2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya hep yardımcı teyzesi bana hep ya eşine sarmazsan kime aarcan kimi görüyorsun başka

Geçmiş olsun canım düzelir üzülme demir ilacınızı düzenli alırsınız, dolar depolar

Nasil oldunuz canım? Acaba bir doktora mi gitseniz? Geçmiş olsun canım
Oyy kıyamam size ben ikinize de geçmiş olsun canım.. kan grubunuzu bilmiyorum ama A ve AB kan gruplarında bir miktar demir eksikligi normalmis diye duymuştum.benim oglanda da demir eksikliği var maalesef.. biz de ara ara demir ilacı kullanıyoruz.
misskokulumm miss demir döküm tavalar tencereler pas yapıyor diye okudum nette.dogruluk payi var mi?esim de alalim diyor hep.
Ah hepimiz öyleyiz şekerparem Rabbim yardımcıları olsun
Amin cancagzim aminnn
Ya hep yardımcı teyzesi bana hep ya eşine sarmazsan kime aarcan kimi görüyorsun başka
Evet ama sonra da üzülüyorum timsah gözyaşı misali..tevbe tevbee

Demir döküm ben lavanın kullanıyorum yemek tenceresi ama kaplamalı. Yemekler lezzetli oluyor ama demir geçmiyor kaplama olduğu için yemeğe. Abimler yeni aldı tam demir döküm yağla yakılmış. Yengemin feritin 8 Di 1 ay sonra 13 olmuştu haftada ortalama 3 kere yumurta pişirdik sadece dediler. Lezzeti de tartışma götürmez tabi. Bakımı dikkat istiyor canım yıkadıktan sonra kuruması için ocağa koyuyorsun iyice ısınıp soğuduktan sonra peçeteyle yağlayıp kaldırıyorsun yoksa pas olma ihtimali yüksek. Ben de indirim kovalıyorum küçük boy yumurta tavasını alacağım. Alırken açıklamayı iyi okuyun kaplamasız yazması lazım. Abim dökümcübaba sitesinden almıştı bakın bir

Ahh canım ya bu ara nedir senin sağlıktan imtihanın Allahım hayırlı şifalar versin tez zamanda inş ne yaptın bugün gittin mi doktora şimdi nasıl durumun merakla dayım dualarımdasın
Ne 9 mu bizim hala 2 ve o kadar huysuz ki daha 3-4-5.... daha çıkacak oyyy oyy
Biz de 4 dişliyiz hala
Mescidi Aksa da bebekler ölüyor...icim parçalanıyor
Televizyon izlemiyorum zaten ama tel elime alıp bakamıyorum içim acıyor yavrularına bakarken en ufak huzurduzluklarında nasıl trlaşlanıyoruz masum günahsız yavruları veriyorlar toprağa. Soykırıma uğramış bir millet nasıl aynı vahşeti yapar masumlara aklım almıyor tüm dünya sessiz kalıyor bu vahşete utanıyorum böyle bir zamanda yaşamaktan
Ooo baya yükselmiş canım diş o kadar ateş yapmaz enfeksiyon olabilir şimdi nasıl durumu
Çok şükür aşı bize de ateş falan yapmadı ama aşı olurken o kadar çok ağladı ve korktu ki günlerce kolunu bacağını gösterip ağladı çığlık çığlığa.. Şifa olsun inş İpek kuzusuna.
Ah Civanım geçmişler olsun kuzum bebek hemşiresi çok önemli ya Zeynep bebekken bir kez çok fena enfeksiyon kapmış bizde İstanbuldayım en yakın özel hastaneye gittik yavrunu delik deşik ettiler damar yolu açmak için en son beceremeyip yoğun bakım hemşiresi i çağırdılar da öyle açmışlardı o travmadan uzun süre kurtulamamıştı Zeynep.
Aman ilaçlarını ihmal etme de hemen toparlar inş.
Yaa bak hiç bilmiyordum canım ben Zeynep te de hep döküm tava kullandım Ayşede de ama hiç böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum
İnş düzelmiştir değerlerimiz şifalı gelmiştir şurubu
Ben zeynebe de daha yeni yeni veriyordum inek sütü Ayşe ye de vermeyi düşünmüyorum ikisinde peynir ve yoğurdu çok seviyor birde kefire alıştırabilsem yeterli bence. Bizim doktor 1.5 yaşına kadar devam et mamaya desi nasıl bırakır bilmem Ayşe de uykuya mamayla geçiyor,

Aaa deme ya o derece etkili demek.ciddi anlamda etkilendim şu an tamam ben de bari bakayım.kaplamasiz yazacak ona da tamam.bu yağlama olayını falan da yeni duydum.paslanırsa da temizleyip yeniden kullanılıyormuş oyle duymuştum. Çok teşekkür ederim miss yaaa.gercekten o kadar etkili olduğunu bilmiyordum

Ben de tv izlemiyorum..telefona da pek bakmamaya çalışıyorum. Sosyal medya vs de kullanmadığım için pek görmüyorum ama haber sitelerinde rastladığım görüntüler yetiyor bakmiyorum çünkü bakinca cocuklara odaklanamiyorum.. ama tum dünya kör sanki zeyay..herkes gözünü kulagini agzini kapatmis durumda..ve bu yıllardır bu böyle dua edeceğiz başka elden gelen bisey yok

İyi akşamlar ablalarim, ojelerim nasıl olmuş
Eki Görüntüle 2848093
Oy çiçeğimm yerim o pamuk parmakları.bayramın kutlu olsun kuzum
Bayramımız mübarek olsun. Tüm dünyaya sağlık barış ve huzur getirsin inş.
Aminnn inşallah.
Bayramımız kutlu olsun canlar
Nice sağlıklı, huzurlu bayramları olsun tüm İslam aleminin inşallah. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin
Amin kuzum
Bayramımız kutlu olsun arkadaşlar..nice güzel bayramlar yaşayalım insAllah
İnşallah canım
mutlu bayramlar güzel annelerrr
Eksilmeden çoğalarak nice mutlu sağlıklı bol kucaklaşmalı özgür bayramlara Allahım evlatlarımızın güzel günlerini görmeyi, bayramı, anayı , atayı bilen, saygılı, sevgili, hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi ve evlatlarımızı değer Kadir kıymet bilen insanlarla karşılaştırmayı nasip etsin.

Kuluçka süresi14-21 gün arası ama döküntüden kaşıntıdan önce hastalık başlamış oluyor artık bulaşmaz. Ablanın da bebeği var diye hatırlıyorum. Geçti gitti şükür. Öperim Kadir’i.

Ben biraz hız verdim katı olayına. Yoksa öğrenemeyecek uzun süre etkisi devam edecek diye korkuyorum doyma kısmı yine çorbalarla oluyor tabi. Blender yapmayacağım diye söz verdim kendime yemese de kussa da aç da kalsa yapmayacağım. Elini boş bırakmıyorum veriyorum hep bişeyler ama yok ısırmıyor bile düzgün yalayıp bırakıyor. Alışacak inşallah Öyle umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…