2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
ayy su mu istiyorsunuz masallah size sevgi. kendimden utandım şu an.🙈🙈 ben de ıslak mendil kullanmiyorum ama iki aydan sonra ben direkt soğuk suyla isliyorum pamuğu. hatta sıkı dur, 4 aydan sonra da klozet taharet musluğuna geçtik. kakadan sonra önce pamukla alıyorum sonra suyla iyice fosur fosur yıkıyorum ya. 🙄🙄
Yaa çok iyi fikir ya ben lavaboda yıkamaya cebeleşiyorum kaka çok olduğunda falan yıkıyorum da zor oluyordu. Bakayım da ben de öyle yapayım korkmazsa. Ben de ısıtmıyorum Bayadır pamuk kullandım hep yeni yeni ıslak mendili yıkayıp kullanıyorum kaka olunca

dun komsum sagolsun bir poşet lahana getirmiş. iki saat sonra da esim markete gitti bilin bakalım ne almiiiss Brüksel lahanası. yani elimde bir poşet yerli Karadeniz bir poşet Brüksel olmak üzere iki poşet lahana var.

gideyim de az Brüksel lahanası tariflerine bakayim. fazla yediğimiz bir sey de değil..🤔🤔

Bizim dışarısı balkon şu sıra sadece 🤣🤣 hava çok güzeldi bugün ama bi kaç gündür fen ayağmur vardı yarın yine geliyor yağmur kar geliyor diyorlar oralara dikkat edin boşver evde takılsın siz Ankaraya gidince gidersiniz parka falan
Aynen kuzum çok şükür keyfimiz yerinde öyle yaparız bir aya düzelir artık
Oyy ben nerelere gidem modundayım ev taşı diş geliyor sanırım yine 2 gündür perişan etti beni saat başı uyanıyor adet oldum üstüne 🤯🤯🤯🤯🤯
Keşke yardım edebilsem sana ya 🤦🏻‍♀️
Ah keşke mama olayımız olabilse. Çok denedik 2 3 ay öncesine kadar pes ettik artık biberon tutmuyor. İçmiyor mama. Bazen çok daralıyorum yemiyor çeşit çeşit yapıyorum diyorum mama içseydi verir yatırırdım. Meme doyurmuyor artık tabi. Yok sütüm çabuk bitiyor. Geçen yine diyordum eşime denesek mi tekrar mama olayını ama alıp alıp döküyoruz hep 🤦🏻‍♀️ dolu Bir şekilde yatırdığım yok hiç.Kaşık maması veriyorum bazen oda işte zar zor ne kadar yerse
Boşver bence sanmam tutacağını mama tadını sevmiyor bence o kilosu mu az yemiyor diye mi endişe ediyorsun

ayy su mu istiyorsunuz masallah size sevgi. kendimden utandım şu an.🙈🙈 ben de ıslak mendil kullanmiyorum ama iki aydan sonra ben direkt soğuk suyla isliyorum pamuğu. hatta sıkı dur, 4 aydan sonra da klozet taharet musluğuna geçtik. kakadan sonra önce pamukla alıyorum sonra suyla iyice fosur fosur yıkıyorum ya. 🙄🙄
Tam bir çılgınsın arkadaşım 😂

dun komsum sagolsun bir poşet lahana getirmiş. iki saat sonra da esim markete gitti bilin bakalım ne almiiiss Brüksel lahanası. yani elimde bir poşet yerli Karadeniz bir poşet Brüksel olmak üzere iki poşet lahana var.

gideyim de az Brüksel lahanası tariflerine bakayim. fazla yediğimiz bir sey de değil..🤔🤔
Bende bilmiyorum pek ya biz de ancak Sivas lahanası oluyor 🤪

Ben Bi pişirdim geçen brüksel lahanası klasik kuşbaşı et patatesle falan fena değildi. Oğlan işte 1 tanesini oyunla falan yemiştir

Güle güle oturun canım 🥰🥰
Allah sifa versin canım..üzüldüm sizin adınıza 😔 bizde de hala kısmen alerji var maalesef..mukus da tam geçti diyorum yine başlıyor. Ins bu doktor çare bulur ogluşuna canım 🌺 biz yuruyorduk ama düştü sert oldu biraz.korktu yurumuyor pek artik korkuyor.
Canim aile hekimi bize iburamin zero verdi. Dolven de ayni sayılır.aferin ve peditus ağır gelir dedi.gecmis olsun ıhlamur çook iyi geliyor canım.💗🌺
Evet 32 kedi 🤣 iki daireleri vardi üst katı kedilere tahsis etmislerdi 🤷‍♀️ çocukluk arkadasimdi. Apartmandan şikayet geliyor komsular istemiyor neden rahatsız oluyorlar anlamiyorum diyordu 🙄🤣 dusunsene senkronize miyavladıklarıni 🤣🤣
Denk gelir illa jadem 🥰
Hangi takım 😎 mac berabere bitti ama eşim yenilmiş gibi üzülüyor 🤷‍♀️🤣 bazen benim esim de mutfakta cok takılıyorsun diyor.bir defa gene böyle dedi. Ben de basladim.aksama bir corba yallah 🤣 evi temizledim hep basit yemekler yaptım.bu basladi hep corba hep tek cesit falan diye 🤣 ee dedim sen istedin 🤣 aman tamam karıcim sen isini bilirsin dedi 😄
Yaa ne tatli dillisin 💗😍 hic özlenmez misin?😍🥰 muhabbetini cok seviyorum.daha onceden de söyledim ama dedigim gibi fırsatin olmuyordur diye etiketlemediydim.biz iyi olmaya çalışıyoruz..gün nasıl geçiyor anlamiyorum bile 🤷‍♀️
Ben kedi aşığıyım ama üst dairemde 32 kedi olmasını istemem açıkçası 😝
Bu arada bende gördüm kızlar şekerparemi Aaa elif kuzum anneden almış güzelliğini🥰🥰🥰

