• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Eveet grubun ilk foto çekimi mahsulü geldi hanımlar 🤣 acemiliğe geldi biraz saçları hazırlayamadık hoş görün bunlar en güleçleri ağlama versiyonları da var ama size güç olsun moral olsun diye atmıyorum 🤣🤣🤣🤣
Masallahhhh ya güzel Asyam benim 🥰🥰 saçları da güzel kız nesi var 😍 bal lokması kuzummm 🤗

Eveet grubun ilk foto çekimi mahsulü geldi hanımlar 🤣 acemiliğe geldi biraz saçları hazırlayamadık hoş görün bunlar en güleçleri ağlama versiyonları da var ama size güç olsun moral olsun diye atmıyorum 🤣🤣🤣🤣
cok güzel olmuş jadee... yerim ben Asya kusu. grubun yanak prensesi de Asya galiba. 😍😍😍

Haydo var yaaa canavar canavar düz duvara tirmaniyor yükseklerden atlıyo Cüneyt Arkın gibi damat veriyorum sana 🤣🤣
Vay senin canının yerim 👏👏 ben de dünürün pratik zekalisini pembe yalanlara ortak olanını severim 🤣🤣🤣🤣
Ahahahha şimdi Asya düşünsün🤣🤣 beraber kırlarda koşarlar 😇😇😇
Gönlümüze göre dünürlük keyfisi☕☕☕ benden sana kahve o zaman 💕💕💕

Geçmiş olsun canım migren ağrısı zordur gerçekten. Tekrar etmesin inşallah 🙏🏻

Çook güzellermiş isme özel olması da ayrıca güzel. Tam anı olarak saklamalık 🤩❤️

Sana da geçmiş olsun şekerparem 20 lik diş şans işi biraz yaa. Ucu çıktıysa dikişlik falan olmayacağı için diş çekmek gibi aslında ama yine de sen bilirsin dayanabilirsen. Gömülü olan çok zor oluyor. Dediğim gibi gömülü de ben de günlerce iyileşemedim diğeri diş çekimi gibiydi.

Kalp tansiyon baktır sen yine de emin ol ama anlattıkların bana panik atak gibi geldi 😕😕
Canim panik atak megulken olmuyormuş.genelde bos dururken yakaliyormus. (Kirmzii oda bilgileri 🤣🤪) ben ise genelde çok hareketli oldugumda veya cok uzuldugumde oluyor. Demir eksikligi de yaparmiş. Demir tedavisi basladim. Sanki rahatlama var. Aman kalp olmasın yaa..
Dis icin dr su an gömülü duruyor camim.ama gelecek gibi belirmis.ben de kendi ciksin da oyle aldiririm diye dusundum yamuk gibi cunku.ama bir tanesini aldirdim.inan o siradaki dislerimden 3 tanesi 1.5 sene icinde kırıldı hep.yani aldirdigima da pismanim.gomulu olduu icin cok hirpaladi çenemi.ve gittigim doktor coook iyi bir doktordu.ona ragmen 😒

Kalppare Kalppare balım sana da geçmiş olsun diş ağrısı zor kurban olduğum mevlamin vardır bı bildiği ama 20 lik diş niye var ki🤣
Jadesi Jadesi ay yeni bir ev yeni ortam yeni arkadasliklar hadi Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah gönlune göre olur canım benim
Helinnnnn Helinnnnn canım papyonlara bayildiim çok tatlilar sen baya özenli hazirlaniyon 🥰👏👏
O ogretmen61 bence çok güzel pozlar verecek karizmatik yakışıklı Deniz kuzum🥰 eminim ben evrene pozitif enerji gönderelim nasıl düşünürsek öyle olur diyelim 😍🙏
@minikbebegim9640 canım ben de denk geldim öyle videolara o cesareti kendimde bulamadım annemin fotoğrafına yapsam kendime gelemem üç ay her dakka açıp bakarım falan kendime bu kötülüğü yapamam😢 görmeyi çok isterim ama yapamam 😓
BKGK BKGK karyayi gördüm ne tatlı yürüyordu masallahhh 🧿 durdu durdu bı anda açıldı ♥️

