2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ekmek verince eline bari öyle kandırayım diye , bildiğin hamur yoğurmuş gibi oluyor 😁 bugun bir de kuşağını kaşıdı o eliyle , saçına da sürterek devam etti . Sanırım etrafın batması filan da geriyor aynı zamanda beni . Tek yese de batsa diyorum ama bakalım .
D dilzar var say ki akıl vermiş ol canım , tecrübeli annelerin aklına çok ihtiyacımız var zaten . Dediğin gibi çorba yiyor bazen . Bu sefer de korkum acaba katı besinleri mi yemiyor ki oluyor . Çorba mı vereyim bu dönemde bilemedim ki .
Jadesi Jadesi çok güzel anlatmışsın denerim mutlaka 😍

Canım ne güzel fikir 🌟 eriste fikri yani 🤩
Iyi cesaret valla biz atm ye gidemedik korkudan.atm ye gitmenin de cezasi var mi acaba? Havale işi var da.netten yapınca çok para kesiliyor🤷‍♀️
D dilzar dilzarım ben de oglum yemeyince hemen yayla yapıyorum.en istahsiz zamanlar böyle geçiyor.hic yemese bir iki kaşık yiyor.ne dogru demissin sanki oglumu tarif etmissin.patates yer ama salatasini yemez.hos eskiden patates salatasini da severdi ama artık yemiyor🤷‍♀️ bu arada uzun yazinca niye akıl vermek gibi oluyor vs demissin..velev ki akıl vermek olsun..ben memnunum.sen oyle yazınca rahatladım mesela.aa benim oglan da bunlari seviyor bi bunlari yiyor dedim mesela.
Ben de uzun yazıyorum bazen ara sıra sık sık 😄 çenesi düşük bir kişiliğim galiba 😬😄

D dilzar @Umudum- a katılıyorum. Akıl vermek bile olsa verin bize. biz acemi annelerin her türlü tavsiyeye ihtiyacı var. Ben sizlerden çok şey öğreniyorum.
sagolasiniz arkadaşlarım böyle hissetmenize sevindim. 🥰🥰🥰yazi dili konusma dili gibi olmadigi icin, yanlış anlaşılmayayim dedim.

hele ki benim de muzdarip olduğum konularda tutamıyorum kendimi. destan gibi yazıyorum. 🙈🙈

bebeklerimiz hep iyi olsun insallah. iştahlı iştahlı yesinler, güzel güzel uyusunlar

Spontane gelişti ben onları baksın diye koymuştum başka gün bi baktım çıkarmaya başladı 😀 sonra ben de oraya başka şeyler yapıştırdım bultakların parçaları, renkli pipetler baya seviyor 🥳
Ne güzel kendi kendine oynamayı öğreniyor kendi etkinliğini falan buluyor maşallah 💖💖🥰🥰🥰

Yok ya nerdeee 🤷‍♀️ cocuklar hiraz buyudukce artar belki.bugun de kilitli torbaya bulgur doldurduk.tepsiye yapistirip sabitledik ki acilmasin.hem sallayip sesine bakiyor.parmaklariyla ciziyor. simdi duyusal gelisim doneminde olduklari icin dokun hisset li oyunlar hoslarina gidiyor
Tesekkur ettim canim..çok soru sordum ama ses olayı nasil?
Olsun bak her güne bir şeyin var 🤣 ben kırk yılda bir anca 😊😊

Ne güzel kendi kendine oynamayı öğreniyor kendi etkinliğini falan buluyor maşallah 💖💖🥰🥰🥰
Gerçekten maşallah diyeyim bu aralar kendi kendine vakit geçiriyor ama illa yanında biri olacak. Oyuncakları atıp yuvarlayıp seyrediyor kendi kendine deneyler yapıyor çıkardığı sesleri dinliyor inceliyor

nzh99 nzh99 insallah teyzesi. Ata kuzusu nasil ?

Hemşire doktoruna sor dedi canim.
Doktor da kac aydir gitmedik.
Umutun doktoruna sorucam o da cocuk.doktoru sonuçta.

Elimizde zadece kizamik yok 3lu karma asi var dedi ebe.
12. Ayda yine olacak dedi.

Siz sadece kizamik mi oldunuz miss

Aynen sakinim simdi o an bi beynkm yanmıştı oku oku Sagol canimm

Yeşimcim napıyorsun nasılsın? Atamız nasıl?

Camim.yesimim ince dusuncelerin icin tesekkur ederim..guzel kalplim🥰🥰🥰

Kızlar bu arada çok kötü bişey oldu😑
Karşımıza helvacı açılıyor sabah tabela astılar😢😢 hak mı bu reva mı🤤🤤🤤 nolacak şimdi
bu arada kızlar bizim tospik de nihayet az totomu kaldırayım dedi de biraz biraz emeklemeye başladı. yorulup yatıyor sonra devamkee🥰

sagolasiniz arkadaşlarım böyle hissetmenize sevindim. 🥰🥰🥰yazi dili konusma dili gibi olmadigi icin, yanlış anlaşılmayayim dedim.

hele ki benim de muzdarip olduğum konularda tutamıyorum kendimi. destan gibi yazıyorum. 🙈🙈

bebeklerimiz hep iyi olsun insallah. iştahlı iştahlı yesinler, güzel güzel uyusunlar
Saolun kızlar iyiyiz bir yoğunluktur gidiyor. Ata biraz huysuz şu sıralar. Diş çıkaramadı ondan mı bilemiyorum. Sokağı çok seviyordu ama çıkar dolanır girerdik Eve . Şimdi kapıdan içeri girerken ağlıyor girmek istemiyor. Mersin yazdan kalma günler yaşıyor oldukça güneşli ve sıcak. Zaten hep bahçedeyiz. günün büyük bölümü ama ona kalsa hiç girmeyecek.alıntı yapıyorum sonra yazamadan çıkmam gerekiyor sonra kopuk kopuk oluyor hex

