topraktir çimendir ishal mi yapıyor
Afiyetle yiyin bezelyelerinizi insAllah canımdemek damadim yardım etti annesine kıyamam
Teşekkür ettim dünürüm.insta hesabım yok ama kardesime diyim bi baksin
Yaa ama çok sirinsin senuyuyan güzelll
Jadem attigin mesaji 10 dk icinde duzenleyebiliyorsun.aklinda bulunsun
Kız çocuğu babacı olur derler..ee bu elif hanim hiç babacı degilbırak yürüyüşü çay içerken babasında dursa fena olmazdı yürüyüş falan hayalini bile kurmuyorum artık jadem..simdi hayalim çocuklarım büyümüş 10 13 yaslarindalar..onlar odalarında ders çalışırken ben de oturma odasinda dinleniyorum 1 saat falan..orda bile hayalim uzun sürmüyor çünkü sorumluluk bitmez.
Geçmiş olsun canım..toparlarsınız insAllah en kısa sürede ❤ esinin negatif olması çok iyi olmuş.size daha iyi destek olur.
Mümkün vallahi bahçedeki herşeyi ağzına atıyor babası eline nane pancar veriyor çiğ yiyor belki onlar dokunuyordur 3hafta olacak ilk kez dün hiç yapmadı. Ayşem de şaşkın olmuştur neyi göreyim neyi keşfedeyim diye zararlı bişeyler yemesinler de sağlıkla büyüsünlerAynen bizde öyle dışarısı yoruyor insanı öğleden sonra kızlara iftar pikniği hazırladım sonrada hep beraber yürüyüşe çıktık Ayşe çimenlerin üstünde ne bulduysa attı ağzına aklıma Ata geldi ve geldikten sonra 2 kere ishal gibi yaptı kakasını acaba yediklerinden mi ki sen de öyle diyordun sanki
Allahım sağlık sıhhat versin ne güzel hamdolsunBurası çok iyi geldi kızlara Ayşe nin iştahı açıldı ıhh ıhhh diye diye ne gördüyse yemek istiyor gündüz iki posta dışarda olduğu için yorgunluktan hemen uyuyor Burda TV ünitesinin üstünde TV ona kumandayla vuruyor çekmece dolaplar boyuna göre habire Bi yerleri keşifte kapıya gidiyor ve vuruyor dışarı çıkmak istiyormuş hafta sonunda abimler gelicek inş tam şenlik olucak kızlaraZeynep arkadaşıyla bütün gün dışarda öğlen piknikte oruç açtılar akşama arkadaşınıneve davet etmiş akşama kadar tekrar oruç tutmuşlar bizimle beraber bir iftar daha yaptılar masa hazırlamaya yardım edip ezanı haber verdiler çok şükür Rabbim
Olabilir kuzum ot mot ne bulsa ağzında Allahım koruyorAblana teşekkürlerimi ilet canım sana da çok teşekkür ederimbi deneyeyim bakayim fırsat bulunca.ekran aldım
Çocuklar çok olumsuz etkilendi
Bi bitse şu illet..bu çin yine bi bela getirmese bari..simdi de roketi mi ne dusebilirmis tepemize
CanımZeyay1420 zeyayın dedigi gibi acaba bahcede yuttuğu topraktir çimendir ishal mi yapıyor
Afiyetle yiyin bezelyelerinizi insAllah canımdemek damadim yardım etti annesine kıyamam
Teşekkür ettim dünürüm.insta hesabım yok ama kardesime diyim bi baksin
Yaa ama çok sirinsin senuyuyan güzelll
Jadem attigin mesaji 10 dk icinde duzenleyebiliyorsun.aklinda bulunsun
Kız çocuğu babacı olur derler..ee bu elif hanim hiç babacı degilbırak yürüyüşü çay içerken babasında dursa fena olmazdı yürüyüş falan hayalini bile kurmuyorum artık jadem..simdi hayalim çocuklarım büyümüş 10 13 yaslarindalar..onlar odalarında ders çalışırken ben de oturma odasinda dinleniyorum 1 saat falan..orda bile hayalim uzun sürmüyor çünkü sorumluluk bitmez.
