2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ali aşı oldu bugün.. 2 defa git gel yaptık ilaclama varmış..ervanin sabah uykusu mahfoldu 😳 fahri görümcem geldi.derken erva agladı durdu daha simdi uyudu calpol verdim. Dün doğum günü yaptık 🙏🥰 ikisini bir kutladık.ervanın dogumu 6 Nisan 🐣❣onu bi ara detaylı yazarim unutmazsam inşAllah
Çook bitkinim..gözlerimden uyku akıyor..acaba Ali ateşlenir mi diye tedirginim.bi yandan erva da diş çıkaracak galiba.bana dua edin a dostlar ❣
Alime de gelinciğime de musmutlu yaşlar dileriz. Bu dişleri mahvetti yavruları Rabbim gücünü arttırsın. Doğumgününü de atlattın darısı bize.
Daha yeni uyudu ayağımda sallıyorum o kadar ağladı ki bıgün içini çeke çeke perişan olduk bir de kendini yeriye attı kafasını vurdu berbat bir gün geçiriyorum nolur dua edin bize hiç böyle olmamıştık
Düzeleceklerlerine daha bi zorlaşıyorlar. Allah akıl fikir versin HANIM, BEY olsunlar inşallah
Mesleği ne olur bilmiyorum ama mühendis mimar falan olursa ne güzel olur💖💖 hayırlısı olsun Rabbim güzel yazılar yazsın evlatlarımıza 🙏🙏🙏
Aminnn kuzummm aminnn
eveeet sabah sabah doktor ziyaretini yaptık. sizlere de insallah olmaz ya faydalı olur diye paylaşayım. silverdin krem iyilestirirken karartırmis icinde gümüş olduğu için. acilde de onu sürdüler dedim. enfeksiyon kapmasin diye kullanılır ama karartarak iyileştirir dedi.

bu arada benim yanik 2. dereceymis. büyük bir ihtimal iz kalır dedi. iz kalmasın diye bir jel krem, (1 hafta sonra yara kapanınca kullanılacak) nemlendirsin diye bepantol onarıcı krem. bir de solento pigmenta diye güneş kremi verdi. gunes kremi ve bepantolu masaj yaparak kullanacağım. ve en zoru kabukları soyacaksin dedi. onu becerebilir miyim bilmiyorum. böyle işte benden haberler.
Nasıl büyük birşey atlatmışsın dilzarım bunla geçmiş olsun.

ben de hiiic sevmem ütüyü. ama bir bilgim de yok. teknoloji bu kadar gelişti sözde şu ütüye bir care bulamadilar
di mi ya. beyaz önlüğü mu bile askıda asar ütülemezdim bir gün utuledim ablam hastalarımın yanında sağolsun hıh bak nasıl.guzel utule sunu dedi 🙈
Bu pandemi de en rahat ettiğim şey ütü 💃epey aralıklı yapıyorum şükür yoksa her hafta sonuydu işkence 😒 dikey ütüleri mağazalarda görüyorum baya hızlı açıyor gördüğüm kadarıyla fiyatları vs nasıldır bilemiyorum tabi bakmak lazım. Dur merak ettim bakam da gelem🤣
magaza tipi ayri canim onlar da kuvvetli
Baktım cıks yorumlar pek iyi değil. Yani öyle keskin bir ütü yapmıyormuş kırışıklıkları gideriyormuş haznesi çabuk bitiyormuş falan bilemedim. Bence iyice geliştirilmesini beklenebilir 1-2 seneye olur belki 😁ona verecem paraya haftalık parça fiyatıyla ütü yapanlar var benim komşunun çocuklar küçükken yolluyordu eşinin gömlekleri toplayıp💃
ya zaten hep.spor giyiyoruz karikoca onuj icin alacam sanirim. ya bi de kv ütü konusunda hassas çok söyleniyor bana değil dr eşime. ben zaten pijama modu😎 iki dk ütüle öyle giy diyor. ve onun fikri bu. o almadan alacam sanirim. yoksa o alacak mahcup oluyorum oylede.
Senoş a bugun babası diyor ki , kucağımda bile sosyal mesafe koyuyorsun be kızım diyor . Öpmeyi , şey pardon dudak dokundurmayı öğrenmişti güya ama bugun o kadar uğraştım onu bile yapmadı ya 😭
canjm pandemi var uzaktan neyinize yetmiyor aaa. akilli gelinimmm🥰😘😘😘
Boşver miss biz bime gelmesini bekleyelim 😝 ben ütü yapmıyorum pek üniforma sadece eşim pantolonları sevmez ütülü pek bişeyıkmaz bende bi yere gitmiyorum ütülük pek kıyafetine yok🤣
biz ❤
Dişler çıkmadı çıkmadı şimdi arka arkaya yoruyor yavruları

Mühendis mi olacak Asyam kablolar vidalar

Hepsi kemirgen bunların 10 göz olup biran tek bırakmamak lazım

Allah kavuştursun canım

Çok geçmiş olsun Baharım.

