• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Selam canlar,
Benim tel sıkıntılı ya internette problem yaşıyorum. Bende diyetteyim 1 ay i geciyor sanirim 4 kilo verdim devam ediyorum suan 61 im hedef 58. Ama bu göbelce gitmiyor onceden dümdüz dum sadece basenler vardi sanirim bölgesel çalışmam gerekecek ama bebeklere olmuyor. Bir termal takım aldm sauna etkisi ile size yazarim markasını bir giyiyorum yürüyüşe çıkınca eve geliyorum sular akmis vucudumdan. Ama cok kullanamadım 3 4 kez giyebildim sadece.
Sizler Nasilsiniz?
@Umudum- buradayım canim sagol cok şükür ıyiyiz sena nasil eve döndünüz mü?
Helinnnnn Helinnnnn canim insallah alışır hemen Arel cim. Bende köye gidebilirsem orada uğraşacağım bizim vajinal yapışıklık devam ediyor belki bezdendir onada ayrı canim sıkılıyor krem sürüyorum bazen yakiyor cocugu butun gun ağlıyor bu sefer bende biraktim sürmüyorum su sira:KK43:
Jadesi Jadesi canim bir ara instada fotonuzu gordum masallah Asya ya ve size cok güzelsiniz
@Susam_tanesi yaa Ipek de gun geçtikçe güzelleşiyor Masallah kocaman
N Nehir8077 canim Duru cumm gecmis olsun cokk
misskokulumm misskokulumm 6 kilo baya iyi vermişsin Masallah:)
@Zeyay1420 zeynep e de çok gecmis olsun canim
SonsuzUmut SonsuzUmut canim selam bende 3 gundur hemoroid sorunu oldu ama cok beter durumdayım yarin 4 gun olacak doktor krem.verdi birde sıcak su önerdi ama kremde bir tuhaf yaptı kasindırır gibi. Sen birseyler içmiştim sanki ?

Bu hemoroid icin önerisi olan var mı kizlae canim oyle aciyorki cok pis bir agrii:KK43:
Az önce fotonuza baktım anne kız maşallah size 🧿😍
Yani ben çok sorun yaşadım doğumdan sonra doktor fito vermişti anestol diğer kremleri hatırlamıyorum birde oturma banyosu demişti ben araştırmalarım da kantaron yağı iyi gelmişti diye duymuştum birde patates ılıyıp üzerine koymanın ve aynı şekilde zeytinyağı ile unu hamur yap ılıt fırında ısınabilirsin tülbente koy o bölgenin üzerine koy geceden sabaha kadar
İçmek de patlıcan sapı yeşil kısmını 10 taneyi su ile kaynatıp sabah akşam 1 su bardağı içmişim sonra bir daha hiç sorun yaşamadım
çok geçmiş olsun

Yürüyüş yapıyorum canım dün biraz su şişeleriyle kol çalıştım 10 dk. Aklıma gelince ortam müsaitse youtubedan açıp yapıyorum ama çoğunlukla olmuyor öyle bir müsaitlik🤭
Bende Başlıycam yürüyüşe sahile inecejtik bugün dedim ben yürürüm hava bi anda 9 derece soğudu 😂 neyse yağmur yapmazsa gideriz bakalım yine de 😂 ya ortam nerde müsait 🤪🤪🤪 valla bende lastikler gögüs ve kol çalışıyorum gögüsler im çok büyüdü 🙄 taşıyamıyorum

Ooo hatunlar diyete girmiş topluca . Ben de kilo değil Belki ama sıkılaşmayı istiyorum . Özellikle karnımdan çok rahatsız oluyorum nasıl toparlanacağız acaba ki . Sıkı bir karın sezeryan sonrası hayal mi acaba 🤔
@BKGK
@Susam_tanesi
Nerelerdesiniz sesiniz çıkmıyor ?
Hayal olur mu kuzum ünlülere bak dün doğuruyor 1 haftaya normal, 🤪

