- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
Bende tuzlu karbonatlı fısfısla geziyorum. Azıcık fayda etti. Gribal de değil benim sanırım geçmek bilmiyor. Alerjim yoktu birden bire alerji olur mu ki hiç duymadım amaBurna karbonatlı tuzlu su,bogaza da sırkelı tuzlu su ıle grıbal enfeksıyonu 2 gunde atlattım ilaçsız.alerji olaylarım da oluyor inş başlamaz o da
Demekki baya kişide olan bir durummuş doktor kötü şeyler söylesede korkmam artık adak adamıştım birde korkulacak birşey yoksa şunu şunu yapıcam diyeBende de oluyor doktora sordum kasılma oluyor dedi kısa süreli sonra geçiyor, normal yani. Benim 2 gündür sırtımın sağ tarafında hafif bir ağrı başladı ya
Doğum yapanlara tek tek bakıyor doktor. Zaten hepsinin aynı anda doğurması imkansız. Doktorunuz dışarıda olur ya da hasta olur gelemeyecek herhangi durumda olursa da hastanenin diğer dr u ilgilenir. Zaten ilk gittiğinde ebeler bakıyor. İş ciddiye binmeye yakın gelebiliyor dr. Örneğin ben gece 3 te gittim. Aradım dr açtı tlfu. Ebelere haber verdi kendisi. Sabah o gelene kadar ebeler seni hazırlıyor. Daha acil durum olursa dr gelir o saatte bile. Ben gittiğimde diğer Hamişin acil sezaryene alınması gerekiyordu o saatte dr ü gelmişti. Hastanenin işleyişi iyi ise sıkıntı olmuyor.Kızlar merhaba .Bugün randevüm vardı . Bir haftadır eşimle birlikte bebişimizi görelim diye bekledik . Tam gidecektik ki arayıp doktorun ameliyata gittiğini bir kaç saatte anca çıkacağını ve mesai süresininde biteceğini söylediler . Modum düştüpazartesi gidecez inşallah . Düşündümde doğuma gidilince mesela o an başından beri muayene olduğun doktor yok o zamanlarda ne yapılıyor . Bilgisi olan var mı ? Özel hastanede
Kaynatırsın birde kaynar suda hehehheKız eğer bez yıkarsan yaz bize deneyimlerini valla bende ilk kez anne olcam ama göze alabilirmiyim bez yıkamayı bilmiyorumsabah kalkıp saçımızı tarasaydık iyiydi doğumdan sonra da yazalım bakalım ne hallerdeyiz
Beni aydınlattığın ićin teşekkür ederim canım . İnşallah benim de o zamanım gelir güzel şeyler yaşarım.Doğum yapanlara tek tek bakıyor doktor. Zaten hepsinin aynı anda doğurması imkansız. Doktorunuz dışarıda olur ya da hasta olur gelemeyecek herhangi durumda olursa da hastanenin diğer dr u ilgilenir. Zaten ilk gittiğinde ebeler bakıyor. İş ciddiye binmeye yakın gelebiliyor dr. Örneğin ben gece 3 te gittim. Aradım dr açtı tlfu. Ebelere haber verdi kendisi. Sabah o gelene kadar ebeler seni hazırlıyor. Daha acil durum olursa dr gelir o saatte bile. Ben gittiğimde diğer Hamişin acil sezaryene alınması gerekiyordu o saatte dr ü gelmişti. Hastanenin işleyişi iyi ise sıkıntı olmuyor.
Hehh bana kaldı o işKaynatırsın birde kaynar suda hehehhe
Estağfrullah canım ne aydınlatması. Bilgilerimizi paylaşmak için yazıyoruz. Hiç sıkıntı yapma sen herşey olacağına varıyor. Kimse doğum hikayesini yazamıyor. Umarım hayallerindeki doğum olur. Değiştiğin dr olsa ne olacak ki. O kadar sorun yapmıyor dr lar böyle şeyleri. Sen geldin diye kötü mü muamele yapacak sanki? Bahsettiğin çok az ihtimal zaten. Benim doğumum yılbaşına denk geliyordu. Dr um tembihlemişti herkesi. Sanırım eğlenmeye gidecekti birde. Haber ver şarap alır gelirim diye geyik yapıyordukBeni aydınlattığın ićin teşekkür ederim canım . İnşallah benim de o zamanım gelir güzel şeyler yaşarım.ben bir doktor degistim de o denk gelir se diye aklima geldi. Bu konularda yeni olduģum ićin
Şu zamanda hiç öyle birini tanıma fırsatına Nail olmadımHehh bana kaldı o işyok be normal bezin gözünü seveyim ben o kadar özverili olamam ama yapanlara saygı duyarım cidden zor yani
Bende tam olarak neden yıkayıp kullanmak istedi anlamadım hijyen açısından sanırım mutlaka kaynatıpta kullanacaktır aksi olmaz ama evde tencerede kaynarmı bilmem olmaz herhaldeŞu zamanda hiç öyle birini tanıma fırsatına Nail olmadımHee birde şu var yapmak isteyen madem yapacak bizim zamanımızdaki bezlerden yapmalı. O şimdiki alıştırma bezlerini yıkamakla mikrobunu kıramazsın. Sıkıyorsa beyaz sabun rendeleyip kaynar suda saatlerce kaynatacak sonra da burada paylaşacak o zaman saygı duyarım Ama amaç ne değecek mi onu düşünüyorum
