Aynen bende momvital dha kullanıyorum, geçen yutamadim, bogulacağım sandim
Çok geçmiş olsun..
Bizde kan uyuşmazlığı var. Onu tetikliyor diyor. Ayrıca bebeğe ileride zarar olur diyor. Hamile değilken aşı yaptırabilirsin. Doğumdan sonra yaptırmamı söyledi. Ya da evde doğum yapacaksan gerekebilir hastane ortamında zaten hiç gerek yok bu sebeple de hamile iken bebeğe mikrop gönderme taraftarı değil. Çünkü hiçbir yararı yokmuş.
Ben tetanozu 2017 aralık 'ta yaptırmama rağmen (5 Yıl koruyuculuğu olduğu yaziyordu) hemşire, işyeri hekimi, aile hekimi, kendi doktorum yaptırmanın hiç bir zararı olmayacağını 2017 deki tek doz yapıldığını ve 1 sene koruyacağını riske atmamalı söylediler. Bende bugün sabah gidip yaptırdım. Ağrı yok çok sukur. Sizin doktorunuz neden önermiyor?
Aynen bende momvital dha kullanıyorum, geçen yutamadim, bogulacağım sandim
Çok geçmiş olsun..
Bizde kan uyuşmazlığı var. Onu tetikliyor diyor. Ayrıca bebeğe ileride zarar olur diyor. Hamile değilken aşı yaptırabilirsin. Doğumdan sonra yaptırmamı söyledi. Ya da evde doğum yapacaksan gerekebilir hastane ortamında zaten hiç gerek yok bu sebeple de hamile iken bebeğe mikrop gönderme taraftarı değil. Çünkü hiçbir yararı yokmuş.
Ben tetanozu 2017 aralık 'ta yaptırmama rağmen (5 Yıl koruyuculuğu olduğu yaziyordu) hemşire, işyeri hekimi, aile hekimi, kendi doktorum yaptırmanın hiç bir zararı olmayacağını 2017 deki tek doz yapıldığını ve 1 sene koruyacağını riske atmamalı söylediler. Bende bugün sabah gidip yaptırdım. Ağrı yok çok sukur. Sizin doktorunuz neden önermiyor?
Acıdan değil. Dr um bebeğe zararı olduğunu söylüyor anne karnında iken. Hastane ortamında zaten gerek yok buna diyor. İlk gebeliğimde de yaptırmadım. Asla dedi sakın dedi eşime de yaptırmadım dedi ikna oldum. Evde doğum yapacaksan yaptır dedi.Neden önermedi doktorunuz? Dün yaptırdım ben öyle agrı acı da olmadı rahatım yani ilk gebelikte yaptırdınız mı siz
Henüz almadım ama bu çantayı gözüme kestirdim sanırım hoşuma gitti fiyatını düşmüş yakalarsam alabilirimAlone Taba Kadın Bebek Bakım Çantası 9352 Taba | Trendyol
Acıdan değil. Dr um bebeğe zararı olduğunu söylüyor anne karnında iken. Hastane ortamında zaten gerek yok buna diyor. İlk gebeliğimde de yaptırmadım. Asla dedi sakın dedi eşime de yaptırmadım dedi ikna oldum. Evde doğum yapacaksan yaptır dedi.
Çok teşekkür ederim. Şükür evimiz huzurlu, eşim yoldaşım. Raporluyum işe de gitmiyorum. Evde dinleniyorum işte. sadece evham yapıyorum o da stres yapıyor olabilir . Bebeğimi çok zor buldum. Rabbimin emaneti. İnşallah kucağıma almayı nasip eder. İyi bir anne olabilirim. Ömrüm yeter vatanına milletine bize hayırlı bir evlat olarak yetiştirebilirim. Rabbim hepimizin evladını hayırlı etsin inşallahCok geçmiş olsun bütün ilaclarini vitaminlerini agrı kesicilerini unut ama sakın tansiyon ilacinı aksatma o hepsinden önemli tansiyon düşüklüğü tehlikeli değil düşmesinden korkma en fazla sersemlersin gıdalarla yerine gelir haftalar ilerledikçe daha çok yükseliyor evet kolay değil belki burdan bana konuşmak kolay gelir ama farklı sınavlardan geciyoruz icmek zorunda oldugumuz ilaclar veya yapmamız gerekenler İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde çocuklarımızı kucağımıza alır ve büyütürüz Bu arada seni tebrik ederim ben arkadaşımı diyet yapıyor demiştim anlattıklarına bakıyorum da sen daha iyi bir diyet uyguluyorsun Sadece yemeyle de değil bazen stres kaynaklı da tansiyon çıkıyor inşallah bir daha yaşamazsın dikkat et canım kendine
Hayır canım olmuyor. Bebeğin aşağıda mı?
