- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Öyle ama gerçekten. Kadın çocuk doktoru ama uzmanlığı yenidoğan yoğun bakım üzerine üstüne emzirme danışmalığı ve evlilik danışmanlığı eğitimi almış. Ben emzirme danışmanlığı için gitmiştim sonra rutin muayenelere de gitmeye başladık. Çok da cana yakın hoş sohbet maşallah diyim bariIngiliz anahtari benzetmene cok güldüm gündüz okuyuncane mutlu size böyle bilgili bilincli bir doktora denk gelmişsiniz
Ali de anne demeyi en son öğrenmiştiüzülme dili döndüğünde söyleyecek
pandemi cidden önemli bir sebep..ama insanlar nasılsa aşı oldum deyip rahata saldı

Nedir bu 2 yaş sendromunun belirtileri kesin bizimkinde de vardırAyy evet yaa bugün dedim Allahim daha 1.5 yas bile olmadi ama tipik 2 yaş sendromu basladı..erken başladığı gibi erken biter umarım..kız çocuğu başka dediler ama pek hanimefendi takılmıyor bizim kız

boya ve gölge yaptırıyorum belim, boynum tutuldu ay eziyet resmen ya
 boya ve gölge yaptırıyorum belim, boynum tutuldu ay eziyet resmen ya kv ye gitmeden yenileneyim verdiğim kilolarla birlikte dedim
kv ye gitmeden yenileneyim verdiğim kilolarla birlikte dedim

bizim de köpek dişleri geliyor azı falan hiç çıkmadı daha
 bizim de köpek dişleri geliyor azı falan hiç çıkmadı daha  

güney cephe parkı bahçesi var. Annemlere abimlere yine yakın. Benim evle yaşıt eski değil wc banyo değiştşreceğiz bir tek. 0 ev yok artık oturduğumuz bölgede yeni yapılanma da uzak biraz. Hayırlısı olur inşallah. Sen de pat diye bulursun belli olmaz bu işler
 güney cephe parkı bahçesi var. Annemlere abimlere yine yakın. Benim evle yaşıt eski değil wc banyo değiştşreceğiz bir tek. 0 ev yok artık oturduğumuz bölgede yeni yapılanma da uzak biraz. Hayırlısı olur inşallah. Sen de pat diye bulursun belli olmaz bu işler

geçmiş olsun prensese
 geçmiş olsun prensese

ben d3 bir kere Aliyi evin icinde bulamamistim da ne aradim tam 30 dk. Yok dedim aklimi kaybedicem ben bu sefer kv seslendim gelsin diye. O da duymadı kaynim çıktı geldi noldu diye.tabi ben agliyorum Aliyi bulamiyorum diye
 ben d3 bir kere Aliyi evin icinde bulamamistim da ne aradim tam 30 dk. Yok dedim aklimi kaybedicem ben bu sefer kv seslendim gelsin diye. O da duymadı kaynim çıktı geldi noldu diye.tabi ben agliyorum Aliyi bulamiyorum diye 

sıcakta çok bunalıyorum kurutmayı da  sevmiyorum ıslak kalıncada fıtığımı azdırıyor
sıcakta çok bunalıyorum kurutmayı da  sevmiyorum ıslak kalıncada fıtığımı azdırıyor