- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
- 333
Nil de çok kibar. İlk çocuğum kız olsaydı aklımdaki isimlerden biriydi yanına bir isim daha koyarak. Şimdi vazgeçtim amaBenim 2. istediğim isim Nil'di. Kibar buluyorum çok..
Diş ağrısı çok kötü olur canım hele ki iltihaplıysa, çok geçmiş olsun, umarım bir çaresi bulunur.
Teşekkür ederim canım, evet narı tane olarak suyunu emip çıkarıyor, mandalina suyu içiyor, ayran içiyor, siyah taze üzüm çok az yiyor gün içinde meyve tüketimi bu kadar ama katı asla ne yumurta ne çorbaGeçmiş olsun. Hasta iken az yemek çok daha iyi zaten. Saba biraz yumurta tahin pekmez akşam da az çorba ve meyve yese yeter ona. Hasta iken normal miktarda yemek yerken vücudun mikroplarla savaşmasına enerji azalıyor. Yediği yemekleri sindirmeye çalışırken. Umarım meyve yiyordur. Gece yatmadan nar yeriz biz acaip iyi geliyor bir dene istersen. Yemezse nar suyu içebilir en azından. Okula mı gidiyor? Bu sebeple tekrarlama olabilir.
bunu denediniz mi bir arkadaşım kullanıyor bağışıklık içinTeşekkür ederim canım, evet narı tane olarak suyunu emip çıkarıyor, mandalina suyu içiyor, ayran içiyor, siyah taze üzüm çok az yiyor gün içinde meyve tüketimi bu kadar ama katı asla ne yumurta ne çorbaŞu anda sabaha karşı 04h00 civarları mesela ben sürekli kontroldeyim. Kreşe gittiği için çok fazla virüse maruz kalıyor. Toparladığı için geçen hafta 2,5 gün gönderdim çünkü çok iyi bir kreş, aktivite, oyun ve eğitim açısından çok zengin bir ortam. Ama yine tekrarladı veya tam düzelememişti 25 aylık bir kere antibiyotik kullandık. Sağlam aslında ama bu son hastalıklarla kilo verdi , onun için üzülüyorum. Tahin yedirmeye çalışıyorum mutlaka. Süt çok içiyor çünkü. Tahin süt ürünlerini (ayrı verildiğinde) işler hale getirirmiş, boy uzatırmış, kemik gelişimini iyi etkilermiş vs...
Çok sağol
Çok sağol. İltihap var sanırım şuan bide ameliyat demişti doktor daha önce acısı hiç olmamıştı fazla üstünde durmadık. Ama şimdi baya acı veriyor bu ikinci şişmesi oldu . 2. Trimester girdik inşallah müdahale ederler de tekrarlamazÇok geçmiş olsun. Benim de disimde yapılması gereken bir şeyler var. Kadın dogumcuma sordum 2. Trimesterda yapilir dis tadavisi, sadece doktoruna hamile olduğunu belirt dedi. Ona göre kullaniyorlarmis ilacı dozu vs. İnşallah kurtulursun tez zamanda
İnşallah geçer biran önceÇok sağol. İltihap var sanırım şuan bide ameliyat demişti doktor daha önce acısı hiç olmamıştı fazla üstünde durmadık. Ama şimdi baya acı veriyor bu ikinci şişmesi oldu . 2. Trimester girdik inşallah müdahale ederler de tekrarlamazgerçi ameliyat olursada zor dikişli bir donem olacak. Rabbim sizleri diş ağrısından korusun beni de kurtarsın
Ben o bezlerden havuza girerken bağladım oğluma bağlamaz olaydım, suyu alınca normal şişti ama pipiyi çok rahatsız etti. Çıkarıp normal yüzme bezi bağladım. Benim eşim de çevreyi kirletiyoruz diye almış.Aslinda keske hepimiz yapabilsek cok guzel olur. bezler cevreye cok buyuk zarar veriyor dolayisiyla da cocuklarimizin gelecegine. Gercekten kolay bir is degil. O yuzden yapmak isteyenleri tesvik etmek lazim
Çok geçmiş olsun, Allah tekrarından korusunÇok sağol. İltihap var sanırım şuan bide ameliyat demişti doktor daha önce acısı hiç olmamıştı fazla üstünde durmadık. Ama şimdi baya acı veriyor bu ikinci şişmesi oldu . 2. Trimester girdik inşallah müdahale ederler de tekrarlamazgerçi ameliyat olursada zor dikişli bir donem olacak. Rabbim sizleri diş ağrısından korusun beni de kurtarsın
Dut pekmezi ile aynı mı acaba? Dut pekmezim var, tahin ile karıştırıp çikolata diye yediriyorum bazen ama... Bir de inek sütü içiyor, içine katarak versem sadece pekmezi yani?bunu denediniz mi bir arkadaşım kullanıyor bağışıklık için
Eki Görüntüle 2560670
diger kaynaklari da idareli ve guzel kullanmak gerekiyor tabiki dediginiz gibi.Çevreye zarar veren daha birsürü şey var maalesef. Ayrıca tüketecek su da kalmadı. Onları yıkarken ki suyu ve doğalgazı da hesap etmek gerek. Keşke hiç zarar vermesek bende buna önem veririm. Benim yapmam imkansız. Olmayacak şey için de gaz veremedim canım kendimeyapana da engel olmam ama
Arkadaslar kasilma olmasi normal fakat kasilmalarin duzenli gelmesi tehlikeli bir durum mesela ben onceki gebeligimde hastanede yattim kasilmalarim duzenliydi dun gecede bu sebepten hastanedeydik 4 dk da bir duzenli kasilma yasadim igne falan yapildi kasilma aralari duzensizlesip uzayinca cikardilar yoksa yine yaticaktimDemekki baya kişide olan bir durummuş doktor kötü şeyler söylesede korkmam artık adak adamıştım birde korkulacak birşey yoksa şunu şunu yapıcam diye
O ağrı arada bende de oluyor bebek büyürken oluyormus sanırım, ağırlık merkezi değiştiğinden dolayı.
