2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizim komsu ayakkabi verdi cok guzel spor tamda oldu ama ayakkabiyla yürüyemiyor agir biraz bende guzel bir ayakkabi alayim diyorum oneriniz varsa.
Dünürüm de demiş vicconun ilk adım ayakkabısı çok iyiymiş herkes ondan alıyor şimdi.
Kalp kalbe karşıdır derler Hissediyorlar sanırım. Galiba bizdede diş sıkıntısı. Sizin bir yaş aşısı ateş yaptımı. Az önce yaptırdım aşıları. İnşallah ikisi birlesip huysuzluk artmaz.
Geçmiş olsun kuzucuma yok yapmadı hiç bir Sıkıntı canım. Rahat geçirdik şükür

Screenshot_2021-03-19-12-45-36-432_com.android.chrome.webp

bu model çok popüler kızlar insta da takip ettiğim anneler ve mart anneleri bundan aldı çok hafifmiş bir bakın yorumlara yine siz. Bahar ayakkabılar çok güzel 😍 bize de arkadaşım verdi spor onlar da güzel ama dövüşüyoruz işte 🤣

Bizimki hala açık , baş çevresi de 48,5, büyük . Bakalım takipteyiz şu an . D vitaminini de hiç aksatmıyoruz , değerleri de iyiydi zaten .

Evet alıştı aslında . Uyandığında ağlar da duymazsam kendini terkedilmiş gibi hisseder diye endişeleniyorum .

Ufak tefek mıkırdanmalar kısa ağlamalar oluyor . Ama hemen müdahale etmedim ben hiç . Gece uyanınca çoğunlukla kendi uyuyor . Bu gece tam buraya yazdıktan bir saat sonra çığlık kıyamet uyandı 😁 gündüz düşmüştü herhalde ya ondan ya da üst yan dişlerimiz patlamış ondan sıkıntılandı. Az sakinleştirip geri koydum .
Senin kız gibi bizimkinin de çekim öncesi yanağı morardı . 24 üne kadar geçer herhalde.
Kamera telsiz varsa duyarsın canım öyle hissetme duymasan da yorgunluktan olur ama illaki duyuluyo bizim odalae uzak birbirine denizinki evin girişinde bizimki en arkada ona rağmen ağlamayıp mıkırdansa bile duyuyorum uyanıyorum annelik🤷🏼‍♀️😂

Merhaba kızlar öyle bir videoya denk geldim ki izlemenizi tavsiye ederim🌺 bayağı etkilendim açıkçası... ben de mi yapsam acaba diye düşünüyorum 🤔 gec kalmisim biraz ama 🤣
Kv de öğret artık diye sıkıştırıyor 😑

Annem de öğret diyor yavaştan kabızlığı geçer diyor alışırsa bakalım belki yakında başlarım ben öğretmeye

Eki Görüntüle 2804687
bu model çok popüler kızlar insta da takip ettiğim anneler ve mart anneleri bundan aldı çok hafifmiş bir bakın yorumlara yine siz. Bahar ayakkabılar çok güzel 😍 bize de arkadaşım verdi spor onlar da güzel ama dövüşüyoruz işte 🤣
Bnde bakayim buna :) gecen parka goturdum esimin abisi vermişti aykkbi birz buyuk oldu gydrdim ayakkbyla oynmya calsyr snra klkti yürüyeyim derkn bir baktim ayakkbi ayagnda yok buyuk geldigi icin cikmis 😁

Eki Görüntüle 2804691 bundan aldım ben de alışsın en azından ayağına birşey geçirmeye diye. Kış boyu giydirmeye çalıştım kalın patik botlardan hep çıkardı buna gücü yetmiyor 🤪🤪
Bende şu patiklerden giydiriyorum bunda rahat ama yakkabıda parmakucu belki dışarıda öyledir ayakkabıyı denemedim evde hiç

Eklentiler

• BFDBE4FB-11F1-4402-A981-A4B401B0CF6C.webp
    BFDBE4FB-11F1-4402-A981-A4B401B0CF6C.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba kızlar öyle bir videoya denk geldim ki izlemenizi tavsiye ederim🌺 bayağı etkilendim açıkçası... ben de mi yapsam acaba diye düşünüyorum 🤔 gec kalmisim biraz ama 🤣

Kizz bu nee nasilda yapiyor bebek cok komik ya cok ufak ama 😂🙊 biz bayaa gec kalmisiz 🙈😅

BKGK BKGK instagramda bir doktor öneriyordu , ayax ve wsark ben de bakınıyorum . Vicco duydum sanki burdan da

