- 21 Mayıs 2015
- 1.740
- 7.046
- 158
Aa aferin onaa maşallah maşallahbu arada kızlar bizim tospik de nihayet az totomu kaldırayım dedi de biraz biraz emeklemeye başladı. yorulup yatıyor sonra devamkee![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa aferin onaa maşallah maşallahbu arada kızlar bizim tospik de nihayet az totomu kaldırayım dedi de biraz biraz emeklemeye başladı. yorulup yatıyor sonra devamkee![]()
Ekmek verince eline bari öyle kandırayım diye , bildiğin hamur yoğurmuş gibi oluyorbugun bir de kuşağını kaşıdı o eliyle , saçına da sürterek devam etti . Sanırım etrafın batması filan da geriyor aynı zamanda beni . Tek yese de batsa diyorum ama bakalım .
D dilzar var say ki akıl vermiş ol canım , tecrübeli annelerin aklına çok ihtiyacımız var zaten . Dediğin gibi çorba yiyor bazen . Bu sefer de korkum acaba katı besinleri mi yemiyor ki oluyor . Çorba mı vereyim bu dönemde bilemedim ki .
Jadesi çok güzel anlatmışsın denerim mutlaka
![]()
Canım ne güzel fikireriste fikri yani
Iyi cesaret valla biz atm ye gidemedik korkudan.atm ye gitmenin de cezasi var mi acaba? Havale işi var da.netten yapınca çok para kesiliyor
D dilzar dilzarım ben de oglum yemeyince hemen yayla yapıyorum.en istahsiz zamanlar böyle geçiyor.hic yemese bir iki kaşık yiyor.ne dogru demissin sanki oglumu tarif etmissin.patates yer ama salatasini yemez.hos eskiden patates salatasini da severdi ama artık yemiyorbu arada uzun yazinca niye akıl vermek gibi oluyor vs demissin..velev ki akıl vermek olsun..ben memnunum.sen oyle yazınca rahatladım mesela.aa benim oglan da bunlari seviyor bi bunlari yiyor dedim mesela.
Ben de uzun yazıyorum bazen ara sıra sık sıkçenesi düşük bir kişiliğim galiba
![]()
sagolasiniz arkadaşlarım böyle hissetmenize sevindim.
Ne güzel kendi kendine oynamayı öğreniyor kendi etkinliğini falan buluyor maşallahSpontane gelişti ben onları baksın diye koymuştum başka gün bi baktım çıkarmaya başladısonra ben de oraya başka şeyler yapıştırdım bultakların parçaları, renkli pipetler baya seviyor
![]()
Olsun bak her güne bir şeyin varYok ya nerdeeecocuklar hiraz buyudukce artar belki.bugun de kilitli torbaya bulgur doldurduk.tepsiye yapistirip sabitledik ki acilmasin.hem sallayip sesine bakiyor.parmaklariyla ciziyor. simdi duyusal gelisim doneminde olduklari icin dokun hisset li oyunlar hoslarina gidiyor
Tesekkur ettim canim..çok soru sordum ama ses olayı nasil?
Gerçekten maşallah diyeyim bu aralar kendi kendine vakit geçiriyor ama illa yanında biri olacak. Oyuncakları atıp yuvarlayıp seyrediyor kendi kendine deneyler yapıyor çıkardığı sesleri dinliyor inceliyorNe güzel kendi kendine oynamayı öğreniyor kendi etkinliğini falan buluyor maşallah![]()
nzh99 insallah teyzesi. Ata kuzusu nasil ?
Hemşire doktoruna sor dedi canim.
Doktor da kac aydir gitmedik.
Umutun doktoruna sorucam o da cocuk.doktoru sonuçta.
Elimizde zadece kizamik yok 3lu karma asi var dedi ebe.
12. Ayda yine olacak dedi.
Siz sadece kizamik mi oldunuz miss
Aynen sakinim simdi o an bi beynkm yanmıştı oku oku Sagol canimm
Yeşimcim napıyorsun nasılsın? Atamız nasıl?
