- 11 Şubat 2008
- 7.253
- 17.433
- 773
- 41
Ayy ayy şekercim az kaldı ikisiyle ortak etkinlikler yaparsınız yakındaKızlar bazen cok yoruluyorum..mücadele edecek nefesim kalmıyor sanki.hep evdeyim..pandemi muhabbetine hic dışari çıkmiyorum..eger çıkarsam akraba konu komşu zaten pandemiyi taktıği yok deyip başlayacaklar gelmeye diye..ikisi de minik..ikisininde farkli ihtiyaclari var..birini beslerken öbüŕü kuş gibi agzini açıp bağırıyor.bir ona bir ona derken genelde ac kalkıyorum.bu iyi bi sey aslinda kilo veririm ama zaten az olan sutum ve dermanim kalmıyor.kiz kendi kendine durmayi ogrensin biraz diye ugras veriyorum..kızi uyuduğunda hemen yemek yapmaya kosuyorum ana ögun ara öğum kiz uyanıyor.besle oyna.ee oglum da oyun istiyor.sadece oyun da degil etkinlik istiyor..makasli kagitli bilmem nelidun sabah bir yandan kahvaltimi yaparken bir yandan plastik bardak ve tabakla folyolayip uzayli ve uzay gemisiyl yaptık.onlari besledim önce..blw yalan oldu..kendi kendine yemiyorlar benim sıpalar..kızim bile yemiyor..eline veriyorum bir iki agzina sokup sonra atıyor..oglan zaten bebegi kiskaniyor da agzina bekliyor.aksam oluyor ben tukeniyorum onlar tukenmiyor..bazen kus gibisiniz civildaniyorsunuz diye seviyorum bazen imdaat diyorum..biri yumurtayi doker oburu helvayi doker biri salatayi dusurur biri catali düşürür.bu ek gida beni cok yordu.sanki ikiz buyutuyorum.. hani şöyle kendime azicik vakit bulabilsem gunluk 30 dk sakin sessiz kahve icebilsem diyorum..sonra kendkme kızıyorum.sukretmeyi bilmiyorsun diyorum..bilmiyorum ruhum yorgun..kafam durgun..

Ama hergün çıkıp hava almanızı tavsiye ederim. Açık havada bir bahaneyle yürüyüş yapın. Ben hava serin de olsa çıkarıyorum oğlanı alışsın diye. Hem de gelince güzel uyuyor.