Ay nereden çıkmış bu meme yürümeye mememi diyor. Allah'tan sen biliyorsun derdini anlıyorsun. Başkası direk aç olduğunu düşünür. Kimsenin aklınada gelmez yürümek isteyeceği.
Sorma zaten ondan terin suyun içinde kalıyorum .
Kamera telsiz varsa duyarsın canım öyle hissetme duymasan da yorgunluktan olur ama illaki duyuluyo bizim odalae uzak birbirine denizinki evin girişinde bizimki en arkada ona rağmen ağlamayıp mıkırdansa bile duyuyorum uyanıyorum annelik🤷🏼‍♀️😂
Var kamera telsiz mıkırdanmaları duymadığım oluyor çok yorgun olduğumda . Ağladığında da duyarım herhalde ama ne bileyim işte hep acaba mı oluyor aklımda

Sabah yapti kakasini canim. Peki gece uyanip ayaga kalkarsa napiyoruz benimki aglamiyor ama gozu kapali oturuyor donuyor birde ayaga kalkiyor gece ya yatırıyorum ben tekrar ayni en son alip saliyrum yatyr
Misin dediği gibi yürümeyi yeni öğrendi ya ondan yapıyordur. Geri uykuya döndürmek gerek. Ben emerek uyuttuğum için yanına uzanıp emziriyorum uyuyor. Sen de ayakta salladığın için onu bekliyor olabilir. İyice gözü açıp dirilmesinler de en kötüsü o
Bizimki hala açık , baş çevresi de 48,5, büyük . Bakalım takipteyiz şu an . D vitaminini de hiç aksatmıyoruz , değerleri de iyiydi zaten .

Evet alıştı aslında . Uyandığında ağlar da duymazsam kendini terkedilmiş gibi hisseder diye endişeleniyorum .

Ufak tefek mıkırdanmalar kısa ağlamalar oluyor . Ama hemen müdahale etmedim ben hiç . Gece uyanınca çoğunlukla kendi uyuyor . Bu gece tam buraya yazdıktan bir saat sonra çığlık kıyamet uyandı 😁 gündüz düşmüştü herhalde ya ondan ya da üst yan dişlerimiz patlamış ondan sıkıntılandı. Az sakinleştirip geri koydum .
Senin kız gibi bizimkinin de çekim öncesi yanağı morardı . 24 üne kadar geçer herhalde.
Yanaktaki morluk zor geçiyor ama bizim de tam 1 hafta vardı çook belirsiz kalmıştı. Dün kafasını çekmecenin köşesine çarptı morardı kızardı hafif şişti hemen hiridoid jel sürdüm geçti. Yanakta da eşime aldırmıştım jel dememişim krem almış o etkili olmadı mesela. Ben jelini aldım o çok iyiymiş

Bizim komsu ayakkabi verdi cok guzel spor tamda oldu ama ayakkabiyla yürüyemiyor agir biraz bende guzel bir ayakkabi alayim diyorum oneriniz varsa.
Ben vicco aldım çok hafif çok yumuşak ama 20 numara bizimkine çok hafif bol geldi 19 alsam da küçük olacaktı sadece oturduğunda ayağa kalkmakta zorlanıyor ama alıştı yürümeye onunla. Evde giydirdim dışarda deneyeyim dedim hemen emeklemeye geçti meraktan yeri ellemek istedi sanırsam 🤣 Henüz dışarda denemedim o yüzden.

Ben bunu hamileyken yazmıştım gruba. O zaman düşünüyordum da sonradan gerçek dışı oldu sabahları evde kaos oluyor zaten bir de wc ye tut falan hiç uğraşamam dedim😁face de bezsiz bebek grubu var doğduğundan beri hiç bezlemeyenler mi ararsın neler neler var. Bu kadın demiş ya Türkçede nasıl deniyor işte yok Türkiye bilmem ne diye. Gayet de var adı da tuvalet iletişimi. Üzerine kitaplar da var yazılmış özellikle kabızlığı olan bebeklere tavsiye ediliyor zaten. Grupta okuduklarım göre bebekleri biz beze alıştırıp sonra da bıraktırma için çaba harcıyoruz. Zaten bebek reflex olarak çıplak olunca çiş kaka yapmak ister. İlk zamanlar altını açtığımızda yapardı mesela benim oğlan sonra sonra unuttu artık yapmıyor. Yavaştan otursak belki olur da yüreğim yok şuan bir de o işle uğraşmaya.
Kv çok istiyorsa öğretmek gelsin 1 hafta gündüz sürekli açsın oturtsun çıkarsın giydirsin. 😒 Herşeye de karışmasınlar yav. Ben kızlara yazı geçirmemek için 2 yaşı bitirmeden 20 aylıkken öğrettim. Göktuğ 2 yaşını geçmiş olacak diğer yasa inşallah gidip babannesinde öğretem😈😈🤣🤣

misskokulumm misskokulumm senin branş ingilizce öğretmenliğiydi di mi? Göktuğla evde ingilizce konuşuyor musunuz hiç? Ben eşime demiştim konuşalım diye hiç oralı olmadı ne gerek var okulda öğrenir falan dedi geçenlerde bir arkadaşının 2,5 yaşında kızlarıyla evde bazen ingilizce konuştuklarını öğrenmiş biraz daha sıcak bakmaya başladı. Ne diyorsun sen?