Geçmiş olsun canım..toparlarsınız insAllah en kısa sürede ❤ esinin negatif olması çok iyi olmuş.size daha iyi destek olur.
Sürekli kudurıyoruz saat 11 buçuktu uyudu 6 da kalktı şimdi uyuttum daha pışpışlıyorum başka işimiz yok o mutlu olsun babamız güzel oynatıyor
9 sene kaldı öyleyse dedim kendi kendimeKalppare naptın güzelim sen 10 yaş ne taze anneleri korkutma o kadar da değil kız 2 yaştan sonra baya rahatlarız inşallah. Hele 4 yaş tamam artık boya, yapar, lego oynar dağıttığını toplar sonrası 1.sınıf zor bir de başka da yok Allah izin verirse ben Göktuğ dan önce çocuksuz hayatım kadar rahattım hem de 2 arkadaşım var gibiydi heryerr gidip geziyorduk rahatça kızlarla 7-11 yaştaydı kızlar. İstediğim kadar yatıp kalkıyordum
Biz de gece de yer yatağına terfi ettirdik. Öyle deli yatıyor ki 360 derece döne döneBenimki de gündüzleri hep yerde yattı diğer evde Yatak odası soğuktu öyle alıştı gündüz beşikte hemen uyanıyordu şimdi gece gündüz hep yerde deli yatıyor bunlar bi koyuyorum asla koyduğum yerde bulamıyorum
Anneni bırakma biraz daha o konforu yaşa taşınma ders çalışma Asya çok yıprandın nazlan anneciğine.Evet kuzum ya resmen çooooooooook eskide kalmış gibi temiz havaya doğaya hasret kaldık sen foto atıyorsun Allahtan,
Valla özlenmez mi hamurişi yiye yiye şiştim sonra diyorum aman bi daha ne zaman yiyecemşu sıra çok desteğe ihtiyacım vardı hem de çok hepimiz fazlaca yorulduk Allah sabrımızı yüceltsin
Kitle babaya babayla geçirdikleri kaliteli zamanlar çok önemli . Sen de kendine vakit ayırŞekerpare ile bilgiler köşesi kız hiç bilmiyordum sağolbende kendimi hep mesajla düzeltiyorum olsun beni böyle sevin be
Benimki de oyun oynarsa babacı yoksa yok tepemde ama dışarı olursa Umudum kedi köpek falan kovalarlarvalla şu yasaklar bi bitsin bakalım kıssadan uzuna doğru alıştırcam bende nefes almak istiyorum birden olmaz şekerparem ilk 15 dk sonra 20 derken bi bakmışsın o baba ile 2 saat dışarı bile çıkılır o zaman
Sabah ın nurunda uyandık bugun bir inat bir inat . Saçları bağlatmadı da en son çember taktım onu da çıkarıp attı .saçlar hep gözünün önünde . Kahvaltısını yapmadı , öğlen yemeğini zar zor yedi . Kudurdu etti de şükür ki kendi kendine uyudu . Yoksa bugun iyice kafayı yerdim . Sürekli elimden tut diye kaldırıp ev geziyoruz . Beni sür diyor ,dolan dolan bacaklarım titredi artık . Şuraya da bir küçük Emrah bırakalım . Çok cadı ama çok seviyorum beee
bende seviyorum beeSabah ın nurunda uyandık bugun bir inat bir inat . Saçları bağlatmadı da en son çember taktım onu da çıkarıp attı .saçlar hep gözünün önünde . Kahvaltısını yapmadı , öğlen yemeğini zar zor yedi . Kudurdu etti de şükür ki kendi kendine uyudu . Yoksa bugun iyice kafayı yerdim . Sürekli elimden tut diye kaldırıp ev geziyoruz . Beni sür diyor ,dolan dolan bacaklarım titredi artık . Şuraya da bir küçük Emrah bırakalım . Çok cadı ama çok seviyorum beee
Dedim ve bir saatlik uykuyla uyandışükür ki kendi kendine uyudu . Yoksa bugun iyice kafayı yerdim .
