Tuvalet sonrası dalmak zor oluyor ama ilk zamanki uyku halim geri gelmesin ya kafam kalkmiyorduGünaydın kızçeler.. Bu ara yine o hamileliğin ilk zamanları gibi bir uyku hali geldi bana, akşam 6 buçukta gece uykusuna geçiyorum. Bazen de uyumamak için direniyorum ama çok zor.. Hani kesintisiz mi uyuyorsun derseniz tabi ki hayır 5 kere tuvalete kalkıyorum zaten.. Ve hep uyanıyorum, hamile kaldığımdan beri kesintisiz uykum olmadı daha.. Siz uyuyabiliyor musunuz?
Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin bu huzursuzlugumun Bebege gecmemesi tek temennim umarim bu sıkıntılı gunler gececekCanim öncelikle baban için büyük geçmiş olsun Rabbim tekrarını yasatmasineğer arkadaşları ile com sık buluşmak istiyorsa tepkin bence normal şahsi görüşüm dediğin gibi bu dönemde onlara çok ihtiyacımız oluyor. Cinselliğe gelecek olursam açıkçası bizde de durum sizden farkli değil içindeki çocuk düşüncesi onu engelliyor bence o konuda kendini üzme. Anlayacağın az çok ortak şeyler yaşıyoruz hepimiz onemli olan bebeğe çok yansitmadan atlatmak
Sizinde durumunuz zor umarim ayriliklar kisa surersiniz ve eşinizleEvet benim eşimin arkadaşlarıda uzun yıllardır evli. Ben de ben onların eşlerine benzemem diyorum hep. Allah şaşırtmasın inşallah hep bu düşünce yapısıyla devam ederim
Dediğim gibi merkeze uzak oturuyoruz eğer yakın olsaydık yanmıştım. Ev alacağımız zaman o taraflardan alalım diyor ama yok yok Allah korusun
Birde benim eşimin yurtdışına gitme planı var şurda kaldı 8-10 ayımız ondan sonra uzun bir ayrılık bizi bekliyor
Sizinde durumunuz zor umarim ayrilik mesafeler kisa zamanda biterEvet benim eşimin arkadaşlarıda uzun yıllardır evli. Ben de ben onların eşlerine benzemem diyorum hep. Allah şaşırtmasın inşallah hep bu düşünce yapısıyla devam ederim
Dediğim gibi merkeze uzak oturuyoruz eğer yakın olsaydık yanmıştım. Ev alacağımız zaman o taraflardan alalım diyor ama yok yok Allah korusun
Birde benim eşimin yurtdışına gitme planı var şurda kaldı 8-10 ayımız ondan sonra uzun bir ayrılık bizi bekliyor
Teşekkürler umarım çabucak geçer zamanSizinde durumunuz zor umarim ayriliklar kisa surersiniz ve eşinizle
Sizinde durumunuz zor umarim ayrilik mesafeler kisa zamanda biter
Bizdekine puset konacagini sanmıyorum ama bir inceleyeyim canım , sağ ol. Kangurumuz var kullanabilecek miyim bakalım
Bende çok severim umut ismini adıyla yasasın inşBizim de oğlumuz Umut
Anlamı ne söylenişi çok güzelmişİsmiyle sağlıcakla yaşasınlar bizim ki de Almila olacak nasipse
Teyzoşlaaar kızçeme battaniye başladım
Pekmezin soguk sıkım olmasi lazim. Turkiyede arifoglu markasinin var. Ayni markanin dut surubu da var ama soguk sıkım mi bimiyorum. Ben de pekmez aliyorum. Sut urunleriyle pekmez karistirilmiyor.Dut pekmezi ile aynı mı acaba? Dut pekmezim var, tahin ile karıştırıp çikolata diye yediriyorum bazen ama... Bir de inek sütü içiyor, içine katarak versem sadece pekmezi yani?
BBu korumalardan alan var mı aranızdanereden kaça aldınız
Sanki yeni uyanıyor kuzum ya masallah sanaBaktı kuzum ama çok hareketliydi Eki Görüntüle 2560665
MiniçoYa şu yazılı zıbınları , kıyafetleri nerden bulabilirim civil ve ebebekte yok
Baston puset kullananlar gordum ama bana cok guvenli gelmedi acikcasi. Yatma acisindan sıkıntı yok ama hafifliklerinden hemen devrilebilirler. Siz dikkatli kullanirim diye dusunebilirsiniz ama disarda gelir birinin ayagi takiliverir. Bir cantanizi asarsiniz dengesi bozulur. Tedbirli olmakta fayda var.Bir şey sormak istiyorum. Oğlumdan kalan baston pusetim var. Yeni doğan bebeklerde baston puset kullanılıyor mu ? Tam yatabiliyor arkaya ama bana bebek rahat edemez gibi geldi. Oğlum 9 aylık olana kadar gorumcemdem travel sistem Bebek Arabası ödünç almıştık ama geri verdik. Şimdi tekrar travel sistem almam gerekir mi acaba illa?
Gözün aydın olsun canım hayatının en güzel günü insallah yakın buda güzel tabiKızlar herkese iyi akşamlar bugün hayatımın en güzeli günü olabilir kesin günlerce beklediğim hatta nasıl geçicek neye benziyor dediğim o gün geldi . Sabah 9.30 da randevumumuz vardı çok heycanlıydı doktorumuz iyiydi gerçekten ama bizim nazlı kızımız çok fenaydı 5 dkka durmadım her zamanki gibi resim almak için çok ugraştık en sonunda kızım annesini yan çevirdi doktor anca böle görürüz dedi tabi o ara brn duvara doğru döndüm hoca 10 tane resim çekmiş en güzelini seçtik en önemlisi bebeğimizin gelişimi çok iyi bütün organları tam mış . Sonra kendi hocamıza gittik oda herşey çok güzel dedi bir sonraki randevumumuz oluşturduk aralık 15 -20 si gibi gidicez şeker yüklemesi için hocayayapmasak olmazmı dedim ama benim hamile kalmadan öncede insülin direnci vardı o yüzden bakılması şart dedi o yüzden sırada o var çok yorucu bir gün oldu sonra çarşıya çıktık bütün gün gez dolaş çok yoruldum . Kısacası herşeye değerdi kızım için
Ay çok güzel nerden aldinKızlar dayanamayıp aldım şu minnak babetleri, yicem galiba yaaa
Eki Görüntüle 2560800 Eki Görüntüle 2560801
Neslisah ismi bana yeterince uzun geldi aslinda. Ondan Arya, Sayra, Mira, Meva, Mina, Hira gibi kisa isimler dusundum ama emin olamadim.MErhaba kızlar, isim konusunda fikir almak istiyorum Neslişah ismini koymak istiyoruz kızıma ama ben yanına da bir isim istiyorum önerilerinizi alabilir miyim ?
Şubat gibi 2. El travel sistemlere bakacağım yine de zaten. Teşekkürler uyarı içinBaston puset kullananlar gordum ama bana cok guvenli gelmedi acikcasi. Yatma acisindan sıkıntı yok ama hafifliklerinden hemen devrilebilirler. Siz dikkatli kullanirim diye dusunebilirsiniz ama disarda gelir birinin ayagi takiliverir. Bir cantanizi asarsiniz dengesi bozulur. Tedbirli olmakta fayda var.
Lcw canım..Ay çok güzel nerden aldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?