Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş gitmiş olsun inş canım yaşlı olunca insan daha tedirgin oluyor tabi bende tansiyon hastasıyım iki ilaçla ancak normale dönüyor tansiyonum çok korkuyorum bende bulaşmasın diye ama dün avm ye gittim kızlara doğum günü için bişeyler alayım diye lcw ve diğer mağazaların resmen önlerinde sıra var kaslarda kuyruk var ana baba günü gibi sanki bayram alışverişinde insanlar hadi mağazalar neyse de yeme içme yerlerinde tıka basa dolu koşarak uzaklaştım eşim de şaşırdı hayırdır çabuk geldin diyorGünaydın, herkesin sağlığı iyi olsun..
Benden haberler maalesef hastalıkla ilgili.
Annem 75 babam 72 yaşında ikisi de 7 gundur corona.
Annemin zaten hipertansiyon ve obezitesi var. Ayriyeten Vertigo. Çok zor geçiyor onunki.
Babam daha az kronik hastalığa sahip.
Spor yapar yemesine dikkat eder babam daha kolay geçiriyor. Yine de bunyeleri sarsıldı. Allah'ım tüm hastalara şifa versin
Başladığında annem hiç dışarı çıkmadığı için grip veya soğuk algınlığı sandı. Babam da ateslenince test yaptilar ikisi de pozitif
:'((
Şuan ilaçları içiyorlar ve sağlık bakanlığı ile takip ediliyorlar ama biz hala bulamadık nereden kaptılar. Babam sadece ekmek almaya ekmek büfesine gidiyordu. Haftada bir pazara kadar gidiyor kasaba manava uğruyordu. Maskesiz dolaşmaz. Yine de bulmuş bir yerden. Neyse atlattilar daha iyiler Allah'a şükürAl
Aman aman anneler siz dikkat edin.
Sakın bu hastalığı kapmayin. Anne-babam atlatana kadar akla karayı seçtik
Herkese sevgiler![]()
Bebeği yada hayvanları varsa onları sev ben ayşeye öyle yapıyorum ablasının bir bebeği var onu alıyorum kucağına ayyy ayy diye seviyorum sarılıyorum tıpış tıpış geliyor Bebeği çekiyor bende fırsattan istifade öpüp kokluyorum bolcaYaa hayıır vampir miiineyse bizimki gülünce dişleri görünmüyor. Demek öyle çıkan varmış. Şaşırtıcı değil.
Haklısın canım biz de insanız ama elimden geldiğince sabırlı olmam gerekiyor. Benim annem biraz öyle bir kadındı önce kızar sonra sever. Hem güler hem ağlar, hem yapar hem pişman olur. Maalesef rahatsızmış sonradan anlaşıldı ama insan çok yıpranıyor duygusal olarak ne yapacağını ne hissedeceğini bilemez oluyor. İzleri de kaldı bizde maalesef.. ne kadar bilsem de farkına varsam da düzeltemiyorum.. O yüzden bu ani duygu geçişleri en çok korktuğum şey..
Yaaa ben kaçırdım
Ama ama gülmezseniz bişey diyeceğim ben de mısırı dilimle yemeyi çok severimşekilsiz olunca elinden bazen kayıveriyor ve düşüyor ama diline yapışıyor çok güzel yeniyor
ali de bunu farkettiyse belki
Sarılalım kardeşim
Şimdi kedi resmine bebeklerine falan ayy oyy yapa yapa alıştırdım biraz sevgi kumkumalığı öğretmeye çalışıyorum. Bazen bize de yapıyor ayy ayyy diye![]()
çok geçmiş olsun canim insallah çok daha iyi olurlar annecigin ve babacığın.Günaydın, herkesin sağlığı iyi olsun..
Annemin zaten hipertansiyon ve obezitesi var. Ayriyeten Vertigo. Çok zor geçiyor onunki.
