2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım dün ben de aynı senin moddaydım. Hiçbir şey yapasım yoktu. Ağlayasım geliyordu. Yemek yiyesim bile yoktu. Arada oluyor sanırım. Takma kafana. Dün o modadan çıkabilmek için kalktım ıslak kek yaptım. İyi geldi gerçekten. Sonra bir de duş aldım. İyice kendime geldim. Düşünüp kötüyüm dedikçe daha kötü oluyor insan. 🌸
Gerçekten yiyesim de yoktu kahvaltımı daha biraz önce yaptım. Eşim halimi görünce konuştu benmle , o biraz rahatlattı sağolsun. Artık ağrılar da baya fazlalaşınca İyice sıkıldım sanırım. Şimdi iyim çok şükür🌺
Biraz Allah'a emanet ettim açıkça aynı odada birlikte kaldigimiz kadınlar ile de çok temas kurmaktan kaçındım ama herhangi bir sorun olmadı yani mesela içeriye hemşireler filan girdiğinde yemek veya temizlik saatinde daha cok lavobo.yu kullandım ama bizim yanımıza kimsenin refekat etmemesinin getirdiği tedirginlik salgın riskinin karsısında bence daha iyii..
Aynı odada kaldığın kadınla da doğum için mi oradaydı ? Gece bebeğin ağladığında falan onların tepkisi nasl oldu acaba . Ben çok utanırım birilerine rahatsızlık vermekten . Keşke özel oda olsa devlette de .
Ben de aynı durumdayım, hava kapalı ve soğuk biraz onun etkisi biraz da belirsizlik...3 de kontrolüm var bu kez de tık yoksa :KK14:
Ay hadi inşallah bu sefer olcak sanırım . Sen ne hissediyorsun peki sancın oluyor mu ?

Modum çok düşük bugün aşırı duygusalım . Evde eşim ve oğlum olmasına rağmen Çok yanlız hissediyorum. Nedn böyle oldu ki 😞

Bazen oluyor canım naparsan yap yanında kim olursa olsun yaşıyorsun o duyguları.
Benimde iki gündür enerjim düştü. Beklemek ve sürekli evde olmak yoruyor artık.

Kızlar bacaklarım çok ağrıyor benim, herhangi bir yürüyüş, herhangi bir spor yaptığım da yok. Hani adet sancısı bacaklara vurur ya, yaşayanlar bilir nasıl olduğunu, öyle bir ağrı.. Her gün başka bir yerim ağrıyor artık ya..

Aynen her gün farklı ağrılarla uğraşıyoruz.
Zaman azaldıkça vucüt daha çok tepki veriyor sanki.

doktor bana enfeksiyon için antibiyotik verdi. şimdi hemen doğum olsa bu antibiyotik benim sütümü etkiler mi , bebeğe zararı olur mu yani doğumdan hemen önce içilen antibiyotiğin ? 🤔

Bana da oluyor arada. Doktora sormuştum bebek sinire baskı yapıyor demişti. O da normalmiş, gebelikteki her ağrı gibi 🙄
Hadi ya.. Demin de marketten gelenleri temizlerken birkaç kez eğildim tam hani şu genital bölgenin üstü kısmında çizgi var ya he oranın alt kısmındaki üçgen yere felaket sancı saplandı. Şimdi her eğildiğimde sancı giriyor oraya.. Anlamadım onu da..

doktor bana enfeksiyon için antibiyotik verdi. şimdi hemen doğum olsa bu antibiyotik benim sütümü etkiler mi , bebeğe zararı olur mu yani doğumdan hemen önce içilen antibiyotiğin ? 🤔
doğumdan sonra da antibiyotik veriyorlar canim. zararinin olacağını sanmıyorum.

Kızlar bacaklarım çok ağrıyor benim, herhangi bir yürüyüş, herhangi bir spor yaptığım da yok. Hani adet sancısı bacaklara vurur ya, yaşayanlar bilir nasıl olduğunu, öyle bir ağrı.. Her gün başka bir yerim ağrıyor artık ya..
Günlerimiz yakın olduğu için mi bilmem aynı belirtiler oluyor hep sabah dedim eşime bildiğin bacaklarım ağrıyor sanki çok yürüyüş yapıpta gelmişım gibi sonlara doğru yaklaşınca vucütta taşımakta zorlanıyor galiba bulantımda devam ediyor bugün hala...eşim dalga geçiyor bi an önce doğursan iyi olur hergün psikolojim olarak bir yerin ağrıyor diye..bu sefer ona da kızıyorum anlamıyorsun beni diye duygulanıyorum ruh halimde karmakarışık :kızgın: :KK71::rolleyes:

Gerçekten yiyesim de yoktu kahvaltımı daha biraz önce yaptım. Eşim halimi görünce konuştu benmle , o biraz rahatlattı sağolsun. Artık ağrılar da baya fazlalaşınca İyice sıkıldım sanırım. Şimdi iyim çok şükür🌺

Aynı odada kaldığın kadınla da doğum için mi oradaydı ? Gece bebeğin ağladığında falan onların tepkisi nasl oldu acaba . Ben çok utanırım birilerine rahatsızlık vermekten . Keşke özel oda olsa devlette de .

Ay hadi inşallah bu sefer olcak sanırım . Sen ne hissediyorsun peki sancın oluyor mu ?
1 haftadır gelip giden ağrılar var ama başlayıp bitiyor şiddeti de az

Günlerimiz yakın olduğu için mi bilmem aynı belirtiler oluyor hep sabah dedim eşime bildiğin bacaklarım ağrıyor sanki çok yürüyüş yapıpta gelmişım gibi sonlara doğru yaklaşınca vucütta taşımakta zorlanıyor galiba bulantımda devam ediyor bugün hala...eşim dalga geçiyor bi an önce doğursan iyi olur hergün psikolojim olarak bir yerin ağrıyor diye..bu sefer ona da kızıyorum anlamıyorsun beni diye duygulanıyorum ruh halimde karmakarışık :kızgın: :KK71::rolleyes:
Aynen çok yürümüşüm gibi bir ağrı.. Aslında kilo da çok almadım ama niye taşıyamıyor bu bacaklar :sinirli:
Buralarda baya durgun iki gündür.. 😕
Doğuran gelmiyor :/ Ben en sona kalacağım için muhtemelen kimse olmayacak burada :KK61:

D dilzar sağolasın canım , gece kalktığımda aklıma geldi içip içmeme konusunda tereddüt ettim doktora sormak hiç aklıma gelmemişti . İnşallah bir şey olmaz

Back
X