Öğlen sadece meyve zor olur canım sürdürülebilir bir diyet için daha besleyici beslenmek lazım sanki bir de emziriyorsun. Ben öğlen 1 biber dolması 1 kase buğdaylı yoğurt çorbası yedim. Bol su. Şimdi de elma yedim bir tane. Ben de hiç ekmek tüketmiyorum. Sabah 2 dilim tam buğday. Akşama pilavdan 2 kaşık alırım. Hadi bakalım grubumuz fitleşsin🥳🥳
Ervanın ağlamaları bir dönem sanki biz geçirdik gibi. Bir ara Göktuğ da hiç susmuyordu şimdi daha iyi. Ama kendini ifade etmeye başladı ondan rahatladı. Karpuz istiyormuş kaapuu diyor, su istiyor. Bu buu diye gösteriyor falan. Bir de günde en az 2 posta dışarı çıkıyor. Dersim vardı kızlar bakıyordu indirin bahçeye biraz dedim yarım saat dışarda dolandı geldiler evde olsa benim sesimi duyup ağlıyor.
canım düşündüm de haklısın😊.zaten epey zorlandım.biraz daha arttırayim.😊zaten sütüm de azaldı böyle olmaz.ervanın dişler peşi sıra çıkıyor ki kuzum onda da böyle biraz😖.tam rahat edecekken bir bakıyorum yeni dis geliyor.o geciyor çocuk rahatla-di dememe kalmıyor öbürü kabarıyor.ondan çok aksi 🙄
Goktugun da kapuu mu yiyorr oyy kıyamammm 😍🤩🤩 afiyet bal şeker olsun pasama🍉💗
Ay Allah kolaylık versin kuzum hepsi mızmız ya ama erva aştı bu sıra 🙄
Demek sende girdin ha diyete haydi kızlar başaracağız 🤪 ben ekmekle sorun yaşamıyorum abur cuburu da baya kıstım tamamen değil ama minimal düzeyde şuan bugün tartıldım 61 kiloyum ama 61.7 nerdeyse 62 yani 🙄 hadi bakalım bende sabah 1 dilim ekmek salata yumurta falan yedim pankek yapmıştım düşün minicik kopardım ucundan öğlen 3 4 kaşık makarna yoğurt akşam yeşil fasulye karpuz salata yoğurt yedim 🥰
Azmettık basaralım jadeem 😊 kızkardeşim de diyete girmis.dun konusurken söyledi.sormasam soyleyecegi yok köftehorun 😊 ee neler yedin falan dedim abla su an hamurişi yiyorum diyor😅 kız hamurişli diyet mi var dedim gülüyor 😅 sabahları ac karnına birkac bardak su ic dedi ve günde bir yeşil kabağı az yagda sotele ye cok yarari oluyor kilo verirken dedi.canım da nasıl kek istiyor anlatamam 🤤😄
Miss deme öyle yaa 😂😂 valla almak istiyorum biraz giydiğim yakışmıyor zayıfken😅 babam da kürdan der bana shahhasahah 🤣🤣🤣

Valla boyum da yok aslında 😅 1.63 üm ama gören selvi boylu sanıyo

Alırım bi 6 7 kilonu dünürcan sar ondan 🤪

Çünkü romantizm 🤣

Ah virüss Lanet olasıca lanet 😂 ay resmen gittim geldim tahtalı köye kiloyu da takmiyim gari 😬
Öyle deme ya içim bir tuhaf oluyor 😔
Mekik birşey değilde en sevmediğim spor ağırlık la spor yapmak. Bazen görüyor hmmm bune spormu hmmm diyerek pis pis gülüyor, hevesim kaçıyor zaten.
Baksana ya 😁 böylesi de zormuş 😁 aman sen sakın ona uyma baharım 😇 umut ile duru sana yeter de artar bile 🙃🙂🙃🙂🙃
Dışarıyı öğrendiler birazda ondan öyle yapıyorlar. İstediği yeri gezip dolaşmak özgür olmak istiyor. Bizim kızda öyle peşine geziyorum yemekte, veya masanın altına oturuyor.
Ama senin diyette hiçbir şey yokki. Bildiğin ölüm diyeti. Öğlen yediğin öğün olarak geçmez. Ara öğünde meyve çay deseydin tamamdı. Akşamda ekmeksiz sadece sebze yemeği, bu diyeti çok uzun istesende devam ettiremezsin. Bı kaç gün sonra illaki bozarsin. Beden kaldirmaz. Kilo aldırmayan şeyleri bol yemekten çekinme. Mideyi o kadar boş bırakma. Metobolizman yavaşlar. Az ve sık tüket sürekli onu yakmak için çalışsın organlar.
Ayy bahar papatya cayini ilk defa içtim.yani sallama cay olarak tuketmistim ama bu sefer demleme yaptım. Kız fazla mi attim papatyayı nedir. Dokundu sanki. Eşim de açlıktan boyle halsizsin diye çıkıştı.sonra siz de o öğün sayılmaz deyince biraz arttirmaya karar verdim 😊
Demek Duru da masa altından yemeyi seviyor.masayi dagitmayi da seviyor demistin.tamam iste aynı kafa bunlar 😄
bugün daha iyiydi ama kaka yok hala. kabız olacak yavrum 😕 3 kez çiş deyip lazimliga oturduk denk getirdik 1 inde hiç demedi yap mis üstüne. herhalde öyle çiş deyip 20 kez oturup kalkmışız 😂 cani sağolsun öğreniyor diyorum. kek yaptım mum koydum çişini öğrendin kutluyoruz dedim ki 10 dk sonra üstüne yapmış buldum 🙄

