• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kuzum sen niye kötü hissediyorsun herkes paylaşıyor bi sen değil ki.. Eşin abartmış biraz sanki hastalık geldi mi geliyor valla engel olabilsek keşke bizim elinizde olsa
Ya kzıyor işte çevrenden örnekler veriyor onların çocuğu seninkinden büyük paylaşmıyorlar paylaşsalar kalp koyuyorlar bilmem ne aslında aşmıştık böyle şeyleri çünkü hastalık hastası gerçekten ve kasıntı bu konuda eşim
bende istemiyorum sürekli pimpirikli bir anne baba olmak rahat olmak istiyorum
Ama dün o arkadaş eşime sorunca çünkü onlarınki baya hareketli kızdı çok oldu emekliyor dişleri falan çok oldu çıkalı onların yürümüyormuş falan zaranında hanımağalığı ve hantoluğu meşhurdu şaşırdım falan demiş eşimde dünden beri başımın etini yiyor Zara inadına 10 gündür öksürmüyordu bugün öksürdü o da öksürük hastalıklından mı yoksa refleks mi anlamadım ama 5-6 kere oldu bugün

Valla gayet güzel olmuş daha güzellerini de yaparsın ilerde Allah huzurlu sağlıklı ömür versin 🥳🥰
Yarın başlayacağım canım kaç kez sürmem lazım günde
Çayda sınır yok ama günde 3 kez pamuğa ban ilikken gözünde biraz tut. 3 günede geçmezse aile hekimine olsun git. Teramisin veriyor. 3 günden fazla sürmesine izin verme. Serlesiyor o zaman kalıcı oluyor. Ben gözümden aldırdım bir tane. Ben ne çay ne krem sürdüm en son gittim, en başta gelecektin krem ilaç fayda etmez dedi aldırdım. Hatta bence 3 gün bekleme aile hekimine görün verir kremi çayida yaptıracak zaten.

Ya kzıyor işte çevrenden örnekler veriyor onların çocuğu seninkinden büyük paylaşmıyorlar paylaşsalar kalp koyuyorlar bilmem ne aslında aşmıştık böyle şeyleri çünkü hastalık hastası gerçekten ve kasıntı bu konuda eşim
bende istemiyorum sürekli pimpirikli bir anne baba olmak rahat olmak istiyorum
Ama dün o arkadaş eşime sorunca çünkü onlarınki baya hareketli kızdı çok oldu emekliyor dişleri falan çok oldu çıkalı onların yürümüyormuş falan zaranında hanımağalığı ve hantoluğu meşhurdu şaşırdım falan demiş eşimde dünden beri başımın etini yiyor Zara inadına 10 gündür öksürmüyordu bugün öksürdü o da öksürük hastalıklından mı yoksa refleks mi anlamadım ama 5-6 kere oldu bugün
Bu ara salgın var zaten hastaneler yığılı. Sen ekstra dikkat et iyi besle, burnunu açık tut hiç birşey olmaz. Çocuklar hafif bir burun akintisindada öksürebiliyor. Genzine sümük gelmiştir. Viral enfeksiyon demiş sonuçta. Viralde ilaç verilmiyor, yada sadece öksürmeyi oğrenmistir. sen iyi bakarsan hastalığa çevirmeden hemen atlatır. Crp nizin düşük olması ne güzel işte.

İçimde bi saç kestirme isteği var a dostlar kısa kesitrcem sanırım. Umarım pişman olmam ne zaman vakit bulursam kestiriyim diyorum bide boya ohhh 🤗 hayaller hayatlar olmasın da 🤣
Valla çocukla en güzeli kısa saç. Bende tekrar kestirmeyi düşünüyorum. Pişman olurum diyordum. Rahatlığın tadına varınca pişman olmadım.