Oglumla babasi gezerdi 1 yasta iken..ama kızla pek çıkmadılar..durmuyor kimsedeŞekerpare ile bilgiler köşesi kız hiç bilmiyordum sağolbende kendimi hep mesajla düzeltiyorum olsun beni böyle sevin be
Benimki de oyun oynarsa babacı yoksa yok tepemde ama dışarı olursa Umudum kedi köpek falan kovalarlarvalla şu yasaklar bi bitsin bakalım kıssadan uzuna doğru alıştırcam bende nefes almak istiyorum birden olmaz şekerparem ilk 15 dk sonra 20 derken bi bakmışsın o baba ile 2 saat dışarı bile çıkılır o zaman
Oyyy kuzusuu pek tatlısın sennSabah ın nurunda uyandık bugun bir inat bir inat . Saçları bağlatmadı da en son çember taktım onu da çıkarıp attı .saçlar hep gözünün önünde . Kahvaltısını yapmadı , öğlen yemeğini zar zor yedi . Kudurdu etti de şükür ki kendi kendine uyudu . Yoksa bugun iyice kafayı yerdim . Sürekli elimden tut diye kaldırıp ev geziyoruz . Beni sür diyor ,dolan dolan bacaklarım titredi artık . Şuraya da bir küçük Emrah bırakalım . Çok cadı ama çok seviyorum beee
Iyi şukur aynen aşıdan snra olmasi iyi oldu vucudnda cikiyor az az geri sönüyor ama kaşıntı fazla ve bende çikarttim anne oğul öldük kaşıntıdanKuzum aşı bağışıklığı güçlü olanlarda ağır geçiyormuş bir doktor arkadaş söyledi inşallah koruyuculuğu da güçlü olsun. Merdivenli evde çocuk bakmak ne zor di mi. Çok dikkat lazım. Bezden ne zaman hazır olursanız o zaman başlarsın eğitime sağlık olsun da.
Oh mis sağlıkla gelsin diğerleri de darısı diğer bebelerimize
Ben kiyma sonrasi kofte sonrasi da byle olunca anlayamadim o yuzden. Dedigini tam olarak anlayamadim. Aşı vurulduktan snra oldu amaBarz su çiçeği . Aşı ne zaman oldu birde çıkmışsınız evden bu apt boşluğunda. Bile bulaşır som 24 gün içinde bir şey olmuştur illa ki bazen de aşı sonrası olabiliyor . Aşı olmadıysa yaptırmayacaksın o yüzden yazdım
Evet aşıdan snra oldu suan cok cok yok az cikiyor geciyor anne ogul su cicegiyiz kaşınıyoruz losyon aldi eşim rahatlatti biraz o. Siz gec kalmadiniz mi aşisına?Selam kizlar benim tel problemiydi simdi girebildim. Nasilsiniz ?
Karya baya büyüdü cadi öpmeyi ogrendi iyice sariliyor öpüyor oyun oynuyor konuşmaya çalışıyor bende tüm gün onunla ilgileniyorum.
Hâlâ 2 uyku yapıyoruz biz ama sabah 9 gibi kalkip aksamda geç yatiyor gecede 1 defa mama iciyor.
minikbebegim9640 gecmis olsun cnm asi olmuş muydu ?
Bizede su çiçeği gelmemisti arayacaklardı hala aramadılar ya
Biz daha menenjit yapmadık bu arada yaptirmayan var mi henüz?
Aslihaydo canim sizede cok gecmis olsun insallah hafif sekilde atlatırsınız
Iyi kasintiya tam cozum bulamiyoruz ama malesef iştahsizlik da var diş de bi taraftan sorun yapiyor malesef ust uste geldi hepsiminikbebegim9640 kuzum Kadir nasıl oldu
Biz de sizi seviyoruz dünürümbende seviyorum bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?