- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Az önce fotonuza baktım anne kız maşallah sizeSelam canlar,
Benim tel sıkıntılı ya internette problem yaşıyorum. Bende diyetteyim 1 ay i geciyor sanirim 4 kilo verdim devam ediyorum suan 61 im hedef 58. Ama bu göbelce gitmiyor onceden dümdüz dum sadece basenler vardi sanirim bölgesel çalışmam gerekecek ama bebeklere olmuyor. Bir termal takım aldm sauna etkisi ile size yazarim markasını bir giyiyorum yürüyüşe çıkınca eve geliyorum sular akmis vucudumdan. Ama cok kullanamadım 3 4 kez giyebildim sadece.
Sizler Nasilsiniz?
@Umudum- buradayım canim sagol cok şükür ıyiyiz sena nasil eve döndünüz mü?
Helinnnnn canim insallah alışır hemen Arel cim. Bende köye gidebilirsem orada uğraşacağım bizim vajinal yapışıklık devam ediyor belki bezdendir onada ayrı canim sıkılıyor krem sürüyorum bazen yakiyor cocugu butun gun ağlıyor bu sefer bende biraktim sürmüyorum su sira
Jadesi canim bir ara instada fotonuzu gordum masallah Asya ya ve size cok güzelsiniz
@Susam_tanesi yaa Ipek de gun geçtikçe güzelleşiyor Masallah kocaman
N Nehir8077 canim Duru cumm gecmis olsun cokk
misskokulumm 6 kilo baya iyi vermişsin Masallah:)
@Zeyay1420 zeynep e de çok gecmis olsun canim
SonsuzUmut canim selam bende 3 gundur hemoroid sorunu oldu ama cok beter durumdayım yarin 4 gun olacak doktor krem.verdi birde sıcak su önerdi ama kremde bir tuhaf yaptı kasindırır gibi. Sen birseyler içmiştim sanki ?
Bu hemoroid icin önerisi olan var mı kizlae canim oyle aciyorki cok pis bir agrii![]()
Yani ben çok sorun yaşadım doğumdan sonra doktor fito vermişti anestol diğer kremleri hatırlamıyorum birde oturma banyosu demişti ben araştırmalarım da kantaron yağı iyi gelmişti diye duymuştum birde patates ılıyıp üzerine koymanın ve aynı şekilde zeytinyağı ile unu hamur yap ılıt fırında ısınabilirsin tülbente koy o bölgenin üzerine koy geceden sabaha kadar
İçmek de patlıcan sapı yeşil kısmını 10 taneyi su ile kaynatıp sabah akşam 1 su bardağı içmişim sonra bir daha hiç sorun yaşamadım
çok geçmiş olsun