Okuyup alıntıya basmayı unutan ben 🤣🤣
Eskiden insanlar herseyi disleriyle koparark yermis.zamanla catal bucak kullanimi artarak minik lokmalar yiyince cene küçülme yapmis.normalde ihtiyac olan dis simdi ihtiyac degil.zaten eski insanlara gore fiziken daha minigiz. o fotoğraf olayini babama yapmis kardesim. Zaten babamin videolari var. Hic gerek yokmuş...esim bile agladi. Ben aglayamadim. Oyleeee baktim.. gozleri kayiyor giib yapmislar..ama epey mimikler falan var.iyi yani.neden aglayamadim bilmem.cok gercekci degildi ondan herhalde😕

ah beraber hamur yaptık göktuğ makinanın çalışmasını izledi sevindi sandalyede baktı ben de kahvaltısını hazırladım. Karnını doyurunca ortalıkta geziyordu ben de sofra hazıryorulm bir yandan da eşimin telefonunu karıştırıyordum🤪🤪 çamaşırlar asılıydı çamaşırlıkta sen çek komple indir üstüne altında kalmış nasıl ağlıyor 😑 dedim Allah ikaz ediyor bak ne karıştırıyorsun telefon melefon🤪🤪🤪 neyse sustu derken ev ahalisi de uyandı bu bahaneyle😁😁
Şimdi uyudu biz de ev temizliyoruz 4 elden 🎊🎊
Bak babacı sipaya baak 🤣🤣🤣 babasini korumuş..buyusun de ali abisi gibi bu babamim deyip senin elinden telefonu alip babasina da gotursun :KK70:
Göktuğ yaa. 🤣🤣 Aşk çocuk yaramazligi bile sempatik😍🥰 neyse Allah beterinden korusun diyelim size de kolay gelsin ben işimi yaptım bitirdim şimdi milletin uyanmasını bekliyorum kocama da naz yapcam gayet bomba gibiyim ama kahvaltıyı ona kitlemem lazım halim yok ay ölüyom oy bitiyom dicem 💃💃💃
Benim koca şoyle bi gözüme bakar... sonra gulmeye baslar..zaten numara yapiyorsam ben de dayanamayip gülüyorum 😅🤭 beceremiyorum yaaav 😁😁
Öyle bir yandan iyi kuzum ama eve geleni sokmuyor başkasının evinde uyumuyor bile bu durum da beenş çok zorluyor bilmiyorum ne kadar devam edecek ama 🤣🤣🤣
Dişler zorluyor diyorum bende çünkü uykuları düzelmişti yine bozuldu 3gecedir yatak arkadaşım oldu kuzucum🤣bırakmaya gelmiyor hemen ağlıyor
Zamanla alişacaktir telas etme canım..sen bol bol konuş.yaza da illa bi sosyallesme olur dert etne bu kadar :KK66:
Kalppare Kalppare sanırım sen sormuştun . Tesettür anne kız kombinin i . Dolap uygulamasında adytasarim sayfasında özel dikim yapıyorlar . Güzel şeyler var ama biraz nostaljik elbiseler .
Tesekkur ederim canim..ekran alıntısı yaptımm. 🥰🥰
Ah kuzum benim yine ok incesin 🌷🌷❤️ dikkat ediyorum evet eşime de dedim dikkatli ol bak diye bayraklı da oturuyorum en kötü burda yaşandı deprem yıkılan evler burda şimdi semt değiştireceğim ama bakalım Allah yardımcımız olsun hayırlısını nasip etsin diye dualar ediyorum
Allah kolaylik versin canim..gonlunuz3 gore olsun 🏠💗🏠💗🏠
Yaaa amaaa yaaa ben agzimi toplayamiyorum 😁😁😁🥰🥰🥰🥰 ya ben bu tızı yeyim yaaaaa 🥰🥰🥰💗💗💗 ya Allahim masAllah Subhannaallah 🧿🧿🧿💗💗💗 9 goruntulenme 6 begenme var. Arada 3 kisi bakmis.merak ettim.kim aceba 🤔

