2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben de uykuya geçirirken çok daralıyorum. Hele yemek saatlerinde 😭

Bizim de dün ilk defa o kadar geç uyudu . Tam gözler gidiyor uyudu diyorum odadan çıkıyorum arkamı dönüp bir bakıyorum beşikte ayağa kalkmış bile . Zaten akşama kadar belim ağrıdı peşine koşmaktan , uyuturken bir of çektim nasıl yüzüme bakıyor garip garip . Sonra bir pişman oldum . Çok zormuş annelik gerçekten . Allah sabrımızı artırsın , hele de hasta bebeklerin annelerinkini kat kat artırsın

Ohh miss gibi , darısı bize inşallah

Biz de varız biz de 🙋‍♀️ Miss ve helin anlatınca özendim valla . Öpmeyi öğretmeye çalışıyorum , bebeğine ağzını dokunduruyor ama bize gelince yok . Biz öpünce bile hemen daralıyor .
dünür 2 köpeğimiz var babamlarda senin damat bugün onlarada öpücük attı bol bol. tavuk horoz köpekler bahçe derken yoruldular abi kardeş. ama tam sokak delisi ikisi de. eşimin müstakil isteği ağır basacak diye korkuyorum 😳

dünür 2 köpeğimiz var babamlarda senin damat bugün onlarada öpücük attı bol bol. tavuk horoz köpekler bahçe derken yoruldular abi kardeş. ama tam sokak delisi ikisi de. eşimin müstakil isteği ağır basacak diye korkuyorum 😳
Ohh sevgi pıtırcıkları maşallah onlara . Müstakil ev güzel de işi çok olur . Biz müstakil ev özlemini yazın babamın bağında gideriyoruz 😊 bu yaz Sena bahçede koşuşturur inşallah sağlıkla . Bahçede bizim de köpeğimiz var , tavuk da düşünüyorlr ama kim bakacak sürekli kalmıyorlar ki

Yaaa ne güzel maşAllah 😍😍 yaa sehir merkezinde iyi bir müstakil ev bulmak çok zor ki 😕 isi çok ama rahatı da çooooook..açıkçasi 2. Çocukla birlikte hayal ediyorum bazen ama eşim hiiiiç orali değil 😒 ya ben kedi dışında hayvan bakamam ama 😁 köpek de yavrudan yetistirmisligim var gerci o da olur ama tavuktu civcivdi ordekti zor geliuor bana 🙄 ama bi inek olsa ne güzel olurdu ama onun da derdini anlamam mahfolur hayvancagiz benim elimde 😁 amaan kedi olsun baska gerek yok 😁 bol kedili bi ev hayal ediyorum bahceli ama 🏡😍 şöyle 3 5 tane olsun bol derken.bir arkadasimin tam 32 kedisi vardi 🤓sonra veterinerlik okudu.son skor kac bilmiyorum 😁o kadar da abartamam 😁 aayy hayallere daldim çıkamıyorum helinnn 😁 eşime bahsedince anca hayalini kur nnnassslaaa diyor 😁😁

Sağol canım geldiler evet yoğun ve çok eğlenceli geciyo onun Türkçe konuşma çabası bizim ona anlatabilmek için şebek olmamız en son pes edip translate açmamız 🤣🤣🤣 çok tatlı bı kız 🧿
🤣🤣🤣
Heyyt benim fbi bacilarim beee 🤣🤣
Rus ismi belli kizzz😅
💪👏👏👏👏👏👏 Ya harika yaa🤣🤣🤣
Ay senin gibi elti olur da anlaşılmaz mı 🥰😘

yaa hanımlar sizin de canınızın dar oldugu zamanlar oluyor mu? yani ben canim darlandı derim. mesela normal zamanlarda tolere edebileceginiz şeylere sinirlendiğiniz zamanlar. heh iste can darlanmasi dediğim sey o.
ayhh bugun bu saat canim darlandi. Asim yeni uyumaya calisiyor. elini kolyeme atıyor, yüzüme gözüme sokuyor kolyeyi. baza başlığını sallıyor. kendini oraya buraya atıyor. düşecek diye elim hep üstünde ne kadar normal şeyler de mi? ama Allahim sabir ver dedirtti. insallah iyice dalar artık gece uykusuna🤯🤯🤯😴😴😴
Olmayan bizden değildir dilzarım🤣🤣 benimki 3 aylıkken kolyemi kopardı başka kolye takmadım bende zenginliğimi gösteremiyorum😝😝
Bence çok normal bu duygular birçok faktör var insanı etkileyen hep mutlu pozitif olamaz ya

