Ay bu lokum kim, ağzını burnunu yediğim. Maşallah kuzuma öptüm kocaman bal dudak.Ha öyleyse başka verdim gitti
Senin için çekildi bu foto bin bir şebeklikle![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bu lokum kim, ağzını burnunu yediğim. Maşallah kuzuma öptüm kocaman bal dudak.Ha öyleyse başka verdim gitti
Anne kucağına ötesi var mıNereye yetişiyorlarsacıbık krakerim yaa
![]()
Ayy kıyamam nereye vurdu ağzını böyle çok fena olmuş geçmiş olsun ne yapılır bilmiyorum ama ben Tecrübeli ler bir şey söylerYa kzlar oglm düştü ya agzi cok kotü oldu yükskten degl nasl oldu anlamadm da emekliyodu gerci kocam sglsun oyna dedm dha bekledi gitmedi grmedik o yzden nasl dustugunu. Napabilirm iyilessin diye ya![]()
Yatmadan önce yarı kapalı gözlerle sayfaya bak alıntı yap sonrada bu bal kızı gör ve açılsın gözler. Sen ne güzelsin Asya ya yatırıp sıka sıka sevmeli seniHa öyleyse başka verdim gitti
Kahveye beklerim o zaman yeşile bakarıkkızları öper anneleri de şikayet edermiş çok komik değil miii
Oy kuzum kıyamam geçmiş olsun
Bence daha güzelben yeşili saha çok severim
Ahaaa miss in amacı şimdi anlaşıldı hepimizi üçletecek
Bu arada ben de bugün ipek e öpmeyi öğrettim sonundaYanağıma ağzı açık yapışıyor şimdilik çok gülüp sevindiğim için onun da hoşuna gitti ama yanağı ben veriyorum ancak öyle. Buna da şükür
![]()
Kız 8 kilo nedirBen 8-9 kilo almıştım o da son günlerde almıştım hala 4 kilosu benimle 2 kilo verip 3 kilo alıp dengeyi sağlıyorum bir şekilde
Ohh kocaman güzel günlerde oturun canım
Ya bu son ataklar niyr bu kadar uzun süreliGerçekten olabilirmi böyle birşey, senin yazını okuyunca bı baktım. 28 günden oluşuyor, ve bugün 3. Günde yazıyor. Evet cumadan beri böyle. O zaman sabır diyoruz yolumuz uzun.
@Helinnnnn sen nasıl o kadar kilo vermiş olabilirsin yaahasedimden çatladım zaten maşşallah genç kız gibi fiziğin
tebrik ederim seni
ebru_can_ebru kız açtım baktım instagramdan hiç öyle kilolu gibi değilsin
motivasyon sayfan hangisi biz de motive olalım
Ben evde hareketliyim ama yürüyüş yapmaya yapmaya hamlamışım bugün okul çıkışı bir çarşı gezeyim dedim nefes nefese kaldım yürüyemedim resmen. Önceden bir öğle arası kaç mağaza gezerdim. Kızlarda kendiliğinden. Gitmişti kilolar yaşın da etkisi vardı sanırım şimdi pek gidesi yokben de akşam yemekten sonra bişey yemiyorum bayadırA.
Ahh senin yerine hemen öpüyorum yarınAy bu lokum kim, ağzını burnunu yediğim. Maşallah kuzuma öptüm kocaman bal dudak.![]()
Ahaaa uykudan ettik mi seniYatmadan önce yarı kapalı gözlerle sayfaya bak alıntı yap sonrada bu bal kızı gör ve açılsın gözler. Sen ne güzelsin Asya ya yatırıp sıka sıka sevmeli seni![]()
Anlamadm ama carpacak biyer yktu galiba eli kaydi dişiyle yapti hni carpma sesi flan da olmadi cnku sdece gorunmuyodu uzagimzda degildi oyle. Yarn eczaneye de sorsun bakalm ne yapilirsa artkAyy kıyamam nereye vurdu ağzını böyle çok fena olmuş geçmiş olsun ne yapılır bilmiyorum ama ben Tecrübeli ler bir şey söyler![]()
Hala tombul kuşum ama kırmızılı yeni halim@Susam_tanesi hadi gözün aydın canım ilk öpücük gelmişbenimki ısırıyor artık yanak işi zor dişlere bir alışsaydı kontrolsüz güç resmen
nzh99 Allah gücünü kuvvetini arttırsın canım maşşallah sana işin zor git gel
ben bugün bir gittim de işte koştur koştur onun stresini bile unutmuşum kaç kırmızı ışık geçtim bilmiyorum geç kaldım diye
yine de canlı dersin gözünü seveyim dedim resmen
![]()
Geçmiş olsun ya çok üzüldüm ben düşmeler için bir stik aldım baya etki ediyor yarın atayım resmini sana başını çarpmamış sanırım Allah korumuş. Almila da yürüteç den düştü zaten 5 dk zor duruyordu artık kaldırdım tamamenAnlamadm ama carpacak biyer yktu galiba eli kaydi dişiyle yapti hni carpma sesi flan da olmadi cnku sdece gorunmuyodu uzagimzda degildi oyle. Yarn eczaneye de sorsun bakalm ne yapilirsa artk
Alerji olmazsa ver kuzum artık yaş diyorlar ben denemedim ama daha doğal bal bulursam dener yazarımKizlar bal veren var mi ben 2 gundur cok az verdim bir sorun yok gibi
Ben bir doz yaptım daha 13. Ayda hepsini yapacğım yine o gün yazmıştım ama sordum diye tekrar yazdım kuzumKızlar özel menenjit aşılarıni yaptırmayanlar kimler?
