2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yaaa benim gibi düşünen varmış demek bende orası nası burası nası diye meraktan çatlıyorum tamam sağlıklı olsun tabiki ama nası merak ediyorum anlatamam
Ya insan merak etmez mi? Tabi ki ediyor. En önemli şey sağlığı tabi ama nasıl bir şey çıkıcak içimden merak ediyorum yani. Biraz ısmarlama yapıyorum ben ama tutar mı bilmem. Kirpikleri ve boyu eşimin tarafına çeksin, geri kalan her şey bana diye. He huyu suyuda bana benzesin.

Canının çektigi şeyi yapamıyorsan Ona benzer yiyecek türü varsa şuanda evinde nefsini şimdilik onunla körle cnm.bende merak ettim ne olduğunu şimdi canının çektigi şeyi

Ahahah çok güldüm çünkü bende boyu ve güleryüzlü oluşu eşime benzesin ama geri kalanı hep ben olsun istiyorum sanki çok iyiymişim gibi bi de

Çok şükürler olsun Boşver korkutanlarla çok konuşma bu konuları. Bunlar iyi günlerin diye bir laf var birde.. Hamile iken söylenilmemesi gerekenlerden. Bende hiç kulak asmamıştım sen de öyle devam et. Tabi ki uykusuz bebeklerde var elbette ama dediğin gibi evrene gönderdiğin sinyaller çok önemli. Biz hiç ağlamıyor diye dr a gittiğimizi biliyorum. Hiç abartmıyorum. Tabi sonradan çıldırdı. Şu anda da çok çılgın ve beni çok güldürüyor. 6 aydan sonra yerinde duramadığı zamanlar başladı bizim macera. Hareketli olduğundan.. Yoksa uykusu hep iyiydi. Gündüz uykuları da iyiydi. Soğuk çaya gelince evet olabiliyor öyle şeyler arada ama azaldı artık epey gece kalkar emzirir altını değişirsin yanında nefesi ile uyursun annesi. Bunlar belki azıcık uykusuzluk yapabilir sana. Dayanılmaz değil.. Hee birde ben gazlı yemekler tüketmedim hiç bunun da çok faydası oldu. Gazlı bebeklerde de gece uykusu olmuyor. Ya da alerjik bebeklerde maalesef Şu an tek duam umarım yine böyle kızım gibi bebek olur. Güzel sinyaller gönderiyoruz evrene

Ay çok güzel yazmıssın senin mesajlarını okumak çok hoşuma gidiyor içim açılıyor. Bilgin ve tecrüben var ne güzel benimle paylaştığın için teşekkür ederim bende aslında senin gibi düşünüyorum bir de ne güzel huylu bir kızınız varmış benimde böyle neşeli beni güldüren bi kızım olsun isterdim arada çıldırsa bile inşallah ikinciside böyle olur ne güzel ve umarım bizimkilerde böyle olur

Çok sevindim bunu duyduğuma uzaktan birine destek olabilmek ve içini karartmasına engel olmak beni sevindirdi şu an. Ne demek asıl ben teşekkür ederim bu sözlerin için. Amin canım. Umarım herkesin sonradan çıldırsa da güldüren arada ağlasa da güzel uyuyan, güzel yemek yiyen, büyüdüklerinde muhabbet edebilecekleri bebişleri olur.

Sizin ve bebeğiniz için cok dua edecegım insallah. Atlatırsınız bu durumu.

Hanımlar mide ekşimeleriniz basladı mı. Ben iki gundur yasamaya basladım.. yasayanlar nasıl bir yol izliyor acaba.

Çok teşekkür ediyorum canım Hepimize sağlıklı hamilelikler olsun

Canım, size de çok çok sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Süreci yarıladık aslında, sağlıkla kucaklarımıza alalım temennisindeyim hep.
Üzüldüm tabii kaşıntı başlayınca ama çoğunlukla pozitif ve huzurlu bir insanım aslında. Özellikle gebeliğimi öğrendiğimden beri yüzüm hep farkında olmadan tebessüm içinde. Bedenimize hükmedebildiğimizi düşünenlerdenim Bakalım zaman ne iyiliklerini gösterecek hepimize
Dua ve olumlamalara devam ediyorum çokça Hepimiz için
Ben ilkinde safra kesesi salgısını düzene sokmaya çalışan bir ilaç tedavisi almıştım. Onu düzene sokmaya çalışırken bebeğe ve bünyeye ne yaptığı pek belli olmayan önlemler tabi bunlar. Gebelik kolestazı için. 36'larda başlayan rahatsızlık iki hafta idare ettirilip bebeğin yeterince gelişmesi beklendi. Gün verildi balon filan yerleştirilip doğum yaptırılacaktı ama bebeğim kendi kendine onlara gerek kalmadan sağlıkla geldi.
Açıkçası Fransa'daki doktorlara ve sisteme daha çok güveniyorum, belki buradan da bir fikir alırız kaşıntı, belirti durumuma göre, bilemiyorum...
Hepimize sağlık diliyorum canım Bizlere, doğmuş, doğacak bebeklerimize

Son düzenleme:
Cok tesekkkur ederim hepinize. Inanin bende burdaki herkes icin o kadar dua ediyorum ki. Allahim hepimize bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah. Cherrygum S Srnkzn Aslinda pek kotu seyleri paylasmaktan yana degilim bende. Cunku okuyunca cok etkilenebilecek kisi oluyor. Sahsen ben okuyunca cok etkileniyor ve uzuluyorum hatta bazen hasta oluyorum. Sadece yalniz degilsiniz diye yazmak istedim. B Babybirds

Hanımlar mide ekşimeleriniz basladı mı. Ben iki gundur yasamaya basladım.. yasayanlar nasıl bir yol izliyor acaba.
Bende ozellikle yatar pozisyona gecince basliyor. Basucumda antaacid bir ilac var tums diye. Icerigi kalsiyum karbonat. Hamilelikte guvenle kullaniliyor. Her gece ondan iciyorum aninda kesiyor. Doktorum 4-5 saat arayla 1 tane alabilrsin demisti. Bir de iki yastikla yatmaya calisiyorum.

Vallahi tesadüfi farkedildi inşallah Rabbim yardımcımız savaşçı kızım ve savaşçı annesiyle inşallah Nisan ayında sağlıkla kavuşacak

Canımmm çok geçmiş olsun bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah

çok geçmiş olsun size de. Allah tüm korktuklarinizdan uzak etsin sizi ve bebeğinizi.

özel değilse sıkıntınız nedir diye sorabilir miyim? kasılmalar sebebiyle mi yoksa başka bir sebepten mi?

insallah geçer kasintilar ve tüm rahatsızlıklar. sağlıkla ve zamanında alırsınız inşallah bebeğinizi kucağınıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…