lazimlik alındı kitap da var video da izlettim çizgi-filmler felan. bol bol anlattım da ama ben en çok beni umursamamasina sinirleniyorum. sanki hiç duymuyor gibi davranıyor.neyse bugün 4. gündü daha iyiydi. haftasonu da evde kalacaz ki iyice pekişsin. inşallah haftaya bugün herşey daha iyi olacak
Sen de benim gibi kendini paralamışsın kekler mumlar kitaplar videolar vs vs vs... ben oyun çadırı icine lazimlik koyup umumi tuvalet bile yaptım 😄 tuvalet kapisina elma agaci olusturup tuvalete gittikce elmasini boyadım.daha neler neler..ama inat etti.kardesi dogmustu yeni. Ben de bebegim altıma yapacagim diye inadina yapıyordu. Bir gün öğrendi iste..demek o günün gelmesi gerekiyormuş.biraz daha sabir canım💗 ikisine bir alıştırmaya çalışsan çok yorulur musun? Belki cesaret alırlar ve çabuk olur.

zaafım bu ara nutella oldu. bahanem de hazır sekerim düşüyorum yoruluyorum sinirleniyorum yiyeyim en iyisi diye. ben vermiştim de ama uzun zamandir da tartilmiyorum belki almisimdir. gobek var bende ya ona da egzersiz lazim ama enerjim de yok vaktim de 😫 csnim karpuz çekti 🙈
Benim de kilo sebebim cikolata oldu..cocuklar üzdükçe onlara kizmamak icin cikolata yedim. 2 ay gibi bir surede 4 kilo aldım birden. Dedim ben napiyorum kiloyu da gectim damarlarim karaciğerim ne alemde? Vazgectim diyete basladim.esim dun aksam gene cikolata almis.dedim diyetteyim.hayir diyet miyet yok ye diyor bana 🙄

Vallahi manyak 90 kilo kaldırabilir görüyor, hiç utanmıyor bunu söylerken. Ben ilk zamanlar şaka yapıyor sandım. Baktım şaka değil, kafayı yemiş sanırım vücutda yağ bırakmayacağım derken beyinide eritmiş. ☺️
Kız küçücük kadınsın nasıl kaldıcan 😂😂 ay her gün spor yapıyor mu bahar benimki bi ara verdi 2 3 ay yine başladı

Acaba korse takmak icin gec mi kaldik🙄 karin kaslari gebelikte ayriliyormus.bazi kadinin dogum sonrasi boyle gevsek kaliyormus.oyle mekik vs benim dikisimi zorluyor ya 🙄
Benim karnım öne doğru büyüdüğü için normal doğum olmasına rağmen baya sarkık kaldı ya korse de 2. Günden sırna 40 gün kullanmıştımama çok sıkı değildi

Oyy Kızlar ya sizin kilolar çok azmış ya ben şuan 75 oldum boy 168 zayıflayacağıma aldım valla be hiç beğenmiyorum artık vücudumu bakalım bir yerden sonra dur demem lazım

Deyin hele kimin nazarı değdi😭😭 sabah rutin yürüyüşe çıktık yine ama bu kez marketleri gezelim dedim en uzaklara gittim en son markette bebek arabasının tekeri kırıldı😭😭annemlerin evin orda Allahtan annemi çağırdım baktık takılmalık değil içi kırılmış.bakalım yaptıracaz o zamana kadar yeğenimin baston puseti var onu kullanırım da pembe o da🤪 hiçbir şey beni yıldıramaz 🤣🤣