Burda olsa olsa sıcak tatili olur.

Bu tur fikri çooook güzel.

Bahar başınızdan para çevirin de bir fakire verin kuzum hiç vukuat bitmiyor Allahım korusun

Nasıl zor . Benim transferde değil ama hemen haftasına başlamıştı kanamalar . Hatırlarsınız belki kaç kez hastanede yatmıştım. Kaç tane transfer olmuştı. Benim tutunamayan embriyo kalıntısı kanamaya sebep oluyordu. Rabbim bağışlasın inşallah.

Hergün hem umutla hem kaygıyla uyanıp. Tuvalete gitmeye bile korkmak, sürekli kendini yoklamak . Tüylerim diken diken rabbim evlatla da evlatsızlıkla da sınamasın

İnşallah ablacığının da kucağı tez vakitte dolar

Oy kuzum nasıl güzel yazmışsın

Hayırlı olsun. Boncuk gözle hanımağa.

Hayırlı olsun kuzum.

Ah bahar hep bir aksiyon Allahım korusun

Bir Hamsi de bende

Maaşallah kuzuma

Oy haydomm. Kıyamam ya

Ata da tek uyku uyuyor genelde. Ama sersem oluyor sonra. 2 uyuyunca da 11 den önce uyumuyor. Pertim çıkıyor

Oy çiçeğim kıyamam

Yaaa maaşallah boncuk kuzulara

Oh ne güzel olmuş. Bunu da atlattınız

Çok iyi demiyorlar Hrlinim.

Seviliyorsun dünürüm.
komsum gözümü kararttim alacam philipsininki. en azından tişörtler için iyi olur. dezenfekte etmek icin kullanirim.
Canım o cocuklarin annesine de sor bence.yutmuslarsa söylerler.sen de eve bi bak bakalım.yuttuysa hepsi çikar inşAllah 🙏 hakikaten bizim sena fena cikti fena 😁 gız sena annen mis gibi mamalar yapsin sen git kuru fasulyeyi hemi de kuru kuru ye 😁😁 Allah seni napmasın e mi 😂
sena fena 😂 kiz sekerpare deme gelinime oule seyler. o bilir işini 😍
Ali aşı oldu bugün.. 2 defa git gel yaptık ilaclama varmış..ervanin sabah uykusu mahfoldu 😳 fahri görümcem geldi.derken erva agladı durdu daha simdi uyudu calpol verdim. Dün doğum günü yaptık 🙏🥰 ikisini bir kutladık.ervanın dogumu 6 Nisan 🐣❣onu bi ara detaylı yazarim unutmazsam inşAllah
Çook bitkinim..gözlerimden uyku akıyor..acaba Ali ateşlenir mi diye tedirginim.bi yandan erva da diş çıkaracak galiba.bana dua edin a dostlar ❣
oyyy cok gecmis olsun canim. Allah yardimciniz olsun 🙏
Daha yeni uyudu ayağımda sallıyorum o kadar ağladı ki bıgün içini çeke çeke perişan olduk bir de kendini yeriye attı kafasını vurdu berbat bir gün geçiriyorum nolur dua edin bize hiç böyle olmamıştık
oy kiuamam ya noluyor boyle. cok gecmis olsun canim 🙏
Bim sana plaket göndersin ❤️ sizin evde okullu çok o yüzden üütü olması normal pijama dışı kıyafet var mı ben unuttum ya🤣🤣🤣🤣
ya jade sen yaz ben imza atim 🤓😁
Evet ses kontrolü erkeklerde biraz daha az🤣 heyecanlar Allah yardımcın olsun kuzum benşm
çarpı 2 bizde 🙈
eveeet sabah sabah doktor ziyaretini yaptık. sizlere de insallah olmaz ya faydalı olur diye paylaşayım. silverdin krem iyilestirirken karartırmis icinde gümüş olduğu için. acilde de onu sürdüler dedim. enfeksiyon kapmasin diye kullanılır ama karartarak iyileştirir dedi.