Kalppare Kalppare kızz o ne kadar elektrik Allah korumuş gerçekten. Kardeşinin yaşadığı apandisit olayının benzerini benim de kızkardeşim yaşadı ya. Ama sizin doktor çok iyiymiş anlamış bizim koca üniversite hastanesi anlamadı 40 gn yatırdılar hastanede 12 yaşındaydı. Koca koca proflar geldi geldi baktı. En son açacaz artık ne varsa görüp anlıycaz dediler. 15 kilo verdi kız o dönem. Bünyesi kuvvetliydi yoksa atlatamazdı zaten. Yumurtalıkları zarar gördü onun da biri alındı bağırsağın bir kısmı falan. Şükür tüp bebek tuttu şimdi ikizleri var 4 yaşında😁 ben de korkarım karın ağrısı, mide bulantısı ishal bunlara çok dikkat etmek lazım.
Oyy kıyamam misss 😨 nasıl anlamamışlar 40 gün..bünyeye masAllah 🧿🧿 bizim oğlanin bünyesi cok zayıftır.onu koruyan verilen antibiyotik tedavisi olmus..Allah kalan ömürlerini uzun guzel ve sağlıklı eylesin inşAllah 💗🤲

Ya kızlar bizde hastaneden çıkamıyoruz bir türlü en son 10 gün önce gittik doktor enfeksiyon var kanında ama crp(mi ne düşükmüş başka değerler yüksekti viral virüs dedi)
Ateş öksürürk var mı dedi yok dedik Genelde böyle olunca ilaç vermiyoruz dedi sonra içimize sinmedi sağlıkocağına sordu eşim o da ilaç verilmiyor tenekede yada calpol ve aferin verebilirsiniz dedi ama ilaç. Yazmadılar ama bugün aralıklarla (3-4saat)5-6 kez öksürdü eşimde beni suçluyor senin yüzünden diyor ben o demiş ilaç vermemişim birde çok foto paylaşıyormuşum insta da dün Zara ile yaşıt bir arkadaşın Kızı hatta 1,5 ay küçük o çoktandır emekliyor ama yürünüyormuş dün fotoyu görünce AA yürüyor mu falan sormuş eşim de onlar belki değil ama bak foto atıyorsun nazar oldu sen yaptın diye beni suçluyor kendimi kötü hissediyorum 🙁🙁🙁🙁
Ay canım oksurugu başta kesmek lazım yoksa ilerliyo malesef hemen soğan bölüp koy uyuduğu odaya ıhlamur portakal suyu falan hemen hallet bu işi 🙏 kizzz beni biliyosun haydoyu çakiyi paylasmadigim gün yok gibi bişey nazar var elbet inanırım çok şey gelir başımıza ama sakinilan göze çöp batar deyip atiyodum foto 😬taa ki üst üste başına bişeyler gelene kadar gözü kanadı kafası delindi burnu nerdeyse kiriliyordu hala mor ateşler hastalıklar🙄😢 baktım herkes nazardan çok paylaştın ondan diyor vicdan yaptırdılar ya aslında çok dinlemem ama ne bileyim yıldızı mi düşük acaba bı sure paylasmicam yani üstüme çok geldiler ya paylaştın diye oluyo cümlesi canımı sıktı ne kadar dayanabileceksem 🤣 Allah'ım esirgesin hepsini🙏🙏🙏

Aklımda konsept olarak yoktu ama heveslendim kizlar ya
Abisiyle birlikte nasil bir cekim yapabilirim acaba onu düşünmekteyim.
Bulursan bir fikir bana da söyle canım 💗
Kalppare Kalppare
Noldu acaba canim elifime ya.
Dilinde ne olmus olabilir simdi nasilsiniz.

N Nehir8077 haydi gelmiş gecmis olsun bahar.
Duru da atlatti masallah.
Keyifli bir dogumgunu gecirirsiniz inşallah.
Umutta sanki hasta idrari bulanik icinde beyaz tozlar var dun bi ateslendi gecti ama idrari temiz cikti col sukur bilmiorum doktoru da rahat konuştu yarin tekrar vrricez sanirim ama bir sey yol galiba cok sukur cok korktum.