Ben vicco aldım çok hafif çok yumuşak ama 20 numara bizimkine çok hafif bol geldi 19 alsam da küçük olacaktı sadece oturduğunda ayağa kalkmakta zorlanıyor ama alıştı yürümeye onunla. Evde giydirdim dışarda deneyeyim dedim hemen emeklemeye geçti meraktan yeri ellemek istedi sanırsam 🤣 Henüz dışarda denemedim o yüzden.
Benim koca ayağa 22 numara aldım ben🤣 tam oldu. Çift çorapla işi çözersin sen de yaza zaten tam olur.

Ben bunu hamileyken yazmıştım gruba. O zaman düşünüyordum da sonradan gerçek dışı oldu sabahları evde kaos oluyor zaten bir de wc ye tut falan hiç uğraşamam dedim😁face de bezsiz bebek grubu var doğduğundan beri hiç bezlemeyenler mi ararsın neler neler var. Bu kadın demiş ya Türkçede nasıl deniyor işte yok Türkiye bilmem ne diye. Gayet de var adı da tuvalet iletişimi. Üzerine kitaplar da var yazılmış özellikle kabızlığı olan bebeklere tavsiye ediliyor zaten. Grupta okuduklarım göre bebekleri biz beze alıştırıp sonra da bıraktırma için çaba harcıyoruz. Zaten bebek reflex olarak çıplak olunca çiş kaka yapmak ister. İlk zamanlar altını açtığımızda yapardı mesela benim oğlan sonra sonra unuttu artık yapmıyor. Yavaştan otursak belki olur da yüreğim yok şuan bir de o işle uğraşmaya.
Kv çok istiyorsa öğretmek gelsin 1 hafta gündüz sürekli açsın oturtsun çıkarsın giydirsin. 😒 Herşeye de karışmasınlar yav. Ben kızlara yazı geçirmemek için 2 yaşı bitirmeden 20 aylıkken öğrettim. Göktuğ 2 yaşını geçmiş olacak diğer yasa inşallah gidip babannesinde öğretem😈😈🤣🤣
Ben de duymuştum bunu tuvalet iletişimi diye kabızlık olunca yapiyim dedim 5-6 aylıktı biraz geç kalmışım tuvalette etrafı izlemek karıştırmak için kalkmaya çalıştı öyle tutamadım elimde (herzamanki gibi kurtlu ipek orda da kendini gösterdi) 😂😂 eğer senin dediğin gibiyse bizimki hiç altını açtığımızda çiş yapmazdı zaten uymuyormuş bile. Şimdi de kaka yaparken ayağa bile kalkmıyor hiç belli etmiyor sadece sessizleşince anlıyorum.

Sorma zaten ondan terin suyun içinde kalıyorum .

Var kamera telsiz mıkırdanmaları duymadığım oluyor çok yorgun olduğumda . Ağladığında da duyarım herhalde ama ne bileyim işte hep acaba mı oluyor aklımda
Yinede onların daha rahat uyuduğunu bilmek beni rahatlatıyor aynı odada en ufak sese kıpırdanıyordu benimki

misskokulumm misskokulumm senin branş ingilizce öğretmenliğiydi di mi? Göktuğla evde ingilizce konuşuyor musunuz hiç? Ben eşime demiştim konuşalım diye hiç oralı olmadı ne gerek var okulda öğrenir falan dedi geçenlerde bir arkadaşının 2,5 yaşında kızlarıyla evde bazen ingilizce konuştuklarını öğrenmiş biraz daha sıcak bakmaya başladı. Ne diyorsun sen?
Evet canım İngilizce ve eşim de ingilizceci😒. İlk 3 ay konuştum Göktuğ la şimdi çok popüler ya çift dilli yetiştirmek. Sonra azalttım acaba kafası mı karışıyor diye. Eşim de destek yerine köstek oldu ne gerek var daha çocuk ana dilini konuşsun vs vs. Ama ben söylüyorum ingilizcelerini de hayvanların falan günlük dilde kullanıyorum öyle eğitici olarak ders gibi değil tabi. İnstagramda çok sayfa var çift dilli çocuk yetiştiren ayrı bir özveri istiyor tabi. Ben kızlarla da konuşuyorum büyük anlıyıp cevap veriyor küçük henüz yeni yeni bakalım. Ben konuşman taraftarıyım. Basit yönergeleri, nesneleri falan söyleyebilirsin. Bir de eşim kendi konuşmadığı gibi beni eleştiriyor öyle mi telaffuz edilir bilmem ne 😒sonra iş iddiaya biniyor sözlükler açılıyor dinleme yapılıyor genelde ben haklı çıkıyorum ama modumu düşürüyor adam🤣🤣

Back
X