gözler kalbin aynasıdır canim biz anladık ❤

bi ara insta şifremi verecem sana tek tek herkese bakarsin 😂🤓

ya o kadar doğru birşey söyledin ki. bence saglik ocaginda olmasi gerekiyor psikolog ve pedagog. ruh sagligi olmadan hiçbişey mumkun degil. boy kilo takibi disinda da cocuklar takip edilse. o zaman bircok seyin farkedilmeasi de gecikmemis olur.

süpersin canim . ist3 bu sevmekle çıkabilecek keşifler. gönül bağınız daim olsun 😘

ah susam uzduysem özür dilerim. bazen korktuğumuz şeyleri daha çok çekeriz onun için düşünemeye çalış. sevgini ipek hissediyordur zaten ben burdan bile hissediyoeum cabani 👏👏👏

cok gecmis olsun. cok korkuyorum. ruhen ikiye ayrilmis durumdayım. bi yanim nasil tatil planlari yapmak iste4ken bir yanim da corona gerçeğini yuzume carpiyor. annen ve baban umarim daha iyilerdir bidaha hastalik ugramasin onlarq. mecbur dikkat edecez. normallesme baslayinca bizde ekstra tedbir oluyor anlamadim bu isten. bitse artik ya.😫

sen yaparsin canim benim. bir gun yazacaksin bize suraya atandim diye. inaniyorum ben. ✌👍
Insta sifresi mi hahahahah :D yok kuzum aman kalsın sen de 😁 ben çoğu arkadasii gördüm zaten.koymuslardi buraya. Umudum sonsuz umut jade sonsuzsukurler susam miss asli yesim ebru iki bahar zeyay... daha da vardir belki de hatırlayamıyorum 🤔 onlar da beni görsün dedim 😁 seni dilzarı görmedim galiba bi tek 🤔 belki bigun o da nasip olur 😍
Kalppare Kalppare biz de isteriz biz dee 🙋‍♀️ Ben de görmedim merakla bekliyorum . Online olanları nereden bakıyorsun canım
Online olanların resim yanında yesil bir cevrimici logosu oluyor canım. Bi de isme tiklayinca en son ne zaman girmiş ya da online mi yazıyor.

S Sonsuzsukurler sonsuzum.alintilayamamisim herhalde seni.. tesekkur ederim canım. Goz rekleri benziyor ama sekilleri pek benzemiyor diyorlar. Ama sen benzettin sevidnim 😍 evet mont abisinden 😎😄 renk gri olunca giydirdim valla zaten yepyeni..ee koronadan disari da ciktigimiz yok yenisi mi alaydim 😄 ama günlük elbiselerin cogunu yeni aldim abisi kiskandi giydirmedi.ilk zamanlar giydirdim ama 🤪 gecen gun abisinden kalma mavis bi alt pijama vardi onu giydirdim bütün gün pijamaya cici yaptı 😄 anladim ki arada mavili de giydirmeliyim 😄 Alinin eskisi cok ya...giyilemeyecek olani hic giydirmiyorum valla.. zaten cinsiyetleri de degisik.illa leke falan kalmis oluyor bisey bisey oluyor 🤷‍♀️

Olmayan bizden değildir dilzarım🤣🤣 benimki 3 aylıkken kolyemi kopardı başka kolye takmadım bende zenginliğimi gösteremiyorum😝😝
Bence çok normal bu duygular birçok faktör var insanı etkileyen hep mutlu pozitif olamaz ya
ilahi jadem, zenginliğim gizli diyorsun. dogru yoldasin parayla imanın kimde oldugu belli olmazmış. 😉😉ben de yine canımın darda olduğu bir zaman taktiydim, elim degip de çıkaramadım sonra. kolye dediysem el kadar sanma haa , tırnağım kadar bir kalpcik.