bu arada benim yanik 2. dereceymis. büyük bir ihtimal iz kalır dedi. iz kalmasın diye bir jel krem, (1 hafta sonra yara kapanınca kullanılacak) nemlendirsin diye bepantol onarıcı krem. bir de solento pigmenta diye güneş kremi verdi. gunes kremi ve bepantolu masaj yaparak kullanacağım. ve en zoru kabukları soyacaksin dedi. onu becerebilir miyim bilmiyorum. böyle işte benden haberler.
dilzarim iyi ki gitmişsin. cok geçmiş olsun. çabucak atlatırsın inşallah. dikkat et. az canının kıymetini bil otur yerinde yaw

Sağol Dünürcan im🥰🥰🥰 yeni evinle aran nasıl 😇

Teşekkürler miss teyzemin😍🥰

Ayy kim bilir ne pozlar vermiştir sempatik yakışıklım 😍😍😍😍 bu arada hakkını aramissin konu kapanmış eşin sen olmasan orda fazladan parayı verecek sana yatsın kalksın dua etsin 😅

Diyene baaaakk kokoş kokoş giydiriyosun asyami e biz de yanına yakisalim diye tarz giyiyoruz napalim 🤣🤣😎😎😎😎

Teşekkürler sekerparemm😍🥰

Şimdiden doğum günü kutlu olsun canım ikisinin de Allah hayırlı sağlıklı yaşlar nasip etsin kuzulara💕💓💚💚

Daha çok erken aslında ama denemeler yapıyorlar kendilerince heralde 😊

Çok geçmiş olsun kızlar Allah şifa versin yavrulara şu diş derdinden kurtarsın 🙏

Ayy geçti mi doğum günü iyi hadi darısı bize olsun 💗💗 foto bekleriz ha 💖💗

Kızlar Berat kandiliniz kutlu olsun geçen seneki Berat kandili nde ata kuzumu kucağıma almıştım hamdolsun Allah’ım kimsenin kucağına boş bırakmasın hicri takvime göre bugün Ata’nın doğum günü minik beratımın

Yok krem hiç donmuyor. Buzdolabında saklıyorum, birşey olduğunda soğuk soğuk sürüyorum.

Sesin çıkmayınca tahmin etmiştim doğum günü yaptığını. Kutlu mutlu olsun sağlıkla mutlulukla büyüsünler ailesine vatanına milletine hayırlı etlat olsunlar inş💕Bi foto bekliyoruz artık😉

Hay Allah ne oldu ki böyle sadece diş mi kulağı falan mı ağrıyor acaba Bi göstersen mi acaba🤔

Ayy yavrularım ya ne oldu böyle ne dişlermiş ya kırdı geçirdi kuzuları. Alime de geçmiş olsun şifalı olsun inş aşısı

Aaa ne güzel Ata kuzusu bir kandil Bebeği demek o zaman onunda hicri doğum günüsü kutlu olsun kandil aydınlığıyla bereketiyle huzurla dolu olsun ömrü💕

S Susam_tanesi kaçak mısın 2 gündür ben mi görmüyorum 🙄🙄
Kalppare Kalppare doğum gününüz kutlu mutlu nice sağlıklı yaşlarınız olsun canım hadi sana da geçmiş olsun🥰🥰

Kalppare Kalppare Aliyle Elifin doğum günleri kutlu olsun. Foto bekliyoruz 😊😊

Kizlar hepinize tesekkkur ederim 💖🥰 foto atacagim insAllah..ama ikisini sadece masada cekemedim hic durmadilar ki bi sipalar 🤭🥰 birkac foto atayim insAllah. Bi ara giydirip yine resim cekecegim onlari.🐥🐥 diş icin ve asi icin de gecmis olsun demissin ona da ayrica teşekkür ederim..cok bitkinim.. ve bu gece berat gecesi..100 ihlas okuyana cehhenmden berati verilir kurtulurmuş. Bu gece ne isterniz olurmuş... Allahim yavrularımızı da bizleri de iyi kullarindan yazsin..sevgiler selamlar canlarim. kandiliniz mubarek olsun ❣🥰🥰
N Nehir8077 kremi dolapta tutmuyordum iyi oldu söyledigin canim.. tekrat gecmis olsun 💖

nzh99 nzh99 dünürüm ben de erva elifimi berat gecesi evine getirdim..bana berat hediyesi oldu 💖 Atacigim da Canim damadim da sana öyle olmuş..bak duygulandım gene şimdi :cry:

