2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Tuvalet sonrası dalmak zor oluyor ama ilk zamanki uyku halim geri gelmesin ya kafam kalkmiyordu

Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin bu huzursuzlugumun Bebege gecmemesi tek temennim umarim bu sıkıntılı gunler gececek

Sizinde durumunuz zor umarim ayriliklar kisa surersiniz ve eşinizle
Sizinde durumunuz zor umarim ayrilik mesafeler kisa zamanda biter

Bizdekine puset konacagini sanmıyorum ama bir inceleyeyim canım , sağ ol. Kangurumuz var kullanabilecek miyim bakalım

Insallah sever bebek oglumda buyukken almistim ama acil olunca çarşıdki bebek magazasindan denk geleni almak zorunda kaldim takmasi uğraştırıyor daha rahat model bakicam

Teyzoşlaaar kızçeme battaniye başladım

Cok guzel canim ismin dikkatimi cekmisti daha oncede sorucam sorucam kaliyor profesyonel örüyorsun sanirim?
Cinsiyetimiz belli degilken bende baslamistim sarili grili cok şükür bitti ama yukari dogru orup gitmistim boyle parca parca daha zor degil mi? Ultrasonuyla resim cekmek hic aklima gelmemis bayildimm

Bizde kızımıza zeynep elisa koyucaz inş.babası zaten klasik isim arıyodu hz zeynebin hayatınıda dinleyip adının bir manasınında babasının süsü oldugunu duyunca illaki olsun dedi.kilo bakamından ben 3 ay hızlı kilo aldım kanama alanından çok hareket etmedim.şimdi iyiyiz 6 kilo aldım toplamda zaten zayıftım göbek harici almıyorumda bebişimde saglıklı şükür ben alıyım yeterki yavruma saglıklı seyler yeme istegim olsun.kıyamam babannem 1 hafta bende kaldı yoğurtlar,peynirler,tursular yapıp koymuş.yasıda var 36lı dogumlu elbiselerini nasıl seviyor agla agla öldüm herseye aglıyorum zaten

Dut pekmezi ile aynı mı acaba? Dut pekmezim var, tahin ile karıştırıp çikolata diye yediriyorum bazen ama... Bir de inek sütü içiyor, içine katarak versem sadece pekmezi yani?
Pekmezin soguk sıkım olmasi lazim. Turkiyede arifoglu markasinin var. Ayni markanin dut surubu da var ama soguk sıkım mi bimiyorum. Ben de pekmez aliyorum. Sut urunleriyle pekmez karistirilmiyor. ebru_can_ebru

Eklentiler

• B4D29D26-6524-4557-A5FD-9CB61E0CA4D4.webp
    44 KB · Görüntüleme: 30
Baston puset kullananlar gordum ama bana cok guvenli gelmedi acikcasi. Yatma acisindan sıkıntı yok ama hafifliklerinden hemen devrilebilirler. Siz dikkatli kullanirim diye dusunebilirsiniz ama disarda gelir birinin ayagi takiliverir. Bir cantanizi asarsiniz dengesi bozulur. Tedbirli olmakta fayda var.

Gözün aydın olsun canım hayatının en güzel günü insallah yakın buda güzel tabi

MErhaba kızlar, isim konusunda fikir almak istiyorum Neslişah ismini koymak istiyoruz kızıma ama ben yanına da bir isim istiyorum önerilerinizi alabilir miyim ?
Neslisah ismi bana yeterince uzun geldi aslinda. Ondan Arya, Sayra, Mira, Meva, Mina, Hira gibi kisa isimler dusundum ama emin olamadim.

Şubat gibi 2. El travel sistemlere bakacağım yine de zaten. Teşekkürler uyarı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…