Nasil bir pasta düşündün var mi bir konsept fikri iki cocuklular da kiskwnma da olabilior Kalppare Kalppare Aslihaydo Aslihaydo siz ne dusunuorsunuz
Ben ikisine bir yapacagim canim.dogum günleri 1 ay ara ile.Aliye yapamadim.ayri ayrı yapmak istiyorum.ama esim cok yorulursun bosver dedi.ama icim icimi yiyor yani..acaba Elifin ilk dogum gününü özel olmaktan çıkarıyor muyum diye. Iki ayrı pasta düşünüyoruz ama.

zlar Asyanın gözünün üstünde bi kaç gündür bi şişlik var sebebi ne sizce rahatsız edecek kadar büyük değil ama anlam veremedim
Jadesi Jadesi nazarla da olur bu canım. Aile hekimine bi görünseniz mi acaba 🤔 geçmiş olsun guzelligime..masAllah subhanAllah 🥰🥰
Duru iyi Allah'a şükür abimizin kalmasını bekliyoruz uyansın doğum günü yapicaz.Eki Görüntüle 2801599
Çoook şıık bir elbise seçimi olmuş 🥰😍🧿🧿

Ooo aynen
Nasil elletiyosun kiz
Hic yoksa paraziti varfir ya da yerlerde yatiyor hayvan
Bi de jade ya kedilerin kopeklerim mesela popusu acıktı ya onu nasil kucagina aliyorsunuz ve ya nasil oluyor yani ben eskiden cok kedi veterinere goturdum 12 yil once 170 tl vermistim
Muayenesine sonra hayvan hastanesine falan
Simdi huylandım hamilelikte toksoplazma derken galiba.
Senin vardi ya kedin ondan bilgilenmek icin sorayim dedim.
Yani umut da sevdi bu sene sokakta kedi elledi kucagina aldi sonra el yikasa tamam da cocuk o eliyle donuna kadar elliyor gelince banyo yaptilar mesela.
Kardesimin assagida evde kopegi var cin aslani onu da seviyor ev kopegi zaten de iste o da sokaga cikior eve girior ayagi silinip tuvaletini de balkona yapipr girior iceri yatakta yatiyor mesela hani bebegimizin bile poposunu silioruz kilot giyiyor hayvanlarda yani icim almior oyle düşününce siMdilik ileriyi bakalim
canim kediler en temiz hayvanlardir . gunun buyuk bir vaktini temizlige ayirirlar yani yalanmaya. boyle temizleniyorlar. onlarin tukurukleri antiseptik iceriyor yani cok guclu bir temizleyici diyebiliriz. onun icin yikanmazlar. sadece taramak lazim hem dokulen tuyleri almak icin hemde cilt dolasimi icin. kedi anlamında rahat ol. ha ama bak misal ben ilk gebeligimden beri tuvaletlerini temizlemeyi eşime devrettim çünkü parazit dışkısında olabilir onun dışında çocuklar icin cooook yararlari var 😉
3 ana 2 ara öğün tavsiye ediliyor artık bizimkilere. Acıkırsa yoğurt meyve atıştırmalık kek verebilirsin. Mama içtiği için belki yemeği az yiyor sık acıkıyor da olabilir. Benimki acıkmış uyanıyor güzel yiyor beğendiği yemekse özellikle.
mis gun nasil uetiyor canim sana. biz oglen yemegi olayını yapamıyoruz hiç. yoğurt muz arel icin. civan meyve süt. yani ben yetişemiyorum bende yemiyorum kahve iciyorum sadece. agiz hic bos durmuyor ama ogun hep ara sanki 😐
Atayı kesmez uyku öncesi meyve ama deniycez bakalım

Şapşik ki ne şapşik🥰🥰🥰

Aminnn misimmm hepsinin inşallah

İnşallah kolayca Yerleşirsiniz adaşım Allah yardımcınız olsun

Nasıl mutlu oldum bilemezsin bana benzeten ender insanlardan birisin çünkü genelde hep babaya benzetiyorlar