BayıldımIsmiyle buyur insallahne guzel cinsiyet belli olur olmaz secmissiniz ismini biz bi turlu karar verememistik yine secemedezdik ama turkiyeden hediyelik yaptiricak olunca mecbir sectik esimle Mira olucak kizimiz esim idili cok istiyordu icime sinmedigi icin aklinda kalmsin diye Idil Mira koyucaz
Çok geçmiş olsun acil şifalar versin AllahCanlar, her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Ne kadar güzel isimler hepsiMaşallah, maşallah isimleriyle büyüsünler şimdiden tüm yavrularımız
Ben yine çok giremeyeceğim, oğlum yine hastalandı gibi.Normalde ağır tutmazdı çocuğumu İkinci kez olacak yine başlarsa. Geçirir gider inşallah Hiçbirşey yemiyor gün içinde çok hareketli ama beni asıl üzen o. Kuvvetli yediremiyorum diye çok hırpalıyorum kendimi. Aç mesela kafasını çeviriyor sevdiği yemeklere bile Allah ona da bana da ,bizim gibi olana da güç versin, atlatalım
Bayıldımçok güzel isimler
İsimleriyle büyüsünler inşallah
Canlar, her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Ne kadar güzel isimler hepsiMaşallah, maşallah isimleriyle büyüsünler şimdiden tüm yavrularımız
Ben yine çok giremeyeceğim, oğlum yine hastalandı gibi.Normalde ağır tutmazdı çocuğumu İkinci kez olacak yine başlarsa. Geçirir gider inşallah Hiçbirşey yemiyor gün içinde çok hareketli ama beni asıl üzen o. Kuvvetli yediremiyorum diye çok hırpalıyorum kendimi. Aç mesela kafasını çeviriyor sevdiği yemeklere bile Allah ona da bana da ,bizim gibi olana da güç versin, atlatalım
Oldu oldu, senin onayını almadan yapmam artıkŞu zamanda hiç öyle birini tanıma fırsatına Nail olmadımHee birde şu var yapmak isteyen madem yapacak bizim zamanımızdaki bezlerden yapmalı. O şimdiki alıştırma bezlerini yıkamakla mikrobunu kıramazsın. Sıkıyorsa beyaz sabun rendeleyip kaynar suda saatlerce kaynatacak sonra da burada paylaşacak o zaman saygı duyarım Ama amaç ne değecek mi onu düşünüyorum
Kışa girerken kombiden de oluyor o durumlar..gecmiş olsun cnmBende tuzlu karbonatlı fısfısla geziyorum. Azıcık fayda etti. Gribal de değil benim sanırım geçmek bilmiyor. Alerjim yoktu birden bire alerji olur mu ki hiç duymadım ama
Canım hiç üzülme geçici durumlar bunlar, içi almıyordur napsın kuzumCanlar, her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Ne kadar güzel isimler hepsiMaşallah, maşallah isimleriyle büyüsünler şimdiden tüm yavrularımız
Bende tam olarak neden yıkayıp kullanmak istedi anlamadım hijyen açısından sanırım mutlaka kaynatıpta kullanacaktır aksi olmaz ama evde tencerede kaynarmı bilmem olmaz herhaldeaslında suan ki bezlerin içinde kimyasal varmıs deniliyor neyde yokki bilmiyorum ben yapamam herhalde en temiz içerikli olanı almsyta calısıcam artık küçükken bende bezlenmişim bişey de olmadı öyle düşünüyorum
Aslinda keske hepimiz yapabilsek cok guzel olur. bezler cevreye cok buyuk zarar veriyor dolayisiyla da cocuklarimizin gelecegine. Gercekten kolay bir is degil. O yuzden yapmak isteyenleri tesvik etmek lazimŞu zamanda hiç öyle birini tanıma fırsatına Nail olmadımHee birde şu var yapmak isteyen madem yapacak bizim zamanımızdaki bezlerden yapmalı. O şimdiki alıştırma bezlerini yıkamakla mikrobunu kıramazsın. Sıkıyorsa beyaz sabun rendeleyip kaynar suda saatlerce kaynatacak sonra da burada paylaşacak o zaman saygı duyarım Ama amaç ne değecek mi onu düşünüyorum
Bizim doktorumuz gunde 1 ogun iyi yiyorsa yeterli diyor. Donem donem olabiliyor zaten biliyorsunuz. Hareketli de diyorsunuz acikinca yer mutlaka. Bos yere kendinizi uzmeyin.Canlar, her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Ne kadar güzel isimler hepsiMaşallah, maşallah isimleriyle büyüsünler şimdiden tüm yavrularımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?