İnşallah korktuğun gibi olmaz geçer gider canımCanlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Dua edenlere ayrıca. İnsanın maneviyatı yüksek oluyor, gebelikte bir de üzerine bilinmeyen hastalık gelince
Ben önce vücudumu nemlendirdim özellikle bacaklarımı kaşıntı üst ve alt bacaktaydı çünkü, ilk gebelik kolestaz başlangıcım gibi...
Bir de farkettim ki omega ve çoklu vitamini unutup içmediğim günlerde az kaşıntı oluyordu, üç gündür bunları kestim içmiyorum.
Şeker tüketmeyi yarıya indirdim, çikolatayı tamamen kestim. Ekmek, patates çok az yiyorum. Zaten canım istemiyor
Bu birkaç şeyi yapınca azaldı kaşıntılar ama halen var maalesef.
Bu haftalarda başlaması demek bebek ölümüyle sonuçlanması demekmiş zaten.allah korusun artık.
Eşimin gözetimindeyim, bu durumda olduğum için doktora bahsetmeyelim dedi 28'indeki randevuda. Zira Fransa'ya yolcuyuz o hafta, orada bakılacak karaciğer ölçümleri vs.
Beklemedeyim kısacası.
Tekrar çok teşekkür ederim her birinize ayrı ayrı, sağolun varolun. Geçen sabah (Türkiye'de gece yarısıydı) girip mesajların bir kısmını okuyup cevaplamaya çalıştım ama "site daha iyi hizmet verebilmek için bakımda" gibi bir mesaj ile bağlantım kesildi.
Allah hepimize sağlıklı hamilelikler ve sağlıkla, kolaylıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin
Ben artık saldım istahi ve göbeği napim kilo almak normal hamilelikte normal sayılan bir dönemde kilo almanın keyfini çıkarayım diyorum bariBenim bildiğin çıktıgören anlıyor
Benimde iştah açıldıÇok şükür iyim canm geçen haftadan buyana maşallah diyim ağrı olmadı.benimde iştah hat safhada
Ben de verdiğim kiloları almaya başladımBen artık saldım istahi ve göbeği napim kilo almak normal hamilelikte normal sayılan bir dönemde kilo almanın keyfini çıkarayım diyorum bari
Benim kuzu küçük daha hiç tekmelemiyor demekki rahatsız da olmuyorEe tekmelemeyi biliyor boş beleş zamanda rahatsız olduğunda da tekmelesin yanibaşka nasıl iletişim kurucaz
Oh oh yarasinBen de verdiğim kiloları almaya başladım
Canım noldu ben gormemisim mesajını kaşıntı mi var bebek ölümü neden ya Allah korusun beteri getirme aklına orda bilmez mi gitsen yinede doktor tahlille falan bilinmez miCanlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Dua edenlere ayrıca. İnsanın maneviyatı yüksek oluyor, gebelikte bir de üzerine bilinmeyen hastalık gelince
Ben önce vücudumu nemlendirdim özellikle bacaklarımı kaşıntı üst ve alt bacaktaydı çünkü, ilk gebelik kolestaz başlangıcım gibi...
Bir de farkettim ki omega ve çoklu vitamini unutup içmediğim günlerde az kaşıntı oluyordu, üç gündür bunları kestim içmiyorum.
Şeker tüketmeyi yarıya indirdim, çikolatayı tamamen kestim. Ekmek, patates çok az yiyorum. Zaten canım istemiyor
Bu haftalarda başlaması demek bebek ölümüyle sonuçlanması demekmiş zaten.allah korusun artık.
Eşimin gözetimindeyim, bu durumda olduğum için doktora bahsetmeyelim dedi 28'indeki randevuda. Zira Fransa'ya yolcuyuz o hafta, orada bakılacak karaciğer ölçümleri vs.
Beklemedeyim kısacası.
Tekrar çok teşekkür ederim her birinize ayrı ayrı, sağolun varolun. Geçen sabah (Türkiye'de gece yarısıydı) girip mesajların bir kısmını okuyup cevaplamaya çalıştım ama "site daha iyi hizmet verebilmek için bakımda" gibi bir mesaj ile bağlantım kesildi.
Allah hepimize sağlıklı hamilelikler ve sağlıkla, kolaylıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin
Benim kuzu küçük daha hiç tekmelemiyor demekki rahatsız da olmuyorBide dermiş gücümüz yetmiyor okkalı bir tekme atmaya diye beni burda sıkıştırıp kendi rahat rahat uyuyor
Şuan canınız çekmesn söylemiym de kalktm kızı uyuttktan sonra bşy yapmaya başladımOh oh yarasin
Bak o çok etkiliyor cidden o zaman benim kasiklarim ağrıyor hemenBoşver şimdi rahat uyu, doğduklarında uyutmayacaklar zaten bazen ben iki büklüm yatıyorum ya da oturuyorum eşim hemen 'sıkıştırma kızımı' diye kızıyor.