Sağ ol kuzum senin sayende vallahi sevgilerimizi gönderiyoruz atayla birlikte
bi katkim olduysa ne mutlu bana canim 😊
Biz bizeydik birtek gorumce eşi ile geldi başkada biri yoktu. İyi geçti canım sıradan bir doğum günü, kız hastaydı ya yapicam yapmicam derken oldu bittiye getirdim.
Hastalıktan dışarı çıkamadım, internetten almam gerekiyordu Onuda ayarlayamadim gitti aklımdan. Etrafımdada bulamadım. Alel acele Eminönü gittim kızı babaya bırakıp oradan aldım. Ama kız benim gözüme büyük göründü, 2 yaş aldım hata etmişim üşendim değiştirmeye öyle giydirdim. Senin için bir iki resim atıyorum.suslemede berbat aldım iki balon sisirdim taktım. Adı doğum günü mü evet doğum günü.Eki Görüntüle 2801810 Eki Görüntüle 2801811 Eki Görüntüle 2801812 Eki Görüntüle 2801800
cooook güzelsiniz. ve sen ne çalışkan kadınsın ya sarma bile var onca yorgunluğun üstüne. bravo valla. bir ömür ailenle mutlu sağlıklı yılların olsum durucumm😘
vaaay cok havalisiniz. diş partisi ha 🥳🥳🥳 inci gibi dizilsin masallah size 😘
İçimde bi saç kestirme isteği var a dostlar kısa kesitrcem sanırım. Umarım pişman olmam ne zaman vakit bulursam kestiriyim diyorum bide boya ohhh 🤗 hayaller hayatlar olmasın da 🤣
ben emek emek uzattığım saçı kestirdim ve bi rahatladım anlatamam. ohhh dedim ya helede banyoda. boya demissin kızıl i çok özledim ama emme devam ettiği sürece izlemeye devam. tabiii jadem koş kestir 🤩

Bu ara salgın var zaten hastaneler yığılı. Sen ekstra dikkat et iyi besle, burnunu açık tut hiç birşey olmaz. Çocuklar hafif bir burun akintisindada öksürebiliyor. Genzine sümük gelmiştir. Viral enfeksiyon demiş sonuçta. Viralde ilaç verilmiyor, yada sadece öksürmeyi oğrenmistir. sen iyi bakarsan hastalığa çevirmeden hemen atlatır. Crp nizin düşük olması ne güzel işte.
10 gün oluyor zaten çok dikkat ediyorum ama hergğn 1 saat kadar çıkartıyorum dışarı üşüttü mü anlamadım çok geç artık yarına randevu aldı gitçez artık bu konuda çakışmaktan bıktım gitmesem suçlu hissediyorum içime kurt düşüyor gitsem çoöuk oralarda ağlıyor ediyor oerişan oluyor yani oyuna çevirdi etmen işin kötü yanı beni de alıştırıyor olsun iyi olduğunu öğrendik en azından diyip dönüyoruz artık yada uyguladıklarınızı aynen devam diyorlar artık çok bunalttı beni çok da tartışıyoruz ama değişmiyor sadece Zara’ya da değil hamilken banada (şimdi söylemiyorum bilmiyor) kendine de annesine babasına da böyle ve o kadar komik ve saçma oluyor ki bazen söylerseM şaşıp kalırsınz çok bunalttı artık ve her kavga da haklı çıkıyor ben unutuyorum çünkü o sayıp duruyor ben 3 cümle o 3 milyon cümle kuruyor ben bile ona hak veriyorum sonunda ama 3-5 gün geçince aklıma geliyor aaaa bu böyleydi şöyleydi yine unuttum o haklı oldu diyorum o yüzden uzatmıyorum artık susuyorum he diyip geçiyorum bazende bazen de tartışıyorum (ayyy ne uzun oldu K bakma ama doldum sanrım biraz kzım da öksürünce dengem şaştı sanırım eşim yüzünden )