Spor yapar yemesine dikkat eder babam daha kolay geçiriyor. Yine de bunyeleri sarsıldı. Allah'ım tüm hastalara şifa versin
Başladığında annem hiç dışarı çıkmadığı için grip veya soğuk algınlığı sandı. Babam da ateslenince test yaptilar ikisi de pozitif
Şuan ilaçları içiyorlar ve sağlık bakanlığı ile takip ediliyorlar ama biz hala bulamadık nereden kaptılar. Babam sadece ekmek almaya ekmek büfesine gidiyordu. Haftada bir pazara kadar gidiyor kasaba manava uğruyordu. Maskesiz dolaşmaz. Yine de bulmuş bir yerden. Neyse atlattilar daha iyiler Allah'a şükürAl
Herkese sevgiler![]()
Günaydın
Kalppare çabukkkk o fotoğrafı bir daha koy ben görmedim
dünürümün dediği gibi yıkarım buraları
şaka şaka bak koy ben de sana ve @Sonsuzsukurlere özel doğum gününden bir kare koyarım fotoya
![]()
Ooo ellerine sağlık miss canAminn canım çok şükür bu günleri gösteren Rabbime
Hadi geçmiş olsun canım maşşallahınız var
Tabi çocukların anlamasını istemediğimiz zaman konuşuruz ama artık büyük kızım anlıyordoğum günü menüm de su böreği(hazır
), sarma(buzluktan kv sarmıştı
), etsiz çiğköfte Adıyaman usulu(ben yaptım bunu
), tuzlu kurabiye(ben yaptım bunu da) bir de pastamız vardı işte yetti iyi oldu.
Tamam damarlara o zehir girdiyse artık kolay kolay çıkmaz
Teşekkürler canım benim![]()
Baaak senn demek bu yaptığının bi mantıği varmışYaa hayıır vampir miiineyse bizimki gülünce dişleri görünmüyor. Demek öyle çıkan varmış. Şaşırtıcı değil.
Haklısın canım biz de insanız ama elimden geldiğince sabırlı olmam gerekiyor. Benim annem biraz öyle bir kadındı önce kızar sonra sever. Hem güler hem ağlar, hem yapar hem pişman olur. Maalesef rahatsızmış sonradan anlaşıldı ama insan çok yıpranıyor duygusal olarak ne yapacağını ne hissedeceğini bilemez oluyor. İzleri de kaldı bizde maalesef.. ne kadar bilsem de farkına varsam da düzeltemiyorum.. O yüzden bu ani duygu geçişleri en çok korktuğum şey..
Yaaa ben kaçırdım
Ama ama gülmezseniz bişey diyeceğim ben de mısırı dilimle yemeyi çok severimşekilsiz olunca elinden bazen kayıveriyor ve düşüyor ama diline yapışıyor çok güzel yeniyor
Sarılalım kardeşim
Şimdi kedi resmine bebeklerine falan ayy oyy yapa yapa alıştırdım biraz sevgi kumkumalığı öğretmeye çalışıyorum. Bazen bize de yapıyor ayy ayyy diye![]()
Dünürüm ama online missin nasil göremezsin@şekerpare5939 oldu mu dünürüm ya bende göremedim aslında gruptaydım Ayşe mıkırdanmaya başladı ona bakayım derken uyumuşum kesinlikle görmeyenler için tekrar yüklemelisin![]()
Canım geçmiş olsunGünaydın, herkesin sağlığı iyi olsun..
