2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
geldik canim babamlardayiz. babam da bugun kotu bir gun geçirmiş. bacaklarına sırayla kupa tedavisi kuru iğne bantlama sıcak uygulama ve masaj uyguladım 😊 inşallah iyi gelir. en azından ilgim iyi gelecektir. özlemişim de uygulama yapmayı👍
Allahimmmm hayırlı evlaaaaaat 🥰🥰🥰🥰 yok yok yooooookkk ben ervayı fizyoterapiye yönlendireceğim simdiden calismalara baslayayim bilinc altı 🤣🤣
Ihlamur yok da cayi olmaz dimi aktardan almak lazm. Brde nasl içirilir migdeye zarari olmaz dimi? Ya aklima virus gelio ama burun akintisi yapmaz insallh oyle bsey degildr ya😔 yavrm smdi yatio burnu akiyo belli hâlâ yutkunuyo da genzinde de akinti var gbi geldi
Covid burun akıntısı yapmiyormuş canim.aktardan ihlamur al 5 dk kkaynat kapat.demlensin. soguduktan sonra icir. Bir cay bardagi kadar icse acaip iyi geliyor.icine pekmez atabilirsin.sonra uyusun.terletiyor iyi geliyor canim.bu de tavuk çorbası yap.o da iyi gelir.

Bende bir yaş sonrası dedi menenjit aşıları için ama beksero yaptım bir doz11. Ayda o yaştan sonra da önce de 3 doz diye. Diğer nimerix yaştan sonra tek doz nasip olursa 13. Ayda ikisini de yapacağım yine.

Olumlu haberler almışlar inşallah daha da güzel haberler alırlar . Çok sevindim onlar adına . Devamı da güzel gelir inşallah

Belki de soğuk da olmuş olabilir canım ama sanmıyorum . Tam dibinde değil aslında camın beşik . Ben şimdiden ayırdım odayı ama içimde hep bir acaba var . Doğru mu yapıyorum bilemiyorum . Tam da ayrılık kaygısı yaşadıkları aylarda . O ogretmen61 sen de ayırmıştın sanırım odasını deniz in değil mi ?
Evet canım 9.ayda ayırmıştım. Alıştı mı sena peki neden tedirginsin

Günaydın kızlar 🥰
6 dan sonra uyumadı benimki dön dön salladım falan 7 yi biraz geçe uyandı benim suratım asık yatıyorum bu baktı Bi güldü bir daha baktı yok ann nnneee dedi sonra Oyyy kuzummm dedim sarıldım başlarım uykusuna 🤣🤣🤣öpüştü koklaştık güne bismillah dedik. 💃💃

Karya hn sagolsun 2 gecedir yatmiyor kabiz.oldu babasi ust uste muz yedirirse boyle oldu kendini sıkti aksam.yapamadi.oyle uyuttum simdide donup duruyor kalkip oturuyor alttan zaten pirt pirt :KK43: bu gece hic uyumadim desem yeridir :KK43:
Günaydın canım benim kötü olmuş almila da öyle oluyor en sevdiği meyve muz sonra ıkın dur 😂 zeytinyağ ver muz yediği zaman ya da kayısı hoşafı

Günaydın kızlar 🥰
6 dan sonra uyumadı benimki dön dön salladım falan 7 yi biraz geçe uyandı benim suratım asık yatıyorum bu baktı Bi güldü bir daha baktı yok ann nnneee dedi sonra Oyyy kuzummm dedim sarıldım başlarım uykusuna 🤣🤣🤣öpüştü koklaştık güne bismillah dedik. 💃💃
Göktuğ,la anlastimi yoksa,Bu gece duruda hiç uyumadı desem yeridir. Yarım saate bir kalktı, sürekli mizir mizir sürekli meme istedi. Hepte gaz attı anlamadım 3 ten sonra birdaha yatmadı. Boş boş salladım durdum uyusun diye. Bugünde aşıya getiricem

Anammm bebem yanmış ya aklıma geldi akşam mantı yemişti bir kase🙈sonra da geldi gitti su içti. Baktım 3. Ye kalkınca aklıma düştü su verdim çöle düşmüş gibi içti yavru susamış ya yazık dilleri de yok ki anlatsınlar 😔
Oy kuzum yaa gerçekten dili de yok ki nasıl anlatsın. Ama sen anlamışsın 👏🏻👏🏻
koç burcu diye mi boyle inat ve sinirliler ya 🙄 civan da bazen dişlerini sikarak bi bagiriyor noliyor ya diyorum bu bizi de parçalar korkuyorum valla 😫

oyyy kuzuma ne de yakışır masallah. mis canim isim kısımları taş ya dikkat edin. bizimki kirildi ucagi. sayfaya da yazdim yenisini ginderelim isterseniz dediler sadece kargo benden olmasi sartiyla ama hastalik girdi araya kaldi oyle.

