+1

Allah yardımcınız olsun canım hepinizin..yakın olsan getir bakarim derdim inan ki.. keske güvenilir biri olsa..2.5 saat çok kısa bir sure aslinda.şoyle güzel kamerali referansli bir kres bulabilirsen olur tabi.Allah tüm kotülüklerden korusun yavrularımızi..Allah kötu yazi yazmasın..Allah inayet etsin en güzeli olsun canım

Tatlış ogluma sevgilerimi yolluyorum

Agzina yüreğine saglık ne güzel dokturmussun yine

sen arada yaz boyle uzun uzun yaa

bakış açın bana iyi geliyor

ben de çok hayal kuran insanların hayalleri gerceklestigi zaman hayalini kurduğu hazza erisemedigini duymuştum.meger insan hayal kurarken yasadigindan daha yogun duygular yaşıyormuş.acı da öyle tabi.ne kadar da doğru söyledin

Ayy canim benim...Allah yardımcın olsun zeyayim

çok yoğun bir tempo olmuş..
Jadem
@misskokulumm Yaaa demek esleriniz balik ha

niye demiyorsunuz bu zamana kadar kızlar

benim oglan cok agliyore..acaba sizin kocalar da küçükken ağlıyor muymus böyle

surekli oglum tamam sus diyorum ya icim de eziliyor bir yandan.acaba duygularini mi bastiriyorum. Ya tamam ben de hassasimdir ama ben oglak burcuyum arkides..bir yerden sonra safi mantık işliyor bende.ya oğlumla anlasamazsam ilerde

Evet evet o dönemlerden geçtik.nispeten iyi.eline yag degse kalkıp el yıkadık

herkes ay ne kibar bu cocuk diyordu.ama bir de bana sorun.simdi biraz alıştı bu duruma.sagol canım destegin icin.bunu söylediğin iyi oldu.gecici olabilir

Valla elif de bagiriyor..kiziyor..geçen gun gene abisinin yanina tuvalete girdi.aldim cikardim eh be kizim yeter ama artik ya diye kizdim.ayy bi büktü dudaklarini bi iclendi aglayamiyorda.kaldi oyle icini cekiyor.sonra gozune baktim biraz kıyamıyorum ki hic..tamam gecti der gibi baktım..bi baktım benim.kız birden aglamaya basladi.sakinletemedim.o gece bana küs uyudu.ses de yükseltmemistim ha

ali konusunda dediginde haklisin sanirim.daha cok gidersek atlatacagi kanaati bende de olustu.
ahh canım..heo uyguladigim yöntemler bunlar..aglamasina izin veriyorum..hadi agla rahatla diyorum.bazen de odanda agla diyorum.evde ise yariyordu evvelden.artuk basliyor konusa konusa aglamaya.ben ne ettimmm..annem bana kızdı..keske babam olaydi.o belki kizmazdi.hem ne var kardesime vurduysam..hem ne var o oyuncagi attiysam..ayy ben nerelere gideyim.benim artik bir yuvam yok mu.kimse beni sevmiyor mu..annem kizdi bana.ama neden kizdi ki..annem benim dostum.insan hic dostuna kizar mi ühüuuuu uhuuu diye gidiyor.susmuyor kiz

mayalanmis ekmek gibi costukca cosuyor

Benim ağrim gelince bir haftayi bulabiliyor sanirim canim.dikkat ediyorum.agir kaldirmiyorum.aliyi tasimiyorum.ama elifi mecbur.uzanmak cok riskli bir de.yere uzanıp dizlerimi karnıma cekip beldeki disklerin arasina sıkışan fitigin rahatlamasi icin disklerin arasini aciyorum.bir de tezgahın yanina gidip yanima bir sandalye alip sandalyeye esimi oturtuyorum.bir elimle tezgahtan bir elimde sandalyenin sırt kısmından güç alıp belden asagisini boslukta sallıyorum.anlatabilmsimdir umarim. Ama once belimi ısıtıyorum ki yeni bir sakatlik olmasin. Tabi
@Helinnnnn burdayken bize söz düşmez. O daha iyi bilir. Benim tecrubelerim bunlar.ama internette tonla egzersiz var.ben yapamadim hic birini.o halde yere uzanmak bile iskence