hatta cok oynuyor Asim diye bir gün yavrum bunu senin eşine vereceğim dedim. büyük kizim anında ona vereceğine bana ver demesin mi!! Allaaah dedim simdiden görümcelik başlıyor demek. 🤣🤣🤣

ssss aramızda kalsin. sevgili i dünürüm duymasın. vazgeçer bir de Allah korusun.

ilahi jadem, zenginliğim gizli diyorsun. dogru yoldasin parayla imanın kimde oldugu belli olmazmış. 😉😉ben de yine canımın darda olduğu bir zaman taktiydim, elim degip de çıkaramadım sonra. kolye dediysem el kadar sanma haa , tırnağım kadar bir kalpcik.

hatta cok oynuyor Asim diye bir gün yavrum bunu senin eşine vereceğim dedim. büyük kizim anında ona vereceğine bana ver demesin mi!! Allaaah dedim simdiden görümcelik başlıyor demek. 🤣🤣🤣

ssss aramızda kalsin. sevgili i dünürüm duymasın. vazgeçer bir de Allah korusun.
Allahiiiiiiiimmm bu kadın beni öldürecek :D :D omur uzatan cinsten 🤣🤣🤣🤣🤣 demek gorumcelik haaaa :D

Insta sifresi mi hahahahah :KK70: yok kuzum aman kalsın sen de 😁 ben çoğu arkadasii gördüm zaten.koymuslardi buraya. Umudum sonsuz umut jade sonsuzsukurler susam miss asli yesim ebru iki bahar zeyay... daha da vardir belki de hatırlayamıyorum 🤔 onlar da beni görsün dedim 😁 seni dilzarı görmedim galiba bi tek 🤔 belki bigun o da nasip olur 😍

Online olanların resim yanında yesil bir cevrimici logosu oluyor canım. Bi de isme tiklayinca en son ne zaman girmiş ya da online mi yazıyor.

S Sonsuzsukurler sonsuzum.alintilayamamisim herhalde seni.. tesekkur ederim canım. Goz rekleri benziyor ama sekilleri pek benzemiyor diyorlar. Ama sen benzettin sevidnim 😍 evet mont abisinden 😎😄 renk gri olunca giydirdim valla zaten yepyeni..ee koronadan disari da ciktigimiz yok yenisi mi alaydim 😄 ama günlük elbiselerin cogunu yeni aldim abisi kiskandi giydirmedi.ilk zamanlar giydirdim ama 🤪 gecen gun abisinden kalma mavis bi alt pijama vardi onu giydirdim bütün gün pijamaya cici yaptı 😄 anladim ki arada mavili de giydirmeliyim 😄 Alinin eskisi cok ya...giyilemeyecek olani hic giydirmiyorum valla.. zaten cinsiyetleri de degisik.illa leke falan kalmis oluyor bisey bisey oluyor 🤷‍♀️
🤣🤣🤣 ilahi sekerparem ben de görülecek pek bir şey yok zaten. dünya ustunde 1.55 lik yer kapliyorum.. dur ben sana atarim, dogum günü olsun o fotolardan. dün aksam çekildik ama onlarda kendimi pek beğenmedim. beni gozel hatırla.

🤣🤣🤣 ilahi sekerparem ben de görülecek pek bir şey yok zaten. dünya ustunde 1.55 lik yer kapliyorum.. dur ben sana atarim, dogum günü olsun o fotolardan. dün aksam çekildik ama onlarda kendimi pek beğenmedim. beni gozel hatırla.
dünya üzerinde kalbi aklı vicdanı büyük olan yer kaplıyor dilzarim boy önemsiz 😍😎 sen benim gözümde vicdanlı merhametli güçlü bir kadınsin..bi de her ne kadat kendini agir görsen de ben seni detaylara takilan ve bi isi en iyi halde yapmaya çalışan biri olarak görüyorum 😍 bildim mi bildim mi :confused:

dünya üzerinde kalbi aklı vicdanı büyük olan yer kaplıyor dilzarim boy önemsiz 😍😎 sen benim gözümde vicdanlı merhametli güçlü bir kadınsin..bi de her ne kadat kendini agir görsen de ben seni detaylara takilan ve bi isi en iyi halde yapmaya çalışan biri olarak görüyorum 😍 bildim mi bildim mi :confused:
ayhhh ağzından bal damlıyor ayniiii ben dermişim. 🤣🤣🤣

