2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Geçmiş olsun sena kuzusuna en korktuğum şey sokakta dışarda düşmesi bi de koşuyorlar artık. Eninde sonunda olacak ama inşallah hafif düzeyde olur.

baharım bugün bir fire verdik onun dışında herşey olması gerektiği gibi oldu. valla rahatladım biraz. bezi gece takmaya devam ediyorum. tam emin olana kadar. gündüz herşey normallesince bırakırım. zaten o da kuru bez veriyor. arelim ya saf kuzum bez olsa da anne çiş diye geldi sabah
nasıl anlamaz anlarlar. baba aski bir başka oluyor. tez kavusmalar canim
ilan gelmedi aklıma. hep tanıdık olsa diye düşündüm sanirim. neyse kısmet. aşı umarım gelir canim . diger turlu zor. aclik oyunlari gibi
inşallah komşum. cuma deneme amaçlı gidecez. inan sever
biz de de diş var ama nasil sinir yapti cocuga. çığlık la uyaniyor ve surekli bagris aglama modu
Bence çok iyi fikir baya faydasını görürsün çocuk çocuktan büyükten aldığı şeylerden daha fazla şey alıyor
bencede. arelimin çok şeye ilgisi varken mısır döngüye düştük ve benim yetişememem onu kotu etkiliyor
tamam demeyelim baharim. gercekten yeni birsey çıkıveriyor. insallah cabuk atlatir bunuda
oyyy gelinimmm nazara gelmiştir kesin geçmiş olsun canjm
1 Haziran dan sonra gideceğim , biraz da dişil enerji yüklenmem lazım dansın da etkisi olur
dişil mi o ne ki bana da yolla ama yok ya yollama 3. felan olur.

falıma baktı geçen biri 3 çocuk düşünüyorsun kızın olacak ne planlisin dedi civan bile sürpriz yumurta nerde bende plan

Geçmiş olsun sena kuzusuna en korktuğum şey sokakta dışarda düşmesi bi de koşuyorlar artık. Eninde sonunda olacak ama inşallah hafif düzeyde olur.
Ben de çok korkuyordum , babada düşmüş nasıl düştüğünü bile görmemiş Kendinden büyük çocuklar tekerleklere girip çıkıyorlar kendi de onu yapmak istemiş sanırım düşmüş . Zarar görmemiştir herhalde burnu ne yapacağımı bilemedim ben
dişil mi o ne ki bana da yolla ama yok ya yollama 3. felan olur.
Bizim arkadaşlar bunun için eğitim bile almayı düşünüyorlar ne diyorsun sen online eğitimleri varmış . Hiç duymamıştım neyse dans da yükseltiyormuş belki az da olsa etkisi olur

bende duymadım valla.hic. zaten bu ara ne duyabiliriz ki biz ya bu bebelerle

Selam kizlar
Helinnnnn arelin beze alismasina cok sevindim
Umudum- gecmis olsun canim ya
N Nehir8077 oyy gecmis olsun durucum insallah hemen toparlar
Bizde dün esim yine cayi yanına koymuş tv ye dalmış ben 2 dk mutfaga girmemle oluyor Karyada caya yönelmiş yine bu seferde esim yandı cok şükür karya ya birsey olmadi. Eşiminse bacağı su topladı doktora gitti bugun pansuman vs yaptılar.

Maşallah diyelim Arel'imize o zaman. Bak baya öğrenmiş. Ben zaten Arel'den emindim hazır olduğunu biliyordum, senin hazır olmanı bekledi benim akıllı kuzum.

Geçmiş olsun kuzuma. ağlayınca kusmasida kötü. Öyle bir donemdelerki çok fazla ağlıyorlar. Allah yardımcınız olsun.

Oyhh cok sukur suan yoldayz evime dönuyorum suan valla nasil rahatladim gic sorma burnu da oyle yapiyim bazen cok akiyor bazen de gecti diyorm anlayamadim bir turlu. Bol bol meyve yediriyorm iyi geliyor galiba

Ya evet tam düzeldi diyoruz yine başka dişle düzen bozuluyor Allah yardımcımız olsun

Ay ne kötü olmuş ya aksilik üst üste gelmiş resmen

Ya ben komşunun çocugu ile oynuyor diye bile inanılmaz mutluyum Burak bakıcıyı kreş en iyisi valla neler öğrenecek görürsün

Ah dalgınlık çok fena ya iyiki karya yanmamış eşine de geçmişler olsun

sağol canim. size de çok geçmiş olsun. şükür ki gelinime denk gelmemiş
Maşallah diyelim Arel'imize o zaman. Bak baya öğrenmiş. Ben zaten Arel'den emindim hazır olduğunu biliyordum, senin hazır olmanı bekledi benim akıllı kuzum.
sağol canim desteğin için. valla seni de sıktım belki stresimle
Ya ben komşunun çocugu ile oynuyor diye bile inanılmaz mutluyum Burak bakıcıyı kreş en iyisi valla neler öğrenecek görürsün
bende kuzeniyle abileriyle oynayınca mutlu oluyorum . arel cok sosyal. eminim sevecektir. yeğenim de orda ya yalnız hissetmez.

BKGK geçmiş olsun canım eşine Karya da ucuz atlatmış çay çok tehlikeli Ayşe de çıldırıyor çayı görünce Rabbim esirgesin yavruları

Ahhh kuzum ya geçmiş olsun Sena kuşa tam hareketli zamanları düşe kalka büyüyecekler Rabbim beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…