Yaaaa maşşallah sana canım ne güzel vermişsin ne yaptın aç mı kaldın emziriyorum musun? Etkiledi mi emzirmeni
Emziriyorum aktif ama sağlıklı besleniyorum ben emzirme içeceği çok kullandım geceleri çok yedim psikolojik çoğu sürekli bir yeme halindeydim . Kendimi motive ettiğim bir İnstagram açtım

Kuzular ben 19 kilo verdim bu arada sonunda 89 ü gördüm 🥰🌼🌸🎊 aşırı kilom vardı biliyorsunuz 🤦🏻‍♀️
Ben de doğumdan sonra güzel kilo vermiştim. Emzirirken de diyet falan yapmıştım ya Çınar'ın alerjisi sebebiyle. Doğumdan önceki halimden bile zayıf olmuştum. Taa ki benim diyet bitene kadar. Şimdi kilo aldım 5 kilo kadar fazlam var maalesef. Ama çok yediğimden değil, geç saatte yediğimden. 😔

Kime ne yazacaktım acaba başka unuttum kızlar🙄 okul işlerimi de hallettim yatacam topuklarım ağrıyor artık 😣 yarın okula sınav yapmaya gidecem bir mutluluk var içimde 🤪🤪
Oğlum da işte bugün tırmanmaya öğrendi tezzeleri camın önündeki kanepeye tırmanıyor ayağa kalkıp dışarı bakıyor kedi gibi aynı.ellerini bırakıp 2-3 adım attı yerim minik adam🥰 onun harici öpüşme, sarılma, gelip bacağıma koluma yatma, kendini sevdirme aynı işte 🥰🥰iyice kıskandıram sizi🤣🤣🤣
Yaaa boşa demiyoruz hızlı gonzales diye 🥰
Yerim o koltuk tırmanan butları bizimkide yataktan inmeyi öğretiyorum koltukta öğrettim alçak o kolay yatak yüksek ya aman bi oynadı uyku öncesi hoşuna gitti adrenalin tutkunu olacak belli 🤣🤣🤣 kendi 5 6 adım atıyor benimki ama sonra pıt oturuyor cesareti yok olsa Ohoo 🤣

Yenş evimden manzaralar bi deniz değil ama 😝

Eklentiler

• IMG_20210321_091649.webp
    IMG_20210321_091649.webp
    69,4 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20210318_223257.webp
    IMG_20210318_223257.webp
    35 KB · Görüntüleme: 44
SonsuzUmut SonsuzUmut hah sana yazacaktım Allah emeğinin karşılığını versin canım çok emek verdin bu yıl inşallah istediğin sonucu alacaksın. Gözün aydın ailenle kavuşmuşsun da ne güzel😍😍@jadesi de inşallah bu yıl istediği ne varsa elde edecek o da çok zaman ayırıyor maşşallah yoruluyor ama öf demiyor 🧿🧿🧿
SonsuzUmut SonsuzUmut 6 saat çok iyi 🥳🥳 inşallah muvaffak olursun kuzum emeğin karşılıksız kalmasın 🙏
Sağol miss ama ben bu sene gk gy anca çalışıyorum ama yılmak yok devam seneye de,

Ben de doğumdan sonra güzel kilo vermiştim. Emzirirken de diyet falan yapmıştım ya Çınar'ın alerjisi sebebiyle. Doğumdan önceki halimden bile zayıf olmuştum. Taa ki benim diyet bitene kadar. Şimdi kilo aldım 5 kilo kadar fazlam var maalesef. Ama çok yediğimden değil, geç saatte yediğimden. 😔
Hiç üzülme 5 kilo dediğinin 1 aylık işi var 😂😁

Sabah erken kalkıldı okulcular yollandı derslere girildi ayşecik uyurken öğle yemeği hazırlandı kestirmeden ortalık toplandı dünden zaten ev temiz bulaşık mak çalıştırdım yarım saate Zeynep gelir o gelene kadar boşum bir bardak çay aldım ohhh misss💕

Back
X