yaa asım ya valla keşke azcik sıkıştırıp sevmek nasip olsaydı böyle anlattıkça gözümde canlaniyor ama ellerim bomboş kaldı yaw🤓

blip hoşgeldin canim. nasilsin? oğlun nasıl oldu canim ? benim ki de civelek bu arada yeter ki opeyim mest oluyor sipa. ustunde yatmasi da keyifli ama zor da bi yandan kolay gelsin canim🤭

ah susam bir cilveli de bende var öpücükler hava da uçuşuyor. nasil cilveli. bi de arel den gördüğüm birşey var ben onu nasıl seviyorsam o da yapıyor yani şöyle yanına yatayım bi bakıyorum yüzümü saclarimi okşuyor sırtımı sıvazlıyor öpüyor aş - gim diyor 🥰🥰🥰 eriyorum tabi o ara ben. civan da inatla başını yüzüme getirir öpeyim diye emerken de parnikler itinayla tek tek öpülür mest oluyorum mest❤
Ay allahım kıskanıyorum ama sizin bu oğlanları ben 🤩🥰🥰 ben de yatsın bi seveyim diyorum sırtını okşuyorum yanağımı yanağına dayıyorum falan kalkıyor oturuyor gidiyor kurtlu anacım kurtlu 😂
@Aslihaydo 3. Günden bildiriyorum şimdilik bir sıkıntımız yok şükür güzel gidiyor ayrı oda olayı . Kamera ve telsiz var ama hep bazen acaba uyanıyor da ben duymuyor muyum endişesine kapılıyorum .
Uyansa da ağlamıyorsa duymaman daha iyi zaten. Uyku eğitmenleri odayı ayırmayı sırf bu yüzden öneriyorlar. hemen her mızırdamada yanında oluyorsunuz tekrar kendi kendine uykuya geçmeyi öğrenemiyorlar diye. Ben bazen yanındayken kalkmıyorum vıyk yapıyor ağlar gibi oluyor iki dönüp bazen oturup tekrar yatıp uyumaya devam ediyor. Eğer müdahale edersem kendi kendine uykuya dönmeyi öğrenemez. Tamamen uyanıp ağlarsa alıp emziriyorum mama veriyorum uyutuyorum. Endişe etme yani doğru yoldasın.

Karya hn sagolsun 2 gecedir yatmiyor kabiz.oldu babasi ust uste muz yedirirse boyle oldu kendini sıkti aksam.yapamadi.oyle uyuttum simdide donup duruyor kalkip oturuyor alttan zaten pirt pirt :KK43: bu gece hic uyumadim desem yeridir :KK43:
Kuzum sıkıntısı var belli. Bol su içir bi de çömelme pozisyonunda tuvalete tut belki rahatlar.
Günaydın kızlar 🥰
Ay yiyecem sen anlattıkça ben bu oğlanı 🥰🥰🥰

Allahimmmm hayırlı evlaaaaaat 🥰🥰🥰🥰 yok yok yooooookkk ben ervayı fizyoterapiye yönlendireceğim simdiden calismalara baslayayim bilinc altı 🤣🤣

Covid burun akıntısı yapmiyormuş canim.aktardan ihlamur al 5 dk kkaynat kapat.demlensin. soguduktan sonra icir. Bir cay bardagi kadar icse acaip iyi geliyor.icine pekmez atabilirsin.sonra uyusun.terletiyor iyi geliyor canim.bu de tavuk çorbası yap.o da iyi gelir.
Cok sagl annemler gelecek varnis ihlamuru onu yapacagm. Gunde 1 tane dimi zten anca bitirir. Kalın mi giydirsem ki terlesn die nasl yapsam peki? Tavuk corbasi da yasak malesf bi taraf iyilesecekken migdeyi bozmak da isteniyorm gece de su kustu az bisy uyurken ona da aglayip kalkti😔

geçmiş olsun kuzuya.😔 rahatlar insallah en kısa zamanda.

Back
X