Toplamda 1 öğün olmuyor gibi Elmocum yaBizim doktorumuz gunde 1 ogun iyi yiyorsa yeterli diyor. Donem donem olabiliyor zaten biliyorsunuz. Hareketli de diyorsunuz acikinca yer mutlaka. Bos yere kendinizi uzmeyin.
İnşallah geçer en kısa zamanda can sıkıcı bi durum benimde oldu ilk zamanlar dua edicem senin içinEvet kuzum oluyor dinlenince geçen ağrılardan hiç korkmayınNolur bana da dua edin şu lekelenmelerim bitsin artık
Geçmiş olsun size deArkadaslar kasilma olmasi normal fakat kasilmalarin duzenli gelmesi tehlikeli bir durum mesela ben onceki gebeligimde hastanede yattim kasilmalarim duzenliydi dun gecede bu sebepten hastanedeydik 4 dk da bir duzenli kasilma yasadim igne falan yapildi kasilma aralari duzensizlesip uzayinca cikardilar yoksa yine yaticaktim
Çok geçmiş olsunArkadaslar kasilma olmasi normal fakat kasilmalarin duzenli gelmesi tehlikeli bir durum mesela ben onceki gebeligimde hastanede yattim kasilmalarim duzenliydi dun gecede bu sebepten hastanedeydik 4 dk da bir duzenli kasilma yasadim igne falan yapildi kasilma aralari duzensizlesip uzayinca cikardilar yoksa yine yaticaktim
Çok teşekkür ederim, size de geçmiş olsun, biter umarım bir an önceÇok geçmiş olsun kuzum ya ah çocuklar
Tesekkur ederim cok takip edemiyprum sizde cinsiyeti yeni ogrendiniz sanirim gozunuz aydin saglikla gelsinler insAllahGeçmiş olsun size de
Yok sizin yasadiginiz gayet normal desigim gibi duzenli olunca sıkıntı ben her gebeligimde yasiyorum malesef nedense benim rahim hemen basliyor uyarmayaÇok geçmiş olsun
Düzenli değil ayakta kaldığımda veya arkadaşların dediği gibi çok fazla idrarım biriktiğinde oluyor. Yinede doktoru bilgilendiricem. İnşallah bida yaşamazsınız sizde
Çok teşekkür ederimİnşallah geçer en kısa zamanda can sıkıcı bi durum benimde oldu ilk zamanlar dua edicem senin için❤
Benim 11 de başladı hala ilaç kullanıyorum tuvalete gitmeye korkuyorum gördükçe ağlamak geliyor içimden inşallah bebeğim sağlıklıdır diyorum şimdi uzandım bir hareket bekliyorum neden geçmiyor hiç anlamıyorum bebek de rahimde kanama alanı yok ayrıntılı da da çıkmadı ama üzülüyorum bir anda hevesim kaçıyorÇok teşekkür ederim, size de geçmiş olsun, biter umarım bir an önceBenim 9. haftaya kadar sürdü kesildi...
Ben çok sık kaçırıyorum eğer tutarsam o esnada da hapşırma öksürme falan gelirse mutlaka kaçıyor artık dön değişmekten bıktımİdrar kesesi tam arkasında sıkıştırdığı için oluyor sonra geçiyorbu dönemde idrar kaçırma olabiliyor bir kaç damla filan bazılarında daha çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?