- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
Ben aldım ağrım olunca içiyorum. Tadı çok kötü çünkü. Çok ağrın varsa devam et. Bugün sordum dr a bir zararı yok dedi.bu arada magnorm 365 kullananlar ne kadar suredir kullanıyorsunuz ve devam ediyor musunuz ? Benim kendi doktorum vermemişti, bende daha iyi bir doktora gittim tek seferlik çünkü yeri bana cok ters ağrılarım ıcın verdi, tekrar gelirsen 1 ay sonra bunu kesip kalsiyum veririm dedi fakat gdemedim. Magnorm da 3 adet kalmış yenisini alıp devam etsem mi ? 15 - 20 gun sonra dıger doktora gıtmeyı düşünüyorum.. sizce nasıl yapayım ?
Oo maşallah haberler süperSelam kızlar nasılsınız? Ben özeldeki dr uma gittim. Yani kızımın doğumunu yapan dr a. Kızımı bir sevdi bir sevdi. Bizim kızda aşık ona resmenikinciye geç bile kalmışsınız dedi sonra gülüştük falan detaylı yaptı sağ olsun. Herşeyine baktı. Hiçbir sorun yokmuş. Organlar güzel. Erken doğum riski yokmuş. Birde oğluşum olacakmış eşim de kız bekliyordu Çok şaşırdı sevindi. Kızı çok istiyordu ama bende onun için çok sevindim açıkçası. Kızdan sonra oğlan olması bir heyecan yaptı bizde
Ben sabah akşam kullanıyorum bittikçe sağlık ocağında yazdırıyorum ilk gebeliğimde de 36. haftaya kadar devam ettimbu arada magnorm 365 kullananlar ne kadar suredir kullanıyorsunuz ve devam ediyor musunuz ? Benim kendi doktorum vermemişti, bende daha iyi bir doktora gittim tek seferlik çünkü yeri bana cok ters ağrılarım ıcın verdi, tekrar gelirsen 1 ay sonra bunu kesip kalsiyum veririm dedi fakat gdemedim. Magnorm da 3 adet kalmış yenisini alıp devam etsem mi ? 15 - 20 gun sonra dıger doktora gıtmeyı düşünüyorum.. sizce nasıl yapayım ?
Canım önerini şuan yapsam etkisi olurmu ki? Çünkü benim bir gün sonra şişmeye ve ağrımaya başladıhatırlatma aşısı yapılacak 24. haftada bana ilk hamileliğim de başlayıp 5 dozu da tamamlamıştım sen de sor muhakkak sana da vururlar bence ilk bebeğin 16 aylık sanırım 5 dozu tamamlamamış olduğunu düşünüyorum hemşirene ayrıntılı anlat
tetenoz aşısından sonra soğuk kompres uygularsan acın azalır ben öyle yapınca rahat ettim bir kaç saat tut ama
ben çok dikkat etmeme rağmen 10 kilo aldım kızımda 10 yıl önce toplamda 9 kilo almıştım yaş ilerleyince birde hipotroid hastası olunca böyle oluyor sanırım sağlıklı olsun yeter dikkat etmeye devam etmekten başka elimden birşey gelmiyor. havalar da soğudu yürüyüş nasıl yapıyorsunuz ben hasta olmaktan korkuyorum termal kıyafetler giyip başlayıp düzene sokmak istiyorum
Üzerine alkolsüz vücut spreyi kullanabilirsin canımSürerken kötü kokmuyor, ama bekledikten sonra kötü kokuyor bana da. Kıyafetlere siniyor biraz
Aynen aynen, yeni yıkanmış çamaşır bi,r yeni ütülenmiş çamaşır iki..Benim kedilerimde de çarşaf takıntısı vardı. Yeni serilmiş yumuşatıcı kokan çarşaf gördüler mi kimse üstünden alamazdı onları. Bayılıyorlardı kokuya, yuvarlanıp dururlardı.Ahh ahh hatırlayınca burnumun direği sızladı,çok özledim yumoşlarımı
bir zararı yoksa bende devam edeyim o zaman, ağrılarımı baya azalttı çünkü.Ben sabah akşam kullanıyorum bittikçe sağlık ocağında yazdırıyorum ilk gebeliğimde de 36. haftaya kadar devam ettim
Ben seni yakalarımBen 7 aldım ama
Güle güle kullanın güzel günlerdeKızlar aşımı oldum vurulurken falan hiç acısı yok ama suan birazcık zonkluyor bakalım aksama yarına ne olur bilmiyorumbu arada bebek arabası beşik ve kameralı telsiz geldi. Bebek arabasını kurduk eşimle zaten cok basit çok hoşuma gitti sürmesi falan güzel tekerlekleri hoşuma gitti tabi sokakta kullanmak gerek. Kapatması açması çok kolay bence arabaya koyarken önce bebegi koltuğuna koyup arabayı katlayıp bagaja rahatça koyabilirsiniz zaten tek kat direk katlanıyor travel sistem olmasına rağmen çok çok ağır değil bu iyi içinin pedleri falan kalın gayet kaliteli ben begendim araba markası casual cadillac trona travel sistem bakmak isteyenler internetten bakabilir beşiği akşam kuracağız bakalım ama gelen yatak cok ince 10cm kafamda bi soru işareti oldu yeni yatak alabilirim içine bana çok ince geldi kurunca daha iyi anlicam bakalım sizin bebek yataklarınız kalınmıydı?
