Benim özeldeki dr um da bakacak. Devlete de aldım. Ücretli değil devlet. Dr um da almıyor zaten muayenesi maşallahı var.
Bennn canım 130 TL dedi perinatoloğ doktorum ama ben ücretsiz yaptırıyorum.Kızlar ayrıntılı ultrasonu devlet hastanesinde perinatoloğa yaptıracak olan var mı? Ücretli mi oluyor ya da ücreti ne kadar bilgisi olan var mı?
Evet alabilmek için gittim iki kez. Dr yönlendirdi zaten. Başka bir tlf numarası verdi. Burada başka bir binada yapılıyor. İkili testimi de orada yaptırdım. Kan verdikten sonra da detaylı için gün verdiler.Devlete nasıl aldınız. Ben şimdi aradım da almak için takipli hasta olmam gerekiyormuş daha önce hiç devlette gitmedim. Ankara ya ay sonu gidiyorum. Önce kadın doğuma gitsem sonra alsam yetişmeyecek gibi kafam karıştı iyice.
Evet alabilmek için gittim iki kez. Dr yönlendirdi zaten. Başka bir tlf numarası verdi. Burada başka bir binada yapılıyor. İkili testimi de orada yaptırdım. Kan verdikten sonra da detaylı için gün verdiler.
Hiç bilmiyorum ki canım belki gittiğin güne alsan verirler. Birdaha ankaradan dönmeyecek misin? Şu an olduğun yerde git belki orada verirler?Anladım canım baya düzenli olması gerekiyor bu işin. Pat diye gidip yani daha önce hiç gitmemişken yaptıramayacağım sanırım. Dediğin gibi gün verecekler oda bana uymayacak şuan orda olsam olurdu da bu şekilde zor gibi.
Ben 500-600u gözden cikardim. Daha sormadım ama öyledir kesin. Çok iyiymiş 90Ben özelde randevu aldım 40 tl verdm. Gttğmde bi de muayene ücreti vercm giriş yapmk için sanırım. O da 50 tl. Toplamda 90 tl olack. Burası uygun demkki sizden fiyatları duydukça şaşıryrum. Gerçi buranın doktoru iyi değl anca o kadr eder malesef
Hiç bilmiyorum ki canım belki gittiğin güne alsan verirler. Birdaha ankaradan dönmeyecek misin? Şu an olduğun yerde git belki orada verirler?
sözde ben yaptıracağım ama 24. hafta bitip 25 oluncaya ancak gün verdiler. ve aslında süresi dolmuş oluyor. önce bir doktora gidip muayene olursanız o ayrintilaya yönlendiriyor. ama perinatolog mu yoksa radyolog mu o da hastaneden hastaneye değişiyor galiba. burası küçük bir yer perinatolog yok. özel hastanelerde de doktorlar biz bakıyoruz diye ayrıntılıya yönlendirmiyor. bu gidişle benim ayrıntılı yalan olacak.. ya da geç de olsa giderim bir haftalık bir gecikme olacak.Kızlar ayrıntılı ultrasonu devlet hastanesinde perinatoloğa yaptıracak olan var mı? Ücretli mi oluyor ya da ücreti ne kadar bilgisi olan var mı?
s
sözde ben yaptıracağım ama 24. hafta bitip 25 oluncaya ancak gün verdiler. ve aslında süresi dolmuş oluyor. önce bir doktora gidip muayene olursanız o ayrintilaya yönlendiriyor. ama perinatolog mu yoksa radyolog mu o da hastaneden hastaneye değişiyor galiba. burası küçük bir yer perinatolog yok. özel hastanelerde de doktorlar biz bakıyoruz diye ayrıntılıya yönlendirmiyor. bu gidişle benim ayrıntılı yalan olacak.. ya da geç de olsa giderim bir haftalık bir gecikme olacak.
