2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben aldım ağrım olunca içiyorum. Tadı çok kötü çünkü. Çok ağrın varsa devam et. Bugün sordum dr a bir zararı yok dedi.

Oo maşallah haberler süperbenım de ilkim kız,şimdiki erkek canım sağlıkla büyüsün oğluşlar da ablaları gibi

Ben sabah akşam kullanıyorum bittikçe sağlık ocağında yazdırıyorum ilk gebeliğimde de 36. haftaya kadar devam ettim

Canım önerini şuan yapsam etkisi olurmu ki? Çünkü benim bir gün sonra şişmeye ve ağrımaya başladı

Aynen aynen, yeni yıkanmış çamaşır bi,r yeni ütülenmiş çamaşır iki..
Senin minnoşlara noldu canım

Kızlar aşımı oldum vurulurken falan hiç acısı yok ama suan birazcık zonkluyor bakalım aksama yarına ne olur bilmiyorum bu arada bebek arabası beşik ve kameralı telsiz geldi. Bebek arabasını kurduk eşimle zaten cok basit çok hoşuma gitti sürmesi falan güzel tekerlekleri hoşuma gitti tabi sokakta kullanmak gerek. Kapatması açması çok kolay bence arabaya koyarken önce bebegi koltuğuna koyup arabayı katlayıp bagaja rahatça koyabilirsiniz zaten tek kat direk katlanıyor travel sistem olmasına rağmen çok çok ağır değil bu iyi içinin pedleri falan kalın gayet kaliteli ben begendim araba markası casual cadillac trona travel sistem bakmak isteyenler internetten bakabilir beşiği akşam kuracağız bakalım ama gelen yatak cok ince 10cm kafamda bi soru işareti oldu yeni yatak alabilirim içine bana çok ince geldi kurunca daha iyi anlicam bakalım sizin bebek yataklarınız kalınmıydı?

Güle güle kullanın güzel günlerde bizim yatak da çok inceydi, sünger gibi birşey içindeki. Pamuk yatak diktirmistik ölçülerine göre

Güle güle kullanın güzel günlerde bizim yatak da çok inceydi, sünger gibi birşey içindeki. Pamuk yatak diktirmistik ölçülerine göre
Sağol canım ya benimde aklımda soru işareti kaldı ya şilte gibi cidden bakalım yatak alıp üstüne onu koysam anca yani bi de güya visco falan diyo neyse artık eksik neyse alcaz bu arada bebek kamerası gayet iyi ben hepsiburadadan aldım indirimle markası bebevo hem küçük hem kullanışlı

Bu sefer ben de alabilirim kamera kaça almıştın? Ayrıca bebek arabanın markasını da ekran görüntüsü aldım araba ararken işime yarayabilir ,kullanımı kolay yazmistin.

bir zararı yoksa bende devam edeyim o zaman, ağrılarımı baya azalttı çünkü.
teşekkürler.
Doktoruma daha önceki gebeligimdede simdiki gebeliktede sordum zararinin olmadığını söyledi ilk gebelikte cok ağrım oluyordu kasılmayı tetikliyordu 36 haftalık olunca doğarsa doğsun gelişimini tamamladı kes magnezyumu dedi kestim 36 hafta 6 günlukken sancılandım sabahı dogum yaptım 37 de

benimde kasılmalar erkenden başladı, dun gece de uyandım karnımın bır tarafı tas gıbı semserttı 1 dk ıcınde yumuşadı kasılmalar hala devam ediyor yani, açılma vs başka bır problem olmadığı surece sıkıntı olmadığını soyledı ama bende sizin gibi magnezyuma devam edeceğim. Teşekkür ederim

Rica ederim ne demek sağlıkla sıhatle devam eder insallah gebeliğin Allah'ın izniyle

Aynen aynen, yeni yıkanmış çamaşır bi,r yeni ütülenmiş çamaşır iki..
Senin minnoşlara noldu canım
2'si beraber bendeydi canım kısırlaştırdıktan sonra enfeksiyondan öldüler. Veteriner sandığım kadar iyi değilmiş sanırım cerrahide sterilizasyon konusunda. 3.de tatile giderken anneme bırakmıştım eve tanımadığı birileri gelince korkup sinekliği delip çatıya kaçmış. Tatilden dönünce öğrendim 10 gün falan aradık ama bulamadık. Sonra hemen peşine bebek haberini aldım zaten.

Canım güle güle kullan aldıklarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…