N Nehir8077 ama yaa kıyamam çok geçmiş olsun canım 😢
Kalppare Kalppare balım sana da geçmiş olsun diş ağrısı zor kurban olduğum mevlamin vardır bı bildiği ama 20 lik diş niye var ki🤣
Jadesi Jadesi ay yeni bir ev yeni ortam yeni arkadasliklar hadi Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah gönlune göre olur canım benim
Helinnnnn Helinnnnn canım papyonlara bayildiim çok tatlilar sen baya özenli hazirlaniyon 🥰👏👏
O ogretmen61 bence çok güzel pozlar verecek karizmatik yakışıklı Deniz kuzum🥰 eminim ben evrene pozitif enerji gönderelim nasıl düşünürsek öyle olur diyelim 😍🙏
@minikbebegim9640 canım ben de denk geldim öyle videolara o cesareti kendimde bulamadım annemin fotoğrafına yapsam kendime gelemem üç ay her dakka açıp bakarım falan kendime bu kötülüğü yapamam😢 görmeyi çok isterim ama yapamam 😓
BKGK BKGK karyayi gördüm ne tatlı yürüyordu masallahhh 🧿 durdu durdu bı anda açıldı ♥️

İnşallah aslıcım bakalım neler yaşatacak bize😂😂

N Nehir8077 duru kuzuma hem geçmiş olsun hem de nice yılları olsun 🙏🏻🥳🥳

Jadesi Jadesi sizin de şansınız bol olsun güzel bir ev nasip olsun. Çok önemli sonuçta insan kaç kere taşınıyor.

Kalppare Kalppare sonradam okudum ailede varsa sen bi tansiyon aleti kesin al. Benim eşimde panik atak vardı da ben ona benzettim ama o sürekli ölçerdi hep normal çıkardı. Sen de bak mutlaka.

O ogretmen61 Ankara da çok pahalı maalesef benim anlaştığım fiyat burda duyduklarımdan çok çok fazla 😐 hadi bakalım siz çektirin Helinnnnn Helinnnnn @nzh99 çektirsin görelim nasıl geçecek. bizim de haftaya cumartesi çekim çok merak ediyorum nasıl olacak. Kendim ne giycem onu da bilmiyorum bu ara kilo da aldım kesin hiç bişey bulamayacağım giyecek 😕😕

@
Ben de doğum günü için bi elbise aldım ama onu mu giysem başka bişe mi giysem onu bilemedim ya

Şu kara bulutlarüsyünüzden bi gitse de kurtulsanız ah mevlam yanın da olsun kuzum benşm keşke burda olsan destek olabilsem en azından dudu ile benşm kız oynar sen de umutla ilgilenirdin😔
Sağol canım benim umutun ilgiye ihtiyacı yok, kusan isal olan ateşi olan Duru. Duru baya hasta, şuan ateş 39.8 o kadarda ilaç verdim.

Maşallah asya kuzuma,🧿 Resimler çok güzel, ❤️ çünkü kızımız çok güzel. Onun o ayacıklarini yerim.😘