Oy dünürcanımmm ne zor döneme gelmiş Dayımızın ameliyatı Allah’ım size bağışlamış. Çok şey öğreniyorum senden sizlerden var olun. Sana damadının resmini atıyorum sen görmedin gelin kuzuma da göster sözlüsünü öperim sizi
Yaaa Allahimmm Allahimmmm bin kere masAllahhhh 🧿🧿🧿 Allahim bu ne tatlı damattır ya Rabbiii 😍😍😍 agzim açık kaldi masAllah subhanAllah 🥰🥰🥰🧿🧿💗💗 kızım çok şanslı 🥰🥰🥰
Nasil da yakışmış kırmızılar beyazlar kuzumaaa 😍😍😍

Kalppare Kalppare
Gecmis olsun sekerparem.neler neler atlatmissin okudum diger yazdiklarini da.
Kotu gunler gecmis olsun insallah.

Alimi yerim ne akilli bebiye laf dokundurmadan duramiyorlar dimi sekerparem ah abilik ne zorsun.
Bugun su bardagini vetiri misin kardesine dedim de ben abi olmak istemiorum yeter artik diye bagriniyordu😅
Onlar da hakli ne diyeyim sonsuzum
Umut Okula başlasa nispeten değişiklik olacak ama
Canım Umutun degerleri guzel çıkmış.kendine vesvese yapma.korkma.korktukca basa geliyor.cocukluk arkadaşımın bebegi doğdu.bir eli yok.Allah kaldiramayacagimiz imtihani vermez..Allahim Umuta da şifasini versin.ama once sağlıklı bir anne lazım.uzme yıpratma kendini.biliyorum söylemesi kolay..ama sen cok güçlü bir kadınsın..bunu cumlelerinden bile anlıyoruz... kendinin cok ustune varma ⚘🎀

Ay canım oksurugu başta kesmek lazım yoksa ilerliyo malesef hemen soğan bölüp koy uyuduğu odaya ıhlamur portakal suyu falan hemen hallet bu işi 🙏 kizzz beni biliyosun haydoyu çakiyi paylasmadigim gün yok gibi bişey nazar var elbet inanırım çok şey gelir başımıza ama sakinilan göze çöp batar deyip atiyodum foto 😬taa ki üst üste başına bişeyler gelene kadar gözü kanadı kafası delindi burnu nerdeyse kiriliyordu hala mor ateşler hastalıklar🙄😢 baktım herkes nazardan çok paylaştın ondan diyor vicdan yaptırdılar ya aslında çok dinlemem ama ne bileyim yıldızı mi düşük acaba bı sure paylasmicam yani üstüme çok geldiler ya paylaştın diye oluyo cümlesi canımı sıktı ne kadar dayanabileceksem 🤣 Allah'ım esirgesin hepsini🙏🙏🙏
Haaa işte aynı durum bende pek takmıyorum ama eşim suçlu hissettiriyor senin yüzünden diyip duruyor surat asıp durdu gitti uyudu en son (canı sıkkın olsun 24 saat uyur öyle sıkılmaya can kurban ben 24 saniye bile uyuyamam )
Sanırım bende doğumgünğnde bi paylaşırım sonra paylaşmam artık uzun süre sizlere özel paylaşırım sadece.
kıyamam haydoma ya aşlah korusun bebeklerimizi valla burnuna içim gitti geçmedi hala size de bize de hasta olan tüm bebişlere geçmiş olsun insanın evladı söz konusu olunca içi gidiyor benim sabahtandır ağlayasım Var niye daha dikkatli olmadım diye dışarıda şapkasız gezdirdim bir süre diye