Kız küçücük kadınsın nasıl kaldıcan 😂😂 ay her gün spor yapıyor mu bahar benimki bi ara verdi 2 3 ay yine başladı
Her akşam saat 2 saat spora gidiyor. 9 da geliyor. Sonra evde 1 saat yapıyor. Sabah işe gitmeden 1 saat yapıyor. 7 gün spora gidiyor ev hariç. Hiç boş durmaz çocuklarla oynarken bile spor yapıyor. Bı goysunden umutu bir goysunden duruyu tutar. 1 saat kaldır indir halter olarak kullanır. Beni kullanıyordu artık izin vermiyorum işim var der kaçarım. İş değil onunkisi abarttı bizimkisi 15 20 senedir yapıyor insan sıkılır.

Göbek şikayeti olanlar benim ilk 2 de hiç göbeğim kalmamıştı öyle cıvık da değildi. Bunda kilo kalınca göbek de oldu. Şükür şimdi çok daha iyi. Yürüyüş yaparken dik durup karnımı sert tutup yürüyorum kaslarım çalışsın diye. Ne akıllıyım 😎😎🤣neyse baya sertleşti karnım yürüyüş heryeri sıkılaştırıyor zaten. Bir de göktuğ u dizime yatırıp karnıma çekip uzatıyorum dizilerimi aklıma geldikçe yapıyorum bu hareket de güzel sıkılaştırıyor

canım düşündüm de haklısın😊.zaten epey zorlandım.biraz daha arttırayim.😊zaten sütüm de azaldı böyle olmaz.ervanın dişler peşi sıra çıkıyor ki kuzum onda da böyle biraz😖.tam rahat edecekken bir bakıyorum yeni dis geliyor.o geciyor çocuk rahatla-di dememe kalmıyor öbürü kabarıyor.ondan çok aksi 🙄

Azmettık basaralım jadeem 😊 kızkardeşim de diyete girmis.dun konusurken söyledi.sormasam soyleyecegi yok köftehorun 😊 ee neler yedin falan dedim abla su an hamurişi yiyorum diyor😅 kız hamurişli diyet mi var dedim gülüyor 😅 sabahları ac karnına birkac bardak su ic dedi ve günde bir yeşil kabağı az yagda sotele ye cok yarari oluyor kilo verirken dedi.canım da nasıl kek istiyor anlatamam 🤤😄

Baksana ya 😁 böylesi de zormuş 😁 aman sen sakın ona uyma baharım 😇 umut ile duru sana yeter de artar bile 🙃🙂🙃🙂🙃

Ayy bahar papatya cayini ilk defa içtim.yani sallama cay olarak tuketmistim ama bu sefer demleme yaptım. Kız fazla mi attim papatyayı nedir. Dokundu sanki. Eşim de açlıktan boyle halsizsin diye çıkıştı.sonra siz de o öğün sayılmaz deyince biraz arttirmaya karar verdim 😊
Demek Duru da masa altından yemeyi seviyor.masayi dagitmayi da seviyor demistin.tamam iste aynı kafa bunlar 😄

Sen de benim gibi kendini paralamışsın kekler mumlar kitaplar videolar vs vs vs... ben oyun çadırı icine lazimlik koyup umumi tuvalet bile yaptım 😄 tuvalet kapisina elma agaci olusturup tuvalete gittikce elmasini boyadım.daha neler neler..ama inat etti.kardesi dogmustu yeni. Ben de bebegim altıma yapacagim diye inadina yapıyordu. Bir gün öğrendi iste..demek o günün gelmesi gerekiyormuş.biraz daha sabir canım💗 ikisine bir alıştırmaya çalışsan çok yorulur musun? Belki cesaret alırlar ve çabuk olur.

