2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydınnnn Kızlar aldıklarınıza ve ördüklerinize bayıldım. Örebildiğim tek şey atkı o da dümdüz bir şey olduğu için Ben bu ara geceleri deliksiz uyuyorum ama bunun sebebi sanırım bu ara çok az su içmem.Hiç ihtiyaç duymuyormuşum gibi geliyor, canım istemiyor Sabahları kalkmakta eziyet oldu sıcacık yatağı bırakıp işe gitmek çok zor geliyor.

kızlar herkese günaydın. aranızda devlet hastanesinde-eğitim araştırmada-doğumevinde detaylı ultrasona giren var mı? Birkaç kişiden 3-4 dakika içinde çıktıklarını ve asla ilgilenilmediğini duydum. Benim de perşembe randevum var. tereddütte kaldım

Günaydınn canım. Bende deliksiz uyuyorum artık gece birazda geç yatıyoruz bizimkilerle ondan da olabilir. Çalışan tüm annelere kolaylık diliyorum.

Günaydın. Ben perşembe günü gideceğim bende duydum kuzenimden 1 dk bile bakmadılar diyor. Eğer öyle olurda memnun kalmazsam özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum.

Günaydin. Ben araştırma hastanesinde girdim geçen hafta tam 20dakika baktı ve benden önce 21 hasta daha baktı ve hepsine hemen hemen süre tuttum 20 dakika bakmisti. Tabi doktordan doktora değişen bir durumda olabilir.

Hele birde Kuc uk çocuğu da uyandırıp hazırlamak götürmek daha zor oluyor. Çalışmak güzelde anne olunca külfet oluyor

Kızlar doktorum 20.haftada tetanos aşısı ol demıştı ama bugun aıle hekimine ugradım aşıyı yaptılar zamanı dediler.sizde nasıl oldu?18+3 üm

ben de şimdiden bakıyorum nereye gitsem diye. özeldeki kendi doktoruma soracağım o yönlendirir herhalde

Evet canım 3 senedir babet patik örüyorum. Bebek örgüleri de örerim kızlarımız kendi örgülerimle büyüttüm.

Çok teşekkür ederiz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…