- 9 Eylül 2019
- 7.044
- 20.448
- 298
- 35
4 portakal iyiymişMasAllah kuzuyaaaboncuk gozlu pamukk
Gelecegim tartima pil alayimbugun cikamadim..esime dedim alacak bakalim.
Ben de ortaokulda 35 tim..simdi ohooo.. panda oldum
Valla kac tane yiyecegiz onu sormadim..doyana kadar soyle 6 7 hahahahbir arkadasim saglikli diye hrgun 4 portakalin suyunu iciyormus.doktor otur 1 kilo baklava ye daha iyi demis
herseyin fazlasi zarar yani
Evet haklisin canim.ama yine de salatayı oyle taneli vermek icin erken bence canim.rendele bence ince bir rende ile.nolur nolmaz daha cok minikler.dillerini cok iyi kontrol edemiyorlar.salatalik biraz sert bir besin.genizine kacsa toparlayamaz.bende zeytini parca veriyorum ama kabugunu aliyorum.o zaman rahat eziyor damaginda.zeytine gore degisir ama ben 6 parcaya boluyorum.bi de hemşirenin annene lafi olan mesaji okudum ama alintilamamisimkendince biz karistirmadik.sen kendine bak gibisinden laf etmis.bende kv min boyle bsiey mi ima ediyor gibisinden uzulmustkm zaten.ama sonra esim cok güzel cevapladi kendisini
v topladım ev arıyoruz öyle uğraş dur siz nasılsınız
@ebru_can_ebru Allah yardimcin olsun kuzum..bebekle zordur eminim.biz de ayni be canim..devam ediyor hayat..simdi yogunsundur..arada yaz.ozletme
Ayni gun dogum yapmisiz.valla ben gec baasladim.sabah yumurta sarisi bazen haslama bazen patatesli veya yesil soganli omlet.ekmek ici veya kurabiye.zeytin salatalik. oglen bazen meyve bazen irmikli meyveli muhallebi.aksam da ya sebze veya tavuk corbasi ya da sebze yemegi.bazen de pilav ya da makarna veriyorum yanina da hosaf. sut ve sut urunleri yok maalesef.ete baslamadim.ama tavuk basladim.corba yapiyorum. Balik denemek istiyorum.deneyenler ne denediniz.tabi once ben denemem lazim.
E nabıza bak canım.mutlaka bakılmıştır.
Hosheldin canimek gidaya neden baslamadin.doktor mi onerdi? Ben basladim ama hata mi ettim.biz de alerjiliyiz.doktora da gitmeidk korona korkusuna.
Bu is karisik canim..aciklamak istiyorum ama muhtemelen daha da karistirirm.sen netten bi bak
![]()

Tamam kuzum rendelerim en yumuşak iç kısmını veriyorum ama haklısın oda boğaza kaçabilir dikkat etmek lazım
Kaynananın lafı bende de direk yanlış anlamaya götürdü beni insanın aklına başka şey gelmez kaynana olunca