Sağol canım ya benimde aklımda soru işareti kaldı ya şilte gibi ciddenGüle güle kullanın güzel günlerdebizim yatak da çok inceydi, sünger gibi birşey içindeki. Pamuk yatak diktirmistik ölçülerine göre
sebebini söylemedi hayır çalışmıyorum zaten hamileliğimin ilk 3 ayı hep uyuyarak geçtiGeçmiş olsun sebebi neymiş peki birşey dedi mi bence çalışıyorsanız falan biraz ara verip evde dinlenin ağır iş yapmayın dikkatli olun derim
Bu sefer ben de alabilirim kamera kaça almıştın? Ayrıca bebek arabanın markasını da ekran görüntüsü aldım araba ararken işime yarayabilir ,kullanımı kolay yazmistin.Sağol canım ya benimde aklımda soru işareti kaldı ya şilte gibi ciddenbakalım yatak alıp üstüne onu koysam anca yani bi de güya visco falan diyo neyse artık eksik neyse alcaz bu arada bebek kamerası gayet iyi ben hepsiburadadan aldım indirimle markası bebevo hem küçük hem kullanışlı
Doktoruma daha önceki gebeligimdede simdiki gebeliktede sordum zararinin olmadığını söyledi ilk gebelikte cok ağrım oluyordu kasılmayı tetikliyordu 36 haftalık olunca doğarsa doğsun gelişimini tamamladı kes magnezyumu dedi kestim 36 hafta 6 günlukken sancılandım sabahı dogum yaptım 37 debir zararı yoksa bende devam edeyim o zaman, ağrılarımı baya azalttı çünkü.
teşekkürler.
benimde kasılmalar erkenden başladı, dun gece de uyandım karnımın bır tarafı tas gıbı semserttı 1 dk ıcınde yumuşadı kasılmalar hala devam ediyor yani, açılma vs başka bır problem olmadığı surece sıkıntı olmadığını soyledı ama bende sizin gibi magnezyuma devam edeceğim. Teşekkür ederimDoktoruma daha önceki gebeligimdede simdiki gebeliktede sordum zararinin olmadığını söyledi ilk gebelikte cok ağrım oluyordu kasılmayı tetikliyordu 36 haftalık olunca doğarsa doğsun gelişimini tamamladı kes magnezyumu dedi kestim 36 hafta 6 günlukken sancılandım sabahı dogum yaptım 37 de
Rica ederim ne demek sağlıkla sıhatle devam eder insallah gebeliğin Allah'ın izniylebenimde kasılmalar erkenden başladı, dun gece de uyandım karnımın bır tarafı tas gıbı semserttı 1 dk ıcınde yumuşadı kasılmalar hala devam ediyor yani, açılma vs başka bır problem olmadığı surece sıkıntı olmadığını soyledı ama bende sizin gibi magnezyuma devam edeceğim. Teşekkür ederim
2'si beraber bendeydi canım kısırlaştırdıktan sonra enfeksiyondan öldüler. Veteriner sandığım kadar iyi değilmiş sanırım cerrahide sterilizasyon konusunda. 3.de tatile giderken anneme bırakmıştım eve tanımadığı birileri gelince korkup sinekliği delip çatıya kaçmış. Tatilden dönünce öğrendim 10 gün falan aradık ama bulamadık. Sonra hemen peşine bebek haberini aldım zaten.Aynen aynen, yeni yıkanmış çamaşır bi,r yeni ütülenmiş çamaşır iki..
Senin minnoşlara noldu canım
Canım güle güle kullan aldıklarını.Kızlar aşımı oldum vurulurken falan hiç acısı yok ama suan birazcık zonkluyor bakalım aksama yarına ne olur bilmiyorumbu arada bebek arabası beşik ve kameralı telsiz geldi. Bebek arabasını kurduk eşimle zaten cok basit çok hoşuma gitti sürmesi falan güzel tekerlekleri hoşuma gitti tabi sokakta kullanmak gerek. Kapatması açması çok kolay bence arabaya koyarken önce bebegi koltuğuna koyup arabayı katlayıp bagaja rahatça koyabilirsiniz zaten tek kat direk katlanıyor travel sistem olmasına rağmen çok çok ağır değil bu iyi içinin pedleri falan kalın gayet kaliteli ben begendim araba markası casual cadillac trona travel sistem bakmak isteyenler internetten bakabilir beşiği akşam kuracağız bakalım ama gelen yatak cok ince 10cm kafamda bi soru işareti oldu yeni yatak alabilirim içine bana çok ince geldi kurunca daha iyi anlicam bakalım sizin bebek yataklarınız kalınmıydı?
vurunduktan eve geldikten sonra yapmıştım ama iyi gelebilir denemekten zarar gelmezCanım önerini şuan yapsam etkisi olurmu ki? Çünkü benim bir gün sonra şişmeye ve ağrımaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?