Off nolur sanki bebeklerde bizim gibi hemen gece uyuyup, sabah uyanmaya oryante olsaydıBak o çok etkiliyor cidden o zaman benim kasiklarim ağrıyor hemendoğunca zombi gibi gezecez ilk 1 yıl özellikle. En çokta o dönem zor
Of bu kötü olmusŞuan canınız çekmesn söylemiym de kalktm kızı uyuttktan sonra bşy yapmaya başladımsonra vatsap durumda sağolsun biri bişy paylaşmış ki yemek paylaşanlara da uyuz oluyrum özellikle buara onu da canm çekti. Kim yapack şimdi onu bana halim de yokki
Keskeeee☺ ama nerdeee. Oğlum tam tersi uyumayan emmeyen yemek yemeyen huzursuz bir çocuktu hala da öyleOff nolur sanki bebeklerde bizim gibi hemen gece uyuyup, sabah uyanmaya oryante olsaydıinşallah uyuyan, yiyen mutlu çocuklarımız olur ya. Yoksa uykusuz geceler bizi bekler.
Bir arkadaşın doktoru 2 aylıkken gece emmesini biraktirdi çocuk bölünmeden deliksiz uykuyu hemen öğrenmişti öylede devam etti. Ama ben ona dayanamam heralde . Bide ilkte emmeyen bir çocuğum vardı bu emerse seve seve uyumam heraldeOff nolur sanki bebeklerde bizim gibi hemen gece uyuyup, sabah uyanmaya oryante olsaydıinşallah uyuyan, yiyen mutlu çocuklarımız olur ya. Yoksa uykusuz geceler bizi bekler.
Canlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Dua edenlere ayrıca. İnsanın maneviyatı yüksek oluyor, gebelikte bir de üzerine bilinmeyen hastalık gelince
Beklemedeyim kısacası.
Keskeeee☺ ama nerdeee. Oğlum tam tersi uyumayan emmeyen yemek yemeyen huzursuz bir çocuktu hala da öyle
Sağlık sihhatinden sonra bunda uyuşun emsin yesin gazsız mutlu bir bebek çocuk olsun diye dua da ekliyorum
Ya genelde rahat insanların hamileliği de rahat geçiyor bebekleri de sakin oluyor diyorlar. Doğru mu sence de? İnşallah bu çocuğun emer ve iyi uyur.Bir arkadaşın doktoru 2 aylıkken gece emmesini biraktirdi çocuk bölünmeden deliksiz uykuyu hemen öğrenmişti öylede devam etti. Ama ben ona dayanamam heralde . Bide ilkte emmeyen bir çocuğum vardı bu emerse seve seve uyumam heralde
Çok doğru kuzum hamileliğini rahat geçirince doğum rahat oluyor çocuk doğuyor rahat oluyor sakın oluyor . Hamilelikte stres sıkıntı yaşayınca doğumda öyle oluyor çocukta.Ya genelde rahat insanların hamileliği de rahat geçiyor bebekleri de sakin oluyor diyorlar. Doğru mu sence de? İnşallah bu çocuğun emer ve iyi uyur.
Aaa 2 aylıkken emzirme mi bıraktırılır ya? Çok acımasızca o da rahat uyku uyuyabilmek için.
Canim, ben ilk gebeligimde son haftalarimda kolestaz oldum ve 38+5 de doğurdum. Kolestazi çok iyi tanıdığım için bu 20.haftada bende başlayan şeyin kolestaz başlangıcı olduğundan emin olduk maalesef. Tabii ki bakılacak karaciğer vs ama şu anda azaldı kaşıntılar. Perhize girip dikkat etmeye çalışıyorum umarım yaniliyoruzdurCanım noldu ben gormemisim mesajını kaşıntı mi var bebek ölümü neden ya Allah korusun beteri getirme aklına orda bilmez mi gitsen yinede doktor tahlille falan bilinmez mi
Bu aynı benim eşim rahat bırakmıyor beni ikide bir ayaklarını uzat düzgün otur sıkıştı bebek diyo sanki o ne biliyorsaBoşver şimdi rahat uyu, doğduklarında uyutmayacaklar zaten bazen ben iki büklüm yatıyorum ya da oturuyorum eşim hemen 'sıkıştırma kızımı' diye kızıyor.
Çok dua edeceğim sana ve bebeğine kuzum inşallah o değildir bir an önce geçer. Tek sıkıntılarımiz bulantı iştah kilo olsunCanim, ben ilk gebeligimde son haftalarimda kolestaz oldum ve 38+5 de doğurdum. Kolestazi çok iyi tanıdığım için bu 20.haftada bende başlayan şeyin kolestaz başlangıcı olduğundan emin olduk maalesef. Tabii ki bakılacak karaciğer vs ama şu anda azaldı kaşıntılar. Perhize girip dikkat etmeye çalışıyorum umarım yaniliyoruzdurÇok kötü bir hastalık ve nedeni gebelik. Hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?