zaafım bu ara nutella oldu. bahanem de hazır sekerim düşüyorum yoruluyorum sinirleniyorum yiyeyim en iyisi diye. ben vermiştim de ama uzun zamandir da tartilmiyorum belki almisimdir. gobek var bende ya ona da egzersiz lazim ama enerjim de yok vaktim de 😫 csnim karpuz çekti 🙈
Benim de kilo sebebim cikolata oldu..cocuklar üzdükçe onlara kizmamak icin cikolata yedim. 2 ay gibi bir surede 4 kilo aldım birden. Dedim ben napiyorum kiloyu da gectim damarlarim karaciğerim ne alemde? Vazgectim diyete basladim.esim dun aksam gene cikolata almis.dedim diyetteyim.hayir diyet miyet yok ye diyor bana 🙄
civan küçük daha ya. bi de ben de yapamam. yok bende o yürek 🙈
çikolata miiii😍 kv kb görümce 1 kutu çikolata göndermiş anneler günü icin ama anlatamam her biri farklı veeee çok güzel. eşime de vermeden itinayla yiyorum🤩 benim hakkım bu di mi ama 😂🙈
Deyin hele kimin nazarı değdi😭😭 sabah rutin yürüyüşe çıktık yine ama bu kez marketleri gezelim dedim en uzaklara gittim en son markette bebek arabasının tekeri kırıldı😭😭annemlerin evin orda Allahtan annemi çağırdım baktık takılmalık değil içi kırılmış.bakalım yaptıracaz o zamana kadar yeğenimin baston puseti var onu kullanırım da pembe o da🤪 hiçbir şey beni yıldıramaz 🤣🤣
seni ne yıldırır tabi ki hiçbirşey. allahım kayseridemiydin mis gelip az surtuneyim şu enerji banada geçsin 🙏😍
Her akşam saat 2 saat spora gidiyor. 9 da geliyor. Sonra evde 1 saat yapıyor. Sabah işe gitmeden 1 saat yapıyor. 7 gün spora gidiyor ev hariç. Hiç boş durmaz çocuklarla oynarken bile spor yapıyor. Bı goysunden umutu bir goysunden duruyu tutar. 1 saat kaldır indir halter olarak kullanır. Beni kullanıyordu artık izin vermiyorum işim var der kaçarım. İş değil onunkisi abarttı bizimkisi 15 20 senedir yapıyor insan sıkılır.
bahar yaaaa 😂 çok gülüyorum ama ben yapmazdım sanirim . sen iyi dayaniyorsun✌

Selam canlar,
Benim tel sıkıntılı ya internette problem yaşıyorum. Bende diyetteyim 1 ay i geciyor sanirim 4 kilo verdim devam ediyorum suan 61 im hedef 58. Ama bu göbelce gitmiyor onceden dümdüz dum sadece basenler vardi sanirim bölgesel çalışmam gerekecek ama bebeklere olmuyor. Bir termal takım aldm sauna etkisi ile size yazarim markasını bir giyiyorum yürüyüşe çıkınca eve geliyorum sular akmis vucudumdan. Ama cok kullanamadım 3 4 kez giyebildim sadece.
Sizler Nasilsiniz?
Helinnnnn Helinnnnn canim insallah alışır hemen Arel cim. Bende köye gidebilirsem orada uğraşacağım bizim vajinal yapışıklık devam ediyor belki bezdendir onada ayrı canim sıkılıyor krem sürüyorum bazen yakiyor cocugu butun gun ağlıyor bu sefer bende biraktim sürmüyorum su sira:KK43:
Jadesi Jadesi canim bir ara instada fotonuzu gordum masallah Asya ya ve size cok güzelsiniz
SonsuzUmut SonsuzUmut canim selam bende 3 gundur hemoroid sorunu oldu ama cok beter durumdayım yarin 4 gun olacak doktor krem.verdi birde sıcak su önerdi ama kremde bir tuhaf yaptı kasindırır gibi. Sen birseyler içmiştim sanki ?
Bu hemoroid icin önerisi olan var mı kizlae canim oyle aciyorki cok pis bir agrii:KK43:
Herkesin tel arıza vermeye başladı kocalarla mesaj olsun bu🤪
Ne güzel 4 kilo çok iyi hadi bakalım ben yeni başladım darısı başıma 🥰
Ya sizi gördüm bende sizde çok güzelsiniz 💗💜

Selam canlar,
Sizler Nasilsiniz?
Hemoroid için de sıcak suya oturman lazım biraz krem sür sonra kolay tuvalete çıkacağın gıdalar tüket çikolata biber gibi gıdalardan uzak kalman lazım düzelen kadar 🙄 geçmiş olsun

