2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aslında cok güzel zamanlarda hamilelik geçiriyoruz ama dışarı çıkamadık bunaldık😂 valla hareketsizlikten mi kabız olduk nedir🤔

Bende güya ishal olcam doğum yakındır falan diye umut ediyordum ama kabız oldum tam tersi🤦🏼‍♀️ simdi doğursam ıkınırken gelir diye de korkuyorum lavman bari yaptırırım 😂
Çok mantıklı, hareket edemiyoruz diye sanırım..
Hadi yaa benim doktorum 2 ye çıkarabilirsin demişti birde magnezyumla desteklemekte rahatlatıyor bilgin olsun 😊
Magnezyum da kullanıyorum ama kalsiyum, magnezyum , d3 birarada.. Kalsiyum da kabızlığı tetikliyor olabilir bende çünkü süt ve süt ürünleri beni çocukluğumdan beri kabız yapar.

Bana da bi arkadaşım söylemişti. Birşey olacağını sanmam ama önlem almak lazım.
emzirirken tıkanırsa diye korkuyorum bende ilkyardım videoları izledim tavsiye ederim. İnsan acil bi durumda napıcanı öğrenince biraz rahatlıyor
Aynn izledim zaten birde doktorum emzirme şekli hakkında bilgi verdi gösterdi kafa yularda yatay eğimli tut ve emzirdiktrn sonra omuzda gazını çıkart demişti hiç birsoru. Olmaz dedi

Aynn izledim zaten birde doktorum emzirme şekli hakkında bilgi verdi gösterdi kafa yularda yatay eğimli tut ve emzirdiktrn sonra omuzda gazını çıkart demişti hiç birsoru. Olmaz dedi
Evet evet vücudu tam bize dönük karın karına hafif eğimli baş yukarıda. Böyle anlatırken çok kolay geliyor inşallah becerebilirim🤓

Ne yapmam lazım ya bu hamilelikte ne denersem işe yaramadı. Aslında kabızlıktan cok çekmiş biriyim tecrübeliyim ama demir ilacı sanırım beni mahvediyor 🤦🏼‍♀️
Ben bir haftadır demiri bıraktım doğuma az kaldı kabız olmayayım diye ama yine de oldum . Şu an farkettim ki yoğurt yemiyorum bi kaç gündür, yoğurt çok işe yarıyor üşenmesem kalkıp yerdim ama yarına inşallah, nasılsa bu gece de doğurmuyorum :D

Ben bir haftadır demiri bıraktım doğuma az kaldı kabız olmayayım diye ama yine de oldum . Şu an farkettim ki yoğurt yemiyorum bi kaç gündür, yoğurt çok işe yarıyor üşenmesem kalkıp yerdim ama yarına inşallah, nasılsa bu gece de doğurmuyorum :D
Ya aslında benim de kanım çok yüksek iyice bunaldım içmekten ha bıraktım ha bırakıcam 😂 yoğurt işe yarıyor mu pek sevmiyorum süt ürünlerini de 🤦🏼‍♀️

Acıktım :cry: Millet her pazartesi diyete başlar çarşamba bozar. Ben hergün başlayıp her gece bozuyorum 😁
Ben de acıktım çok.. Dolapta makarna var, aklıma girme 🙄
Ben bir haftadır demiri bıraktım doğuma az kaldı kabız olmayayım diye ama yine de oldum . Şu an farkettim ki yoğurt yemiyorum bi kaç gündür, yoğurt çok işe yarıyor üşenmesem kalkıp yerdim ama yarına inşallah, nasılsa bu gece de doğurmuyorum :KK70:
Yoğurt yesem benim içim betona döner heralde 🤣

He valla zaten doğsun anlatıxcam sende cok çektim hastanelerde süründüm 4 ay aç gezdim 😂😂 doğururken büyük bi salgın vardı falan diye 😂😂
Hahahhaha klasik anne 😂😂 benim annemde bana hep şey der. '3 çocuğumsun ama en zor seni doğurdum. Hastane inledi sesimden.' 😂😂

:KK22:Heyecandan uyuyamıyorum 7.30 da doğumum var bana dua edin Kızlar ❤50 kez lavaboya gittim yürü yürü evin içinde pufffff
Ayyyyyy çok heyecanlı 😍 allahım sağ salim kavuşmayı nasip etsin canım 🙏 bize de yaz müsait olunca 😊

Back
X