- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Bende alone baby'nin çantasını aldım. 109 tlye almıştım canım.bebek Çantasi alanlar nelr aldi acaba?
civilin kendi markasi var.fiyat da uygun alan var mi? sirt cantasi?
oy ne kadar soru birikmis kafamda..
özlemişim burayi.. hiç susasım yok
Ah benim kızımda öyle sürekli eller yüzünde. Hatırlarsan 12 haftalık 4 boyutlu görüntüsünü atmıştım buraya onda bile öyleydi. Benimde çarşamba günü detaylım çok merak ediyorum yine kapayacak mı yüzünüBu arada çok sevindim herşeyin iyi çıkmasına yavrum,darısı başıma
Yaaa hatırlıyorum cok tatlıydıAh benim kızımda öyle sürekli eller yüzünde. Hatırlarsan 12 haftalık 4 boyutlu görüntüsünü atmıştım buraya onda bile öyleydi. Benimde çarşamba günü detaylım çok merak ediyorum yine kapayacak mı yüzünüBu arada çok sevindim herşeyin iyi çıkmasına yavrum,darısı başıma
Yaa harikasın canım çook çok teşekkürlerTabiki ekliyorum canım simdi hatta beşiği de ekledim dün aksam kurduk onu da ekliyeyim
Rica ederim canım daha güzelleri senin olsun inşallahYaa harikasın canım çook çok teşekkürler
Güzel günlerde sağlıkla kullansın tatliş bebişin, ben de çok kararsızım alacağım ürünlerde, ama bunları beğendim gerçekten
Benim doktorumda çok net konuştu şeker yüklemesinde. Bende yaptırmasak mı acaba dedim. Asıl onu yaptırmak gerekiyor 2 Li 3lü testi yaptırmak istemesen kabul çünkü onların sonucuna müdahale durumu yok ama şeker öyle değil. Eğer şeker çıkarsa bebeğini şekere karşı koruyabiliyorsun dedi. Çok net konuştu mecburen yaptıracğım2 hafta sonra da benim detaylı ultrason var şeker yüklemesi yapmak istemiyorum bende ama galiba doktorlar yaptırma taraftarı ama tetanoz aşısı konusunda kararliyim yaptırmıycam
Komedi resmen düşünüyor bıdıkYaaa hatırlıyorum cok tatlıydıya bizimkinin de eller kollar sürekli yukarıda babası gibi uyuyo orda öyle en baştan beri öyleydi canım darısı başına çok heyecanlı oluyo yaa bak burdaki resimde ne yaramazlık yapsam der gibi düşünüyo
Aynen ya daha doğmadan kara kara düşünmeye başladı cocugumKomedi resmen düşünüyor bıdık
Maşallah güzel bir karın ama beğendimValla ben de bilmiyorum zayıfım belki ondan anlıyorlar.3 hafta önce şöyleydi karnım
Cok geçmiş olsun bütün ilaclarini vitaminlerini agrı kesicilerini unut ama sakın tansiyon ilacinı aksatma o hepsinden önemli tansiyon düşüklüğü tehlikeli değil düşmesinden korkma en fazla sersemlersin gıdalarla yerine gelir haftalar ilerledikçe daha çok yükseliyor evet kolay değil belki burdan bana konuşmak kolay gelir ama farklı sınavlardan geciyoruz icmek zorunda oldugumuz ilaclar veya yapmamız gerekenler İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde çocuklarımızı kucağımıza alır ve büyütürüz Bu arada seni tebrik ederim ben arkadaşımı diyet yapıyor demiştim anlattıklarına bakıyorum da sen daha iyi bir diyet uyguluyorsun Sadece yemeyle de değil bazen stres kaynaklı da tansiyon çıkıyor inşallah bir daha yaşamazsın dikkat et canım kendineÇok teşekkür ederim. İlaçlarla normale dönmüştü Aslında. Sonra epeyce düşünce ben ilacı bıraktım doktora sormadan bıraktım belki de hatam oydu zaten tuzlu yiyen bir insan değilim yumurtaya domatesi salatalığı hiçbir zaman tuz koymam ama sıfır tuza döndüm sadece azıcık salçanın tuzu ile yemek yapıyordum ama dün tekrardan çok yükseldi işte ilaçta olmayınca zaten yükselince hissediyorum başağırısı kulaklarımın arkası yanıyor ensem. Çünkü normalde de yani hamilelikten önce de düşük tansiyonum vardı benim zaten tedavi sürecinden beri o kadar çok ilaç kullandım ki hala da kullanıyorum o yüzdentasyon ilacını normale dönünce bırakmak istedim ama bırakmamam gerekiyormuş Zaten çok fazla iştahım yok hamilelikle birlikte . Öncesinde hsmile olsam da herşeyden doyasıya yeseydim derdim. Beyaz ekmek yemiyorum hamur işi çok az yiyorum. Biraz uzun yazdım kusura bakmayın teşekkür ederim.
