Bende üzüldum duyamadik diye hemşire sorun yok hareket ediyor takma dedi ama insan gene de takıyor yanımda 1 yaşında oğlum var Onu bırakacak kimse yok onunla da doktora gitmek Hava da soğuk onun arabasını taksiye koy indir bindir gittiğim yerde durmuyor akşama kadar beklemeye aldım eşim geldiğinde belki çocuğu Ona bırakır giderimHareket ettiğini hissettiyse hemşire bence de sorun yoktur. Ama aslında nereye koysa oradan duyuluyor kalp atışı. Bir de doktoruna mi danışsan acaba?
Çok geçmiş olsun canım. Her şey hepimiz için yolunda gitsin inşallahşimdi eve geldim kızlar. Bebeğim iyi tansiyon yükselince kanama alanı harekete geçmiş bir haftadır normal gibiydi. Dün geceden beri bayağı yüksek. Progestan a devam, tansiyon ilacına devam. Vitaminler magnezyum kan sulandırıcı iğneye devam. Cuma ayrıntılı ultrason var inşallah hepimiz için hayırlı sağlıklı günler vardır. Yavrularımızı sağlıkla alırız inşallah kucağımıza iyi dileklerinize çok teşekkür ederim.
Adını hatırlayamadım evde şimdi ilaç aöa pembe bir hap.evet bılıyorum da hiç içim almıyor yaaBen henüz almadım bile. Ne kullanıyorsun? Bana değişik birşey verdi. Mideye dokunmasın deyince. Senin kullandığın midene dokunuyor mu? Kana çok ihtiyaç var. Mutlaka kullanmamız lazım.
Ben dün 2de gittim canım direk vurdu ebe 1dkka bile sürmediKızlar bu aşıları öğleden önce mi yapıyorlar?
Ben dün 2de gittim canım direk vurdu ebe 1dkka bile sürmedi
Bana doktor sabah iç demişti balık yağını, tok karnına.. Fark ediyor mu ki acaba?Ben saat kurdum. Sabah kalkınca zaten aç karna oldugu için demir ilacı direkt aklıma geliyor. Onun haricinde akşamüstü 4'te magnezyum, akşam 8 buçukta balık yağı için alarmı var. Yoksa ben de unutuyorum. Ama su multivitamin için bir saat belirlemedim, unutunca kalıyor işte.
Geçmiş olsun canım görmedim mesajını. Dikkat et beslenmene tansiyon gebelikte sorun oluyor genelde . Rabbim iyilik versin bebeginle sana .şimdi eve geldim kızlar. Bebeğim iyi tansiyon yükselince kanama alanı harekete geçmiş bir haftadır normal gibiydi. Dün geceden beri bayağı yüksek. Progestan a devam, tansiyon ilacına devam. Vitaminler magnezyum kan sulandırıcı iğneye devam. Cuma ayrıntılı ultrason var inşallah hepimiz için hayırlı sağlıklı günler vardır. Yavrularımızı sağlıkla alırız inşallah kucağımıza iyi dileklerinize çok teşekkür ederim.
Baya mi hiç yazmıyordun cadıSelam canlarım nasılsınız? Bayadır yazmadım kusura bakmayın,hayat telaşesi.nasılsınız bebişler nasıl
Off çok kötü olmuş, keşke herkes işini layıkıyla yapsa.. Eminim kahrolmuşsundur. İnsanın kendi yavrusu gibi oluyorlar, bakmayan bilemez. Bana da şimdi sürekli ee kediyi atacaksın şimdi dimi diyorlar. 5 yıldır benim çocuğum gibi baktığım bir can o yaa.. Atmak ne demek? 2. çocuk olunca ilkini atıyor musunuz siz diyorum ben de.. İnsanlar tuhaf..
olmaz olur mu benim de göbeğim vardi maalesef. 54 kiloyla kaldim, 50 ye düştüm. en son 55tim. yarin belli olacak ne kadar olmusum. boyum da kisa zayif degilim yani...Kızlar bu tekmeleri dışardan hisseden veya karnım oynuyor diyenler bu sorum size.Çok mu zayıfsınız ya siz? Yani ben 56,5 kilo ile hamile kaldım şuanda da 60 kiloyum ama göbeğim vardı hep. Ben içerden tekmeleri çok net ayırt ediyorum ama dışarıdan elimi koyduğumda hissetmiyorum. Bende bir sıkıntı mı var yani? Yağlarım mı engel oluyor? Hiç birinizde bir gram yağ yok muydu vicdansızlar deyin hele bana.
