- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Canım sen bunu dert etmişsin ya ben böyle bir durumdan haberdar bile değilimohh içimi rahatlattın inanki canımDoktora gideli 3 hafta falan oldu tam da bilmiyorım nerde olması gerektiğini o yüzden bunu öğrendiğim iyi oldu
Tamam canım yarın aşıdan sonra hemen uygulicam sağolSoğuk uygula çok ıyı gelıyor tavsıyem
Islamadan yapma 2 güne anca pişer ben bir gün ıslıyorum su da fasulyenin cinsine göre de genelde 1saate pişiyorAyy ıspanak temizlemek bana ölüm geliyor, o yüzden genelde temizlenmiş, doğranmış, dondurulmuş alıyorum, tabi tazesi gibi olmaz ama uğraşamıyorumAfiyet olsun canım..
Ben de kurufasulye mi yapsam dedim ama ıslamadan yapılıyorsa da ben bilmiyorumZaten yılda 2 kere ancak pişiyor evde, çok sevmem ama eşimin en sevdiği yemektir. Afiyetler olsun.
Salata niyetine deyince aklıma bir şey geldi marullu bir şeyAma oysa eğer ben hiç aramam onu ama talibi çok olur eminim burada.. Afiyet olsun canım..
Ben de fırına köfteli patates yemeği attım. Dünden de mercimek çorbası vardı unutmuşum onu
Dikkat edecemOlsun canım veriliyor.sen hamurişi şeker cipsi abartma yeterli
Evet bilmemek daha iyi galibaCanım sen bunu dert etmişsin ya ben böyle bir durumdan haberdar bile değilimBoşuna demiyorlar cehalet mutluluktur diye, bebek göbekte olur işte benim mantığımla ama hafta hafta bu kadar değiştiğini hiç bilmiyordum cidden..
Heheh biz evde aldık o kadarını, ıyı aşmısdon tatılde sen,hoşgeldinKızlar sizin mesajlarınızı okumaya dalmışım bulgur pilavını yaktımkurtarabildiğim kadarını yiyeceğiz artık. İyisinizdir inşallah. Yazamadım bir süredir. Tatilden döndüm çok baş ağrısı çekiyorum. Onun için çok giremedim. İştahım açıldı bayağı. Tatilde çok abarttım sanırsam 2 kilo aldım
Ellerine sağlık canım bol bol besin olsun bebişe. Kurufasulye ve nohut çok besleyici biliyorsun. Haftada bir ikisinden biri mutlaka pişer bizde. Fasulyeyi yarım saat kaynatırım tencerede hiç ıslatmamışsam. Haşlama suyunu döker yaparım fissler düdüklüm sağolsun 15 dk da çok lezzetli fasulye pişirirAyy ıspanak temizlemek bana ölüm geliyor, o yüzden genelde temizlenmiş, doğranmış, dondurulmuş alıyorum, tabi tazesi gibi olmaz ama uğraşamıyorumAfiyet olsun canım..
Ben de kurufasulye mi yapsam dedim ama ıslamadan yapılıyorsa da ben bilmiyorumZaten yılda 2 kere ancak pişiyor evde, çok sevmem ama eşimin en sevdiği yemektir. Afiyetler olsun.
Salata niyetine deyince aklıma bir şey geldi marullu bir şeyAma oysa eğer ben hiç aramam onu ama talibi çok olur eminim burada.. Afiyet olsun canım..
Ben de fırına köfteli patates yemeği attım. Dünden de mercimek çorbası vardı unutmuşum onu
Kızçeler evde yemek yok, sizde ne var söyleyin de fikir olsun. En sevmediğim şey bugün ne pişirsem olayıİştahsızken hele çekilir dert değil.
Kızlar ben göbek deliğimden altta hissediyorum bebeği artık daha yukarı mı çıkmış olması gerekiyo tedirgin oluyorum açıkçası
Benimde öyle cok yukarıda değil zaten bundan sonra yukarı cıkması gerekecek. rahmin tepesi göbek deliği hizasında suan bu nedenle bebeği de göbek deliği altında hissetmek normal kızlar telaş yapmayınGeç kaldım ama bizde bugün ıspanak var. Sende karar vermişsin galiba afiyet olsun hepimize.