Herkese sevgiler![]()
Güzel kalpli adaşım yürekten teşekkür ederimKuzularla beraber büyüyoruz iyiyiz hamdolsun kuzum
Kuzum ağız tadıyla güle güle otur. Bundan sonra mülk nasip olsun inşallah. Eniştemizle Asyamızla mutlu huzurlu yuvanızda herşey gönlünüzce olsun
Oy kuzum ya kıyamam orda güç depolarsınız iyi olursunuz inşallah
İki diş alttan geldi yukardan geliyor zorluyor epeyce. Uyku bizde de fena şu sıralar
Ata da hem kendini sevdirmeyi seviyor hem de öp deyince ağzını açıp tüm salyasıyla vakumluyor yanağımı ben de mest. Verene hamdolsun dünya güzelleri
Canım ben hemen hemen her sabah düzenli ıhlamur veriyorum. Ilık ılk biberona koyuyorum kahvaltıda içiyor.mideyi rahatlatan bir ot zaten çiçeklerinden demliyorum. Geçmiş olsun Kadir paşama
Ben anlamıyorum sanırım gözle görülüyor mu öyle belirgin bilemedim
Oy GÖKTUĞ. Biz de bugün 5 buçukta başladık mesaiye. Uyumadı işe giderken UYANIK gülücükler atıyordu
Bereketiyle gelsin eşinin de ellerine sağlık benimki de yapar Allah onlardan razı olsun
Çılgın bunlar. Yatarken kalkıp dikelip yatağa uzanıp oturup her türlü tehlikeyi itinayla çağırırlar
Kilo yapar kuzum
Senoşummm yürümeyi keşfediyor ıuuu
Yaaa hanımağammm yürüme arkadaşı ile arkadaşlığı ilerletmiş maaşallah
Helincim güzel kalpli arkadaşım çok teşekkür ederim inşallah öyle olursagol canim. senin damat abisinin suluguna dadanmasa arel idare ediyordu ama kaçınılmaz son. ah inşallah pazartesiye birşey kalmaz ya
aman şekerparem bizim ülkemizde meslek problemleri çok. inşallah mutlu olacağı bir mesleği olur. ben manevi acıdan mutlu oluyordum özellikle engelli çocuklarla çalışırken ama mesleki acıdan hakettiğimiz değeri görmüyoruz ne yazik ki.
acik benim icij bir tuhaf oluyor. düzenli de veremiyorum vitaminleri. kaç cm hatırlamıyorum da 1 yaş aşısında bakılır herhal.
oy kuzum ya aslında baharım alışması da lazım muz da çok iyi bir besin kaynağı. arel de öyleydi ama alıştı şimdi. hergün yer.
yaaaa mis aşk yaşıyorsunuz resmen op yerime guleçimi
bahar bu gece cıvanı sütten kesmişim gibi oldu. gece saat 3 ben arelin yanındayım ağlıyor uyuyamıyor nefes alamıyor. civan uyandı ama gitmem mümkün değil. ablam evde gezdirip ayağında sallayıp (bu hastalıkla başladı kucak istemiyor ateş belki diyorum) uyutmuş. 6 da tekrar ağlayınca arel de uyumuştu anca gittim yanına. iki göğsüm de taş olmustu
ya ipek ya duy biziiiii. annene sıkısıkı sarıl kokla öp. hayattaki en büyük sevgi bu. kaçma kuzum ❤
maşallah eşine canim. temiz bir sayfa oldu size. inşallah bu ev sana şans getirir de atanirsin
güzel gelinim aklı memede kaldıysa bilinclatinda herşey meme ama yürümeyi hırs etmiş kendine olacak o. yerim seni boncugummm
gecmiş olsun kuzum
bugün bile aklıma geldi benimde. bakmam lazım. arel çiko delisi. onunla oturur yeriz anne oğul
daha iyi olacaz. sizin de iyi olmanıza cooook sevindim
bizde daha iyi olacaz inşallah. az hastayız bu ara ama geçecek az kaldı. nasıl çay demliyor ya anlamadim
ah ata ah. anneni bi de sen yordun bu ara. uyusanıza yavrum neyin derdi bu. herhalde 3 yaştan sonrası kesintisiz uyku olur ha komsum. çünkü arel hala arada kalkar bir iki ya da hiç. size de cok geçmiş olsun. foto çekilirken mi hasta ettik acaba![]()
Geç yazıyorum kuzum anca okuyorum sağolasın kolaylafım bayaJadesi kuzum takip edemedim taşındın galiba çok iş kaldı mı yardım edenin var mı fıtığın çok zorlamadı İnş Asya ne yapıyor çok kaldı mı işin alllah kolaylık versin
Çok geçmiş olsun arkadaşım aşı olmadılar mıGünaydın, herkesin sağlığı iyi olsun..
