2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kedi yiyor sanki çocukları bu tepkiler beni öldürüyor ben hamile olduğum haberinden sonra aldım kediyi 2. Ayımda falan dünya güzelim ya o benim

Ya kızlar siz vitamin ilaçlarını düzenli içebiliyor musunuz? Benim içtiğim ilaç sayısı fazla diye mi nedir sürekli aksatıyorum. İlaç yutmayıda hiç sevmem ne olacak benim halim.
Sen unutuyormuşsun, ben bilerek içmiyorum,hiç canım istemiyor yaazorla içiyorum,kendimi telkin ederek,haftada 2 3 gün içmiyorum

Ya kızlar siz vitamin ilaçlarını düzenli içebiliyor musunuz? Benim içtiğim ilaç sayısı fazla diye mi nedir sürekli aksatıyorum. İlaç yutmayıda hiç sevmem ne olacak benim halim.
Benim 4 farklı ilacım var. Sabah uyanır uyanmaz demir ilacımı içiyorum. İlaç ve su başucumda duruyor. Sonra öğlene doğru balık yağı.. Akşam yemeğinden sonra vitamin.. Yatarken de kalsiyum, o da başucumda duruyor. Belli saatleri yok hiçbirinin ama..

Günaydın canım. Hayır hiç düzenli kullanmıyorum bende. Multivitamini diğerlerine göre daha düzenli alıyorum sanki ama demir ilacını hiç alasım yok. Doktor vereli 2 ay olacak daha kutunun yarısına gelmedim. Unutuyorum, erteliyorum hep sonra almamış oluyorum. Omega 3'te aynı şekilde toplasan 10 tane içmemişimdir bunu da her hafta balık yiyorum diye rahatlatıyorum kendimi sanırım. Aman ne yapayım çok kocamanlar ya, insanlar için yapılmamış sanki.

Tikkabilla canım hani gecelik almıştın ya onun pembe olanın yakası çapraz geliyor çok açılıyor mu acaba? Denedin mi? Gidip gelip ona çarpıyor gözüm de

Yaaa çok merak ediyorum, çok güzel bir his olsa gerek
Ben de dün ilk kez bu kadar net hissettim 3-4 kere karnımda dışarı doğru bir itilme oldu pıt pıt diye daha önce 18 de hafif bir gaz hareketi gibi bişey hissetmiştim yukarıda olduğu için bağırsak değil diye düşünmüştüm ama bu sefer baya belli etti kendini çok güzel bir his sağlıklı olduğunu orda olduğunu bilmek harika

bayağı düzenli kullaniyorum. zaten bir tane vitamin ilacim var o da decavit. magnezyumu günaşırı kullaniyorum. yalniz önceden kullandigim vitaminim daha iyiydi sanki. şimdi decavit benim sindirim sistemimi olumsuz etkiledi. doktora soracağım eski ilacima dönsem diye..

Kızlar yine kan geldi eşimi çağırdım hastaneye gidiyoruz tansiyonum da yüksek dualarınızı eksik etmeyin
İnşallah bir sorun yoktur çok geçmiş olsun.

Herkese günaydın. Birkaç gündür bebeğin hareketlerini çok az hissediyordum. Dün sağlık ocağına gittim korka korka. Kalp atışını dinlemek için. Sağ olsun hemşire her korktugunda gelebilirsiniz dedi. Dinledik şükür her şey yolunda, duydum atışı içim rahatladı. Benim gibi endiselenenler varsa ufak bir bilgi vereyim. İki saat içinde on kere hareket etmesi gerekiyormuş ama hep dinlenir vaziyette. Akşam da iki saat yerimden kalkmadan saydım, 10'u buldu. Hatta daha küçük 7-8 bile olabilir demişti.

Maşallah babanneye bayıldım Babanneler anneanneler öyledir zaten yerim ben o tontonları

Tikkabilla canım hani gecelik almıştın ya onun pembe olanın yakası çapraz geliyor çok açılıyor mu acaba? Denedin mi? Gidip gelip ona çarpıyor gözüm de
Canım denedim ama göğüsler görünecek gibi bir açıklık yok kesinlikle.. Epey eğilmen lazım yani.. Tabi göğüs yapısıyla alakalı da olabilir, benim göğüs kemiğim hafif dışa doğru o engelliyor olabilir

Kızlar yine kan geldi eşimi çağırdım hastaneye gidiyoruz tansiyonum da yüksek dualarınızı eksik etmeyin
Canım Allah bebişini sana bağışlasın. Sakin ol,umarım hemen kesilir kanaman.

Denemeden anlayamayacağım herhalde. Neyse alayım 15 gün iade hakkı varmış olmadı değişim ya da iade yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…