Olsun bak her güne bir şeyin var 🤣 ben kırk yılda bir anca 😊😊
Ben de her güne yapamıyorum be cancagzim..iki cocukla cok zor... biraz buyuuunce farklı olur belki. Bi de cocuklari cok etkinliğe bogmanin da geregi yok.evde dogal bir sekilde kesfetmeye de ihtiyaclari var ;)

Saolun kızlar iyiyiz bir yoğunluktur gidiyor. Ata biraz huysuz şu sıralar. Diş çıkaramadı ondan mı bilemiyorum. Sokağı çok seviyordu ama çıkar dolanır girerdik Eve . Şimdi kapıdan içeri girerken ağlıyor girmek istemiyor. Mersin yazdan kalma günler yaşıyor oldukça güneşli ve sıcak. Zaten hep bahçedeyiz. günün büyük bölümü ama ona kalsa hiç girmeyecek.alıntı yapıyorum sonra yazamadan çıkmam gerekiyor sonra kopuk kopuk oluyor hex
Ata da hakli annesi yazdan kalma günlerde hepimiz öyle hissediyoruz 🥰🤩 çıkarsin bahcenin keyfini paşa bizim yerimize de..burada hava cok soğuk...🥶🥶🥶

Ben de bu etkinliği yaptıram dedim Kalppare Kalppare 😝 ponponları çıkarmıyor tembel çırpıcıyı yere vurup düşenleri ağzına sokuyor hızlı hızlı ben almadan🤣 hayır diyorum bana bağırıyor bir de zibidi🤪
Not: örtüdeki yeşil leke az önce meyve püresi yedirirken ağzını oraya silmesiyle oldu 🤪

Eklentiler

• IMG_20210110_204011.webp
    IMG_20210110_204011.webp
    25 KB · Görüntüleme: 62
Ohhh ne güzel ben de onun yerinde olsam girmek istemem canım. 🥰 Kolaylıklar diliyorum 😘😘

Ben de bu etkinliği yaptıram dedim Kalppare Kalppare 😝 ponponları çıkarmıyor tembel çırpıcıyı yere vurup düşenleri ağzına sokuyor hızlı hızlı ben almadan🤣 hayır diyorum bana bağırıyor bir de zibidi🤪
Not: örtüdeki yeşil leke az önce meyve püresi yedirirken ağzını oraya silmesiyle oldu 🤪
Oyy Goktuğ paşa ne Yağız delikanlı olmuşsun sen öyleee 🥰
Bende büyük boy ponpon yoktu canım.yapamadım.ben kurdela sardım.onları çekeledi çıkaramayınca salladı ama eģlendi.artık oyundan anlıyorlar sıpalar 😆😆 ama gözümü üstünden alamadım tabi😁 aninda cirpicinin sopası agza gidiyor yoksa 😄

Yok ya nerdeee 🤷‍♀️ cocuklar hiraz buyudukce artar belki.bugun de kilitli torbaya bulgur doldurduk.tepsiye yapistirip sabitledik ki acilmasin.hem sallayip sesine bakiyor.parmaklariyla ciziyor. simdi duyusal gelisim doneminde olduklari icin dokun hisset li oyunlar hoslarina gidiyor

Tesekkur ettim canim..çok soru sordum ama ses olayı nasil?
Yok canım estağfurullah. Ben gece dahi çalıştırıyordum. Diğer evde ust kat ve yan daire ses gelmediğini söylüyordu. Bana gelen seste vuuu diye bir ses, saç kurutma sesinden daha azdı. Ama baş ağrıtan bir ses değil. Artısı banyo hamam oluyor. Ben her gün çalıştırıyorum. Akşamları çocukları o çalışırken yıkıyorum üşümesinler diye.

Kızlar size bir soruyla geldim.
Ben salona cift kat battaniye seriyordum halinin üstüne.ben oyle sokaga da cırpamam.bana ayip geliyor sokaktan gecenin kafasına çırpmak.e haliyle evde ne kadar cırpsan toz kalıyor dahası o toz eve ucuyor.neyse ben de kaldırdım.ama benim kızin düşmelerini yavaşlatiyormus meger o battaniyeler.bugun serdim bariz fark var.hali da kalin bir hali ama yine de battaniyeli hali baska.asiri aglamiyor dusunce.ama sorun su ki hapsırmasi artıyor.sanirim alerji yapiyor.iki ucu 💩 degnek.. alerji yapmasi mi kafasini durmadan carpmasi mi 😬 hangisi daha kötü🤔
Hali ortum de var.ama inanin hic alisamadim.sureklu haliyi kiviriyor veya toplaniyor vs vs.

Yok canım estağfurullah. Ben gece dahi çalıştırıyordum. Diğer evde ust kat ve yan daire ses gelmediğini söylüyordu. Bana gelen seste vuuu diye bir ses, saç kurutma sesinden daha azdı. Ama baş ağrıtan bir ses değil. Artısı banyo hamam oluyor. Ben her gün çalıştırıyorum. Akşamları çocukları o çalışırken yıkıyorum üşümesinler diye.
Vooovv iyiymis yaa 🥰😍 sevindim bu duruma cancagzim tesekkur ederim 🥰
Peki yazın nasil oluyor yine hamam mı 🥵😅 bir soru daha 🙈

Back
X