Herkese sevgiler![]()
gözler kalbin aynasıdır canim biz anladık ❤Ahhh ahhh hic olmaz mı? Artık kalbimin içi sıkışıyor tarifi yok.kabz hali.midir bu diye düşünüyorum..üzüntü hali gibi sanki bi anda kara bulutlar çöküyor gibinedir bu hal anlamadım ki
Evet dünürüm dun bugun bakamadim.dün kv de idim.bugun de isler guclerden fırsatım olmadi.biz iyiyiz cok şükür.senin damat bu gece bardak kırdı.bardak un ufak oldu.nedense epey de ses çıkardı.bi de uykuluydu sipam..cok korktu bosluguna geldi herhalde.siz nasılsınız? Gelinimle baldız ne haldeler
Oohoo yemek de piştiyse yerlestin demektir jadem
Yaaa alemsin dünürhayal ettim bi gülme geldi vallahi
Sagolun kızlaren cok baharın bkgk yani ve helinin gormesine sevindim ama
durup durup bi goremedik seni diyorlardi
gerci yarım oldu ama olsun
alistik maskeyle yasamaya zaten
![]()
bi ara insta şifremi verecem sana tek tek herkese bakarsinDilzar
Sen
Bahar bkgk
Sonsuz umut
Helin
Ebru
Sonsuz sukurler de gormustur online di
Jade online di ama gordu.mu bilmiyorum
Ya ben de kendimi bi tuhaf hissediyordum.en iyisi maskeli bir fotograg da olsa koyayim dedimayy içim ılık ılık oldu ya
..sanki ben de sizi görmüşüm gibi
çoğunuzu gördüm zaten
![]()
ya o kadar doğru birşey söyledin ki. bence saglik ocaginda olmasi gerekiyor psikolog ve pedagog. ruh sagligi olmadan hiçbişey mumkun degil. boy kilo takibi disinda da cocuklar takip edilse. o zaman bircok seyin farkedilmeasi de gecikmemis olur.Umut için nasıl doğru yönlendirme yapılır onu sormak için pedagok desteği alabilirsin erken kardeşi olanlarda daha çok sendrom oluyor illa ki bazen biz anlamıyoruz dillerini ya da yanlış yönlendirebiliyoruz. Umut böyle bir çocuk diyip geçme çok zor şeyler yaşadı oda. Çocuk yetiştirmeyi illa ki her anne en güzelini yapar ama nasıl boğaZı ağrıyor doktora gidiyorsa ruhunda oluşan travmalar için de ihmal etmemeliyizHer psikolojik destek alan kişi gibi çocukların da hakkı keşke rutin her çocuk alabilse ulaşılabilir olsa normal bütün tıp dalları gibi
Öyle işte arkadaşım artık sen nasıl istersen
süpersin canim . ist3 bu sevmekle çıkabilecek keşifler. gönül bağınız daim olsunOyy dünürüm yoruldun ama değdi bak bitmiş ne güzel Güzeller güzeli asyam napiyo
Evet enerjisi çok iyi ben soğuk olur belki diyodum dil bilmediği için ama değil konuşmaya çalışması o çabası çok hos maşallahkayinailem
hatta görümce kelimesini sevmem yıllardır kayinbacim derim ben buldum bunu patenti bana ait
![]()
ah susam uzduysem özür dilerim. bazen korktuğumuz şeyleri daha çok çekeriz onun için düşünemeye çalış. sevgini ipek hissediyordur zaten ben burdan bile hissediyoeum cabaniYaa hayıır vampir miiineyse bizimki gülünce dişleri görünmüyor. Demek öyle çıkan varmış. Şaşırtıcı değil.
