Geçmiş olsun canımSelam kızlar,
Bir kaç gündür yoktum baya mesaj birikmiş okuyamadım.
Yıllardır nezle olmayan ben, hamilelikte nezleye yakalanmayı başardım.
Aman dikkat edin. Zira kullanabildiğim tek şey okyanus suyu spreyi.
Kedi yiyor sanki çocukları bu tepkiler beni öldürüyor ben hamile olduğum haberinden sonra aldım kediyi 2. Ayımda falan dünya güzelim ya o benimOff çok kötü olmuş, keşke herkes işini layıkıyla yapsa.. Eminim kahrolmuşsundur. İnsanın kendi yavrusu gibi oluyorlar, bakmayan bilemez. Bana da şimdi sürekli ee kediyi atacaksın şimdi dimi diyorlar. 5 yıldır benim çocuğum gibi baktığım bir can o yaa.. Atmak ne demek? 2. çocuk olunca ilkini atıyor musunuz siz diyorum ben de.. İnsanlar tuhaf..
Sen unutuyormuşsun, ben bilerek içmiyorum,hiç canım istemiyor yaaYa kızlar siz vitamin ilaçlarını düzenli içebiliyor musunuz? Benim içtiğim ilaç sayısı fazla diye mi nedir sürekli aksatıyorum. İlaç yutmayıda hiç sevmem ne olacak benim halim.
Onu da sektiriyorum benHer zaman içemiyorum unutuyorum. Tek içtiğim ilaç da decavit oysa kidr um çok önemsemiyor vitamin içsen de olur içmesen de diyor. Ama kan ilacı verdi bu aralıksız içilecek dedi. Tek önemli olan kan ilacı.
Benim 4 farklı ilacım var. Sabah uyanır uyanmaz demir ilacımı içiyorum. İlaç ve su başucumda duruyor. Sonra öğlene doğru balık yağı.. Akşam yemeğinden sonra vitamin.. Yatarken de kalsiyum, o da başucumda duruyor. Belli saatleri yok hiçbirinin ama..Ya kızlar siz vitamin ilaçlarını düzenli içebiliyor musunuz? Benim içtiğim ilaç sayısı fazla diye mi nedir sürekli aksatıyorum. İlaç yutmayıda hiç sevmem ne olacak benim halim.
Günaydın canım. Hayır hiç düzenli kullanmıyorum bende. Multivitamini diğerlerine göre daha düzenli alıyorum sanki ama demir ilacını hiç alasım yok. Doktor vereli 2 ay olacak daha kutunun yarısına gelmedim. Unutuyorum, erteliyorum hep sonra almamış oluyorum. Omega 3'te aynı şekilde toplasan 10 tane içmemişimdir bunu da her hafta balık yiyorum diye rahatlatıyorum kendimi sanırım. Aman ne yapayım çok kocamanlar ya, insanlar için yapılmamış sanki.Ya kızlar siz vitamin ilaçlarını düzenli içebiliyor musunuz? Benim içtiğim ilaç sayısı fazla diye mi nedir sürekli aksatıyorum. İlaç yutmayıda hiç sevmem ne olacak benim halim.
Ben de dün ilk kez bu kadar net hissettim 3-4 kere karnımda dışarı doğru bir itilme oldu pıt pıt diye daha önce 18 de hafif bir gaz hareketi gibi bişey hissetmiştim yukarıda olduğu için bağırsak değil diye düşünmüştüm ama bu sefer baya belli etti kendini çok güzel bir his sağlıklı olduğunu orda olduğunu bilmek harikaYaaa çok merak ediyorum, çok güzel bir his olsa gerek
bayağı düzenli kullaniyorum. zaten bir tane vitamin ilacim var o da decavit. magnezyumu günaşırı kullaniyorum. yalniz önceden kullandigim vitaminim daha iyiydi sanki. şimdi decavit benim sindirim sistemimi olumsuz etkiledi. doktora soracağım eski ilacima dönsem diye..Ya kızlar siz vitamin ilaçlarını düzenli içebiliyor musunuz? Benim içtiğim ilaç sayısı fazla diye mi nedir sürekli aksatıyorum. İlaç yutmayıda hiç sevmem ne olacak benim halim.
Rabbim şifa versin inşallah.. korktuğundan emniyette eylesin.. seni ve bebegini korusun.Kızlar yine kan geldi eşimi çağırdım hastaneye gidiyoruz tansiyonum da yüksek dualarınızı eksik etmeyin
İnşallah bir sorun yoktur çok geçmiş olsun.Kızlar yine kan geldi eşimi çağırdım hastaneye gidiyoruz tansiyonum da yüksek dualarınızı eksik etmeyin
Maşallah babanneye bayıldımBizde kızımıza zeynep elisa koyucaz inş.babası zaten klasik isim arıyodu hz zeynebin hayatınıda dinleyip adının bir manasınında babasının süsü oldugunu duyunca illaki olsun dedi.kilo bakamından ben 3 ay hızlı kilo aldım kanama alanından çok hareket etmedim.şimdi iyiyiz 6 kilo aldım toplamda zaten zayıftım göbek harici almıyorumda bebişimde saglıklı şükür ben alıyım yeterki yavruma saglıklı seyler yeme istegim olsun.kıyamam babannem 1 hafta bende kaldı yoğurtlar,peynirler,tursular yapıp koymuş.yasıda var 36lı dogumlu elbiselerini nasıl seviyor agla agla öldüm herseye aglıyorum zaten
Canım denedim ama göğüsler görünecek gibi bir açıklık yok kesinlikle.. Epey eğilmen lazım yani.. Tabi göğüs yapısıyla alakalı da olabilir, benim göğüs kemiğim hafif dışa doğru o engelliyor olabilirTikkabilla canım hani gecelik almıştın ya onun pembe olanın yakası çapraz geliyor çok açılıyor mu acaba? Denedin mi? Gidip gelip ona çarpıyor gözüm de
Ben henüz almadım bile. Ne kullanıyorsun? Bana değişik birşey verdi. Mideye dokunmasın deyince. Senin kullandığın midene dokunuyor mu? Kana çok ihtiyaç var. Mutlaka kullanmamız lazım.Onu da sektiriyorum ben
Çok çok geçmiş olsun canım, iyi haberlerini bekliyoruz.Kızlar yine kan geldi eşimi çağırdım hastaneye gidiyoruz tansiyonum da yüksek dualarınızı eksik etmeyin
Canım Allah bebişini sana bağışlasın. Sakin ol,umarım hemen kesilir kanaman.Kızlar yine kan geldi eşimi çağırdım hastaneye gidiyoruz tansiyonum da yüksek dualarınızı eksik etmeyin
Denemeden anlayamayacağım herhalde. Neyse alayım 15 gün iade hakkı varmış olmadı değişim ya da iade yaparım.Canım denedim ama göğüsler görünecek gibi bir açıklık yok kesinlikle.. Epey eğilmen lazım yani.. Tabi göğüs yapısıyla alakalı da olabilir, benim göğüs kemiğim hafif dışa doğru o engelliyor olabilir
Ekledim sağlıcakla büyüsün zamanında sağlıcakla güzelce doğsunlar ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?