2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
BEN 75 KİLO İLE HAMİLE KALDIM DIŞARDEN ELLEDİĞİMDE YAĞDAN BAŞKA BİRLEY GELMİYOR ELİME YALNIZ DEĞİLSİN
Hahahaha ya 60 kilo olup(ki 3 kiloyuda hamilelikte aldım) nasıl bu kadar yağ barındırabiliyorum vücudumda bilmiyorum Karnım çıktı ama hala yumuşak mesela elleyince diyorum ki resmen süspanse ediyorum darebelere karşı

kızlar hic uğrayamıyorum buralara..ogluşum biraz rahatsız.okuyamadim bile çogunu.aslinda daha once de danismistim bu konuyu..aama belki benzer durumda olanlar vardir diye yine soruyorum.
doktorum ayrintili ultrasona gerek yok ben gerek olursa yollarim dedi.ama içime sinmiyor.tek bulabildigim ayni hastanede bir doc dr. kucuk bir sehir burasi bulamadim baska prof ya da doc dr.yani gidersem doktorum gittigimi ogrenecek.bana kizar mi?
bana guvenmedin mi sen der mi?
bazi doktorlar alingan oluyor.bu saatten sonra doktor degistirmek de istemiyorum. mesela
benzer durumları başka bir doktorda yasamistim.5 ay bitti artik baska doktor da kabul etmez kolayla.
belki sacmalama dediniz bile okurken ama nabayim hamileyken insanin kafa baska calisiyor

Bende aynıyım canım,göbeğim yüzünden bebeğimin dışardan hareketlerini bende zor görüyordum.7-8 inci aylarda görürsün ama.ahh şu yağlı göbeğim bundan sonra zor iner 70 kiloyum şuanda

Bizde Doğu görevindeyiz küçük bir şehir ve maalesef burada ayrıntılı usg yok ilk bebeğimde de hiç giremedim ayrıntılıya,bunda da giremedim.inşallah herşey yolunda gider

Bende aynıyım canım,göbeğim yüzünden bebeğimin dışardan hareketlerini bende zor görüyordum.7-8 inci aylarda görürsün ama.ahh şu yağlı göbeğim bundan sonra zor iner 70 kiloyum şuanda
Bende 74 kiloyum ama karnım çok gergin hareketleri belli oluyor boyum da 1.68 herhalde kemikler iri dedikleri şey

Bizde Doğu görevindeyiz küçük bir şehir ve maalesef burada ayrıntılı usg yok ilk bebeğimde de hiç giremedim ayrıntılıya,bunda da giremedim.inşallah herşey yolunda gider
Bence girme zaten ben girdiğime pişman oldum zaten anne karnında yapacakları bir şey ayrıca yirmili haftalardayız artık eminim herkes bebeğini her be olursa olsun doğurmak ister rabbim bebeklerimizi sağsalim zamanında dünyaya gelmeyi nasip etsin için rahat olsun

Neyse 7. aya ne kaldı şurda

Amin canım çok haklısın,rabbim evlatlarımızı sağ Salim bize bağışlasın

amin amin amin
benim gitme imkanim var.ama doktorumla ayni hastanede baska bir doktor.ve doktorum gerek olursa yollarim dedi ve yollamayacaktir.ben de her ihtimale karsi 2. bir doktor baksin istiyorum.ama derdimi doktora nasil anlatcam onu bilemiyorum.

Evet kuzum aynen erkek teşekkür ederim bizde iyiyiz az önce kontrolden çıktım epey bir ilaçla döndüm. Bende de kasılmalar oldu bir doktora görün istersen. Sizin cinsiyetce belli olmuştur

Kızlar merhaba bugun ayrıntılıya gittim kendi doktoruma baya baktı yarım saat falan suan kendisi hiçbir sıkıntı görmedi tam olarak 20+0 haftalık ama ultrasona göre 4gün ileride 366 gram çok tatlı ya eli kolu yüzü herşeyi var ne tuhaf hissettim kendimi bu benim mi şimdi diye yüzünü pek gösteresi yok tam doktor yüzünü izleyelim dedi bizim kız pat eli yüzüne koydu çok güldük yarında radyolog bakacak bakalım orda neler görücez

Çok teşekkür ederim. İlaçlarla normale dönmüştü Aslında. Sonra epeyce düşünce ben ilacı bıraktım doktora sormadan bıraktım belki de hatam oydu zaten tuzlu yiyen bir insan değilim yumurtaya domatesi salatalığı hiçbir zaman tuz koymam ama sıfır tuza döndüm sadece azıcık salçanın tuzu ile yemek yapıyordum ama dün tekrardan çok yükseldi işte ilaçta olmayınca zaten yükselince hissediyorum başağırısı kulaklarımın arkası yanıyor ensem. Çünkü normalde de yani hamilelikten önce de düşük tansiyonum vardı benim zaten tedavi sürecinden beri o kadar çok ilaç kullandım ki hala da kullanıyorum o yüzdentasyon ilacını normale dönünce bırakmak istedim ama bırakmamam gerekiyormuş Zaten çok fazla iştahım yok hamilelikle birlikte . Öncesinde hsmile olsam da herşeyden doyasıya yeseydim derdim. Beyaz ekmek yemiyorum hamur işi çok az yiyorum. Biraz uzun yazdım kusura bakmayın teşekkür ederim.

Valla ben daha hiç hissetmedim bebeğimi. Sanırım çok zayıf olmamamdan dolayı.

Çok geçmiş olsun canım,tansiyonun yükseldiğini nasıl anlıyorsun?benim başım ağrıyor bazen ensemden şakaklara doğru.tansiyon mu acaba bu?
Kontrollerde rutin ölçülmesi gerekiyor ama önceki doktorum hiç ölçmemişti sağlık ocağında tesadüf öğrendik doktoru değiştirdik, tansiyon aleti sldık günde üç kez ölçüp çizelgeye not ediyorum günde 4 tansiyon ilacı ( alfamet) lütfen ihmal etmeyin, inşallah öylesine ağrıyordur. Bize de haber verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…