- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Ya insan merak etmez mi? Tabi ki ediyor. En önemli şey sağlığı tabi ama nasıl bir şey çıkıcak içimden merak ediyorum yani.Yaaa benim gibi düşünen varmış demek bende orası nası burası nası diye meraktan çatlıyorum tamam sağlıklı olsun tabiki ama nası merak ediyorum anlatamam
Canının çektigi şeyi yapamıyorsan Ona benzer yiyecek türü varsa şuanda evinde nefsini şimdilik onunla körle cnm.bende merak ettim ne olduğunu şimdi canının çektigi şeyiŞuan canınız çekmesn söylemiym de kalktm kızı uyuttktan sonra bşy yapmaya başladımsonra vatsap durumda sağolsun biri bişy paylaşmış ki yemek paylaşanlara da uyuz oluyrum özellikle buara onu da canm çekti. Kim yapack şimdi onu bana halim de yokki
Ahahah çok güldüm çünkü bende boyu ve güleryüzlü oluşu eşime benzesin ama geri kalanı hep ben olsun istiyorumYa insan merak etmez mi? Tabi ki ediyor. En önemli şey sağlığı tabi ama nasıl bir şey çıkıcak içimden merak ediyorum yani.Biraz ısmarlama yapıyorum ben ama tutar mı bilmem. Kirpikleri ve boyu eşimin tarafına çeksin, geri kalan her şey bana diye. He huyu suyuda bana benzesin.
Çok şükürler olsunYaaa benim gibi düşünen varmış demek bende orası nası burası nası diye meraktan çatlıyorum tamam sağlıklı olsun tabiki ama nası merak ediyorum anlatamam
Siz çok şanslısınız o zamanya bende böyle olsam keşke her konuştuğum beni korkutuyor uykuyu unut sıcak çay içmeyi unut duş alırsan iyi falan belki kızımda benim gibi uykuyu sever diyorum bende inşallah sever ben olumlu enerjiler göndermeye çalışıyorum evrene bakalım
Ay çok güzel yazmıssın senin mesajlarını okumak çok hoşuma gidiyor içim açılıyor. Bilgin ve tecrüben var ne güzel benimle paylaştığın için teşekkür ederimÇok şükürler olsunBoşver korkutanlarla çok konuşma bu konuları. Bunlar iyi günlerin diye bir laf var birde.. Hamile iken söylenilmemesi gerekenlerden. Bende hiç kulak asmamıştım sen de öyle devam et. Tabi ki uykusuz bebeklerde var elbette ama dediğin gibi evrene gönderdiğin sinyaller çok önemli. Biz hiç ağlamıyor diye dr a gittiğimizi biliyorum. Hiç abartmıyorum. Tabi sonradan çıldırdı. Şu anda da çok çılgın ve beni çok güldürüyor. 6 aydan sonra yerinde duramadığı zamanlar başladı bizim macera. Hareketli olduğundan.. Yoksa uykusu hep iyiydi. Gündüz uykuları da iyiydi. Soğuk çaya gelince evet olabiliyor öyle şeyler arada ama azaldı artık epey gece kalkar emzirir altını değişirsin yanında nefesi ile uyursun annesi. Bunlar belki azıcık uykusuzluk yapabilir sana. Dayanılmaz değil.. Hee birde ben gazlı yemekler tüketmedim hiç bunun da çok faydası oldu. Gazlı bebeklerde de gece uykusu olmuyor. Ya da alerjik bebeklerde maalesef Şu an tek duam umarım yine böyle kızım gibi bebek olur. Güzel sinyaller gönderiyoruz evrene
Çok sevindim bunu duyduğumaAy çok güzel yazmıssın senin mesajlarını okumak çok hoşuma gidiyor içim açılıyor. Bilgin ve tecrüben var ne güzel benimle paylaştığın için teşekkür ederimbende aslında senin gibi düşünüyorum bir de ne güzel huylu bir kızınız varmış benimde böyle neşeli beni güldüren bi kızım olsun isterdim arada çıldırsa bile inşallah ikinciside böyle olur ne güzel ve umarım bizimkilerde böyle olur
Sizin ve bebeğiniz için cok dua edecegım insallah. Atlatırsınız bu durumu.B Babybirds Ben de ayni dertten muzdaribim malesef. Ölü dogum riski var benim gebeligimde de . Ilk hamileligimde de ayni sikintilari yasadim. Malesefki bu gebelikte daha da erken basladi sikintilar. Ama yapacak birsey yok dua edip saglikla gelmesini beklemekten baska. Herseyin hayirlisi Allahtan. Daha 1 dk sonra bize ne olacagini bilemezken oyle olursa boyle olursa diye dusunmek bos yere uzuntu kaynagi. Uzuntu ve stres bence bircok seyden daha fazla etkiliyor bebegi. Kolestaz durumunda nasil bir yol izleniyor siz tecrubelisiniz tabi ama doktorunuzla da paylasmaktan bir zarar gelmez diye dusunuyorum nacizane. Belki de kullandiginiz ilaclarin ya da yediginiz bir seyin yan etkisidir sadece.