bende çok geriliyorum ya gerçekten dişlerimi sıkıyorım bazenCanim problem degil. Esimin abisiyle görüşmüştük pek firsat bulamadim. Zaten karya uyanikken elime telefon alamiyorum yuruyor artik hergun kafa goz biryerlere vuruyoruz. Is yapayim derken yurutece birakiyorum ondada egiliyor kafa üstü gidecek saniyorim aksama kadar korku filmi gibi. Bugunde uyumadi öğlen yarim saat uyudu 2. Uykuyada ciyak ciyak sumukleri akarak uyudu. Bnde geriliyorum bazen kiziyorum baya elimde olmadan napayim artik kizmadanda olmuyor altını bezliyecegim kaçıp duruyor yapma diyorum ayaklar havada sarkiyor bas asagi mama sandlyesinden nasil kalkip oraya buraya birseylere yetismeye calisiyor zipliyor. Tv aciyrum onada bakmiyor. Cani sagolsun 7 24mesai yapiyrum :) bugun cok sinirlendm uyumayinca birakip gidicem seni ise gidicem sana yabancilar baksin dedim anlamamistir ama heralde
Baharkk cnm![]()
3- 5 gün neysede 28 gün 36 gün say say bitmez. Evet bi çoğunun uykusu bozuldu, asabileştiler hakkımızda hayırlısı. İnşallah kısa sürer.Ya bu son ataklar niyr bu kadar uzun süreliyok 28 gün yok 36 gün Aaa
bizde gireceğiz mi girdik mi bilmiyorum huysuzluk bu sıra arttı grupta sanırım atak dönemi evet
gazamız mübarek olsun kizlar
Ben de yattım yarım saat iyi geldiBen geldim işten az uyumayı düşünüyorum yoksa bu halde hiç bi iş yapamam. Çok yorgun hissediyorum kendimi![]()
Yemeyen çocuk çok zor. Hepsine güzel iştahlar versin rabbim.Bu ara azaldı yine iştahı dişi çıkacak heralde. Bazen yapıyorum bişey yemiyor sevmiyor.Gece diyorum yatmadan içebilse keşke diye de yok. Kaşık maması var tok tutsun diye ondan vermeye çalışıyorum
Ah bir bilsemaynı durum çok iyi anlıyorum
noldu ya bebelere![]()
Kıyamam kuzum Allah’ım kolaylık versinBizde de çok ana öğün gibi değil emiyor ama yemek vermezsen arıyor ayrı hepsinin yeri artık
Uzun sürdü de sor adaşına gidebiliyor mu bir yere aksilikler üst üste geldi işte![]()
Geldim yattım dinlendim biraz. Sonra eşim Arnavut böreği istedi yarın için yaptım. Gelince bir çorba yaparım bitti gitti . Ata 11 de uyudu. Hamuru yoğurup açıp dolapta beklettim 11 fen sonra tepsiye düzdüm attım dolaba . Çamaşır adtım. Asarken dışardan gelen limon çiçeği kokularını sizlerle paylaşmak istedim. Mis gibi bir hava var dışarda. 12 ye çeyrek kala oturdum okudum yazıyorum şimdi.@bharkk eski adı bahar yani kızı karya
Saol canım Allah razı olsun bu kez kimseye haber vermediler aileler dışında sürekli ne oldu sonuç belli mi diye sorup bunaltıyorlar psikolojik baskı oluyor yıpranıyorlar çok zor bir süreç Mevlam yardımcıları olsun hayırlısı ile sağlıkla doldursun kucaklarını inş
Ahhh canım ya Bi konuşsalar da anlasalar dertlerini
Hay Allah aşı etkiler mi o kadar Bi sorsaydın aile hekimine belki kulak ya da boğazdır
Bende 8.gün kanama olunca bakıp öğrenmiştim Ayşemin varlığını çok zor günlerdi şükğr bugünümüze
Ah canım senle bizim bu yorgunluğumu yoğunluğunu ne olacak bilmem. Allah güç kuvvet versin zamanını bereketlenir sin Ata kuzuma da şifalar versin eski güzel günlerine dönsün mışıl mışıl uykusunda anneciği dinlensin
Fırsatın varsa hiç durma hemen yat az da olsa uyuyabilen kendine gelirsin biraz
Keşke baharımÇok geçmiş olsun canım. Keşke hastalık diye birşey olmasa. Hele çocuklar hiç hastalanmasa. Tez vakit atlatır inşallah.
