2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Selam kızlar birkacgundur yazamadım. Herkes iyidir umarım. Bugün Tatenoz aşısi oldum. 1ay sonra tekrar olacakmışım. 5e tamamlanacak benimki. Kızımın tekmelerini rahatlıkla hissediyorum artık 1haftadir. İki gündür ise karnımda hareket şekli gorunuyor özlemişim bu duyguyu meğerse

Neden önermedi doktorunuz? Dün yaptırdım ben öyle agrı acı da olmadı rahatım yani ilk gebelikte yaptırdınız mı siz
Acıdan değil. Dr um bebeğe zararı olduğunu söylüyor anne karnında iken. Hastane ortamında zaten gerek yok buna diyor. İlk gebeliğimde de yaptırmadım. Asla dedi sakın dedi eşime de yaptırmadım dedi ikna oldum. Evde doğum yapacaksan yaptır dedi.

yaa benim de 1. doktorum önermemişti ilk dogumda..
ama bu doktorum illa şart diyor..ne gibi bir zarari olabilirmiş peki?
kafam allak bullak bu konuda yaa

Çok teşekkür ederim. Şükür evimiz huzurlu, eşim yoldaşım. Raporluyum işe de gitmiyorum. Evde dinleniyorum işte. sadece evham yapıyorum o da stres yapıyor olabilir . Bebeğimi çok zor buldum. Rabbimin emaneti. İnşallah kucağıma almayı nasip eder. İyi bir anne olabilirim. Ömrüm yeter vatanına milletine bize hayırlı bir evlat olarak yetiştirebilirim. Rabbim hepimizin evladını hayırlı etsin inşallah

Sizin kararınız tabi ben söylemek istedim

yaa benim de 1. doktorum önermemişti ilk dogumda..
ama bu doktorum illa şart diyor..ne gibi bir zarari olabilirmiş peki?
kafam allak bullak bu konuda yaa
Çok detaylı anlatması imkansız ama Çocuğun ileride sağlığı ile ilgili problem yaratma ihtimali var diyor. Birde kan uyuşmazlığında daha da kötü etkileri var diyor.

Çok detaylı anlatması imkansız ama Çocuğun ileride sağlığı ile ilgili problem yaratma ihtimali var diyor. Birde kan uyuşmazlığında daha da kötü etkileri var diyor.
Aaa ben yaptırdım canım bizimde kan uyuşmazlığı var doktorum bişiy demedi bak şimdi kafama takıldı

Yaaa minnoşşşş valla öyle duruyor annesi doğunca yandın sen

Tetanoz aşısı ölü bir aşı ve hiçbir zararı yok.. Bir doktor neden aşı karşıtlığı yapar ki anlamam..? Çok şaşırıyorum aşı yaptırmaya karşı olan insanlara.. Bu kadar hastalığın kol gezdiği ülkede hem de.. Tabi herkesin kendi seçimi ama asla böyle bir risk alıp aşı yaptırmamazlık yapmadım.. Çocuğumun da özel devlet ne aşısı varsa yaptırdım..

Ben henüz doktoruma sormadım, haftaya soracağım aşı olayını.. Ama zaten sırf doğum sırasında yaşanabilecek bir şey için vurulmuyoruz ki tetanozu.. Ben şahsen geçen sene okula öğrencilere gelmişlerken kendime de vurdurdum misal, çünkü günlük yaşamımızda da kapabiliriz bu mikrobu.. He bebek için zararı varsa amenna ama bir doktor öyle bir doktor böyle diyor, kafası karışıyor insanın.. Ben sanırım vurdurma fikrine daha yakınım. Bakalım..

Yaptırın lütfen zaten..

Bugün instagramda bir arkadaşım aşı karşıtı bir paylaşımı repost etmiş. Ben de asıl paylaşım altındaki yorumlara bakayım dedim, merak ettim bu insanlar neden karşı acaba diye.. Yoruma kapalıydı. Hesabın adı da sorgulayananneler :) Ama gönderilerinin hepsi sorgulamaya kapalı.. Özel mesajla sorayım dedim onu da kapatmış :) Çok ilginç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…