Bende aynı yerde hissediyorum. Çarşamba günü sağlık ocağına gideceğim bir sorayım bakalım ne diyecekler.
Son gunlerde zaten ruh halimden bebegim etkilenmesinden cok korkuyorum, dahs hareketlerinide hissedemedigim icin tedirginde oluyorum ama konusup onu rahatlatmaya calisiuorum dun eşimle gunduz disariya ciktik ama aksam arkadaslariyla mac izlemek istedi pazar gunu artik en son patladim soylendim sonra oda basta yukseldi ama benim artik net konusmalarimdansustu ve adim atti bende uzatmak istemedim ama dun epey.icimi döktum umarim anlarBen de aynı senin gibiyim canım. Yani daha doğrusu eşim senin eşin gibi. Hamile kalmadan önce pek dışarı çıkan biri değildir. Şimdi hep çıkmak istiyor. Aramızda tartışma oluyor ama ben öyle çok sinirlenip ağlamıyorum. Önemli olan bebek çünkü. Kızıyorum sitem ediyorum. Cinselliğe gelince normal olarak azalır bu süreçte diye düşünüyorum. Bizim de öyle. Kafanıza takmayın bebeğiniz de üzülür.
Bende gittim ama beden kalmamış bende pantolon içine bileksizlerden Dalan baktım ama beden bulamadım s bedenler kalmış hm den aldım bende hamile kilptlu çorabı ama dikkat edin mideye gelen kısmı çok sıkı olmasın rahatsız ediyor bende bir tane var öyle giyemiyorum midemi sıkıştırıyor ama hm den aldığımınki yumuşakKızlar Pentide yüzde 40 indirim varmış, ben de kış için pantolon içine giymelik hamileler için olan kalın külotlu çorap aldım 2 tane, çok üşüyen biri olduğum için.. 11 liraya düşmüştü. Almak isteyen varsa bugün son günmüş. Mağazadan aldım ben direkt..
Erkekler biraz zor anlıyor ama pes etmemek lazım canım. Sen çok üzmemeye çalış kendini. Boşver.Son gunlerde zaten ruh halimden bebegim etkilenmesinden cok korkuyorum, dahs hareketlerinide hissedemedigim icin tedirginde oluyorum ama konusup onu rahatlatmaya calisiuorum dun eşimle gunduz disariya ciktik ama aksam arkadaslariyla mac izlemek istedi pazar gunu artik en son patladim soylendim sonra oda basta yukseldi ama benim artik net konusmalarimdansustu ve adim atti bende uzatmak istemedim ama dun epey.icimi döktum umarim anlar
Teşekkürler hoşbuldumHeheh biz evde aldık o kadarını, ıyı aşmısdon tatılde sen,hoşgeldin
Ayy biliyodum mail gelmişti bana ama bugün son olduğunu unutmuşum tühhh kaçırdım yaaKızlar Pentide yüzde 40 indirim varmış, ben de kış için pantolon içine giymelik hamileler için olan kalın külotlu çorap aldım 2 tane, çok üşüyen biri olduğum için.. 11 liraya düşmüştü. Almak isteyen varsa bugün son günmüş. Mağazadan aldım ben direkt..
Benimde öyle cok yukarıda değil zaten bundan sonra yukarı cıkması gerekecek. rahmin tepesi göbek deliği hizasında suan bu nedenle bebeği de göbek deliği altında hissetmek normal kızlar telaş yapmayın
Ayy biliyodum mail gelmişti bana ama bugün son olduğunu unutmuşum tühhh kaçırdım yaa
Kesinlikle anne el emeği daha anlamlı tatlıÇokkkk teşekkür ederim aslında el çok yatkın olmasada anaokul ögretmeni olduğumdan dolayı böle kesme kalıp falan baya alışkanlık var şuan tabiki çalışmadığım ve evde olduğum için rahatım şimdi babanne anneanne örgü yapınca bende el emeğim böle bişey olsun istedim .İlla pahalı bişey olmasına gerek yok el emeği herşeyden daha anlamlı olsunn eminim sizde başka şekilde bebeğiniz mutlu olacagı bişey yaparsınız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?