- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Hahahaha ya 60 kilo olup(ki 3 kiloyuda hamilelikte aldım) nasıl bu kadar yağ barındırabiliyorum vücudumda bilmiyorumBEN 75 KİLO İLE HAMİLE KALDIM DIŞARDEN ELLEDİĞİMDE YAĞDAN BAŞKA BİRLEY GELMİYOR ELİME YALNIZ DEĞİLSİN
Bende aynıyım canım,göbeğim yüzünden bebeğimin dışardan hareketlerini bende zor görüyordum.7-8 inci aylarda görürsün ama.ahh şu yağlı göbeğim bundan sonra zor iner 70 kiloyum şuandaKızlar bu tekmeleri dışardan hisseden veya karnım oynuyor diyenler bu sorum size.Çok mu zayıfsınız ya siz? Yani ben 56,5 kilo ile hamile kaldım şuanda da 60 kiloyum ama göbeğim vardı hep. Ben içerden tekmeleri çok net ayırt ediyorum ama dışarıdan elimi koyduğumda hissetmiyorum. Bende bir sıkıntı mı var yani? Yağlarım mı engel oluyor? Hiç birinizde bir gram yağ yok muydu vicdansızlar deyin hele bana.
Bizde Doğu görevindeyiz küçük bir şehir ve maalesef burada ayrıntılı usg yokkızlar hic uğrayamıyorum buralara..ogluşum biraz rahatsız.okuyamadim bile çogunu.aslinda daha once de danismistim bu konuyu..aama belki benzer durumda olanlar vardir diye yine soruyorum.
doktorum ayrintili ultrasona gerek yok ben gerek olursa yollarim dedi.ama içime sinmiyor.tek bulabildigim ayni hastanede bir doc dr. kucuk bir sehir burasi bulamadim baska prof ya da doc dr.yani gidersem doktorum gittigimi ogrenecek.bana kizar mi?
bana guvenmedin mi sen der mi?
bazi doktorlar alingan oluyor.bu saatten sonra doktor degistirmek de istemiyorum. mesela
benzer durumları başka bir doktorda yasamistim.5 ay bitti artik baska doktor da kabul etmez kolayla.
belki sacmalama dediniz bile okurken ama nabayim hamileyken insanin kafa baska calisiyor
Bende 74 kiloyum ama karnım çok gergin hareketleri belli oluyor boyum da 1.68 herhalde kemikler iri dedikleri şeyBende aynıyım canım,göbeğim yüzünden bebeğimin dışardan hareketlerini bende zor görüyordum.7-8 inci aylarda görürsün ama.ahh şu yağlı göbeğim bundan sonra zor iner 70 kiloyum şuanda
Bence girme zaten ben girdiğime pişman oldum zaten anne karnında yapacakları bir şey ayrıca yirmili haftalardayız artık eminim herkes bebeğini her be olursa olsun doğurmak ister rabbim bebeklerimizi sağsalim zamanında dünyaya gelmeyi nasip etsin için rahat olsunBizde Doğu görevindeyiz küçük bir şehir ve maalesef burada ayrıntılı usg yokilk bebeğimde de hiç giremedim ayrıntılıya,bunda da giremedim.inşallah herşey yolunda gider
Neyse 7. aya ne kaldı şurdaBende aynıyım canım,göbeğim yüzünden bebeğimin dışardan hareketlerini bende zor görüyordum.7-8 inci aylarda görürsün ama.ahh şu yağlı göbeğim bundan sonra zor iner 70 kiloyum şuanda
Senin boyun iyiymiş canım,boyuna göre kilon normal gibi sanki.benim boy 1.58Bende 74 kiloyum ama karnım çok gergin hareketleri belli oluyor boyum da 1.68 herhalde kemikler iri dedikleri şey
Amin canım çok haklısın,rabbim evlatlarımızı sağ Salim bize bağışlasınBence girme zaten ben girdiğime pişman oldum zaten anne karnında yapacakları bir şey ayrıca yirmili haftalardayız artık eminim herkes bebeğini her be olursa olsun doğurmak ister rabbim bebeklerimizi sağsalim zamanında dünyaya gelmeyi nasip etsin için rahat olsun
