2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Decavit benimde karnımı ağrıtıyor. Demin zor yetiştim WC ye.

Benim de karnım bu haftaya kadar doğru düzgün yoktu iş yerinde hamile olduğumu söylemediklerim var hala kimse anlamıyor ama hafta sonu memlekete gittim annemin yemeklerden biraz fazla kaçırmışım birden çıktı dar giyince baya belli artık hamile olduğum. Toplamda da 1,5 2 kilo falan aldım ama ilk başta kilo vermiştim. Bence çok normal daha bebekler 250-300 gr sonuçta nereye olsa sığar

Hanımlar iyi geceler ilaç kullanıyor musunuz takviye amaçlı ne kullanıyorsunuz
Ben de doktorun verdiği vitamin olan imom ve gyno ferro sanol kullanıyorum onun dışında da daha önceden kullandığım solgar magnezyum sitrat, solgar psyllium husk fibre ve nbl ıptima probiyotik kullanmaya devam ediyorum.

Eklentiler

• IMG_20191204_103325.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 81
Doğru nereye olsa sığar ya ben de milletin gazına geldim bir ayda 3 kilo almisim. Biraz çıktı ama oda bebek değil göbek sanırım

Maşallah sağlıkla gelsin inşallah. Çok fazla ultrason aletine gitmeyin ama bebeği yaydığı dalgalar olumsuz etkileyebiliyor Muş

Rabbim şifa versin inşallah.. korktuğundan emniyette eylesin.. seni ve bebegini korusun.
Canım Allah bebişini sana bağışlasın. Sakin ol,umarım hemen kesilir kanaman.
Çok çok geçmiş olsun canım, iyi haberlerini bekliyoruz.
İnşallah bir sorun yoktur çok geçmiş olsun.
geçmiş olsun kuzum inşallah kötü bişey yoktur bizede haber ver
şimdi eve geldim kızlar. Bebeğim iyi tansiyon yükselince kanama alanı harekete geçmiş bir haftadır normal gibiydi. Dün geceden beri bayağı yüksek. Progestan a devam, tansiyon ilacına devam. Vitaminler magnezyum kan sulandırıcı iğneye devam. Cuma ayrıntılı ultrason var inşallah hepimiz için hayırlı sağlıklı günler vardır. Yavrularımızı sağlıkla alırız inşallah kucağımıza iyi dileklerinize çok teşekkür ederim.

Kızlar yine kan geldi eşimi çağırdım hastaneye gidiyoruz tansiyonum da yüksek dualarınızı eksik etmeyin
Çok geçmiş olsun insallah birdaha yasamazsin arkadasımda gebelik tansiyonu var artı ilaç kullanıyor evet yiyecek yönünden zor bir gebelik geçiriyor tuz seker ve hamur isi hayatindan çiķardı şuan 33 haftalık tek başına tansiyon ilacı fayda etmedi peki sende diyet yapıyormusun

Maşallah sağlıkla gelsin inşallah. Çok fazla ultrason aletine gitmeyin ama bebeği yaydığı dalgalar olumsuz etkileyebiliyor Muş
Ultrason cihazıyla bakmadı zaten. Kalp atışını dinledikleri bir cihaz var onunla baktı. Bir de bu durumlarda kar zarar durumuna bakmak lazım.diye düşünüyorum. Yani eğer bebeğe Allah korusun bir şey olmuşsa ultrasona girmeden göremem ki.

Sen unutuyormuşsun, ben bilerek içmiyorum,hiç canım istemiyor yaazorla içiyorum,kendimi telkin ederek,haftada 2 3 gün içmiyorum

Düzenli kullananlara imreniyorum gerçekten. Kan ilacını alamıyorum kapsül şeklinde daha içmeden psikolojik olarak midem bulanıyor. Ertesi günü mutlaka karnım ağrıyor. Sadece romatizma ilacımla kan sulandırıcımı düzgün alıyorum. Balık yağınıda bir gün içiyorum diğer gün yok. İnşallah düzene sokarım içim rahat değil çünkü.

Ben saat kurdum. Sabah kalkınca zaten aç karna oldugu için demir ilacı direkt aklıma geliyor. Onun haricinde akşamüstü 4'te magnezyum, akşam 8 buçukta balık yağı için alarmı var. Yoksa ben de unutuyorum. Ama su multivitamin için bir saat belirlemedim, unutunca kalıyor işte.

Çok çok geçmiş olsun tekrarı yaşanmasın inşallah.

Aslında ilaçlar sürekli aklımda unutma değilde özellikle şu demir ilacı onu içmek bana zulüm geliyor. Önceden çok kullanmıştım bağırsaklarımı mafediyor. Doktor sabah aç karnına alamıyorsan tokken iç gece yatarken iç bir şekilde al dedi. Belki ilacın farklı bir formunu isterim kontrolde böyle olmayacak.

Bende bebegi duymadim diyerek sabah saglik ocagina gittim dediğiniz aletle baktı kalp atısını duyamadı ne tarafa koysam öteki tarafa kaçıyor dedi 20 dk uğrastı kalbi yakalayamadı hakeret ediyor teleslanma 28 den sonra net duyarsin suan hareket saymana gerek yok dedi hareket ediyor ama sen duymuyorsun dedi

Aynısını yaşadım. Başta çok zorlandım, kapsülü açıp çay kasigina döktüm boğazımdan geçmiyordu resmen kocaman geliyordu. Ama bu kez de demir yalamış gibi berbat bir tat kalıyordu ağzımda. Sabrettim, bir haftada alışıyor insan eğer her gün düzenli içersen. Bağırsak bozma olayına gelince. Üç gün ishal bir gün normaldi benimki. Doktora sordum sıkıntı yok normal alışacak dedi. Bir de dışkının rengi koyulasiyor o da normal. Ben hep böyle sürer sanmıştım ama ishal durumu da geçti artık. Sanırım vücut alıştıkça ritme giriyor. Demir ilacı önemli kendini zorla bence. Kendim için olsa umrumda olmaz bebek için diye diye alistirdim kendimi ne yapayım. Bebek deyince ise yarıyor

Hareket ettiğini hissettiyse hemşire bence de sorun yoktur. Ama aslında nereye koysa oradan duyuluyor kalp atışı. Bir de doktoruna mi danışsan acaba?

Çok sevindim iyi olmanıza, umarım bir daha yaşamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…