Ben birkaç gündür hissetmeye başladım. 51 kiloyla hamile kaldım, şu an 53 kiloyum. Elimi koyunca biraz hissediyorum öyle çok aşırı bir his yok tabi. İçimde kıpırdanmalar hissediyorum daha çok.Kızlar bu tekmeleri dışardan hisseden veya karnım oynuyor diyenler bu sorum size.Çok mu zayıfsınız ya siz? Yani ben 56,5 kilo ile hamile kaldım şuanda da 60 kiloyum ama göbeğim vardı hep. Ben içerden tekmeleri çok net ayırt ediyorum ama dışarıdan elimi koyduğumda hissetmiyorum. Bende bir sıkıntı mı var yani? Yağlarım mı engel oluyor? Hiç birinizde bir gram yağ yok muydu vicdansızlar deyin hele bana.
Hmmmm yani üzülmeyeyim o zaman ben yağlarım engel oluyor diyeolmaz olur mu benim de göbeğim vardi maalesef. 54 kiloyla kaldim, 50 ye düştüm. en son 55tim. yarin belli olacak ne kadar olmusum. boyum da kisa zayif degilim yani...
ama şöyle diyeyim benim bebisimin plesentasi rahmin arka duvarinda. dolayisiyla hissedebilecegim alan çok daha fazla. bir de üçüncü gebelik, rahim oldukca geniş. genis ova gibi takiliyor minnak. kendisi de biraz hareketli tabi. eee bunlar birleşince maaile hissettik biz kuzuyu.
en son büyük kizim hissetti mesela. küçük abla daha önce hissetmisti. mizmizlanip duruyordu niye bana tekme atmıyor diye. gecen hafta o da rahatladi şükür...
ilk gebeligimde 22 de kendim ancak hissetmeye baslamistim
bayagi farkediyor yani...
Ya bende çok ufak kıpırtılar hissediyorum ama tekmeyi hiç hissedemiyorum. Biraz daha büyümesi lazım demek ki.Ben birkaç gündür hissetmeye başladım. 51 kiloyla hamile kaldım, şu an 53 kiloyum. Elimi koyunca biraz hissediyorum öyle çok aşırı bir his yok tabi. İçimde kıpırdanmalar hissediyorum daha çok.
Tabii en azından için rahat eder. Ufak çocukla hastane işi zor cidden Allah kolaylık versin.Bende üzüldum duyamadik diye hemşire sorun yok hareket ediyor takma dedi ama insan gene de takıyor yanımda 1 yaşında oğlum var Onu bırakacak kimse yok onunla da doktora gitmek Hava da soğuk onun arabasını taksiye koy indir bindir gittiğim yerde durmuyor akşama kadar beklemeye aldım eşim geldiğinde belki çocuğu Ona bırakır giderim
Bana eczacı bir saat belirle, her gün o saatte iç dedi. Ben de akşamı belirledim tok karına içmek için. Fark edeceğini sanmam.Bana doktor sabah iç demişti balık yağını, tok karnına.. Fark ediyor mu ki acaba?
Vardı ya olmaz mıKızlar bu tekmeleri dışardan hisseden veya karnım oynuyor diyenler bu sorum size.Çok mu zayıfsınız ya siz? Yani ben 56,5 kilo ile hamile kaldım şuanda da 60 kiloyum ama göbeğim vardı hep. Ben içerden tekmeleri çok net ayırt ediyorum ama dışarıdan elimi koyduğumda hissetmiyorum. Bende bir sıkıntı mı var yani? Yağlarım mı engel oluyor? Hiç birinizde bir gram yağ yok muydu vicdansızlar deyin hele bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?