şaka bir tarafa surekli kendimle bir mücadele halindeyim. kendimi, yaptığım işi hep eleştiririm. ev işi, annelik, mesleğim. tam olmadığımı biliyorum. eksikliklerimi görüyorum. şunu da yapabilirdim, şöyle davranabilirdim. vs vs. bu da yoruyor beni. ama baska türlü de olmam mümkün değil. eksiklerim varken mükemmelmis gibi davranamam ki. bazen etrafıma bakıyorum, insanlar nasıl da kendilerini harika mükemmel görüyor ve gösteriyor. eskiden inanırdım. simdi inanmıyorum da. olamaz ki çünkü, mümkün değil insaniz. acaba gerçekten öyle mi hissediyorlar yoksa sadece dışarı mi öyle yansitiyorlar en çok bunu merak ediyorum. öyle düşünüyorlarsa gerçekten ne mutlular diyorum. en mükemmel anne, en mükemmel es en mükemmel çalışan gibi hissediyorlarsa bu cok buyuk bir mutluluk. ama bunu asla bilemeyiz sonucta ben de tüm gün etrafta ayyy tüh bugun çocuğuma haksızlık ettim, şu ders için daha iyi hazirlansaydim diye alnıma pişmanlıklarımi yazıp da gezmiyorum. sadece cok samimi olduğum arkadaşlarımla paylaşırım. belki benimle ilgili de böyle düşünen vardir. sadece kendimle kavgaliyim az buçuk.

bu arada benim hakkımda soylediklerin tüm güzel şeyler için çok teşekkür ederim. insallah dua niyetine gecer. senin sandığın gibi biri olurum.

(bak mesela simdi ne cok yazdın millet de cok merak ediyordu senin ic dünyanı diye çekişiyorum kendimle 😊😊😊) ama anlatmak iyi geliyor ne yapayım.

Günaydın, herkesin sağlığı iyi olsun..
Benden haberler maalesef hastalıkla ilgili.
Annem 75 babam 72 yaşında ikisi de 7 gundur corona.
Annemin zaten hipertansiyon ve obezitesi var. Ayriyeten Vertigo. Çok zor geçiyor onunki.😭😭
Babam daha az kronik hastalığa sahip.
Spor yapar yemesine dikkat eder babam daha kolay geçiriyor. Yine de bunyeleri sarsıldı. Allah'ım tüm hastalara şifa versin 🤲🏻🤲🏻
Başladığında annem hiç dışarı çıkmadığı için grip veya soğuk algınlığı sandı. Babam da ateslenince test yaptilar ikisi de pozitif
:'((
Şuan ilaçları içiyorlar ve sağlık bakanlığı ile takip ediliyorlar ama biz hala bulamadık nereden kaptılar. Babam sadece ekmek almaya ekmek büfesine gidiyordu. Haftada bir pazara kadar gidiyor kasaba manava uğruyordu. Maskesiz dolaşmaz. Yine de bulmuş bir yerden. Neyse atlattilar daha iyiler Allah'a şükür😷 Al
Aman aman anneler siz dikkat edin.
Sakın bu hastalığı kapmayin. Anne-babam atlatana kadar akla karayı seçtik

Herkese sevgiler💓💓
Geçmiş olsun neyseki atlatmışlar önemli olan o. Benim de sadece babam çıkıyor aynı dediğin gibi. İnşallah bulaşmaz inşallah iyi olurlar.. 🙏🏻🙏🏻
S Susam_tanesi Ayşe de 7.30 da kalktı ama ben bugün pazar Ayşe nolur çok uykum var az daha uyuyalım dedim ve mama verdim uyuduk 😍 saat 10 olmuş kalktığımızda💃💃💃
Ahh ne güzel söz dinleyen bir bebe 🤩🤩
Bebeği yada hayvanları varsa onları sev ben ayşeye öyle yapıyorum ablasının bir bebeği var onu alıyorum kucağına ayyy ayy diye seviyorum sarılıyorum tıpış tıpış geliyor Bebeği çekiyor bende fırsattan istifade öpüp kokluyorum bolca💕
Öpüp koklatıyor aslında onda sıkıntı yok. Kendisi pek sevgi gösterisinde bulunmuyor. Gerçi bugün anne baba diye geziyor ortalıkta. Bi de sarılmalara başladı ama uykusu gelince. Yavaş yavaş kıvama geliyor sanki 😂🥰🥰
en azindan sebebi belli olmuş oldu susamcigim. hadi geçmiş olsun. regl mi o da ne diyecek kadar unuttum ben onu. 🤣🤣🤣
Yaa ben de o dönemde ne rahattım sevmiyorum ama olmamanın psikolojik yükü daha ağırdı onu hele hiç sevmedim 👎🏻
😁😁 oo anlaşma teklifi heaa 😏😎 bilemedim 🤓 hahahah
Şaka şaka 😄😄 ya ben seni online sandiydim beybisi 🥰 göremeyenler için bir daha yüklerim ama herkesin online oldugu bir zamani denk getirmek zor.şu saat demek de istemiyorum çünkü bakan birsuru kişi olur tanımadığımız 😒 online olduğun zamanları fırsat biliciğim 😁 bak jadeye online dı..ama galiba görmedi 🙄 nasip 😄

