2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    313
Hayirli geceler herkes iyidir umarım.malum pazar eş evde iki çocuk hasta olunca.tlfnu doğru dürüst elime bile alamadım..

Hayırlı geceler canım. Kendi adıma çok şükür iyim. En azından başım ağrımıyor benden mutlusu yok. Çocuklarına şifalar diliyorum. Hemen iyileşirler inşallah.
 
İyi geceler Kızlar ayrıntılı ultrason için bende Kayseri’de serklaj ı mı yapan riskli gebelik uzmanına gideceğim , kendisi Prof , ücreti muayene ücreti ile aynıymış zaten , 300 TL . @Nooneknows canım ben yer elması yemiştim 4-5 tane , bağırsakları çalıştırıyor deneyebilirsin . Doktorum da magnezyum vermişti.
 
bu arada benim küçük oğlan yazdan buyana sürekli öksürük ve burun akıntısı oluyordu. Bikaç kez dr a göturdum alerjik dediler ilaç kullanmıştık. abisi ateşliydi cumadan buyana dun dr a götürünce küçük oglumuda gösterdim dr.a . Akciğer filmi istedi.ve bronsit olmus ciğere inmiş . 3aylik tedavi Uygulayacagiz. Umarım kısa sürede geçer..
 
Hayırlı geceler canım. Kendi adıma çok şükür iyim. En azından başım ağrımıyor benden mutlusu yok. Çocuklarına şifalar diliyorum. Hemen iyileşirler inşallah.
İnşaallah canm güzel dileklerin için tşk ederim. Senin adınada sevindim baş ağrın olmamasına.yasayan birisi olarak o ağrının nasıl olduğunu hatırlamak dahi istemiyorum.
 
Evet ya bunu cok duymaya basladım göndermeyen de cok fazlaymış canım. Sıkıntı varsa zaten kendi doktorunuzda görebiliyormuş para tuzagı diyenler var hatta. Eger gitmek istiyorsanız devlete gidin veya oradaki baska bi özele hersekilde zaten yapılıyor.
 
300tl çok iyi bir rakam. Adanada başkent hastanesi 520tl ye yapıyor. Ebru tarim diye unlu Bir dr var oda 600tl istedi. Balcali hastanesinde ise eğitim gören dr bakarsa ücretsiz, doçent dr bakarsa 150tl.
Bu arada mide bulandırıcı olmak istemem ama yer elması yerken çok dikkatli olun içini açarak bakarak yiyin Kurt olabilir.genelinde çıkabiliyor bazen
 
Aldınız kiloyla bebeğinizin kilosunun bir faydası yok. Benm ablam hamilelikte toplam 4 kilo aldı ve gayet sağlıklı bir bebeği oldu. Hatta 2 kilo alanlar bile kendinizi şartlandırmayın bence kilo almamak daha iyi ne yazıkki bizim toplumumuzda farklı bi algı var. Zaten bebegınızın kilosuyla ilgili bi durum olsa doktorunuz sizi uyarır
 
İnşaallah canm güzel dileklerin için tşk ederim. Senin adınada sevindim baş ağrın olmamasına.yasayan birisi olarak o ağrının nasıl olduğunu hatırlamak dahi istemiyorum.

Aynen aynen biri bana baş ağrısı desin istemiyorum duyar duymaz tuaf oluyorum hemen benimde ağrıyacak gibi geliyor.
 
Bende halen verdiğim 3kg yu almadım henüz. 66ile başladım 63e düştüm.suan Yarım kg falan aldım.
 
Kim canım doktorun ben özgür derene gitmeyi düşünüyorum da kaçıncı haftadasın 18+1 im ben haftaya gitmeyi düşünüyorum
Benim de altarnatiflerimden biriydi Özgür Deren araştırmıştım ama tercihimi Doç dr Mehmet Metin Altay'dan yana kullandım. 20+4te gideceğim bu haftaiçi. Isterseniz bekleyin 20. Haftayı genelde 20, 21. Haftalar daha iyi sonuç veriyor diyorlar ama bilemedim. Özgür beyin ücretini öğrendiniz mi?
 

evet ama onemli bir konu aslinda... ne bileyim..kararsizim.arastiriyorum bakalim.benim gitmem gereken haftada devletteki doktorun boşu yok.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…