Çok teşekkür ederiz teyzesi.Maşallah çok güzel görünüyor annesi.
Benide az önce aradılar 20haftalik olmuşsunuz Yarın yada çarşamba Aşı için gelmeniz gerekiyor dedi ebe. Ben iki gebeligimde de vurdurdum. Toplam 3doz oldu. Doktorum gerek yok dedi ama ebe vurulmaniz şart dedi. Benimde kafam karıştıKızlar doktorum 20.haftada tetanos aşısı ol demıştı ama bugun aıle hekimine ugradım aşıyı yaptılar zamanı dediler.sizde nasıl oldu?18+3 üm
benim randevum da perşembe. bakalim nasil olacak. ben de merak içindeyimkızlar herkese günaydın. aranızda devlet hastanesinde-eğitim araştırmada-doğumevinde detaylı ultrasona giren var mı? Birkaç kişiden 3-4 dakika içinde çıktıklarını ve asla ilgilenilmediğini duydum. Benim de perşembe randevum var. tereddütte kaldım
Çok teşekkür ederiz canım çok sağolNe güzel çok maşallahakıntı oluyor fazlasıyla arada bir tahlil yaptırıyorum ben benim minnak da tekmeliyor ama babamız bakınca hemen çekiliyor kenara
Off evet çocuk yokken böyleyse çocuk olduğunda düşünemiyorum zaten. Allah çalışan annelerin yardımcısı olsun.Hele birde Kuc uk çocuğu da uyandırıp hazırlamak götürmek daha zor oluyor. Çalışmak güzelde anne olunca külfet oluyor
Canım burda okumuştum soğuk bastırıyorum üstüne, faydasını görürüm inşallahben de 18+5 te oldum
ilk gün hiçbirşey olmadı sonra 3 gün mahvetti beni ağrısı.
Benim ebem istemezsen vurmayalım dedi vurun dedım ben emin olamadım ya.doktorum da ol deyince...Benide az önce aradılar 20haftalik olmuşsunuz Yarın yada çarşamba Aşı için gelmeniz gerekiyor dedi ebe. Ben iki gebeligimde de vurdurdum. Toplam 3doz oldu. Doktorum gerek yok dedi ama ebe vurulmaniz şart dedi. Benimde kafam karıştı
Canım hiç bılmıyorum kı,ama zararı yoksa, kafanda soru işareti kalacağına vurdur gitsin derim.benimki bugün tekvando yapıyor içimdeÇok mutlu oluyorum ya tekmeleri hissedince :)
Bu arada bana tetanoz 2017 aralık ta yapılmış, 5 yıl koruması var yazıyor ama eşim ısrarla 1 senedir o tek doz diyor. İş yerindeki hemşireye sordum yinede yaptır bir zararı yok dedi napsam bilemedim..
Kızıl elma, al yanaklı güzel demekAnlamı ne söylenişi çok güzelmiş
Aminnn canım aynenÇok teşekkür ederiz canım çok sağolAllah sizinkiside size bağışlasın inşallah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin . öyle oluyor zaten baba aşkıları
Sorun olmaz kalp atışı duyulan bebekte yapılır 19 haftadasın zatenKızlar doktorum 20.haftada tetanos aşısı ol demıştı ama bugun aıle hekimine ugradım aşıyı yaptılar zamanı dediler.sizde nasıl oldu?18+3 üm
Ekledim sağlıcakla büyüsün zamanında sağlıcakla güzelce doğsunlar insBaş sağlığı mesajlarınız için teşekkür ederim . Çok şükür öyle böyle bugun 20+0 ı gördüm . Serklaj dan önce çok daha fazla endişeliydim bebeğimle ilgili . Ama şuan biraz daha rahatım . Söz vermiştim o zaman 20 de kendimi listeye ekleteceğim diye . Geç oldu ama bende yaZayım .Lepistesb Yaş:31, sat:15 Temmuz , tdt: 20 nisan ,
ilk çocuk , cinsiyet kız . Yarısı bitti , inşallah diğer yarısını da sağlıkla tamamlarız . Allah sabrımızı Şükrümüzü artırsın . Çarşamba da ayrıntılı ultrason um var inşallah
Sizleri görünce hevesleniyorum çok güzel emekle güzel işler çıkarmak ama çalışmanın verdiği yorgunluk ve yoğunluk fırsat vermiyor . Çalışmayan anneler ve bebekleri çok şanslıKızlar bende kızıma beşik yanı yastık yapıcam (bulut yıldız ay )kumaş almıştım zaten el emeğim olsun istedim daha önce örgü de yapmıştım ama bu sefer böle bişey de yapmak istedim . İnsan hevesleniyor mutlu oluyor daha neler yapıcam kızıma ben
Ben 7 aldım amaHiv üzülme 5 kilo almışım ben yanlız bırakmam seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?