Sizin kararınız tabi ben söylemek istedimUltrason cihazıyla bakmadı zaten. Kalp atışını dinledikleri bir cihaz var onunla baktı. Bir de bu durumlarda kar zarar durumuna bakmak lazım.diye düşünüyorum. Yani eğer bebeğe Allah korusun bir şey olmuşsa ultrasona girmeden göremem ki.
Karnın varsa şeklinden anlayabilirsin. Ya da dr un söyler. Duruş şekilde ağrı yapıyor. Yatay durursa o tarz ağrılar oluyor.bilmem nasil anliycam ki
Çok detaylı anlatması imkansız ama Çocuğun ileride sağlığı ile ilgili problem yaratma ihtimali var diyor. Birde kan uyuşmazlığında daha da kötü etkileri var diyor.yaa benim de 1. doktorum önermemişti ilk dogumda..
ama bu doktorum illa şart diyor..ne gibi bir zarari olabilirmiş peki?
kafam allak bullak bu konuda yaa
Aaa ben yaptırdım canım bizimde kan uyuşmazlığı var doktorum bişiy demedi bak şimdi kafama takıldıÇok detaylı anlatması imkansız ama Çocuğun ileride sağlığı ile ilgili problem yaratma ihtimali var diyor. Birde kan uyuşmazlığında daha da kötü etkileri var diyor.
Yaaa minnoşşşşYaaa hatırlıyorum cok tatlıydıya bizimkinin de eller kollar sürekli yukarıda babası gibi uyuyo orda öyle en baştan beri öyleydi canım darısı başına çok heyecanlı oluyo yaa bak burdaki resimde ne yaramazlık yapsam der gibi düşünüyo
Doktor 5 yıl içinde yapıldıysa çok da önmli değil dedi ben 2 yıl önce yatırmıştımTetanoz bende yaptırmayacağım. Sizin dr da mı önermiyor?
Maşallah bende öyleyimBu arada benim karnım bayaa çıktı bugün minibüse bindim bir kadın yer bile verdi
Çok detaylı anlatması imkansız ama Çocuğun ileride sağlığı ile ilgili problem yaratma ihtimali var diyor. Birde kan uyuşmazlığında daha da kötü etkileri var diyor.
Ben henüz doktoruma sormadım, haftaya soracağım aşı olayını.. Ama zaten sırf doğum sırasında yaşanabilecek bir şey için vurulmuyoruz ki tetanozu.. Ben şahsen geçen sene okula öğrencilere gelmişlerken kendime de vurdurdum misal, çünkü günlük yaşamımızda da kapabiliriz bu mikrobu.. He bebek için zararı varsa amenna ama bir doktor öyle bir doktor böyle diyor, kafası karışıyor insanın.. Ben sanırım vurdurma fikrine daha yakınım. Bakalım..Acıdan değil. Dr um bebeğe zararı olduğunu söylüyor anne karnında iken. Hastane ortamında zaten gerek yok buna diyor. İlk gebeliğimde de yaptırmadım. Asla dedi sakın dedi eşime de yaptırmadım dedi ikna oldum. Evde doğum yapacaksan yaptır dedi.
Yaptırın lütfen zaten..Ben henüz doktoruma sormadım, haftaya soracağım aşı olayını.. Ama zaten sırf doğum sırasında yaşanabilecek bir şey için vurulmuyoruz ki tetanozu.. Ben şahsen geçen sene okula öğrencilere gelmişlerken kendime de vurdurdum misal, çünkü günlük yaşamımızda da kapabiliriz bu mikrobu.. He bebek için zararı varsa amenna ama bir doktor öyle bir doktor böyle diyor, kafası karışıyor insanın.. Ben sanırım vurdurma fikrine daha yakınım. Bakalım..
Bugün instagramda bir arkadaşım aşı karşıtı bir paylaşımı repost etmiş. Ben de asıl paylaşım altındaki yorumlara bakayım dedim, merak ettim bu insanlar neden karşı acaba diye.. Yoruma kapalıydı. Hesabın adı da sorgulayananneler :) Ama gönderilerinin hepsi sorgulamaya kapalı.. Özel mesajla sorayım dedim onu da kapatmış :) Çok ilginç..Tetanoz aşısı ölü bir aşı ve hiçbir zararı yok.. Bir doktor neden aşı karşıtlığı yapar ki anlamam..? Çok şaşırıyorum aşı yaptırmaya karşı olan insanlara.. Bu kadar hastalığın kol gezdiği ülkede hem de..Tabi herkesin kendi seçimi ama asla böyle bir risk alıp aşı yaptırmamazlık yapmadım.. Çocuğumun da özel devlet ne aşısı varsa yaptırdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?