Bende tek başıma nasıl büyüyecektir bu çocupu🤣 en önemli nokta ne biliyor musun çoğumuz ortak fikirlere sahibiz mesela herkes farklı olsa kafa karışır ama öyle değil 🧿
Allah korumuş kardeşini çok zararlı apandisit aman aman 🙏
Çikolata geldi ya hep Asya yedi ama çok sever de teşekkür ederiz 🤫🤫🤫😝
Katya senin göbek adın mı hala geçen mahallenin imamı geldi kızım etme kulağına okuyayım artık 3 kere dedi de ben kabul etmedim 🤣🤣🤣🤣
Amannn grubumuza okuyan herkes masAllah desin noluuuuuurrr 🙏🙏🙏🧿🧿🧿😊😊😊
Evet dogru dedin hani derler ya Allah yıldız barisikligi vermis bize 🥰🥰 uyumluyuz 🥰🥰

Demek kulagina okuyacakti haaa hahahahah :D napsam nickname katya mi yapsam hahahahaj :D

Onlar da hakli ne diyeyim sonsuzum
Umut Okula başlasa nispeten değişiklik olacak ama
Canım Umutun degerleri guzel çıkmış.kendine vesvese yapma.korkma.korktukca basa geliyor.cocukluk arkadaşımın bebegi doğdu.bir eli yok.Allah kaldiramayacagimiz imtihani vermez..Allahim Umuta da şifasini versin.ama once sağlıklı bir anne lazım.uzme yıpratma kendini.biliyorum söylemesi kolay..ama sen cok güçlü bir kadınsın..bunu cumlelerinden bile anlıyoruz... kendinin cok ustune varma ⚘🎀
Sagol sekerparem ne yazik ki cok kendimi sucluyorum ama olacagi varmis oluyor bazi seyler.
Rabbim onu bana ikinci kez verdi aslinda 40 gun yatti hep diyalizdeydi mac kez ameliyathane kapilarinda bekledim git gel her kapi açılınca oglumu sordum.
Gecti sonsuzsukurler olsun o günler ama hasar birakti bende onsa hepimizde.
Insallah bununla gelmis gecmis olur.
Yarin gidicez doktoruna bakalim nasil yönlendirecek.
En son cis kacirmasi ile ilgili urodinami yapalim dedi umut da cok aksi kanverirken bile kaciyor tutamıyoruz.
Urodinamide pipiden popodab sonda takilacak mesane doldurulacak isemesi beklenecek bebekken 2 kere yaoildi ama sonuç alamadik cok agladi acisindan ciisi i tuttu saatlerce.
Ya ben cok kotu günler yasadim aslinda sekerparem insan unutuyor alisiyor galiba ama olsun isyan etmek yok ne hastaliklar var ne dertler var rabbim uğratmasın.
Hep bastırmaya çalışıyorum asil dertlerimi sanirim. Hep bir vicdan hesabi.
Neyse yarin icin doktoru ultrason da istedi ama ozele giderseniz 40 dakka bakior ama 600 tl dedi ama gidicez insallah. Hem virus ortamina girmesin hastanede hem detayli bakilsin belki bir detay gorur. Hos giden bobrek gitti daha geri gelmez Allah istemezse tabi.

Idrar yolu enf.hep korktum ben. En son cerrah enf olursa acik ameliyat ederiz gibiisinddn korkuttu olmamasi lazim ya i zaten bobrekleri korumak icim ben de o yuzden asiir korumaci oldum belki de.
Diyaliz kateterine pansuman yapmak icin elllerimi doktor gibi yikardim hic bir yeri elllemeden steril aletleri acar pansuman yapardik yok yaraya elin degdi yok yanlis yaptik diye iy oy daha 2 aylikti yavrum.
Cok sukur masallah buyudu bugunler mucize.ama tabiki hasar var bobrek yetmezliği baki.
Insallah rabbim merhamrt eder de onu sagligina kavusturur.

Ne oldu boyle anlamadiim yazdim ya yazdim sana gelince cenem dusuor galiba sekerparem.