Camim.yesimim ince dusuncelerin icin tesekkur ederim..guzel kalplim![]()
Kızlar bu arada çok kötü bişey oldu
Karşımıza helvacı açılıyor sabah tabela astılarhak mı bu reva mı
nolacak şimdi
bu arada kızlar bizim tospik de nihayet az totomu kaldırayım dedi de biraz biraz emeklemeye başladı. yorulup yatıyor sonra devamkee![]()
Saolun kızlar iyiyiz bir yoğunluktur gidiyor. Ata biraz huysuz şu sıralar. Diş çıkaramadı ondan mı bilemiyorum. Sokağı çok seviyordu ama çıkar dolanır girerdik Eve . Şimdi kapıdan içeri girerken ağlıyor girmek istemiyor. Mersin yazdan kalma günler yaşıyor oldukça güneşli ve sıcak. Zaten hep bahçedeyiz. günün büyük bölümü ama ona kalsa hiç girmeyecek.alıntı yapıyorum sonra yazamadan çıkmam gerekiyor sonra kopuk kopuk oluyor hexsagolasiniz arkadaşlarım böyle hissetmenize sevindim.yazi dili konusma dili gibi olmadigi icin, yanlış anlaşılmayayim dedim.
hele ki benim de muzdarip olduğum konularda tutamıyorum kendimi. destan gibi yazıyorum.
bebeklerimiz hep iyi olsun insallah. iştahlı iştahlı yesinler, güzel güzel uyusunlar
Ben de her güne yapamıyorum be cancagzim..iki cocukla cok zor... biraz buyuuunce farklı olur belki. Bi de cocuklari cok etkinliğe bogmanin da geregi yok.evde dogal bir sekilde kesfetmeye de ihtiyaclari varOlsun bak her güne bir şeyin varben kırk yılda bir anca
![]()
Ata da hakli annesi yazdan kalma günlerde hepimiz öyle hissediyoruzSaolun kızlar iyiyiz bir yoğunluktur gidiyor. Ata biraz huysuz şu sıralar. Diş çıkaramadı ondan mı bilemiyorum. Sokağı çok seviyordu ama çıkar dolanır girerdik Eve . Şimdi kapıdan içeri girerken ağlıyor girmek istemiyor. Mersin yazdan kalma günler yaşıyor oldukça güneşli ve sıcak. Zaten hep bahçedeyiz. günün büyük bölümü ama ona kalsa hiç girmeyecek.alıntı yapıyorum sonra yazamadan çıkmam gerekiyor sonra kopuk kopuk oluyor hex
Ohhh ne güzel ben de onun yerinde olsam girmek istemem canım.Saolun kızlar iyiyiz bir yoğunluktur gidiyor. Ata biraz huysuz şu sıralar. Diş çıkaramadı ondan mı bilemiyorum. Sokağı çok seviyordu ama çıkar dolanır girerdik Eve . Şimdi kapıdan içeri girerken ağlıyor girmek istemiyor. Mersin yazdan kalma günler yaşıyor oldukça güneşli ve sıcak. Zaten hep bahçedeyiz. günün büyük bölümü ama ona kalsa hiç girmeyecek.alıntı yapıyorum sonra yazamadan çıkmam gerekiyor sonra kopuk kopuk oluyor hex
Oyy Goktuğ paşa ne Yağız delikanlı olmuşsun sen öyleeeBen de bu etkinliği yaptıram dedimKalppare
ponponları çıkarmıyor tembel çırpıcıyı yere vurup düşenleri ağzına sokuyor hızlı hızlı ben almadan
hayır diyorum bana bağırıyor bir de zibidi
Not: örtüdeki yeşil leke az önce meyve püresi yedirirken ağzını oraya silmesiyle oldu![]()
Sana da hellllöö beybiiHellöööö ben burdayım![]()
Yok canım estağfurullah. Ben gece dahi çalıştırıyordum. Diğer evde ust kat ve yan daire ses gelmediğini söylüyordu. Bana gelen seste vuuu diye bir ses, saç kurutma sesinden daha azdı. Ama baş ağrıtan bir ses değil. Artısı banyo hamam oluyor. Ben her gün çalıştırıyorum. Akşamları çocukları o çalışırken yıkıyorum üşümesinler diye.Yok ya nerdeeecocuklar hiraz buyudukce artar belki.bugun de kilitli torbaya bulgur doldurduk.tepsiye yapistirip sabitledik ki acilmasin.hem sallayip sesine bakiyor.parmaklariyla ciziyor. simdi duyusal gelisim doneminde olduklari icin dokun hisset li oyunlar hoslarina gidiyor
Tesekkur ettim canim..çok soru sordum ama ses olayı nasil?
Vooovv iyiymis yaaYok canım estağfurullah. Ben gece dahi çalıştırıyordum. Diğer evde ust kat ve yan daire ses gelmediğini söylüyordu. Bana gelen seste vuuu diye bir ses, saç kurutma sesinden daha azdı. Ama baş ağrıtan bir ses değil. Artısı banyo hamam oluyor. Ben her gün çalıştırıyorum. Akşamları çocukları o çalışırken yıkıyorum üşümesinler diye.