Ooo ellerine sağlık miss can 😍 teşekkür ederim kırmayıp cevap verdiğin için 😍

Baaak senn demek bu yaptığının bi mantıği varmış 😄 akılli oglum benim belki susam teyzesi gibi akıllı fikirli bir yetişkin olur ay ne güzel 😍🤩 ben de avcuma dolduruyorum.o da yapmak istiyor ama 2 3 tane anca sığıyor sinirlenip kaba kafasını daldırıyor 😄😄 foto için de tekrar yüklerim inş ama denk getirmek mesele 🙄😒 gene online olduğunuz zamanları ayarlamalıyım 🙃

Dünürüm ama online missin nasil göremezsin 😁 şaka şaka 😄 insAllah yukleyecegim kısa zamanda dünürüm :KK66: gelin veriyorsun o kadar görmemek olmaz 😄😎😎

Geç yazıyorum kuzum anca okuyorum sağolasın kolaylafım baya 🤗 kendimi çok zorlamasamda ayakta durmak bile yordu yerleştir falan derken 🤣 Asya iyi ya gece çok huyduzdu yorgunluğun üstüne 2 3 saat anca uyudum inan neden öyle yaptı bilmiyorum güncelleme mi diş mi alamadım

S Susam_tanesi kuzenimin çocuğunun dişleri çok garip çıkmıştı hiç dişi yokken yandakiler çıkmıştı vampir gibiydi hiç gülmesin diye bakıyorduk🤦‍♀️ayşenin 2 alt dişi var tavşan gibi çok şükür üst dişin de biri patladı 3 ayın sonunda bakalım devamı ne zaman gelecek
Gülmesin diye mi ay buna çok güldüm 🤣🤣🤣 Ayşem bal küpü maşallah 🧿🧿 Asya da hala 2 diş sağ alt üst 🤣🤣🤣

Ooo iyi maşallah canım ya pek hızlısınız bitsin biran öncede sonra keyfini çıkart Bi güzel kahve yap kendine Ohh misss
Eşim evdeyken bitsin diye motor taktık 🤣🤣🤣 malum yardım eden olmadığı gibi teklif eden de olmadı dilucuu bile 🙄 kimseden beklediğim ya da çağıraxağım için değil de neyse 🤣🤣🤣
Ooo sabah kahvemi içtim bile iş bitmeden kabul olur mu 🤗

Allahiiiiiiiimmm bu kadın beni öldürecek :KK70: :KK70: omur uzatan cinsten 🤣🤣🤣🤣🤣 demek gorumcelik haaaa :KK70:
Kesinlikle katılıyorum dilzarla 1 ay vakit geçir 5 yıl gençleşirsin. Enerjisi çok güzel, ben ilk zamanlar biraz sert bir kadın olduğunu düşünüyordum yanılmışım. Tam tersi çok sıcak, çok içten hep pozitif.

Alıntılayıp yazmadan atmışım mesajı 🤣🤣

Ay kızımın görümcesi şimdiden kıskançlığa mı başlamış 😅🥰 ama kızın haklı dünür, kızın dururken gelinine mi vercen sen de şimdi 🤪🤪 bak benim kızım da küpelerimle oynuyor hep uykudan önce. aklıma hiç gelmemişti ben de ona vereyim bari hem de evlenirken alınmıştı anlamı da var 🤩🤩

Back
X