Guclu degilim ama insallah olabilirim mecburum

N Nehir8077

Karnim agriyor diyor.
Arka boslugunu gosteriyor.
3 4 gun once pipim aciyor dedi salincagin kemeri yapti diye dusunduk.
Cisi bulanik ama doktor olabilir yediklerinden dedi.
Ates 38.2oldu sonra indi. bazen keyifli bazen halsiz anlamadim ki.
Boğazına baktim goremedim bir sey.
Yutak kisminda mk acaba birkac kabarcik vardi bademcikler temizdi.
Ya da usuttu.
Cok istedi diye ozdilege götürdüm oyun alani kizlar yeni sildik kimse girmedi dedi guvendim.
Dışarısı soguktu da o ara mi oldu. Usudu mu enfeksiyon mubakalim yarin neler bekliyor bizi.

Benziyor sanki senin yazdiklarima bilemedim canim.

Duruyu masallah iyi gördüm iyi olmus gibi.
Fotolar icin cok tesekkur ederim gozum gonlum acildi senlendi

Biz bizeydik birtek gorumce eşi ile geldi başkada biri yoktu. İyi geçti canım sıradan bir doğum günü, kız hastaydı ya yapicam yapmicam derken oldu bittiye getirdim.
Hastalıktan dışarı çıkamadım, internetten almam gerekiyordu Onuda ayarlayamadim gitti aklımdan. Etrafımdada bulamadım. Alel acele Eminönü gittim kızı babaya bırakıp oradan aldım. Ama kız benim gözüme büyük göründü, 2 yaş aldım hata etmişim üşendim değiştirmeye öyle giydirdim. Senin için bir iki resim atıyorum.suslemede berbat aldım iki balon sisirdim taktım. Adı doğum günü mü evet doğum günü.Eki Görüntüle 2801810 Eki Görüntüle 2801811 Eki Görüntüle 2801812 Eki Görüntüle 2801800
Ya bi de begenmiyor ya..bunca sıkıntı içinde bi de doğum günü yaptın kuzum sen..ilerde anlattığında şaşıp kalacaklar..ahh ahh analık işte 🥰 çoook tatlısınız ikinizde..yüzündeki huzuru burdan hissettim..Rabbim huzur mutluluk sağlık versin...guzel bir ömrün olsun Duru kız 🥰 masa da kac çeşit var daha nolsun iki bebeyle helal olsun 👏🥰 elbise de taç da cok yakışmış amaaaa boncuguma 😍😍😍🧿🧿
Dizi dizi dizilsinler inci gibi canım 🥰🥰 masAllah almilaya da sana da canımmm 🥰🥰 almila ne kadar tatlı bakmıs yaaaa kiyamam minnoş 😍🧿🧿
Sabah yedigim cokokrem cikolata tüpünü boş ama yani güneş bir an olsunn elinden bırakmıyor yapismis alsam ciyak ciyak bagiriyor.
Sureklo agzinda tup gelior galiba cektikce cikolata anasinin kizi tatlici olacak😅
Canım ben küçükken cok severdim onları 🤤 sonra bi kere cikolata diye babaannemin lasonil kremini yiyince annem bi daha almadı 😁 bence ilaca benzemezi riskli🙄
N Nehir8077 Bahar bir sey soracaktım.
Idrar yolu enfeksiyonu olunca bulanik cis oluyor muydu bazen de icinde beyaz tozlar var sanki bu ne dmeek bikior musunhz.
Tahlil temiz cikti ama yarin tekrar gidicez ogluma cok uzuluorum ya omur boyu hasta ve hasta olacak.
Tabi buna da sukur rabbim beterinden korusun.
Doktoru 40o uktrasonu 600 tl detayli birine gonderdi doktorumuz insallah sifa olacak bir sey fark ederler dua edin kizlar.