D dilzar canım gecmis olsun tekrardan 😔 solente pigmenta normallede leke acici gunes kremi diye hatırlıyorumm..arkadaslarkmdan kullananlat oldu.basta deri karartiyor sonra aciyormus diye duydum.kararirsa daha da korkma.ama acmayan da oldu.o nedenle ise yaramadigini düşünürsen doktoruna yinr danıs.. gecmis olsun canim arkadasim 💖

di mi ya. beyaz önlüğü mu bile askıda asar ütülemezdim bir gün utuledim ablam hastalarımın yanında sağolsun hıh bak nasıl.guzel utule sunu dedi 🙈

magaza tipi ayri canim onlar da kuvvetli

ya zaten hep.spor giyiyoruz karikoca onuj icin alacam sanirim. ya bi de kv ütü konusunda hassas çok söyleniyor bana değil dr eşime. ben zaten pijama modu😎 iki dk ütüle öyle giy diyor. ve onun fikri bu. o almadan alacam sanirim. yoksa o alacak mahcup oluyorum oylede.

canjm pandemi var uzaktan neyinize yetmiyor aaa. akilli gelinimmm🥰😘😘😘

biz ❤

komsum gözümü kararttim alacam philipsininki. en azından tişörtler için iyi olur. dezenfekte etmek icin kullanirim.

sena fena 😂 kiz sekerpare deme gelinime oule seyler. o bilir işini 😍

oyyy cok gecmis olsun canim. Allah yardimciniz olsun 🙏

oy kiuamam ya noluyor boyle. cok gecmis olsun canim 🙏

ya jade sen yaz ben imza atim 🤓😁

çarpı 2 bizde 🙈

dilzarim iyi ki gitmişsin. cok geçmiş olsun. çabucak atlatırsın inşallah. dikkat et. az canının kıymetini bil otur yerinde yaw
Aneeermm kayinvalideye yakalandik 😁😂😂 Umudum- Umudum- kizini dogru yere vermişsin 🤭🥰🥰 böyle kaynanaya can kurban kiz 🥰🥰😁😁

Persembe gnü hastahaneye oglumu kontrole gotrdk hanmlar.

Şukur reflude azalma var dediler. Nrmal bi mamaya gecis yapmayi denemelisin dediler gnde ne kdar veriyorsan biri nrmal mama olacak. Kabizligi surwkli yasadigimz icin surup verdiler. Once gittigmzde de yeni de de rontgen cekildi bagirsaklari cok dolu cikti ama elle muayene de karni rahat gorunuyor dedi anlam veremedi doktor ona, o yzden de fitil yazdi 2 gun arayla kullan bi bagirsagi bosalsin dedi. Aslnda hergn de kakasini mutlaka yapiyor anlayamadm. Bska bir sorun da cikmadi cok sukur

Persembe gnü hastahaneye oglumu kontrole gotrdk hanmlar.

Şukur reflude azalma var dediler. Nrmal bi mamaya gecis yapmayi denemelisin dediler gnde ne kdar veriyorsan biri nrmal mama olacak. Kabizligi surwkli yasadigimz icin surup verdiler. Once gittigmzde de yeni de de rontgen cekildi bagirsaklari cok dolu cikti ama elle muayene de karni rahat gorunuyor dedi anlam veremedi doktor ona, o yzden de fitil yazdi 2 gun arayla kullan bi bagirsagi bosalsin dedi. Aslnda hergn de kakasini mutlaka yapiyor anlayamadm. Bska bir sorun da cikmadi cok sukur
Reflünün azaldığını nasıl anladılar canım ?

Jadesi Jadesi kız aklıma ne geldi. Bizim fotoğrafçı işletme mezunu genç bir kadındı. Biraz bankada çalışınca bana göre olmadığını, yoruculuğunu falan anladım bıraktım dedi. Evini stüdyoda çevirmiş. Evine gittik yani😁 salonda çekim yapıyor odanın bir köşesine de malzemeleri, kıyafetleri vs koymuş konsepte göre getirip getirip hazırlıyor. Akşamdan yapmış ana unsurların düzenlenmesini vs. Fotoğrafçılık eğitimi aldım dedi. Fiyatları da bak yazdım çok iyi değil mi? Bu ayım tamamen dolu demişti rezervasyon yaprırken de düşünsene günde en az 500 den. Bir de bir saat sürüyor çekim hazırlık da hadi 1 saat öncesi sonrası olsa çok iyi tabii biraz yatırım yapmak lazım ışıklar, fon, makina vs. Sonrası rahat baya düşünsene sen de olmazsa önce dış çekimle başlar yavaş yavaş konsptlere geçersin. 😁

