- 12 Kasım 2015
- 1.779
- 2.711
- 133
Gerçekten yiyesim de yoktu kahvaltımı daha biraz önce yaptım. Eşim halimi görünce konuştu benmle , o biraz rahatlattı sağolsun. Artık ağrılar da baya fazlalaşınca İyice sıkıldım sanırım. Şimdi iyim çok şükürCanım dün ben de aynı senin moddaydım. Hiçbir şey yapasım yoktu. Ağlayasım geliyordu. Yemek yiyesim bile yoktu. Arada oluyor sanırım. Takma kafana. Dün o modadan çıkabilmek için kalktım ıslak kek yaptım. İyi geldi gerçekten. Sonra bir de duş aldım. İyice kendime geldim. Düşünüp kötüyüm dedikçe daha kötü oluyor insan.![]()

Aynı odada kaldığın kadınla da doğum için mi oradaydı ? Gece bebeğin ağladığında falan onların tepkisi nasl oldu acaba . Ben çok utanırım birilerine rahatsızlık vermekten . Keşke özel oda olsa devlette de .Biraz Allah'a emanet ettim açıkça aynı odada birlikte kaldigimiz kadınlar ile de çok temas kurmaktan kaçındım ama herhangi bir sorun olmadı yani mesela içeriye hemşireler filan girdiğinde yemek veya temizlik saatinde daha cok lavobo.yu kullandım ama bizim yanımıza kimsenin refekat etmemesinin getirdiği tedirginlik salgın riskinin karsısında bence daha iyii..
Ay hadi inşallah bu sefer olcak sanırım . Sen ne hissediyorsun peki sancın oluyor mu ?Ben de aynı durumdayım, hava kapalı ve soğuk biraz onun etkisi biraz da belirsizlik...3 de kontrolüm var bu kez de tık yoksa![]()