- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Ayy böyle duyunca çok mutlu oluyorum. Ben rahat ve huzurlu geçiriyorum çok şükür.Çok doğru kuzum hamileliğini rahat geçirince doğum rahat oluyor çocuk doğuyor rahat oluyor sakın oluyor . Hamilelikte stres sıkıntı yaşayınca doğumda öyle oluyor çocukta.
Maalesef benim ilk hamilelikte eşim askerdeydi kaynana sıkıntısı falan doğumda bile neler yaşadım haliyle çocuk huzursuz sıkıntıli oldu. 1 aylıkken meme reddi yaşadık zaten sütte olmadı fazla . Bu kez doğumuma bile cagirmicam o insanları. Stresten uzak huzurlu geçirelim hamileliği kızlar
Oyy dağlarBu aynı benim eşim rahat bırakmıyor beni ikide bir ayaklarını uzat düzgün otur sıkıştı bebek diyo sanki o ne biliyorsa
İlk ya ondan herhalde bende görmemişin cocuğu olmuş diyorum onaOyy dağlaraynısı ya. Üstünü ört, sıkı giyin hava soğuk. Göbeğini kapa çocuğum üşür.
Hadi sizin tek halledersiniz bişekildeOff nolur sanki bebeklerde bizim gibi hemen gece uyuyup, sabah uyanmaya oryante olsaydıinşallah uyuyan, yiyen mutlu çocuklarımız olur ya. Yoksa uykusuz geceler bizi bekler.
Valla bizim 5.de olsa eşim muhtemelen aynı tepkileri verir. Çok korumacı her zaman çünkü.İlk ya ondan herhalde bende görmemişin cocuğu olmuş diyorum ona
Ayy kuzum allah sana sabır versin. Verir herhalde kolaylığını ya. İkiz gibi düşünmek lazım.Hadi sizin tek halledersiniz bişekildebende iki tane bebek olck asıl ben napcam
Ay bende çok alışıtim umarım değişmez bu gruptan sonra tedirginim emin olamiyorumAyy inşallah değişmez çünkü bu fikre alıştıracağım kendimi. Çok sağ ol canım.
Sen bakma bana benimki hasetlik ben hep gobekliydim göbeği olmayanları kıskanıyorum ondanooouuyyy uzaylı da olduk sayende
Olsun ne güzel işte ilgisini belli etmesi arada bunaltıyo beni ama olsunValla bizim 5.de olsa eşim muhtemelen aynı tepkileri verir. Çok korumacı her zaman çünkü.
Valla bende aynısını diyorum ona. Yataktan tuvalete kalksam uyanıyor noldu diye. Diyorum bu performansını çocuk ağladığında da görmek istiyorum beyfendi.Olsun ne güzel işte ilgisini belli etmesi arada bunaltıyo beni ama olsunbakalım babalık performanslarınıda görücez
Off ilk basta banada cok yapıyordu nereye diye ayy çişim geldii ne soruyon yat dedim bi kere daha sormuyo ama uyanıyor biliyorum korkuya bişi soramıyoValla bende aynısını diyorum ona. Yataktan tuvalete kalksam uyanıyor noldu diye. Diyorum bu performansını çocuk ağladığında da görmek istiyorum beyfendi.Ama bilmiyorum görücez artık
Allah kolaylık versin inşallah en az sıkıntıyla atlatırsınız bu süreçleri böyle şeyler okuduğumda üzülüyorum ne zor aslında hamilelik sadece kendini düşünemiyorsun o saatten sonra tek bedende iki kişi yaşıyoruz inşallah sağ salim kucağımıza almak nasip olurB Babybirds Ben de ayni dertten muzdaribim malesef. Ölü dogum riski var benim gebeligimde de . Ilk hamileligimde de ayni sikintilari yasadim. Malesefki bu gebelikte daha da erken basladi sikintilar. Ama yapacak birsey yok dua edip saglikla gelmesini beklemekten baska. Herseyin hayirlisi Allahtan. Daha 1 dk sonra bize ne olacagini bilemezken oyle olursa boyle olursa diye dusunmek bos yere uzuntu kaynagi. Uzuntu ve stres bence bircok seyden daha fazla etkiliyor bebegi. Kolestaz durumunda nasil bir yol izleniyor siz tecrubelisiniz tabi ama doktorunuzla da paylasmaktan bir zarar gelmez diye dusunuyorum nacizane. Belki de kullandiginiz ilaclarin ya da yediginiz bir seyin yan etkisidir sadece.
Canım benim, çok teşekkür ederim, umarım çikolata ve özenle alâkalıdır.Çok mutlu oldum mesajını görünce. Her şerde bir hayır vardır derler. Bu vesileyle çikolatayı kesip şekeri azaltman kendine özen göstermen çok güzel olmuş. Tabii kötü bir şey olmasın hiçbir zaman. Allah korkutuğumuza uğratmasın hiçbirimizi canım.
Hahaha ay aynı bizOff ilk basta banada cok yapıyordu nereye diye ayy çişim geldii ne soruyon yat dedim bi kere daha sormuyo ama uyanıyor biliyorum korkuya bişi soramıyoçocuk ağlasa kalkmasın diyorum ona gülüyo bakalım nasıl olacaklar uykuya da çok düşkünüm zorlu geceler bizi bekliyo
Aynen canım doğumdan sonra da yazalım buraya bakalım neler yapıyo olcazHahaha ay aynı bizbende öyleyim valla bende kara kara düşünüyorum aman neyse sağlıkla kucağımıza alalım da önemli değil gerisi
Ayy canım kıyamam estağfrullahSen bakma bana benimki hasetlik ben hep gobekliydim göbeği olmayanları kıskanıyorum ondan
Yazarız tabi. Zaten sorular bitmez muhtemelenAynen canım doğumdan sonra da yazalım buraya bakalım neler yapıyo olcazsağlıkla sıhhatle alalım kucagımıza ben yüzünü öyle merak ediyorum ki erken doğurcam valla o derece
Öyle düşünmeyin yaaa.. Benim çok kolay geçti valla hep uyuyorduk kızımlaOff ilk basta banada cok yapıyordu nereye diye ayy çişim geldii ne soruyon yat dedim bi kere daha sormuyo ama uyanıyor biliyorum korkuya bişi soramıyoçocuk ağlasa kalkmasın diyorum ona gülüyo bakalım nasıl olacaklar uykuya da çok düşkünüm zorlu geceler bizi bekliyo
Yaaa benim gibi düşünen varmış demek bende orası nası burası nası diye meraktan çatlıyorum tamam sağlıklı olsun tabiki ama nası merak ediyorum anlatamamYazarız tabi. Zaten sorular bitmez muhtemelenkız bende öyle acaba kime benzeyecek, saçı ne renk olacak? Çok merak ediyorum.
Siz çok şanslısınız o zamanÖyle düşünmeyin yaaa.. Benim çok kolay geçti valla hep uyuyorduk kızımlasaati kuruyordum uyanayım diye. Doğduğu günden itibaren gece ve gündüzü ayırıyordu. Gece olduğunu anlayıp uzun süre uyurdu. Bizde nasıl anlıyor diye gülerdik ayrıca çokta iyi emdi hemen verdiler kucağıma şap şup diye memeye geldi. Ben zombi falan olmadım. Eminim benim gibilerde vardır. Ama rahat biriyim belki de ondan. Sizde iyi düşünün iyi olsun bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?