2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydın kızlar gerçi öğlen oldu ama afedersiniz kıçım yeni yer gördü derler ya he ondan.. Toparla, temizle.. Çamaşır zaten bitmiyor Şimdi oturuyorum daha.. Benim Mia da evin tozunu attırıyor şu an, deli gibi koşuyor. Temizlik yapılınca hep böyle , galiba hoşuna gitmiyor evde tüylerinin olmaması, illa koşup dökecek Bugün boş günüm, bakalım eşim de izin girecekmiş öğleden sonra gezeriz belkim biraz

Bende aldım kilotlu çoraptan :)

Bendede böyle detaylar vardı ama doktor cok uzerınde durmadı bende önemsemedim. Benim plesantada arka duvara yaslanmıs dedı, ama altta demedi. Bence bır problem yoktur..

Bende aldım kilotlu çoraptan :)

Bendede böyle detaylar vardı ama doktor cok uzerınde durmadı bende önemsemedim. Benim plesantada arka duvara yaslanmıs dedı, ama altta demedi. Bence bır problem yoktur..
İnşâllah canım ya

Benim kedilerimde de çarşaf takıntısı vardı. Yeni serilmiş yumuşatıcı kokan çarşaf gördüler mi kimse üstünden alamazdı onları. Bayılıyorlardı kokuya, yuvarlanıp dururlardı. Ahh ahh hatırlayınca burnumun direği sızladı,çok özledim yumoşlarımı

Sorum rafadan yumurta ;( yiyiyor musunuz? Benim canım çok istiyor

Hamilelikte cig yada az pismis yumurta ,et gi i urunler iyi yiksnmamis sebzeler kesinlikle yasak canim bakteri barındırdıkları icin mikrop taşıyabiliyorlar eger tokoplazma bagisikligin yoksa yememen daha Iyi eger varsa caninin cekmesi gitcek kadar ye istersen ama doktorlar tavsiye etmiyor

bu arada magnorm 365 kullananlar ne kadar suredir kullanıyorsunuz ve devam ediyor musunuz ? Benim kendi doktorum vermemişti, bende daha iyi bir doktora gittim tek seferlik çünkü yeri bana cok ters ağrılarım ıcın verdi, tekrar gelirsen 1 ay sonra bunu kesip kalsiyum veririm dedi fakat gdemedim. Magnorm da 3 adet kalmış yenisini alıp devam etsem mi ? 15 - 20 gun sonra dıger doktora gıtmeyı düşünüyorum.. sizce nasıl yapayım ?

Selam kızlar nasılsınız? Ben özeldeki dr uma gittim. Yani kızımın doğumunu yapan dr a. Kızımı bir sevdi bir sevdi. Bizim kızda aşık ona resmen ikinciye geç bile kalmışsınız dedi sonra gülüştük falan detaylı yaptı sağ olsun. Herşeyine baktı. Hiçbir sorun yokmuş. Organlar güzel. Erken doğum riski yokmuş. Birde oğluşum olacakmış eşim de kız bekliyordu Çok şaşırdı sevindi. Kızı çok istiyordu ama bende onun için çok sevindim açıkçası. Kızdan sonra oğlan olması bir heyecan yaptı bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…