Uzun zaman sonra bir ilk yaşıyorum eşim beyler zeynebi alıp dışarı çıktılar Ayşe uyuyor işlerim bitti yemeğim var vaktim var yani ilk kez boşum Bi kahve yapıp ablamla sohbet mi etsem kitap mı okusam film açsam yarım kalır kesin uyanır Ayşe ya da örgü mü çraem ay düşünmesi bile çok heyecan verici😍
kahveee derim ❤
Kızlar 20lik dişim zorluyor iyice belirmiş ben Elifin dislere odaklanırken kendimin farkında degilim..ama yamuk çıkıyor.agız bosluguna dogru 🙄😕 şimdi çektirecek dermani kendimde göremiyorum.oburunde 10 gün kendime gelememistim.cocuklar perisan olur.anneme gidince hallederim artık.bari orda kardesim bakar 🤷‍♀️ bu aralara kalbim yokluyor sanki... böyle aniden çarpmaya başliyor. Tüm bedenim kalp gibi.kaan akısimi duyuyorum sanki damarımda. Bastan psikolojik sandım.kisa sürüyordu.ben de kendimi oyaliyordum o sırada.sonra sonra bu durum artış gösterdi.ve hareket halindeysem daha kötü çarpıyordu.bazen namazı bile zor kılıyorum..küt kut küt kalbim firliyacak.ozellikle kahve icince tuzlu yiyince. Tansiyon mu bu 🤔🙄 o kalp carpintisi gecince bi halsizlik çöküyor üstüne..tarifsiz..velhasil bir doktora görünmeliyim..ama kalp mi yoksa dahiliye mi gitmeli 🤔 bu durum yaklasik 10 gündür var.
canim doktora gitsen artık ihmal etmesen kalbini 🙄
Ah helinim sağolasın canım benim valla yazdın uzzun uzun🥰🥰🥰 yapıyorum ama çokta yoruyorum kendimi istemeden geçmiyor tamamen ağrım orda hep var sırtım ağrıyor sadece belim değil inan 😁 ev işi olmayacak sanırım eşim emlakçı ile pek a laşamafı benimde artı eksi yön bakınca olumsuz olduğum yönlerde var zaten aklımda bir sürü soru ile bilemedim 😝
vardır her işte bir hayır. biz de evimizi satışa koyduk. sonra 2 yil kadar kirada kalmayi düşünüyoruz bakalım hayırlısı.
Helinnnnn Helinnnnn dünürüm geçmiş olsun migren ağrıların için . Ben hala arayamadım senin arkadaşını 😑 suçlu hissettim kaç gündür kendimi . Bu arada kuzuların kıyafetleri çok yakışacak eminim . Zaman ne çabuk geçti . Civanım la aynı sanırım Sena nın doğum günü değil mi ?
10 nisanda canim. canim ara bence coco da aramıştı zamanında. çok tatlı biridir belki bir katkısı olur boncuguma
Ankara dayım ama ben düşünmüyorum uyku eğitimi denedim olumsuz sonuçlar aldım o yüzden vazgeçtim . Evet öyle yapıyoruz canım bizde video buluyorum YouTube dan bakıp yapıyoruz
sema akca. takip et ankaraya da geliyordu sanji. Allah yardımcımız olsun. çok zormuş cocuk büyütmek.
Saat nerede ise 5 olacak kusmaktan ishalden ateşten uyuyamıyoruz. Kusması bı yonden iyi oldu ama, ishalle ateş mahfetti kuzumu. Bayıldım bayılicam. Bu gecede uyku yok bize.
😔
Geçmiş olsun canım migren ağrısı zordur gerçekten. Tekrar etmesin inşallah 🙏🏻

Çook güzellermiş isme özel olması da ayrıca güzel. Tam anı olarak saklamalık 🤩❤️

Sana da geçmiş olsun şekerparem 20 lik diş şans işi biraz yaa. Ucu çıktıysa dikişlik falan olmayacağı için diş çekmek gibi aslında ama yine de sen bilirsin dayanabilirsen. Gömülü olan çok zor oluyor. Dediğim gibi gömülü de ben de günlerce iyileşemedim diğeri diş çekimi gibiydi.

Kalp tansiyon baktır sen yine de emin ol ama anlattıkların bana panik atak gibi geldi 😕😕
aynen ani kalsın istedim 🥰
N Nehir8077 ama yaa kıyamam çok geçmiş olsun canım 😢

güzel olsun istedim arele de çekim yapınca hak geçmesin dedim. e 1 yaş bayram felan derken çok gözüme batmadı 😂😉
N Nehir8077 duru kuzuma hem geçmiş olsun hem de nice yılları olsun 🙏🏻🥳🥳

Jadesi Jadesi sizin de şansınız bol olsun güzel bir ev nasip olsun. Çok önemli sonuçta insan kaç kere taşınıyor.

