geçti kuzum acımıyo ama genede masaja ihtiyacı var kuluç olmuşlarNasıl oldu geçti mi?
Fena değilim şükürler olsun. Masaj yaptırmıyor musun?geçti kuzum acımıyo ama genede masaja ihtiyacı var kuluç olmuşlarsen nasıl oldun
yaptırmadım kuzum fırsatım olmadı hiç çalışıyorum kızım 1buçuk yaşında acımı unuttum gitti bileFena değilim şükürler olsun. Masaj yaptırmıyor musun?
Teşekkür ederim kuzumLcw canım..
GünaydınnnnKızlar aldıklarınıza ve ördüklerinize bayıldım. Örebildiğim tek şey atkı o da dümdüz bir şey olduğu için Ben bu ara geceleri deliksiz uyuyorum ama bunun sebebi sanırım bu ara çok az su içmem.Hiç ihtiyaç duymuyormuşum gibi geliyor, canım istemiyor Sabahları kalkmakta eziyet oldu sıcacık yatağı bırakıp işe gitmek çok zor geliyor.
kızlar herkese günaydın. aranızda devlet hastanesinde-eğitim araştırmada-doğumevinde detaylı ultrasona giren var mı? Birkaç kişiden 3-4 dakika içinde çıktıklarını ve asla ilgilenilmediğini duydum. Benim de perşembe randevum var. tereddütte kaldım
Günaydin. Ben araştırma hastanesinde girdim geçen hafta tam 20dakika baktı ve benden önce 21 hasta daha baktı ve hepsine hemen hemen süre tuttum 20 dakika bakmisti. Tabi doktordan doktora değişen bir durumda olabilir.kızlar herkese günaydın. aranızda devlet hastanesinde-eğitim araştırmada-doğumevinde detaylı ultrasona giren var mı? Birkaç kişiden 3-4 dakika içinde çıktıklarını ve asla ilgilenilmediğini duydum. Benim de perşembe randevum var. tereddütte kaldım
Sağol canım benim.Günaydınn canım. Bende deliksiz uyuyorum artık gece birazda geç yatıyoruz bizimkilerle ondan da olabilir. Çalışan tüm annelere kolaylık diliyorum.
Hele birde Kuc uk çocuğu da uyandırıp hazırlamak götürmek daha zor oluyor. Çalışmak güzelde anne olunca külfet oluyorGünaydınnnnKızlar aldıklarınıza ve ördüklerinize bayıldım. Örebildiğim tek şey atkı o da dümdüz bir şey olduğu için Ben bu ara geceleri deliksiz uyuyorum ama bunun sebebi sanırım bu ara çok az su içmem.Hiç ihtiyaç duymuyormuşum gibi geliyor, canım istemiyor Sabahları kalkmakta eziyet oldu sıcacık yatağı bırakıp işe gitmek çok zor geliyor.
ben de 18+5 te oldumKızlar doktorum 20.haftada tetanos aşısı ol demıştı ama bugun aıle hekimine ugradım aşıyı yaptılar zamanı dediler.sizde nasıl oldu?18+3 üm
ben de şimdiden bakıyorum nereye gitsem diye. özeldeki kendi doktoruma soracağım o yönlendirir herhaldeGünaydınn canım. Bende deliksiz uyuyorum artık gece birazda geç yatıyoruz bizimkilerle ondan da olabilir. Çalışan tüm annelere kolaylık diliyorum.
Günaydın. Ben perşembe günü gideceğim bende duydum kuzenimden 1 dk bile bakmadılar diyor. Eğer öyle olurda memnun kalmazsam özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum.
Evet canım 3 senedir babet patik örüyorum. Bebek örgüleri de örerim kızlarımız kendi örgülerimle büyüttüm.Cok guzel canimismin dikkatimi cekmisti daha oncede sorucam sorucam kaliyor profesyonel örüyorsun sanirim?
Cinsiyetimiz belli degilken bende baslamistim sarili grili cok şükür bitti ama yukari dogru orup gitmistim boyle parca parca daha zor degil mi? Ultrasonuyla resim cekmek hic aklima gelmemis bayildimm
Çok teşekkür ederiz teyzesi.Ooellerinize sağlık, sağlıcakla bitsin, kullanın
Çok teşekkür ederiz canım.Ay biliyorum bu battaniyeleri.. Çok güzel maşallah, ben beceremem örgü hiç, aslında el becerim iyidir ama şiş ve tığ bana göre değil. Annem daha küçücükken öğretmişti ama yanlış yapınca kızardı o yüzden soğudum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?