Benim eşimde çok hevesli ama bakalım inşallah bizde hissederiz yakında
Yav benimki de öyle. Kızımda yaptırmıştık. Hiç içesim yok o lanet şeyiBenim doktorumda çok net konuştu şeker yüklemesinde. Bende yaptırmasak mı acaba dedim. Asıl onu yaptırmak gerekiyor 2 Li 3lü testi yaptırmak istemesen kabul çünkü onların sonucuna müdahale durumu yok ama şeker öyle değil. Eğer şeker çıkarsa bebeğini şekere karşı koruyabiliyorsun dedi. Çok net konuştu mecburen yaptıracğım
Tetanoz bende yaptırmayacağım. Sizin dr da mı önermiyor?2 hafta sonra da benim detaylı ultrason var şeker yüklemesi yapmak istemiyorum bende ama galiba doktorlar yaptırma taraftarı ama tetanoz aşısı konusunda kararliyim yaptırmıycam
Neden önermedi doktorunuz? Dün yaptırdım ben öyle agrı acı da olmadı rahatım yani ilk gebelikte yaptırdınız mı sizTetanoz bende yaptırmayacağım. Sizin dr da mı önermiyor?
Ah yavruuuuumAynen ya daha doğmadan kara kara düşünmeye başladı cocugum
Canım ben videoya bile çektim eşime göstermek için ama dediğin gibi zayıf hamile kaldım göbek sıfırdı hatta içe göçükte yağ yoktu 1.68 boy 57 ile hamile kaldım göbeğimi açıp izleyince görüyorum tekmeleri ama elimi koyunca vurmuyor hınzır hissediyor mu ne o yüzden eşim denk gelemiyor ama herkeste olacak diye birşey yok daha erken haftalar çünkü kafana takacak birşey değil yaniKızlar bu tekmeleri dışardan hisseden veya karnım oynuyor diyenler bu sorum size.Çok mu zayıfsınız ya siz? Yani ben 56,5 kilo ile hamile kaldım şuanda da 60 kiloyum ama göbeğim vardı hep. Ben içerden tekmeleri çok net ayırt ediyorum ama dışarıdan elimi koyduğumda hissetmiyorum. Bende bir sıkıntı mı var yani? Yağlarım mı engel oluyor? Hiç birinizde bir gram yağ yok muydu vicdansızlar deyin hele bana.
Sen unutuyormuşsun, ben bilerek içmiyorum,hiç canım istemiyor yaazorla içiyorum,kendimi telkin ederek,haftada 2 3 gün içmiyorum
Çok geçmiş olsun..şimdi eve geldim kızlar. Bebeğim iyi tansiyon yükselince kanama alanı harekete geçmiş bir haftadır normal gibiydi. Dün geceden beri bayağı yüksek. Progestan a devam, tansiyon ilacına devam. Vitaminler magnezyum kan sulandırıcı iğneye devam. Cuma ayrıntılı ultrason var inşallah hepimiz için hayırlı sağlıklı günler vardır. Yavrularımızı sağlıkla alırız inşallah kucağımıza iyi dileklerinize çok teşekkür ederim.
Doktora da her zaman gidemiyorsun, ücreti çok fazla her durumdada gidince yüz göz oluyorsun, ben iki kez telaslanıp gittim gülüp durdular çok sinir bozucuBende üzüldum duyamadik diye hemşire sorun yok hareket ediyor takma dedi ama insan gene de takıyor yanımda 1 yaşında oğlum var Onu bırakacak kimse yok onunla da doktora gitmek Hava da soğuk onun arabasını taksiye koy indir bindir gittiğim yerde durmuyor akşama kadar beklemeye aldım eşim geldiğinde belki çocuğu Ona bırakır giderim
Ben tetanozu 2017 aralık 'ta yaptırmama rağmen (5 Yıl koruyuculuğu olduğu yaziyordu) hemşire, işyeri hekimi, aile hekimi, kendi doktorum yaptırmanın hiç bir zararı olmayacağını 2017 deki tek doz yapıldığını ve 1 sene koruyacağını riske atmamalı söylediler. Bende bugün sabah gidip yaptırdım. Ağrı yok çok sukur. Sizin doktorunuz neden önermiyor?Tetanoz bende yaptırmayacağım. Sizin dr da mı önermiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?