2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayy böyle duyunca çok mutlu oluyorum. Ben rahat ve huzurlu geçiriyorum çok şükür. Sende bu çocuğunda olabildiğince uzak dur kuzum seni üzen, sıkan insanlardan. İnşallah bu sefer her şey sıkıntısız ilerler.

Bu aynı benim eşim rahat bırakmıyor beni ikide bir ayaklarını uzat düzgün otur sıkıştı bebek diyo sanki o ne biliyorsa
Oyy dağlar aynısı ya. Üstünü ört, sıkı giyin hava soğuk. Göbeğini kapa çocuğum üşür.

Olsun ne güzel işte ilgisini belli etmesi arada bunaltıyo beni ama olsun bakalım babalık performanslarınıda görücez
Valla bende aynısını diyorum ona. Yataktan tuvalete kalksam uyanıyor noldu diye. Diyorum bu performansını çocuk ağladığında da görmek istiyorum beyfendi. Ama bilmiyorum görücez artık

B Babybirds Ben de ayni dertten muzdaribim malesef. Ölü dogum riski var benim gebeligimde de . Ilk hamileligimde de ayni sikintilari yasadim. Malesefki bu gebelikte daha da erken basladi sikintilar. Ama yapacak birsey yok dua edip saglikla gelmesini beklemekten baska. Herseyin hayirlisi Allahtan. Daha 1 dk sonra bize ne olacagini bilemezken oyle olursa boyle olursa diye dusunmek bos yere uzuntu kaynagi. Uzuntu ve stres bence bircok seyden daha fazla etkiliyor bebegi. Kolestaz durumunda nasil bir yol izleniyor siz tecrubelisiniz tabi ama doktorunuzla da paylasmaktan bir zarar gelmez diye dusunuyorum nacizane. Belki de kullandiginiz ilaclarin ya da yediginiz bir seyin yan etkisidir sadece.

Valla bende aynısını diyorum ona. Yataktan tuvalete kalksam uyanıyor noldu diye. Diyorum bu performansını çocuk ağladığında da görmek istiyorum beyfendi. Ama bilmiyorum görücez artık
Off ilk basta banada cok yapıyordu nereye diye ayy çişim geldii ne soruyon yat dedim bi kere daha sormuyo ama uyanıyor biliyorum korkuya bişi soramıyo çocuk ağlasa kalkmasın diyorum ona gülüyo bakalım nasıl olacaklar uykuya da çok düşkünüm zorlu geceler bizi bekliyo

Allah kolaylık versin inşallah en az sıkıntıyla atlatırsınız bu süreçleri böyle şeyler okuduğumda üzülüyorum ne zor aslında hamilelik sadece kendini düşünemiyorsun o saatten sonra tek bedende iki kişi yaşıyoruz inşallah sağ salim kucağımıza almak nasip olur

Canım benim, çok teşekkür ederim, umarım çikolata ve özenle alâkalıdır.
Amin hepimize sağlıklı hamilelikler

Hahaha ay aynı biz bende öyleyim valla bende kara kara düşünüyorum aman neyse sağlıkla kucağımıza alalım da önemli değil gerisi

Hahaha ay aynı biz bende öyleyim valla bende kara kara düşünüyorum aman neyse sağlıkla kucağımıza alalım da önemli değil gerisi
Aynen canım doğumdan sonra da yazalım buraya bakalım neler yapıyo olcaz sağlıkla sıhhatle alalım kucagımıza ben yüzünü öyle merak ediyorum ki erken doğurcam valla o derece

Aynen canım doğumdan sonra da yazalım buraya bakalım neler yapıyo olcaz sağlıkla sıhhatle alalım kucagımıza ben yüzünü öyle merak ediyorum ki erken doğurcam valla o derece
Yazarız tabi. Zaten sorular bitmez muhtemelen kız bende öyle acaba kime benzeyecek, saçı ne renk olacak? Çok merak ediyorum.

Öyle düşünmeyin yaaa.. Benim çok kolay geçti valla hep uyuyorduk kızımla saati kuruyordum uyanayım diye. Doğduğu günden itibaren gece ve gündüzü ayırıyordu. Gece olduğunu anlayıp uzun süre uyurdu. Bizde nasıl anlıyor diye gülerdik ayrıca çokta iyi emdi hemen verdiler kucağıma şap şup diye memeye geldi. Ben zombi falan olmadım. Eminim benim gibilerde vardır. Ama rahat biriyim belki de ondan. Sizde iyi düşünün iyi olsun bence..

Yazarız tabi. Zaten sorular bitmez muhtemelen kız bende öyle acaba kime benzeyecek, saçı ne renk olacak? Çok merak ediyorum.
Yaaa benim gibi düşünen varmış demek bende orası nası burası nası diye meraktan çatlıyorum tamam sağlıklı olsun tabiki ama nası merak ediyorum anlatamam
Siz çok şanslısınız o zaman ya bende böyle olsam keşke her konuştuğum beni korkutuyor uykuyu unut sıcak çay içmeyi unut duş alırsan iyi falan belki kızımda benim gibi uykuyu sever diyorum bende inşallah sever ben olumlu enerjiler göndermeye çalışıyorum evrene bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…