Bu hafta Ankara'da benim ayrıntılı ultrosonum var doktorum doçent ücret 550 nakit 600 kredi kartı.Ben 500-600u gözden cikardim. Daha sormadım ama öyledir kesin. Çok iyiymiş 90
insallah olmaz. faydalı bir şey sonuçta. afiyet bal şifa olsun hem sana hem bebeğeKızlar ben hamsiyi çok seviyorum dün yedim buğün de yiyecem sanırım ayy tiksinme olmaz inşallah. Kara üzüm kurusu fındık badem çok tüketiyorum. Bakalım bizim minnak ne durumda
Ben çoğunluk patiksiz aldım çorapl ile tamamlanıyor. İlk çocuğunda çok abartıyor insan uygun fiyata alt üst pijama ve ayaksız çıt çıtlu atlet çok lazım oluyorTecrübeli annelere soruyorum 0-3 ay için ne kadar kıyafet alınmalı çok kullanılıyor mu patikli mi patiksiz mi daha çok kullanılıyor
Çoğunlukla patikli satılıyor ya e bebeğe baktım bugün patiksiz çok bulamadım alt üst olarak var ama onlarda bez değişmek zor olur diye emin olamadımBen çoğunluk patiksiz aldım çorapl ile tamamlanıyor. İlk çocuğunda çok abartıyor insan uygun fiyata alt üst pijama ve ayaksız çıt çıtlu atlet çok lazım oluyor
Bebek mağazalarında çok bulursunuz intstamgram dada çok ürün var ben her gittiğimde iki takım alıyorum evde giyeceği şeyler biraz daha normal olsun dışarıya ayrı cicili bicili biraz şık olsun diye ayırdım evde sık alt değiştirme VS zorlanmamak laxımÇoğunlukla patikli satılıyor ya e bebeğe baktım bugün patiksiz çok bulamadım alt üst olarak var ama onlarda bez değişmek zor olur diye emin olamadım
aslında bebeğin büyüme durumuna göre değişiyor ama ben onlu bir hastane çıkışı aldım. bir de beşli alacağım yine hastane çıkışı. onlar 0-3 ay değil yenidoğan diye geçiyor. 0-1 ay için iki patikli alt alacağım. buranın baharı biraz serin. iki üç tane de atlet. bir de kesinlikle bir ya da iki penye yelek.Tecrübeli annelere soruyorum 0-3 ay için ne kadar kıyafet alınmalı çok kullanılıyor mu patikli mi patiksiz mi daha çok kullanılıyor
1 bebek geçmişimle çok tecrübeli değilim ancak rahat ettiğim kullanımları yazayım canımTecrübeli annelere soruyorum 0-3 ay için ne kadar kıyafet alınmalı çok kullanılıyor mu patikli mi patiksiz mi daha çok kullanılıyor
Yenidoğanlar da kısa oluyor sanki ya bugün çıtçıtlı atlet baktım 50 cm yazıyo çocuk az uzun doğsa olmayacakaslında bebeğin büyüme durumuna göre değişiyor ama ben onlu bir hastane çıkışı aldım. bir de beşli alacağım yine hastane çıkışı. onlar 0-3 ay değil yenidoğan diye geçiyor. 0-1 ay için iki patikli alt alacağım. buranın baharı biraz serin. iki üç tane de atlet. bir de kesinlikle bir ya da iki penye yelek.
bunun dışında iki, üç tulum alırım 0-3 ay. bir iki de takim alirim. ama onlari sonraya birakacagim. hediye vs gelirse diye.
0-3 aylar biraz daha büyük oluyor. benim kızlar 52cm doğdu. ilk zamanlar 0-3 ay giydiklerinde bacakları pijamadan ya da tulumdan çıkıyordu. bu yüzden ilk yeni doğan giydirmek gerekiyor.
sonrası için sonra almayı düşünüyorum. bebeğin büyüme hızına bakarak. bir de yaz bebeğini bilmiyorum. duruma göre bakacağım.
elim değerse liste yapmayı düşünüyorum. insallah yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?