2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Off çok kötü olmuş, keşke herkes işini layıkıyla yapsa.. Eminim kahrolmuşsundur. İnsanın kendi yavrusu gibi oluyorlar, bakmayan bilemez. Bana da şimdi sürekli ee kediyi atacaksın şimdi dimi diyorlar. 5 yıldır benim çocuğum gibi baktığım bir can o yaa.. Atmak ne demek? 2. çocuk olunca ilkini atıyor musunuz siz diyorum ben de.. İnsanlar tuhaf..

Kızlar ben magnezyum falan kullanmıyorum ya sürekli isal olduğum için vitamin bile alamıyorum şimdi siz de kasılma erken doğumu tetikleme falan diyorsunuz kullanmak mı gerekiyor erken doğum riski mi oluyor kullanmayınca

bende de hep ishal gibi wc ye gidiyorum. ama günde 1 defa ve ağrım olmadığı için cok takılmıyorum ona, kabız olmaktan iyidir heralde. Valla magnezyum ve demir almadan once kasık ağrılarım, kalça ağrım 2 gun boyunca mahvetmıstı beni.. bir doktorunuza danışın isterseniz.

Canım önceden kimse magnezyum falan kullanmazken doğumlar hep erken olmuyordu sonuçta, bence eğer ihtiyacın yoksa ve doktorun önermediyse endişe etme.

Bu sefer ben de alabilirim kamera kaça almıştın? Ayrıca bebek arabanın markasını da ekran görüntüsü aldım araba ararken işime yarayabilir ,kullanımı kolay yazmistin.
Ben indirimde 300e almıştım suan ne kadar bilmiyorum ama pahalanmış olabilir evet arabayıda indirimden aldım yakalarsanız indirimleri kaçırmayın
Canım güle güle kullan aldıklarını.
Sağol canım teşekkür ederimm

Benim de kedim var herkes ayni soruyu bana da sorar işte ciğerine kıl kaçar felan diye. Ben de önce bı panikledim ama doktora sordum hiç bir sıkıntı olmaz dedi. Zaten sokağa bırakmaya kesinlikle gönlüm razı olmaz.

Kizlar karnınız çok çıktı mı ya benimki fazla çıkmadı. Herkes cebinde mi bebek feln diyor. Benim de ilk gebelik olnunca bir gariplik mi var acaba diyorum haffaya kontrolüm var. Umarım aranızda karnı çok çıkmayan vardır acaba gebelik öncesi hiç göbeğim olmadığı için mi böyle kafamada deli sorular

Kaç kiloyla gebe kaldınız benimde göbeğim yoktu ama suan belirgin zayıf oldugum için çıktı artık bugun baya farkettim bende hamile oldugum anlaşılıyor bi de kaç haftalık hamilesin?

Oo maşallah haberler süperbenım de ilkim kız,şimdiki erkek canım sağlıkla büyüsün oğluşlar da ablaları gibi
Teşekkürler canım yaaa süper bu da bir şans işte. Biz Kıza alıştırmıştık kendimizi ama rüyamda pipiyi görmüştüm iyi denk gelmiş ikimizinde ablaları gibi sağlıklı olsunlar. Onlardan uslu olsunlar çok amin

Çok çıkmadı canım.

Canım hiç korkma, eğer iç dış parazitini ve aşılarını yaptırıyorsan bir şey olma ihtimali yok. Ben öpüp kokluyorum senelerdir, çok şükür bir şey olmadı şimdiye dek..
Ben de hiç göbekli biri olmadım hatta karnım içeri göçük olurdu hep Şimdi de pek çıktı diyemem. Tabi ben fark ediyorum ama hamile olduğumu bilmeyen biri anlayamaz. Kaç haftalık seninki?

Kaç kiloyla gebe kaldınız benimde göbeğim yoktu ama suan belirgin zayıf oldugum için çıktı artık bugun baya farkettim bende hamile oldugum anlaşılıyor bi de kaç haftalık hamilesin?
19 hafta oldu benimde biraz çıktı yani belirgin aslında ama bol giyinince mi nedir bilemedim sürekli böyle tepkiler alıyorum. 52 Kilo ile hamile kaldım boyum 1.58

Ya valla iki türlü de rahatlattin beni çok sagol. 19 hafta olduk. Bana göre çıktı ama işte ilk olunca herkesin söylediği. Bi tedirgin ediyor çok teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…