2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İnşallah korktuğun gibi olmaz geçer gider canımbu konu hakkında bi gikrim olmadığından tavsiye veremycem malesef ama dualarım seninle. Sağlıkla şu hamilrlik sürecini atlatıp bebeğini zamanında kucağına alırdın inşallah

Ee tekmelemeyi biliyor boş beleş zamanda rahatsız olduğunda da tekmelesin yani başka nasıl iletişim kurucaz
Benim kuzu küçük daha hiç tekmelemiyor demekki rahatsız da olmuyor Bide dermiş gücümüz yetmiyor okkalı bir tekme atmaya diye beni burda sıkıştırıp kendi rahat rahat uyuyor

Canım noldu ben gormemisim mesajını kaşıntı mi var bebek ölümü neden ya Allah korusun beteri getirme aklına orda bilmez mi gitsen yinede doktor tahlille falan bilinmez mi

Benim kuzu küçük daha hiç tekmelemiyor demekki rahatsız da olmuyor Bide dermiş gücümüz yetmiyor okkalı bir tekme atmaya diye beni burda sıkıştırıp kendi rahat rahat uyuyor
Boşver şimdi rahat uyu, doğduklarında uyutmayacaklar zaten bazen ben iki büklüm yatıyorum ya da oturuyorum eşim hemen 'sıkıştırma kızımı' diye kızıyor.

Şuan canınız çekmesn söylemiym de kalktm kızı uyuttktan sonra bşy yapmaya başladımsonra vatsap durumda sağolsun biri bişy paylaşmış ki yemek paylaşanlara da uyuz oluyrum özellikle buaraonu da canm çekti. Kim yapack şimdi onu bana halim de yokki

Boşver şimdi rahat uyu, doğduklarında uyutmayacaklar zaten bazen ben iki büklüm yatıyorum ya da oturuyorum eşim hemen 'sıkıştırma kızımı' diye kızıyor.
Bak o çok etkiliyor cidden o zaman benim kasiklarim ağrıyor hemen doğunca zombi gibi gezecez ilk 1 yıl özellikle. En çokta o dönem zor

Bak o çok etkiliyor cidden o zaman benim kasiklarim ağrıyor hemen doğunca zombi gibi gezecez ilk 1 yıl özellikle. En çokta o dönem zor
Off nolur sanki bebeklerde bizim gibi hemen gece uyuyup, sabah uyanmaya oryante olsaydı inşallah uyuyan, yiyen mutlu çocuklarımız olur ya. Yoksa uykusuz geceler bizi bekler.

Of bu kötü olmus bazen ben canımın çektiğini pas geçiyorum birşey olmaz diyorum napim bazen bulunmuyor bazen patlıcan şimdi diyorum duruyorum öyle . Bulamazsan öyle yap

Off nolur sanki bebeklerde bizim gibi hemen gece uyuyup, sabah uyanmaya oryante olsaydı inşallah uyuyan, yiyen mutlu çocuklarımız olur ya. Yoksa uykusuz geceler bizi bekler.
Keskeeee☺ ama nerdeee. Oğlum tam tersi uyumayan emmeyen yemek yemeyen huzursuz bir çocuktu hala da öyle
Sağlık sihhatinden sonra bunda uyuşun emsin yesin gazsız mutlu bir bebek çocuk olsun diye dua da ekliyorum

Bir arkadaşın doktoru 2 aylıkken gece emmesini biraktirdi çocuk bölünmeden deliksiz uykuyu hemen öğrenmişti öylede devam etti. Ama ben ona dayanamam heralde . Bide ilkte emmeyen bir çocuğum vardı bu emerse seve seve uyumam heralde

Çok mutlu oldum mesajını görünce. Her şerde bir hayır vardır derler. Bu vesileyle çikolatayı kesip şekeri azaltman kendine özen göstermen çok güzel olmuş. Tabii kötü bir şey olmasın hiçbir zaman. Allah korkutuğumuza uğratmasın hiçbirimizi canım.

Keskeeee☺ ama nerdeee. Oğlum tam tersi uyumayan emmeyen yemek yemeyen huzursuz bir çocuktu hala da öyle
Sağlık sihhatinden sonra bunda uyuşun emsin yesin gazsız mutlu bir bebek çocuk olsun diye dua da ekliyorum
Ya genelde rahat insanların hamileliği de rahat geçiyor bebekleri de sakin oluyor diyorlar. Doğru mu sence de? İnşallah bu çocuğun emer ve iyi uyur.
Aaa 2 aylıkken emzirme mi bıraktırılır ya? Çok acımasızca o da rahat uyku uyuyabilmek için.

Çok doğru kuzum hamileliğini rahat geçirince doğum rahat oluyor çocuk doğuyor rahat oluyor sakın oluyor . Hamilelikte stres sıkıntı yaşayınca doğumda öyle oluyor çocukta.
Maalesef benim ilk hamilelikte eşim askerdeydi kaynana sıkıntısı falan doğumda bile neler yaşadım haliyle çocuk huzursuz sıkıntıli oldu. 1 aylıkken meme reddi yaşadık zaten sütte olmadı fazla . Bu kez doğumuma bile cagirmicam o insanları. Stresten uzak huzurlu geçirelim hamileliği kızlar

Canım noldu ben gormemisim mesajını kaşıntı mi var bebek ölümü neden ya Allah korusun beteri getirme aklına orda bilmez mi gitsen yinede doktor tahlille falan bilinmez mi
Canim, ben ilk gebeligimde son haftalarimda kolestaz oldum ve 38+5 de doğurdum. Kolestazi çok iyi tanıdığım için bu 20.haftada bende başlayan şeyin kolestaz başlangıcı olduğundan emin olduk maalesef. Tabii ki bakılacak karaciğer vs ama şu anda azaldı kaşıntılar. Perhize girip dikkat etmeye çalışıyorum umarım yaniliyoruzdur Çok kötü bir hastalık ve nedeni gebelik. Hakkımızda hayırlısı

Bu aynı benim eşim rahat bırakmıyor beni ikide bir ayaklarını uzat düzgün otur sıkıştı bebek diyo sanki o ne biliyorsa

Çok dua edeceğim sana ve bebeğine kuzum inşallah o değildir bir an önce geçer. Tek sıkıntılarımiz bulantı iştah kilo olsun moralini yüksek tut önlemlerini de almışsın zaten sağlık diliyorum size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…