Kizlar hepinize tesekkkur ederim 💖🥰 foto atacagim insAllah..ama ikisini sadece masada cekemedim hic durmadilar ki bi sipalar 🤭🥰 birkac foto atayim insAllah. Bi ara giydirip yine resim cekecegim onlari.🐥🐥 diş icin ve asi icin de gecmis olsun demissin ona da ayrica teşekkür ederim..cok bitkinim.. ve bu gece berat gecesi..100 ihlas okuyana cehhenmden berati verilir kurtulurmuş. Bu gece ne isterniz olurmuş... Allahim yavrularımızı da bizleri de iyi kullarindan yazsin..sevgiler selamlar canlarim. kandiliniz mubarek olsun ❣🥰🥰
N Nehir8077 kremi dolapta tutmuyordum iyi oldu söyledigin canim.. tekrat gecmis olsun 💖

nzh99 nzh99 dünürüm ben de erva elifimi berat gecesi evine getirdim..bana berat hediyesi oldu 💖 Atacigim da Canim damadim da sana öyle olmuş..bak duygulandım gene şimdi :cry:

D dilzar canım gecmis olsun tekrardan 😔 solente pigmenta normallede leke acici gunes kremi diye hatırlıyorumm..arkadaslarkmdan kullananlat oldu.basta deri karartiyor sonra aciyormus diye duydum.kararirsa daha da korkma.ama acmayan da oldu.o nedenle ise yaramadigini düşünürsen doktoruna yinr danıs.. gecmis olsun canim arkadasim 💖
Kremi dolaba koymami eczacı söylemişti soğuk olursa şişliğe daha etkili olur demişti.
Hayırlı kandiller şekercim. Doğum günümü yaptın nereye atacaksın resim. Profilinemi koyacaksın.
Nice sağlıklı sıhhatli yılları olsun kuzumun. İyiki doğmuş Elif kuzum. 😘 Kocaman öpüyorum Elif'imle Ali'mi.

Ben de özel bir şeyle mi bakıyorlar acaba dedim . Bizimki devam ediyor hala . SiZin adınıza sevindim .
Hm yok malesf. Ama cok cok dikkat ettim yaskli syleri asla vermedm az az surwkli yemesine özen gsterdim ve yediktn snra hareketine dikkat ettm yatirmadm uyutmadm. Oyle oyle azaldi. Tabi kan vs de bakti dr oyle azalms dedi iyice.

Umuttepe de tüp bebek için bekleyen varmı acil cvp verirmisiniz kasım 2020rapor çıktı hala yok haberr
Kasım 2020 de rapor çıktı diye arandıysan onlar birdaha aramaz ki gidip ilaçlarını yazdırıp raporunu alman gerekiyordu. Sadece raporun çıktı diye bilgi veriliyor

Kremi dolaba koymami eczacı söylemişti soğuk olursa şişliğe daha etkili olur demişti.
Hayırlı kandiller şekercim. Doğum günümü yaptın nereye atacaksın resim. Profilinemi koyacaksın.
Nice sağlıklı sıhhatli yılları olsun kuzumun. İyiki doğmuş Elif kuzum. 😘 Kocaman öpüyorum Elif'imle Ali'mi.
Sagol canimcim ali ve elif tesekkur ederler bahar teyzelerine 🥰 umut ve duru kardeslere de selam ve sevgilerimiz olsun 🥰💖 buraya atarim proofile de koyabilirim daha belirlemedkm bile resimleri 🤭 buraya bakamaz oldum.elifin disleri cok zorluyor.ciyak ciyak 🐥🐥🐥

Kalppare Kalppare elifimin de alimin de dogum günü kutlu olsun canim. yüzlerini kapatıp atsan olur mu görsek, ya da sana nasil uygunsa meraktayım, kıyafet bakıyordun ne yaptın?
Tesekkur ederiz dilzar teyzeleri 🥰🥰Canim masayi ve hazırliklari bos çekmisti fahri görümcem 🥰.ama oyle aman aman bi hazirlik da yok yani. Cocuklari da koltukta cektim.bizim dedemiz biraz aceleci hadi hadi yiyelim yiyelim diye acele ettirdi ki 😁 kiyafete gelince elif e beyaz aldim dilzar konsept 😁🤭 hepimiz beyaz giydik aliye de beyaz gomlek kapri takim aldim. Benim de hic giymedigim beyaz uzerine gullu dalli bi gomlegim vardi.elifin elbsise de morlu murdumlu gul detayi koymuslardi beline.ben de o renklerde gullu dalli beyazli bi gonlek gomlek giydim. Pastalar ve susler de uyumlu degildi.balonlar softu mesela 😁 pastalari da soft yapacaktkm ama seker hamuru aldigim firma beyaz yerine kirmizi yollayinca fazladan kirmiziya dondu iş 🙄

Back
X