Minnosum ilk 2 ay boyunca herkez ayy bu ne ağlıyor biz böle çocuk görmedik dediler dediler durdular ben depresyona girmişim evden çıkmak istemiyordum kimse gelsin çocuğumu.sevsin istemiyordum ahh salak kafam diyorum

birde eşimin kuzeni benden 2 ay önce doğurdu o bebiş çok usluymus çok uyuyormuş neler..
Bebeğimi sevemiyordum kendimi sürekli yetersiz hissediyordum kötü olduğumun farkındaydım ama iyi olamıyordum sizlerin paylaşımlarını okudum sirkelendim ve kendime geldim.. ama ben ilk iki ayı kaçırdım gereksiz insanların yorumları yuzunden..
İyi şeyleri taktir etmez kimse ama kendi rahatlarini bozan birşey varsa hemen eleştirirler..
Erva sakin oturan çocuk olsa bbuuseferde hasta mı derler

Minnosum çok sevgi dolu opsün sasilsın ama kuzen çocuğu daha kendi halinde teması sevmiyor onun için ilerde çok köklü arkadaşlıkları olur diyorlar yine birşeyleri yanlış yaptım yani

Uzun yazdım kusura bakma ama benim kırmızı çizgim lütfen kimse için kendini ve çocuklarını üzme

onlar büyükçe herkez dedini unutcak çok güzel çocuk olcaklar sen uzuldugunle kalcaksin aynı sekilde bende