Aynn canım aminnAmin canım çok haklısın,rabbim evlatlarımızı sağ Salim bize bağışlasın
Doğumdan sonra sıkı bit diyet bizi beklerSenin boyun iyiymiş canım,boyuna göre kilon normal gibi sanki.benim boy 1.58ve 70 kilo bilemedim
Bizde Doğu görevindeyiz küçük bir şehir ve maalesef burada ayrıntılı usg yokilk bebeğimde de hiç giremedim ayrıntılıya,bunda da giremedim.inşallah herşey yolunda gider
Evet kuzum aynen erkekSağolasın canım benim,şuan için herşey yolunda gözüküyor ama bol kasılma var,küçük birde kanama alanı mevcut hala.onun haricinde iyiyiz çok şükür.seninde herşey yolundadr inşallah.senin bebişi hep erkek hissediyordum cinsiyeti belli olmuştur artık
Canm ben onu kac kez denedim nedense öyle çıkıyor sonra pc den bir daha bakarım
Çok teşekkür ederim. İlaçlarla normale dönmüştü Aslında. Sonra epeyce düşünce ben ilacı bıraktım doktora sormadan bıraktım belki de hatam oydu zaten tuzlu yiyen bir insan değilim yumurtaya domatesi salatalığı hiçbir zaman tuz koymam ama sıfır tuza döndüm sadece azıcık salçanın tuzu ile yemek yapıyordum ama dün tekrardan çok yükseldi işte ilaçta olmayınca zaten yükselince hissediyorum başağırısı kulaklarımın arkası yanıyor ensem. Çünkü normalde de yani hamilelikten önce de düşük tansiyonum vardı benim zaten tedavi sürecinden beri o kadar çok ilaç kullandım ki hala da kullanıyorum o yüzdentasyon ilacını normale dönünce bırakmak istedim ama bırakmamam gerekiyormuş Zaten çok fazla iştahım yok hamilelikle birlikte . Öncesinde hsmile olsam da herşeyden doyasıya yeseydim derdim. Beyaz ekmek yemiyorum hamur işi çok az yiyorum. Biraz uzun yazdım kusura bakmayın teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun insallah birdaha yasamazsin arkadasımda gebelik tansiyonu var artı ilaç kullanıyor evet yiyecek yönünden zor bir gebelik geçiriyor tuz seker ve hamur isi hayatindan çiķardı şuan 33 haftalık tek başına tansiyon ilacı fayda etmedi peki sende diyet yapıyormusun
İnşallah kuzum Nisana kadar böyle geçecek Allah ım sizinkileri de benim bebeğimi de sağlıkla bağışlasın. Çok teşekkür ederim.Panik yapma canım inşallah birşey yoktur
Çok teşekkür ederim canım aminnnn inşallahÇok geçmiş olsun canım. Her şey hepimiz için yolunda gitsin inşallah
Valla ben daha hiç hissetmedim bebeğimi. Sanırım çok zayıf olmamamdan dolayı.Kızlar bu tekmeleri dışardan hisseden veya karnım oynuyor diyenler bu sorum size.Çok mu zayıfsınız ya siz? Yani ben 56,5 kilo ile hamile kaldım şuanda da 60 kiloyum ama göbeğim vardı hep. Ben içerden tekmeleri çok net ayırt ediyorum ama dışarıdan elimi koyduğumda hissetmiyorum. Bende bir sıkıntı mı var yani? Yağlarım mı engel oluyor? Hiç birinizde bir gram yağ yok muydu vicdansızlar deyin hele bana.
Kontrollerde rutin ölçülmesi gerekiyor ama önceki doktorum hiç ölçmemişti sağlık ocağında tesadüf öğrendik doktoru değiştirdik, tansiyon aleti sldık günde üç kez ölçüp çizelgeye not ediyorum günde 4 tansiyon ilacı ( alfamet) lütfen ihmal etmeyin, inşallah öylesine ağrıyordur. Bize de haber verin.Çok geçmiş olsun canım,tansiyonun yükseldiğini nasıl anlıyorsun?benim başım ağrıyor bazen ensemden şakaklara doğru.tansiyon mu acaba bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?