- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Ben activia yiyorum o iyi geldi bir nebze bana..Hanımlar kabızlık için ilaç kullanan oldu mu hiç aranızda?doğal yöntemler ise yaramıyor kaç gündür maalesef , hamilelerin kullanabileceği bir ilaç var mı acaba, yarın eczaneye de soracağım.
O yönden rahat ama çıtçıtları az olmalıbende şu önden açılabilen citcitli badileri çok seviyorum.çok rahat oluyor. kafadan geçirme durumu yok ya rahatca giydiriliyor.
Ben de kefir falan içiyorum ama nafileBen activia yiyorum o iyi geldi bir nebze bana..
Bende boynuna kadar çıt çıtlı olanı alıyorum bu sorunu çok yaşadım göğsünü üşğtüyorbir de arkadaşlar üst alırken yakasının çok açık olmamasına dikkat edin. bazılarının çok açık oluyor. neredeyse memisleribile görünüyor bebeklerin.
Teşekkürler canım. Yarın sorarım eczaneyeBen kullanmadım ama arkadaşımda hamile başından beri duphalac adında bir şurup kullanıyor
Ay çok uygun ben 600 tl vercem yarınBen özelde randevu aldım 40 tl verdm. Gttğmde bi de muayene ücreti vercm giriş yapmk için sanırım. O da 50 tl. Toplamda 90 tl olack. Burası uygun demkki sizden fiyatları duydukça şaşıryrum. Gerçi buranın doktoru iyi değl anca o kadr eder malesef
Hayirli geceler herkes iyidir umarım.malum pazar eş evde iki çocuk hasta olunca.tlfnu doğru dürüst elime bile alamadım..
citcitlari tene değmiyor ki. zıbın gibi üstte kalıyor. fermuarli tulumları gördükten sonra çıtçıtlar bana çok masum geliyor doğrusu.O yönden rahat ama çıtçıtları az olmalı
İnşaallah canm güzel dileklerin için tşk ederim. Senin adınada sevindim baş ağrın olmamasına.yasayan birisi olarak o ağrının nasıl olduğunu hatırlamak dahi istemiyorum.Hayırlı geceler canım. Kendi adıma çok şükür iyim. En azından başım ağrımıyor benden mutlusu yok. Çocuklarına şifalar diliyorum. Hemen iyileşirler inşallah.
Evet ya bunu cok duymaya basladım göndermeyen de cok fazlaymış canım. Sıkıntı varsa zaten kendi doktorunuzda görebiliyormuş para tuzagı diyenler var hatta. Eger gitmek istiyorsanız devlete gidin veya oradaki baska bi özele hersekilde zaten yapılıyor.arkadaslar doktorumla 16. haftada konustum.ayrintili ultrason meselesini.ben gerek gorursem gonderiyorum 20. haftada dedi.ben oyle deyince gidip kendimce arastirmadan randevu almaya calistim ama basaramadim.ozelde yapiyorlar.ama doktorumun hemen yan odasindaki doktor yapiyor.vee ben ilk o doktora gidip sonra simdiki doktoruma gecmistim..simdi ben nasil gecip doktorun karşisina once size geldim,ama sonra sizden vazgecip diger doktora gittim diye.adam da biraz konuskan bir adam.beni uzecek bir zevzeklik yaparsa diye cekiniyorum.ustune bir de doktorum ben gerek gorursem yollarim denisti.simdi doktorumu dinlemeden nasil giderim onu dusunuyorum.ama istiyorum da baska bir gorsun.
inşAllah kendimi izah edebilmisimdir.bana akil verin nolur.
300tl çok iyi bir rakam. Adanada başkent hastanesi 520tl ye yapıyor. Ebru tarim diye unlu Bir dr var oda 600tl istedi. Balcali hastanesinde ise eğitim gören dr bakarsa ücretsiz, doçent dr bakarsa 150tl.İyi geceler Kızlar ayrıntılı ultrason için bende Kayseri’de serklaj ı mı yapan riskli gebelik uzmanına gideceğim , kendisi Prof , ücreti muayene ücreti ile aynıymış zaten , 300 TL . @Nooneknows canım ben yer elması yemiştim 4-5 tane , bağırsakları çalıştırıyor deneyebilirsin . Doktorum da magnezyum vermişti.
Aldınız kiloyla bebeğinizin kilosunun bir faydası yok. Benm ablam hamilelikte toplam 4 kilo aldı ve gayet sağlıklı bir bebeği oldu. Hatta 2 kilo alanlar bile kendinizi şartlandırmayın bence kilo almamak daha iyi ne yazıkki bizim toplumumuzda farklı bi algı var. Zaten bebegınızın kilosuyla ilgili bi durum olsa doktorunuz sizi uyarırHayırlı yolculuklar dilerim. İnşallah çok zorlamadan atlatırsın. Ama sonunda seni bekleyen şeyler çok güzel.
Bebişin kaç kilo canım ? Bende sadece 1 kilo aldım ama doktor bebeğin kilosuyla ilgili kötü bir yorumda bulunmadı.
İnşaallah canm güzel dileklerin için tşk ederim. Senin adınada sevindim baş ağrın olmamasına.yasayan birisi olarak o ağrının nasıl olduğunu hatırlamak dahi istemiyorum.
Aynen aynen biri bana baş ağrısı desin istemiyorum duyar duymaz tuaf oluyorum hemen benimde ağrıyacak gibi geliyor.
Bende halen verdiğim 3kg yu almadım henüz. 66ile başladım 63e düştüm.suan Yarım kg falan aldım.Aldınız kiloyla bebeğinizin kilosunun bir faydası yok. Benm ablam hamilelikte toplam 4 kilo aldı ve gayet sağlıklı bir bebeği oldu. Hatta 2 kilo alanlar bile kendinizi şartlandırmayın bence kilo almamak daha iyi ne yazıkki bizim toplumumuzda farklı bi algı var. Zaten bebegınızın kilosuyla ilgili bi durum olsa doktorunuz sizi uyarır
Benim de altarnatiflerimden biriydi Özgür Deren araştırmıştım ama tercihimi Doç dr Mehmet Metin Altay'dan yana kullandım. 20+4te gideceğim bu haftaiçi. Isterseniz bekleyin 20. Haftayı genelde 20, 21. Haftalar daha iyi sonuç veriyor diyorlar ama bilemedim. Özgür beyin ücretini öğrendiniz mi?Kim canım doktorun ben özgür derene gitmeyi düşünüyorum da kaçıncı haftadasın 18+1 im ben haftaya gitmeyi düşünüyorum
Evet ya bunu cok duymaya basladım göndermeyen de cok fazlaymış canım. Sıkıntı varsa zaten kendi doktorunuzda görebiliyormuş para tuzagı diyenler var hatta. Eger gitmek istiyorsanız devlete gidin veya oradaki baska bi özele hersekilde zaten yapılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?