Çok teşekkür ediyorum canımÇok dua edeceğim sana ve bebeğine kuzum inşallah o değildir bir an önce geçer. Tek sıkıntılarımiz bulantı iştah kilo olsunmoralini yüksek tut önlemlerini de almışsın zaten sağlık diliyorum size
Canım, size de çok çok sağlıklı bir hamilelik diliyorum.B Babybirds Ben de ayni dertten muzdaribim malesef. Ölü dogum riski var benim gebeligimde de . Ilk hamileligimde de ayni sikintilari yasadim. Malesefki bu gebelikte daha da erken basladi sikintilar. Ama yapacak birsey yok dua edip saglikla gelmesini beklemekten baska. Herseyin hayirlisi Allahtan. Daha 1 dk sonra bize ne olacagini bilemezken oyle olursa boyle olursa diye dusunmek bos yere uzuntu kaynagi. Uzuntu ve stres bence bircok seyden daha fazla etkiliyor bebegi. Kolestaz durumunda nasil bir yol izleniyor siz tecrubelisiniz tabi ama doktorunuzla da paylasmaktan bir zarar gelmez diye dusunuyorum nacizane. Belki de kullandiginiz ilaclarin ya da yediginiz bir seyin yan etkisidir sadece.
Bende ozellikle yatar pozisyona gecince basliyor. Basucumda antaacid bir ilac var tums diye. Icerigi kalsiyum karbonat. Hamilelikte guvenle kullaniliyor. Her gece ondan iciyorum aninda kesiyor. Doktorum 4-5 saat arayla 1 tane alabilrsin demisti. Bir de iki yastikla yatmaya calisiyorum.Hanımlar mide ekşimeleriniz basladı mı. Ben iki gundur yasamaya basladım.. yasayanlar nasıl bir yol izliyor acaba.
AminGecmis olsun Allah yardimciniz olsun.
Çok saolun ilaca rağmen düşünemiyorum. İnşallah bunuda atlatacağız hepimiz sağlıkla kalalımİyiki erken farketmisler tansiyonu.yoksa önce sizin için sonra bebek için cok tehlikeli bir durum tansiyon yüksekliği.biran önce düzelir inşaallah.cok geçmiş olsun cnm
Vallahi tesadüfi farkedildi inşallah Rabbim yardımcımız savaşçı kızım ve savaşçı annesiyle inşallah Nisan ayında sağlıkla kavuşacakCok gecmis olsun. Tansiyon yuksek ciksada anlik diye dusunebiliyorlar bazen. O yuzden olcselerde cok anlamli olmayabiliyor. Burda ilk hamileligimde her kontrolde idrarda bakiyorlardi ama artik kaldirildigini soylediler. Sikayetiniz olmadikca bakilmiyormus malesef.
Aminnnn canım cümlemize inşallahAllah acil sifalar versin size insllah
Canımmm çok geçmiş olsun bebeğini sağlıkla kucağına al inşallahCanlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Dua edenlere ayrıca. İnsanın maneviyatı yüksek oluyor, gebelikte bir de üzerine bilinmeyen hastalık gelince
Ben önce vücudumu nemlendirdim özellikle bacaklarımı kaşıntı üst ve alt bacaktaydı çünkü, ilk gebelik kolestaz başlangıcım gibi...
