2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
bebek Çantasi alanlar nelr aldi acaba?
civilin kendi markasi var.fiyat da uygun alan var mi? sirt cantasi?

oy ne kadar soru birikmis kafamda..

özlemişim burayi.. hiç susasım yok
Bende alone baby'nin çantasını aldım. 109 tlye almıştım canım.

Yaaa hatırlıyorum cok tatlıydı ya bizimkinin de eller kollar sürekli yukarıda babası gibi uyuyo orda öyle en baştan beri öyleydi canım darısı başına çok heyecanlı oluyo yaa bak burdaki resimde ne yaramazlık yapsam der gibi düşünüyo

Eklentiler

• IMG-20191204-WA0008.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 91
2 hafta sonra da benim detaylı ultrason var şeker yüklemesi yapmak istemiyorum bende ama galiba doktorlar yaptırma taraftarı ama tetanoz aşısı konusunda kararliyim yaptırmıycam

Yaa harikasın canım çook çok teşekkürler
Güzel günlerde sağlıkla kullansın tatliş bebişin, ben de çok kararsızım alacağım ürünlerde, ama bunları beğendim gerçekten
Rica ederim canım daha güzelleri senin olsun inşallah özellikle arabayı tavsiye ederim kesinlikle hem hafif hem sürüşü kolay inşallah güzel günlerde sağlıkla keyifle kullanırız aldıklarımızı

2 hafta sonra da benim detaylı ultrason var şeker yüklemesi yapmak istemiyorum bende ama galiba doktorlar yaptırma taraftarı ama tetanoz aşısı konusunda kararliyim yaptırmıycam
Benim doktorumda çok net konuştu şeker yüklemesinde. Bende yaptırmasak mı acaba dedim. Asıl onu yaptırmak gerekiyor 2 Li 3lü testi yaptırmak istemesen kabul çünkü onların sonucuna müdahale durumu yok ama şeker öyle değil. Eğer şeker çıkarsa bebeğini şekere karşı koruyabiliyorsun dedi. Çok net konuştu mecburen yaptıracğım

Komedi resmen düşünüyor bıdık

Eklentiler

• 121D830B-9D4E-4A14-8015-760B9C260E93.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 87
Cok geçmiş olsun bütün ilaclarini vitaminlerini agrı kesicilerini unut ama sakın tansiyon ilacinı aksatma o hepsinden önemli tansiyon düşüklüğü tehlikeli değil düşmesinden korkma en fazla sersemlersin gıdalarla yerine gelir haftalar ilerledikçe daha çok yükseliyor evet kolay değil belki burdan bana konuşmak kolay gelir ama farklı sınavlardan geciyoruz icmek zorunda oldugumuz ilaclar veya yapmamız gerekenler İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde çocuklarımızı kucağımıza alır ve büyütürüz Bu arada seni tebrik ederim ben arkadaşımı diyet yapıyor demiştim anlattıklarına bakıyorum da sen daha iyi bir diyet uyguluyorsun Sadece yemeyle de değil bazen stres kaynaklı da tansiyon çıkıyor inşallah bir daha yaşamazsın dikkat et canım kendine

Yav benimki de öyle. Kızımda yaptırmıştık. Hiç içesim yok o lanet şeyi

Tetanoz bende yaptırmayacağım. Sizin dr da mı önermiyor?

Canım ben videoya bile çektim eşime göstermek için ama dediğin gibi zayıf hamile kaldım göbek sıfırdı hatta içe göçükte yağ yoktu 1.68 boy 57 ile hamile kaldım göbeğimi açıp izleyince görüyorum tekmeleri ama elimi koyunca vurmuyor hınzır hissediyor mu ne o yüzden eşim denk gelemiyor ama herkeste olacak diye birşey yok daha erken haftalar çünkü kafana takacak birşey değil yani

Sen unutuyormuşsun, ben bilerek içmiyorum,hiç canım istemiyor yaazorla içiyorum,kendimi telkin ederek,haftada 2 3 gün içmiyorum

Aynen bende momvital dha kullanıyorum, geçen yutamadim, bogulacağım sandim

Çok geçmiş olsun..

Doktora da her zaman gidemiyorsun, ücreti çok fazla her durumdada gidince yüz göz oluyorsun, ben iki kez telaslanıp gittim gülüp durdular çok sinir bozucu ama hamilelik birde ilk hamilelegim insan ister istemez endişeleniyor..
Tetanoz bende yaptırmayacağım. Sizin dr da mı önermiyor?
Ben tetanozu 2017 aralık 'ta yaptırmama rağmen (5 Yıl koruyuculuğu olduğu yaziyordu) hemşire, işyeri hekimi, aile hekimi, kendi doktorum yaptırmanın hiç bir zararı olmayacağını 2017 deki tek doz yapıldığını ve 1 sene koruyacağını riske atmamalı söylediler. Bende bugün sabah gidip yaptırdım. Ağrı yok çok sukur. Sizin doktorunuz neden önermiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…