Kalppare Kalppare sonradam okudum ailede varsa sen bi tansiyon aleti kesin al. Benim eşimde panik atak vardı da ben ona benzettim ama o sürekli ölçerdi hep normal çıkardı. Sen de bak mutlaka.

O ogretmen61 Ankara da çok pahalı maalesef benim anlaştığım fiyat burda duyduklarımdan çok çok fazla 😐 hadi bakalım siz çektirin Helinnnnn Helinnnnn @nzh99 çektirsin görelim nasıl geçecek. bizim de haftaya cumartesi çekim çok merak ediyorum nasıl olacak. Kendim ne giycem onu da bilmiyorum bu ara kilo da aldım kesin hiç bişey bulamayacağım giyecek 😕😕

@
areli atayım istedim de telefonda bulamadım. çok güleçtir zaten benim sipalar. bayılmıştım ben arelle. inşallah civan da guzel geçer 🙏
yerim ya ben seni. jadem bunların her hali güzel ki ağlasa ne olacak o nile bana güzel geliyor masallah asya ya da 😘😘😘

Anlamıyorsun yeterince kokoş değil🤣🤣🤣 neyse kendi çekimlerimiz daha güzel olacak 🤓 sağol dünürcüm 💕
Ya yesimmcok guzel masallah nazar değmesin
Daha bundan güzelini yapmayin bacimmm yaa kiskananlar çatlayabilir bknz ben

Hic boyle hevesim yoktu aklımı çeldi resmen asya Prensesim
.Ne kadar güzel tatli minnak dadduk tam bir leydi
Bandanamiz yok bizim nerden alsam ben de yesimim ya

kahveee derim ❤

canim doktora gitsen artık ihmal etmesen kalbini 🙄

vardır her işte bir hayır. biz de evimizi satışa koyduk. sonra 2 yil kadar kirada kalmayi düşünüyoruz bakalım hayırlısı.

10 nisanda canim. canim ara bence coco da aramıştı zamanında. çok tatlı biridir belki bir katkısı olur boncuguma

sema akca. takip et ankaraya da geliyordu sanji. Allah yardımcımız olsun. çok zormuş cocuk büyütmek.

😔

aynen ani kalsın istedim 🥰

güzel olsun istedim arele de çekim yapınca hak geçmesin dedim. e 1 yaş bayram felan derken çok gözüme batmadı 😂😉

areli atayım istedim de telefonda bulamadım. çok güleçtir zaten benim sipalar. bayılmıştım ben arelle. inşallah civan da guzel geçer 🙏

yerim ya ben seni. jadem bunların her hali güzel ki ağlasa ne olacak o nile bana güzel geliyor masallah asya ya da 😘😘😘
Tekrar ederse gidecegim helinnn..demir ilaci basladim bakalım.bugun iyiyim.. sagol canim 🥰

N Nehir8077
Duru kuş doğdu ama biz hicbişi yapamadık uzaktan.hem biraz moral olsun hem de dogum gunu kutlu olsun minik kuş 🐥💗🎊🎈🎉🎂🧁🍬🍫🥧🍩🍨🍧🍪🍦🍩🍹

Böyle bir paylaşım yapayım dedim.her bebiskomuza yapalim dedim ama unutabilirim 🙈 hergun ayni musaitlikte gecmiyor maalesef..dogum günü kutlamalarinda da kullanabilirsiniz :KK66:

Son düzenleme:
Gecmis olsun sekerparem
Insallah tekrarlamaz.
Bana da demisti çarpıntı olurdu jansizliktan olabilirmiş.
Tansiyon degildir canim ya çok da yorulursun.

Ben dr içsem aslinda hamilelikten kalan vitaminleri emzirince planı da gidiyordur.

Cocuklar nasik elifin gece ağlaması me durumda dis mi acaba.
Benle uyumazsa gunes de oyke ya yanyayız mecbur
Tekrar ederse gidecegim helinnn..demir ilaci basladim bakalım.bugun iyiyim.. sagol canim 🥰

Back
X