- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
- 333
Ya filler gibi 21 ayda dogursaydikEvet, keşke bizde fareler gibi 20 günde doğurabilsek.
Doğru diyorsun arkadaşım.Ya filler gibi 21 ayda dogursaydikşükredelim yine de
Ay aman aman Allah korusunDoğru diyorsun arkadaşım.Ay düşünemedim 21 ay hamile kaldığımızı
Şimdiden gecmış olsun canım aşı yerım avuç içi kadar kızardı kabardı tum gece uyumadım yaaaGünaydın kızlar gerçi öğlen olduya öğleden sonra aşıya gidicem dırırırırımmm korkmaya başladım iyice offf
Ya ben de mesajıma aynı başlamışım seninleGünaydın kızlar gerçi öğlen olduya öğleden sonra aşıya gidicem dırırırırımmm korkmaya başladım iyice offf
Ayy deme öyle ya korkutma beni hıııŞimdiden gecmış olsun canım aşı yerım avuç içi kadar kızardı kabardı tum gece uyumadım yaaainş senın oyle olmaz
Bende ilk kendi mesajımı okuyorum sandımYa ben de mesajıma aynı başlamışım seninle
Benımkınde kızımın etkiside olabılır yaa,yanımızda yattı gece,dönemedim,üstüne yattım mecbur kolumunAyy deme öyle ya korkutma beni hııı
Bende ilk kendi mesajımı okuyorum sandım
Yaa bende sol koluma yaptırayım bari sağ elimi kullanırım madem öle acıyorBenımkınde kızımın etkiside olabılır yaa,yanımızda yattı gece,dönemedim,üstüne yattım mecbur kolumun
Kızlar Pentide yüzde 40 indirim varmış, ben de kış için pantolon içine giymelik hamileler için olan kalın külotlu çorap aldım 2 tane, çok üşüyen biri olduğum için.. 11 liraya düşmüştü. Almak isteyen varsa bugün son günmüş. Mağazadan aldım ben direkt..
Kızlar merhaba bugun detaylı ultrasona girdim sükür bir sorun yok her sey normal adet tarihine göre 22+6 haftalık hamıleyım detaylı da 22+2 cıktı 4 gun geri yanı 38 mm bpd 22+6 cıktı yanı tam haftasıyla uyumlu 55 mm cıktı normal mı kızlar bır de plesanta arka yüzde düşük lokazisanyodadır yazıyor doktorum sorun yok sadece plesanta bıraz altta dedı sizce bir sorun olur mu kızlar
İnşâllah canım yaBende aldım kilotlu çoraptan :)
Bendede böyle detaylar vardı ama doktor cok uzerınde durmadı bende önemsemedim. Benim plesantada arka duvara yaslanmıs dedı, ama altta demedi. Bence bır problem yoktur..
Geçmiş olsun canımSelam kızlar,
Bir kaç gündür yoktum baya mesaj birikmiş okuyamadım.
Yıllardır nezle olmayan ben, hamilelikte nezleye yakalanmayı başardım.
Aman dikkat edin. Zira kullanabildiğim tek şey okyanus suyu spreyi.
Benim kedilerimde de çarşaf takıntısı vardı. Yeni serilmiş yumuşatıcı kokan çarşaf gördüler mi kimse üstünden alamazdı onları. Bayılıyorlardı kokuya, yuvarlanıp dururlardı.Günaydın kızlar gerçi öğlen oldu ama afedersiniz kıçım yeni yer gördü derler ya he ondan.. Toparla, temizle.. Çamaşır zaten bitmiyorŞimdi oturuyorum daha.. Benim Mia da evin tozunu attırıyor şu an, deli gibi koşuyor. Temizlik yapılınca hep böyle , galiba hoşuna gitmiyor evde tüylerinin olmaması, illa koşup dökecek Bugün boş günüm, bakalım eşim de izin girecekmiş öğleden sonra gezeriz belkim biraz
Sorum rafadan yumurta ;( yiyiyor musunuz? Benim canım çok istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?