Yaaa ben kaçırdım
Sarılalım kardeşim
cok gecmis olsun. cok korkuyorum. ruhen ikiye ayrilmis durumdayım. bi yanim nasil tatil planlari yapmak iste4ken bir yanim da corona gerçeğini yuzume carpiyor. annen ve baban umarim daha iyilerdir bidaha hastalik ugramasin onlarq. mecbur dikkat edecez. normallesme baslayinca bizde ekstra tedbir oluyor anlamadim bu isten. bitse artik ya.Günaydın, herkesin sağlığı iyi olsun..
Herkese sevgiler![]()
sen yaparsin canim benim. bir gun yazacaksin bize suraya atandim diye. inaniyorum ben. ✌Helincim güzel kalpli arkadaşım çok teşekkür ederim inşallah öyle olurkendimi gerçekleştirmede kariyer basamağı kaldı oda olursa tamam
![]()
Sormuş kadar oldunTam ben soracaktım sen benden önce davrandın. Benden çok yaşayacaksınöylede olması gerekir zaten, eğer sıraylaysa.
Ben de uykuya geçirirken çok daralıyorum. Hele yemek saatlerindeyaa hanımlar sizin de canınızın dar oldugu zamanlar oluyor mu? yani ben canim darlandı derim. mesela normal zamanlarda tolere edebileceginiz şeylere sinirlendiğiniz zamanlar. heh iste can darlanmasi dediğim sey o.
ayhh bugun bu saat canim darlandi. Asim yeni uyumaya calisiyor. elini kolyeme atıyor, yüzüme gözüme sokuyor kolyeyi. baza başlığını sallıyor. kendini oraya buraya atıyor. düşecek diye elim hep üstünde ne kadar normal şeyler de mi? ama Allahim sabir ver dedirtti. insallah iyice dalar artık gece uykusuna![]()
Bizim de dün ilk defa o kadar geç uyudu . Tam gözler gidiyor uyudu diyorum odadan çıkıyorum arkamı dönüp bir bakıyorum beşikte ayağa kalkmış bile . Zaten akşama kadar belim ağrıdı peşine koşmaktan , uyuturken bir of çektim nasıl yüzüme bakıyor garip garip . Sonra bir pişman oldum . Çok zormuş annelik gerçekten . Allah sabrımızı artırsın , hele de hasta bebeklerin annelerinkini kat kat artırsınTam üstüne bastın dünürüm tam da öyle bir gün demeyeyim akşamdayım sanki tüm gün iyiydim aslında ama akşam bana da oldu. Akşam uykusuna çok zor geçiyor mayışmışken birden havalanıyor ağlıyor bağırıyor kucağımdan kendini atıyor odada turluyor. Yarım saat sürüyor bu böyle. Bende de artık akşam uykusu korkusu oluştu uyku saati gelecek de uyutacağım diye aklım çıkıyor. Bugün yine aynı şeyleri yaparken parkede bir kaydı hem kendi düştü hem elinde telefonum vardı pat yere çarptı bi de ağladı ama sinirden ikinciye düşerken ben tuttum falan. O sıra artık kendime kızdım nerden giydirdim şu kaydırmaz olmayan çorapları diye bağırdım mutfağa eşimin yanına gittim. O da aldı ipeği evde gezdirirken uyuttu. Çok kızgınım kendime çocuğu korkuttum bi de üstüne babası uyuttu diye![]()
Ohh miss gibi , darısı bize inşallahSağol canım benim valla ne yalan söyleyim beklediğimden daha iyi gittik 2 günde baya yol aldık eşimle dün de temizlik yapıldı abla mis gibi yaptı her yeri çok pis değildi ev zaten temiz kullanmış çıkan![]()
Biz de varız biz deSusamım gel kardeşim sarılalım sevgiye muhtaç anneler derneği falan kuralım biz yaolmadı yapamadım ben bu kızı
![]()
Ne güzel güle güle sağlıkla otur yeni evinde. Güzel güzel anılar biriktir. Asya yabanciladimi evi.Sormuş kadar oldunbitti gibi baharım sağolasın