Kac gundur karni agriyor beli agriyor ates iniyor cikiyor tahlil temiz anlamadim ne oluyor belki de yarinki de mi cikacak enfeksiyon allah korusun
Canim ben bunu yeni gördüm..komik gelecek ama idrar tahlili yapan bebek bezinden mi alsan.beze cisi sen dokersin olmaz mi? Kiyamam umuta ya..ağrısı mı var 😔 Allahım şifa versin insAllah 🤲🤲🤲💗💗💗

Bak yazacaktım hızlı yapıyım diye biraz büyük sardım lahana zaten büyük olur da ben ince sarardım before Göktuğ🤣. Eşim 2. Tabağı yerken biraz büyük mü olmuş bunlar dedi 😒 ki kendi arkadaşıyla gezmeye çıkmıştı o saatlerde neyse ben bişey demedim betüş ordan önce eline sağlık denir baba, annem onları ne şartlarda, göktuğ uyanmadan hızlıca sarmak için öyle yaptı dedi🤣🤣hımmm çok lezzetli olmuş hem ellerine sağlık anne diye de ekledi🤪vay dedim sırtım yere gelmez benim kızlarım var beeee 💃💃💃💃
Helal be betüş 😍😍🧿🧿
Ya kızlar bizde hastaneden çıkamıyoruz bir türlü en son 10 gün önce gittik doktor enfeksiyon var kanında ama crp(mi ne düşükmüş başka değerler yüksekti viral virüs dedi)
Ateş öksürürk var mı dedi yok dedik Genelde böyle olunca ilaç vermiyoruz dedi sonra içimize sinmedi sağlıkocağına sordu eşim o da ilaç verilmiyor tenekede yada calpol ve aferin verebilirsiniz dedi ama ilaç. Yazmadılar ama bugün aralıklarla (3-4saat)5-6 kez öksürdü eşimde beni suçluyor senin yüzünden diyor ben o demiş ilaç vermemişim birde çok foto paylaşıyormuşum insta da dün Zara ile yaşıt bir arkadaşın Kızı hatta 1,5 ay küçük o çoktandır emekliyor ama yürünüyormuş dün fotoyu görünce AA yürüyor mu falan sormuş eşim de onlar belki değil ama bak foto atıyorsun nazar oldu sen yaptın diye beni suçluyor kendimi kötü hissediyorum 🙁🙁🙁🙁
Ya canım nazar da değebilir...ama nazar genelde halsizlik sebepsiz aglama vucutta döküntü vs yapıyor bebeklerde..öksürük baaska sebeptendir.velev ki nazardan oldu..cocuk bu nazar olur..kavgaya donusturmeyin.. bnm esim de ayni en ufak hastalikta nazar ettirdin diye yükleniyor bana 🙄

SonsuzUmut SonsuzUmut canim
Es kisilerine genel olarakk gicik oluyorum.
Hem kendimden hem cevreden duyduklarima göre.

Senin eşin abartmadigi surece aaslinda bence iyi ilgili baba telaslanan baba güzeldir.

Onda evham hastaligi var belki baska seylere de yapiyorsa.

Suan virus ortamında hastanelere gitmesek ogrendik artik 3 gun ates dusmezse anca oyle veya kazalarda hastaneye gelin deniyor. Gibisinden konussan ise yaramaz mi.

Oksurebilir refleks belki bir sey takildi boğazına.

Ilgili baba ilgisiz baba da olsa bir sey olunca hep ayni senin yuzunden dikkat etseydin
Bi cocuga bakamadin hasta ettin nazar degdirdin sen baskalarina bakma kendine bak vb vbvb erkek dogasi geregi iyce nefretlik bana göre istisnalar kaideyi bozmaz keske bozsa.

Bisey olmaz Alah korur diyen kocadan yine bi tik daha iyi bence seninki tabi bunaltmasim cok ya hanomaga ya da yazik umutu bile doktoru cocugu bunaltmayin sokmayin hastaneye surekli diyor.

Viralmis zaten ilac verilmior ki anca agrikesici ates düşürücü.

Osman gönülal online da bakiyormus galiba
Bari gitseniz mi surekli doktora gitmezdiniz.
Veya ozel haatane doktoru telefonunu veriyor atayip sorsun esin maksat icini rahatlatmaksa

Back
X