Canım evet yediklerin çok az papatya çayı felam icmene gerek yokki, sen zaten rezene tüketiyorsun o sana zaten yeter. Ödem ve gaz problemi için. Bir gün veya 2 gün az yedin diye, halsiz olmazsın. Az yediğin için sen farkında olmasan da mutsuz olursun. MutsuZluk senin enerjini düşürür. O kadar çok gıda varki kalorisi düşük ama mideyi doldurabilecegin. Canım çok kek istiyor demişsin, sabah yiyebilirsin. Canının en çok istediği şeyleri sabaha çekersen zaten zayıflarsin. Süt ne yersen ye eksilmez, az ye çok ye. Sütü engelleyen sadece sudur. Suyu az tukettiginde sütte azalma olur. Dünkü yediklerin azaltmadi sütünü, diyet şoku ile yaşadığın mutsuzluk, canının istediği şeyi yiyememenin verdiği stres azalttı sütünü. Kalorisi düşük ama besleyici gidarla doldur bakalım mideyi, suyunuda iç bak azalıyor mu. Çünkü aş ermelerin geçecek, tok midenin canı birşey istemez. Bihter çikolata ile nefsini korelte bilirsin, kuru kayısı kuru incir. Birde çoğu meyvada çıktı diyet için güzel bir zaman. Meyveler lede tatlı isteğini yok edebilirsin. Çok tatlı canın istediğinde önce bir yeşil elma ye, biraz bekle ondan sonra canının istediğini ye. Zaten çok kacirmiyacaksin.

benim tek zaafım bu ara nutella oldu. bahanem de hazır sekerim düşüyorum yoruluyorum sinirleniyorum yiyeyim en iyisi diye. ben vermiştim de ama uzun zamandir da tartilmiyorum belki almisimdir. gobek var bende ya ona da egzersiz lazim ama enerjim de yok vaktim de 😫 csnim karpuz çekti 🙈
karin en zoru ve egzersiz şart dünür ama zorlama kendini. 4 kişilik bir grubumuz vardı 2si sezeryan dümdüz karın ben ve bi arkadaş normal doğum ve gobeklin😁
🤣🤣🤣 bazılarında bi yerden sonra herşey iptal ama çok yüklenerek zarar veriyor aslında ama gel de anlat kabul etmez seninki
yaz canim termal kemer ise yarıyor mu? ya karya ya üzüldüm. bi nabız yokla belki hemen kapar akıllı gelinim. yapisiklikla ilgili hiç fikrim yok ama arada kremi sür madem tekrar ediyorsa artmasın iyice. sana da çok geçmiş olsun zordur o şimdi ya
Ya insan bahane arasın çok hemen bulunuyor 😂 bende sinirlen ye sıkıl ye derken kilo almadım ama gitmedi de kilom göbek aynı bacaklar aynı 🙄 ben harakete ufaktan başladım 1 aydır aslında evde yürüyorum TV karşısında koşuyorum 😂 derken o uyuşuklupu attım önce şimdi mekik ip ve bacak çalışıyorum bu hafta bakalım kendimi yormadan 😂

Kizlar ya bayrmdan beri kaynanamgldeym geldk goturdu esim hava degisiminden bi iyilesemedi oglum su cicegi bitti bulanti estahsizlk istifar oldu hastahaneye gittik suruplarla duzeldi derken smdi grip oldu gece atesi 38.5 oldunca acile gittik 3 bucuktu gece bsey yapmadilar grip dediler surup verdiler gec saat bulamazsanz die ates dusurucu calpol deglde tutuncu olani adini getirwmedm smdi. Ondan yazdi antibiyotk yazdi ama verme zorda kalmazsan dedi bogazda da kizarma tahris var az dedi.

Ates dusmistu smdi yine cikiyo atesi evde napabilirim ya dktr yapamam bisy dio ne yediriym napiym blmiyorm gece yine kotu olursa . Allahtan o atesle gdip virus deyip test isteme durumu asla olmadi cok korkmustm ona

Selamlar kızlar 🙋🏼‍♀️ havalar ısındı herkes gezmelere başladı tabi ben de dahil🤭 buralar biraz boş kalmış önceden sayfalar birikirdi şimdi baya az. Geçen sene bu zamanlar oyun halısında çırpınan bebelerimiz şimdi yerlerinde durmuyor koşuyorlar nerden nereye 🙏🏼
Görüyoruz valla ohh mis gibi gezin Karadeniz havasında ❤️ ya Eveet geçen sene bu zamanlar çok çok zordu 🙄 şimdi hopla zıpla geçiyor 🤪

Back
X