Bir de farkettim ki omega ve çoklu vitamini unutup içmediğim günlerde az kaşıntı oluyordu, üç gündür bunları kestim içmiyorum.
Şeker tüketmeyi yarıya indirdim, çikolatayı tamamen kestim. Ekmek, patates çok az yiyorum. Zaten canım istemiyor
Bu birkaç şeyi yapınca azaldı kaşıntılar ama halen var maalesef.
Bu haftalarda başlaması demek bebek ölümüyle sonuçlanması demekmiş zaten.allah korusun artık.
Eşimin gözetimindeyim, bu durumda olduğum için doktora bahsetmeyelim dedi 28'indeki randevuda. Zira Fransa'ya yolcuyuz o hafta, orada bakılacak karaciğer ölçümleri vs.
Beklemedeyim kısacası.
Tekrar çok teşekkür ederim her birinize ayrı ayrı, sağolun varolun. Geçen sabah (Türkiye'de gece yarısıydı) girip mesajların bir kısmını okuyup cevaplamaya çalıştım ama "site daha iyi hizmet verebilmek için bakımda" gibi bir mesaj ile bağlantım kesildi.
Allah hepimize sağlıklı hamilelikler ve sağlıkla, kolaylıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin
B Babybirds Ben de ayni dertten muzdaribim malesef. Ölü dogum riski var benim gebeligimde de . Ilk hamileligimde de ayni sikintilari yasadim. Malesefki bu gebelikte daha da erken basladi sikintilar. Ama yapacak birsey yok dua edip saglikla gelmesini beklemekten baska. Herseyin hayirlisi Allahtan. Daha 1 dk sonra bize ne olacagini bilemezken oyle olursa boyle olursa diye dusunmek bos yere uzuntu kaynagi. Uzuntu ve stres bence bircok seyden daha fazla etkiliyor bebegi. Kolestaz durumunda nasil bir yol izleniyor siz tecrubelisiniz tabi ama doktorunuzla da paylasmaktan bir zarar gelmez diye dusunuyorum nacizane. Belki de kullandiginiz ilaclarin ya da yediginiz bir seyin yan etkisidir sadece.
Canım, size de çok çok sağlıklı bir hamilelik diliyorum.Süreci yarıladık aslında, sağlıkla kucaklarımıza alalım temennisindeyim hep.
Üzüldüm tabii kaşıntı başlayınca ama çoğunlukla pozitif ve huzurlu bir insanım aslında. Özellikle gebeliğimi öğrendiğimden beri yüzüm hep farkında olmadan tebessüm içinde.Bedenimize hükmedebildiğimizi düşünenlerdenim Bakalım zaman ne iyiliklerini gösterecek hepimize
Dua ve olumlamalara devam ediyorum çokçaHepimiz için
Ben ilkinde safra kesesi salgısını düzene sokmaya çalışan bir ilaç tedavisi almıştım. Onu düzene sokmaya çalışırken bebeğe ve bünyeye ne yaptığı pek belli olmayan önlemler tabi bunlar. Gebelik kolestazı için. 36'larda başlayan rahatsızlık iki hafta idare ettirilip bebeğin yeterince gelişmesi beklendi. Gün verildi balon filan yerleştirilip doğum yaptırılacaktı ama bebeğim kendi kendine onlara gerek kalmadan sağlıkla geldi.
Açıkçası Fransa'daki doktorlara ve sisteme daha çok güveniyorum, belki buradan da bir fikir alırız kaşıntı, belirti durumuma göre, bilemiyorum...
Hepimize sağlık diliyorum canımBizlere, doğmuş, doğacak bebeklerimize
Doğum günü kutlu olsun kuzucugun... sağlıkla huzurla mutlulukla yaşasın insallah.❤❤❤Günaydın kızlar.bugün 3 yaşındaki kızımın doğum gününü yapacağım inşallah şyi geçer yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?