- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Son zamanlarda artıyor bence gaz olayı ya bende de çok varİşte sonra da gündüz ağrılarını çekiyorm birsürü gaz sancım oluyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son zamanlarda artıyor bence gaz olayı ya bende de çok varİşte sonra da gündüz ağrılarını çekiyorm birsürü gaz sancım oluyor![]()
OOooh yarasınValla bir sandviç hazırlayıp gömdüm bile Allah affetsin![]()
Süt iç sütGece gece çilek yedim yemez olaydım
Midemde yangın çıktı![]()
Senin oğlun kaç yaşında canım?İlahii Sütümü çaldı lafına güldüm :))
Oğlun kaç aylıktı canım ?
Oğlun için ayrı biberon mu yapsan acaba. İkisi De bebek ya kıyamamm kıskançlık oluyordur tabi..Allah yardımcın olsun bende kızım doğunca oğlumun tepkilerini çok merak ediyorm . Şmdiden karnımı kardeşşşş kardeşşş sevsede öpse de eve geldiğinde ne yapcak çok meraktaym![]()
Ay benm eşimde şaşırıyor bakma öyle hamileym ben diyorm dönüyorSon zamanlarda artıyor bence gaz olayı ya bende de çok vareşim artık şok oluyor, gebelikten önce hiç duymamıştı da
![]()
14 nisanda tam 3 olacak inşallahSenin oğlun kaç yaşında canım?
Benimde 2.5 yaşında 31 aylık kızm var
Ah yavrum baya kıskanıyor , nasıl baş edeceksiniz bilemedim. Herşeyi yapmışsınız zaten . Allah yardımcınız olsun . Çözüm bulabilirsiniz inşallah
1 ltremiSüt iç süt
Bende üç tane çikolata yedm midem yandı 1 ltre laktozsuz sütü içtim biraz geçti![]()
Süt iç süt
Bende üç tane çikolata yedm midem yandı 1 ltre laktozsuz sütü içtim biraz geçti![]()
Yaa ama nazar değerEki Görüntüle 2611105
İnsallah çok yoruldum hele 2 gündür hepten yoruldum. Bak bu yaramaz oglum
Oyyy maşallah subhanallah buna sütler feda olsunEki Görüntüle 2611105
İnşallah biraz zor olacak gibi görünüyor.Çok sabır isteyen bi dönemdesiniz canımumarım bu alışma evreniz çok uzun sürmez
Hemen alışır kardeşine paşa![]()
Bende şimdi gaviscon içtimGece gece çilek yedim yemez olaydım
Midemde yangın çıktı![]()
Bende aynı bahaneyi sunuyorumAy benm eşimde şaşırıyor bakma öyle hamileym ben diyorm dönüyor![]()
Oyyy masumluğa bak.Eki Görüntüle 2611105
Oyyy maşallah subhanallah buna sütler feda olsunkusura bakma canm ben oğlundan yanayım
![]()
1 ltremi2 bardak anca içerim herlde
1 lt naptn bacm
Evet kızlar ben sütü oğluma hamileyken de çok içtim mideme tek iyi gelen o oluyor ama laktozsuz olacak :))Neyyyy 3 çikolata ve 1 lt süt![]()
Bende yatıyorum kalkıp süt içecem kalkamıyorumBende şimdi gaviscon içtim![]()
Banada iyi geliyor süt ama 1 lt içemem herldeEvet kızlar ben sütü oğluma hamileyken de çok içtim mideme tek iyi gelen o oluyor ama laktozsuz olacak :))
Oğlum da süte aşık ne kadr versem o kadr içer asla yok demez anası kılıklı![]()
Evet kızlar ben sütü oğluma hamileyken de çok içtim mideme tek iyi gelen o oluyor ama laktozsuz olacak :))
Oğlum da süte aşık ne kadr versem o kadr içer asla yok demez anası kılıklı![]()