Çok zor zamanlar geçecek ama az sabır kuzum onu da kendini de üzmeCanim problem degil. Esimin abisiyle görüşmüştük pek firsat bulamadim. Zaten karya uyanikken elime telefon alamiyorum yuruyor artik hergun kafa goz biryerlere vuruyoruz. Is yapayim derken yurutece birakiyorum ondada egiliyor kafa üstü gidecek saniyorim aksama kadar korku filmi gibi. Bugunde uyumadi öğlen yarim saat uyudu 2. Uykuyada ciyak ciyak sumukleri akarak uyudu. Bnde geriliyorum bazen kiziyorum baya elimde olmadan napayim artik kizmadanda olmuyor altını bezliyecegim kaçıp duruyor yapma diyorum ayaklar havada sarkiyor bas asagi mama sandlyesinden nasil kalkip oraya buraya birseylere yetismeye calisiyor zipliyor. Tv aciyrum onada bakmiyor. Cani sagolsun 7 24mesai yapiyrum :) bugun cok sinirlendm uyumayinca birakip gidicem seni ise gidicem sana yabancilar baksin dedim anlamamistir ama heralde
Baharkk cnm![]()
Ben veriyorum Arada sorun olmadı şükürKizlar bal veren var mi ben 2 gundur cok az verdim bir sorun yok gibi
İnşallah canımBu dislerde ne zorladi yainsallah su zor surecler bir an once gecer gider saglikla buyurler
Ben de yaptırmadım daha 13. Ay demişti drKızlar özel menenjit aşılarıni yaptırmayanlar kimler?
Adama bişey oldu dünürüm. Elinden heriş gelen adama bir kal geldi. Mama veriyor ben gelemezsem ben de istemiyorum mama . Kahvaltı etmeli sabah diye. Yaptırır da yaptıramıyor işteOy oyyy Allah huzurla oturmak nasip etsinönü de acik havadar daha nolsun..denize doydun biraz da yesile doy canim
Geçmiş olsun aysecigime noldu ki acaba?
Oyy oyy tempoya bak..canım benim tabi yorulursun bu tempoda..kim olsa yorulur..acaba kahvaltısını bari baba yaptirsa sen boyle yorulmasan olmaz mi? Yaptiramaz mi?
Gördüm kuzum. Allsh kaynına bağışlasın. Şeker pozitif bir aile.Paylaştım canım
Ama benziyo
Sen de öylesin canım
Kın kın kinandim ya la
İşte ben ilerde güzeller güzel asya mi uzmesin diye ağacı yaşken eğitiyorum
Shahahaahh ay ya Tipsizler
Şükür kuzumnzh99 cok saglasin şükür ihlamur ile gecti 2 3 gunde atlatti.
Çok geçmiş olsun canımYa kzlar oglm düştü ya agzi cok kotü oldu yükskten degl nasl oldu anlamadm da emekliyodu gerci kocam sglsun oyna dedm dha bekledi gitmedi grmedik o yzden nasl dustugunu. Napabilirm iyilessin diye ya![]()
Naif Arelimm. Kıyamam melek bunlar meleksabah geç olur canim. krem önerir dr bi danis istersen
susam akşamki yasanilani yazıyorum. arele uyku tulumunu giydiriyorum ama onun aklı tv de caaat kafasini burnuma carpti off dememe kalmadi baktim iki elinin arasına almis basimi burnumu opuyor ... oylece baktim ve gecti dedim ❤
Zor ama ne yapayım verene hamdolsun çok gezdim onlara sayıyorum. Çok sağol kuzum. Şimdi Ata Zamanı@Susam_tanesi hadi gözün aydın canım ilk öpücük gelmişbenimki ısırıyor artık yanak işi zor dişlere bir alışsaydı kontrolsüz güç resmen
nzh99 Allah gücünü kuvvetini arttırsın canım maşşallah sana işin zor git gel
ben bugün bir gittim de işte koştur koştur onun stresini bile unutmuşum kaç kırmızı ışık geçtim bilmiyorum geç kaldım diye
yine de canlı dersin gözünü seveyim dedim resmen
![]()
Oyyy Asya kuş. Gedik dişlimmm Allahım korusunHa öyleyse başka verdim gitti
Hiç bakmıyorum korkumdan atak haftasına Harika haftalar kitabı var artık onu da takip etmiyorum öğrenince çöküyorum çünküGerçekten olabilirmi böyle birşey, senin yazını okuyunca bı baktım. 28 günden oluşuyor, ve bugün 3. Günde yazıyor. Evet cumadan beri böyle. O zaman sabır diyoruz yolumuz uzun.
Yaaaaa maşallah sana kuzum maşallah çok güzelsin balsın baaaallllHa öyleyse başka verdim gitti
Bende vermedim bal dokunursa nasıl anlıyorum. Evde Kastamonu'dan gelme bal var, eşim tattir dedi geçen. Bende marketten alalım bu dokunur, gerçek bal vermeyelim demiştim. Hatamı ettim.Alerji olmazsa ver kuzum artık yaş diyorlar ben denemedim ama daha doğal bal bulursam dener yazarım