2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
ohh içimi rahatlattın inanki canım Doktora gideli 3 hafta falan oldu tam da bilmiyorım nerde olması gerektiğini o yüzden bunu öğrendiğim iyi oldu
Canım sen bunu dert etmişsin ya ben böyle bir durumdan haberdar bile değilim Boşuna demiyorlar cehalet mutluluktur diye, bebek göbekte olur işte benim mantığımla ama hafta hafta bu kadar değiştiğini hiç bilmiyordum cidden..

Soğuk uygula çok ıyı gelıyor tavsıyem
Tamam canım yarın aşıdan sonra hemen uygulicam sağol
Islamadan yapma 2 güne anca pişer ben bir gün ıslıyorum su da fasulyenin cinsine göre de genelde 1saate pişiyor ben seviyorum eşim yemek ayırt etmez ne yapsam yer ama senin menüde güzelmiş geçen gün yapmıştım aynısını of yemek bulamıyorum ki yapmaya her gün

Kız olsaydı ya miray yada almira koyacaktım oğlumun adı miran mir çünkü şimdide eşim tutturdu mirbey diye bakalım bende miraç olsun diyorum ama onun istediği olcak gibi sonuçta kimlik çıkartmaya o gitcek

Kızlar sizin mesajlarınızı okumaya dalmışım bulgur pilavını yaktım kurtarabildiğim kadarını yiyeceğiz artık. İyisinizdir inşallah. Yazamadım bir süredir. Tatilden döndüm çok baş ağrısı çekiyorum. Onun için çok giremedim. İştahım açıldı bayağı. Tatilde çok abarttım sanırsam 2 kilo aldım

Heheh biz evde aldık o kadarını, ıyı aşmısdon tatılde sen,hoşgeldin

Ellerine sağlık canım bol bol besin olsun bebişe. Kurufasulye ve nohut çok besleyici biliyorsun. Haftada bir ikisinden biri mutlaka pişer bizde. Fasulyeyi yarım saat kaynatırım tencerede hiç ıslatmamışsam. Haşlama suyunu döker yaparım fissler düdüklüm sağolsun 15 dk da çok lezzetli fasulye pişirir

Kızçeler evde yemek yok, sizde ne var söyleyin de fikir olsun. En sevmediğim şey bugün ne pişirsem olayı İştahsızken hele çekilir dert değil.

Geç kaldım ama bizde bugün ıspanak var. Sende karar vermişsin galiba afiyet olsun hepimize.

Kızlar ben göbek deliğimden altta hissediyorum bebeği artık daha yukarı mı çıkmış olması gerekiyo tedirgin oluyorum açıkçası

Bende aynı yerde hissediyorum. Çarşamba günü sağlık ocağına gideceğim bir sorayım bakalım ne diyecekler.

Benimde öyle cok yukarıda değil zaten bundan sonra yukarı cıkması gerekecek. rahmin tepesi göbek deliği hizasında suan bu nedenle bebeği de göbek deliği altında hissetmek normal kızlar telaş yapmayın

Son gunlerde zaten ruh halimden bebegim etkilenmesinden cok korkuyorum, dahs hareketlerinide hissedemedigim icin tedirginde oluyorum ama konusup onu rahatlatmaya calisiuorum dun eşimle gunduz disariya ciktik ama aksam arkadaslariyla mac izlemek istedi pazar gunu artik en son patladim soylendim sonra oda basta yukseldi ama benim artik net konusmalarimdansustu ve adim atti bende uzatmak istemedim ama dun epey.icimi döktum umarim anlar

Bende gittim ama beden kalmamış bende pantolon içine bileksizlerden Dalan baktım ama beden bulamadım s bedenler kalmış hm den aldım bende hamile kilptlu çorabı ama dikkat edin mideye gelen kısmı çok sıkı olmasın rahatsız ediyor bende bir tane var öyle giyemiyorum midemi sıkıştırıyor ama hm den aldığımınki yumuşak

Erkekler biraz zor anlıyor ama pes etmemek lazım canım. Sen çok üzmemeye çalış kendini. Boşver.

Ayy biliyodum mail gelmişti bana ama bugün son olduğunu unutmuşum tühhh kaçırdım yaa

Benimde öyle cok yukarıda değil zaten bundan sonra yukarı cıkması gerekecek. rahmin tepesi göbek deliği hizasında suan bu nedenle bebeği de göbek deliği altında hissetmek normal kızlar telaş yapmayın

Sağ ol canım aynen evham yapmamalı herkes normal demiş normal demek böyle olması.

Kızlar benim ayrıntılı ultrasonumu gittiğim özel hastanenin radyoloji uzmanı yapacak. Sizce rahimde herhangi bir şekil bozukluğu, perde görüyor musunuz diye sorsam bir şey olur mu? Çünkü daha önce gittiğim 2 doktor da var demişti hafif düzeyde ama kesin tanı koyamadılar. Şimdiki doktoruma ilk görüşmede söylediğimde gebelik devam ediyorsa sıkıntı yok dedi ama ultrasonda özellikle bakmadı buna, ya da baktı ama bana söylemedi. Şimdi radyoloji uzmanına bakın diye rica etsem sanki doktorumun arkasından iş çeviriyor gibi, doktoruma güvenmiyor gibi olmam değil mi? Nasıl sorsam bilemedim.

Kesinlikle anne el emeği daha anlamlı tatlı Bizimki de bir nevi onların mutluluğu rahat yaşamasi icin çalışmak oluyor elimden geldiğince ihmal etmemeye çalışıyorum yorgun halsiz olsamda gelip oğlumla oyun oynuyor eğlendirmeye çalışıyorum belki tatilde birer atkı yaparım onlara en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…